opel16v Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 ezmiez? valaki eldolgozhatott rajta egy ideig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Te! vki nagyon nem kedvel ott! Nem lehet, hogy az a .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 polírpasztás próbálkozás volt már?? remélem kijön :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Tegnap délután vettem észre, mikor csináltam a gyk betétet: http://kepfeltoltes.hu/090604/DSC01512_www...ltoltes.hu_.jpg Hogyménemb***aszájbaajók***aanyjátazilyenökör. :lol: :D Megértem a haragod..maximálisan!! Ha meglátnék egy ilyen rongálót...az biztos, hogy egy kis ídőre sittre kerülnék, mert úgy agyon verném, hogy össze szarná, hugyozná magát!!!! A nagy felbontású kép alapján, szerintem polírpasztával kijön...ha esetleg van géped is, akkor nem árt előtte egy kicsit megcsiszolni vizesen 1200-as, vagy 2000-es vízpapírral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 am olyan, mintha dugás közben nekidőltek volna, és a csatt összecsikartavolna kb az okozhatna ilyen nyomokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Köszi a tanácsokat, én is pasztára gondoltam. Majd meglátjuk, hogy lesz, mert gépem az sajnos nincs. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Tegnap délután vettem észre, mikor csináltam a gyk betétet: Hogyménemb***aszájbaajók***aanyjátazilyenökör. :lol: :D Ha megtaláltad a tettest szólj!!!!! Segítek megtaníttatni vele, hogy más verdájához ilyen céllal nem nyúl többet!!!!! :lol: Érdekes milyen emberek vannak!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Köszi a tanácsokat, én is pasztára gondoltam. Majd meglátjuk, hogy lesz, mert gépem az sajnos nincs. :lol: vannak olyan szerek is, amik kimondottan karcok eltávolítsásra valóak, mint pl nekem a metabondos K5 karc eltávolító egyik héten azzal álltam neki, és elég szép eredménnyt lehet vele elérni, elég sokat lehet javítani a karcokon, kézzel is. nem mindet tudja eltüntetni, bár csak türelem kérdése, de méh most se látszik egyik kezelt karc se. Ha megtaláltad a tettest szólj!!!!! Segítek megtaníttatni vele, hogy más verdájához ilyen céllal nem nyúl többet!!!!! :D Érdekes milyen emberek vannak!!!! :lol: persze csak az után, hogy nyugágyból végignéztük, hogy tünteti el a karcokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Köszi a tanácsokat, én is pasztára gondoltam. Majd meglátjuk, hogy lesz, mert gépem az sajnos nincs. :lol: Úgynéznki tudok szerezni polírozógépet, felhívtam a srácot azt mondta van neki, csak nem tudja hol, holnapra tudok biztosat. Persze csak ha érdekel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Most a karcokról eszembe jutott, hogy valamelyik nap, nézegettem a szélvédőmet: Van egy-két(na jó elég sok :lol: ) kavics felverődés, meg karc, érdemes szélvédőjavítóhoz vinni? Vagy inkább gyűjtsek egy új szélvédőre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Most a karcokról eszembe jutott, hogy valamelyik nap, nézegettem a szélvédőmet: Van egy-két(na jó elég sok :lol: ) kavics felverődés, meg karc, érdemes szélvédőjavítóhoz vinni? Vagy inkább gyűjtsek egy új szélvédőre? A hypertecsónál szokott lenni szélvédőjavító, ott szoktak kavicsfelverődést gyógyítani. Itt tudsz nézni árakat. Klikk. Ez nem az a cég, de sok ilyen van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 A hypertecsónál szokott lenni szélvédőjavító, ott szoktak kavicsfelverődést gyógyítani. Itt tudsz nézni árakat. Klikk. Ez nem az a cég, de sok ilyen van. Mindíg nevetek ezeken az árakon :D :lol: ,3-4-5 kőfelverődés javításnál már jobban megéri a szélvédőcsere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Most a karcokról eszembe jutott, hogy valamelyik nap, nézegettem a szélvédőmet: Van egy-két(na jó elég sok :lol: ) kavics felverődés, meg karc, érdemes szélvédőjavítóhoz vinni? Vagy inkább gyűjtsek egy új szélvédőre? Én tavaly kaptam egy kavicsot, mire hazaértem 3-4cm hosszon megrepedt, azt 4000 -ért csinálták meg. Nem lett tökéletes, a kavics helye szépen eltűnt a repedés bizonyos szögből látszott. Érdemes lenne elvinned megmutatni, hogy mit mondanak rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Mindíg nevetek ezeken az árakon :lol: :lol: ,3-4-5 kőfelverődés javításnál már jobban megéri a szélvédőcsere. Oké, de ha csak egy van, akkor még megéri nem? És általában nem szokták összevárni annyit, amikor már olcsóbb a szélvédőcsere. Az öcsémnek csak egy volt, először csak felverődés, járkált vele jó sokáig, aztán egyszer csak végigrepedt. Neki pölö megérte volna megcsináltatni. Nekem kopp-kopp még nem volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Oké, de ha csak egy van, akkor még megéri nem? És általában nem szokták összevárni annyit, amikor már olcsóbb a szélvédőcsere. Az öcsémnek csak egy volt, először csak felverődés, járkált vele jó sokáig, aztán egyszer csak végigrepedt. Neki pölö megérte volna megcsináltatni. Nekem kopp-kopp még nem volt. :lol: Egynél megéri megcsináltatni akit zavar.Nekem nem tudom mennyi van,3-4 biztos de elég picik és nem zavar. Ha még lesz hozzá,akkor csere.Azt mondom,hogy tizenezret nem fizetek a javításért,mikor 10k+szerelés egy szélvédő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Egynél megéri megcsináltatni akit zavar.Nekem nem tudom mennyi van,3-4 biztos de elég picik és nem zavar. Ha még lesz hozzá,akkor csere.Azt mondom,hogy tizenezret nem fizetek a javításért,mikor 10k+szerelés egy szélvédő. Persze, így már nincs érteleme javítatni. Színezett szélvédőd van? Úgy tudom az drágább mint a csík nélküli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 csak 10K egy szélvédő? én drágbban tudtam. nekem a lapát karcolta meg, de ne is kérdezzétek hogy, mert a féléves valeo lapát csinálta.. olyat el tudnak tüntetni azok a szélvédősök?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Enyémben már évek óta van egy látható kavicsfelverődés nyoma. Vagyis nem látható, csak ha nagyon nézed és nagyon tiszta a szélvédő kívül, belül. Meg kéne csináltatnom már, megelőzvén a bajt. Havernak az obi parkolóban 2500HUF-ért csinálták meg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Nem rég mi kaptunk egy kamionról leeső kavicstól szélvédő hibát a kisbuszon...ki lett cserélve a szélvédő mert a vizsgán ugy gondolták ki kell...erre mi van rá pár napra kaptunk egy újabb kavicsot...de az végig is repedt...ezzel szembe nekem az Astra szélvédőjén van a bal alsó sarokban...és köszöni szépen jól van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Ahogy számoltam 2 zavaró kavicsnyom van, és rengeteg karcolás... elkirándulok a gazdaságos parkolóba, és árajánlatott kérek. Az én szélvédőmbe benne van a csík, de nem gond ha csík nélküli lesz, mert aki a fóliázást csinálta, 3ezerért becsíkozza nekem... Jó sok tippet kaptam....ezt szerettem ebbe a fórumba! Köszi srácok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Ahogy számoltam 2 zavaró kavicsnyom van, és rengeteg karcolás... elkirándulok a gazdaságos parkolóba, és árajánlatott kérek. Az én szélvédőmbe benne van a csík, de nem gond ha csík nélküli lesz, mert aki a fóliázást csinálta, 3ezerért becsíkozza nekem... Jó sok tippet kaptam....ezt szerettem ebbe a fórumba! Köszi srácok! :lol: Nekem meg tetszenek a gyári extrák, így a gyári csík is benne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Nem rég mi kaptunk egy kamionról leeső kavicstól szélvédő hibát a kisbuszon...ki lett cserélve a szélvédő mert a vizsgán ugy gondolták ki kell...erre mi van rá pár napra kaptunk egy újabb kavicsot...de az végig is repedt...ezzel szembe nekem az Astra szélvédőjén van a bal alsó sarokban...és köszöni szépen jól van :D Nekem sem volt baj a Vivaro-val, de a -15 fokot és a 170-et együtt nem szerette valahogy! RECCSENT egyet :lol: , s én meg szép lassan visszavettem a tempót :lol: ( széltől szélig repedt pár pillanat alatt ). Pedig csak egy nagyon pici kavicsfelverődés volt rajta, alig látszott! Még jó hogy volt CASCO! 178.000 lett volna a VIVIre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 metabondnál is, meg máshol is hallottam vmi szerről, amivel át kell törölni a szélvédőt, és eltűnneka karcok... ilyenről hallott már vki vmit?? nekem két éve van egy felverődés, pont nemlászik csak néha a tükör körül van vhol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 metabondnál is, meg máshol is hallottam vmi szerről, amivel át kell törölni a szélvédőt, és eltűnneka karcok... ilyenről hallott már vki vmit?? nekem két éve van egy felverődés, pont nemlászik csak néha a tükör körül van vhol. Csuda dolgokat hallasz te, Novyy gyerek! :lol: Ennek is nézz utána, légyszi! Ez szintén nagyon érdekesen hangzik! :D Olyan jól jönne nekem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Persze, így már nincs érteleme javítatni. Színezett szélvédőd van? Úgy tudom az drágább mint a csík nélküli. Nem szinezett,fóliacsík van rajta csak. Sőt nem is 10k hanem már kilenc. :lol: Itt nem írja,hogy szinezett-e,gondolom nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts