Novy Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Igen, de elvileg ez baráti ár volna, mert ismerős. :lol: drága ismerős :D ezé csinálom vagy magam, vagy pedig idegennel amit lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Semmi gáz :lol: bocsi, én reagáltam túl a dolgot, mostanában sokat melózok,s aztán tiszta ideg vagyok néha! Tudod mit: neked megengedem, hogy csipkelődj ;) :D Amúgy, ma láttam egy Opel Vivaróst. Mögöttem jött. Poénból megálltam egy testét áruló hölgynél, de nem vett minket komolyan, mert melósok vagyunk. Aztán a vivarós felszedte a csajt. :lol: Nem te voltál? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Semmi gáz :lol: bocsi, én reagáltam túl a dolgot, mostanában sokat melózok,s aztán tiszta ideg vagyok néha! Tudod mit: neked megengedem, hogy csipkelődj :lol: :D sztem meg pnt jóvolt, hogy ezt szóbahoztuk, sztem kellett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 vagy több errefelé 25/ elem Erre felé 15-20 között! :lol: A haverom 16-ért fúj egy elemet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Erre felé 15-20 között! :lol: A haverom 16-ért fúj egy elemet! :D én nyíregyen festetek spisákékkal :lol: emlékeim szerint 25öt mondott/ elem Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 ott is ful elemcsere volt, meg teljes fényezés. Ha csak a jobb hátára gondolsz akkor igen, egyébként nem. Bal hátulja sárvédőívvel javítva, bal eleje horpadt és kilakatolva. Csak a három érintett érintett sárvédő és a küszöbök voltak fújva. Lakatos + fényező = 110 ezer./ 2005. Igaz, hogy a hátsó rugótámaszok is rohadtak, és javították, meg ebben az árban benne volt a kipuf dobok cseréje is, csak a munkadíj, meg a fényezésre előkészítés, meg az összeszerelés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 én nyíregyen festetek spisákékkal :D emlékeim szerint 25öt mondott/ elem Megesik az ilyesmi is! :lol: Van itt egy jó pár hely, ahol frankón fújnak és van is melójuk rendesen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Amúgy, ma láttam egy Opel Vivaróst. Mögöttem jött. Poénból megálltam egy testét áruló hölgynél, de nem vett minket komolyan, mert melósok vagyunk. Aztán a vivarós felszedte a csajt. ;) Nem te voltál? ;) :D :D Sárga Vivaro Megpakolva agyig cuccal??? :D akko lehet :lol: 1800Kg-t hoztam vele + 2 személy ( elvileg max 900 kg amit bele lehet tenni és elbírja) DEHÁT EZ IS OPEL, ERŐS KASZTNI, BIVALY MOTOR! Hát kell ennél több? Mellesleg még így is ment 165-öt, csakhát a fékezésnél inkább előzés lett :lol: utánna kicsit visszavettem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 :D Sárga Vivaro Megpakolva agyig cuccal??? :D akko lehet :lol: 1800Kg-t hoztam vele + 2 személy ( elvileg max 900 kg amit bele lehet tenni és elbírja) DEHÁT EZ IS OPEL, ERŐS KASZTNI, BIVALY MOTOR! Hát kell ennél több? Mellesleg még így is ment 165-öt, csakhát a fékezésnél inkább előzés lett :lol: utánna kicsit visszavettem! ;) Nem Opel. Rönó. ;) Amúgy fehér volt. Ha már kasztni téma. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 pedig ha számolsz... másfél elem ára festés már magába 30 felett van... vagy több errefelé 25/ elem Nagyon úri helyen lax!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Nagyon úri helyen lax!!! :lol: az árak ott vannak Lalee a haverod szokott műanyagot festeni?? kellene nekem vagy két deci műanyag alapozó vagy sprayos kivitelt nem tudsz??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 az árak ott vannak Lalee a haverod szokott műanyagot festeni?? kellene nekem vagy két deci műanyag alapozó vagy sprayos kivitelt nem tudsz??? A héten megkérdezem, mert elég nehéz elérni! Pedig a szomszédban lakik! :lol: Sosincs itthol! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 A héten megkérdezem, mert elég nehéz elérni! Pedig a szomszédban lakik! :lol: Sosincs itthol! köcc :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Buszmegállós kaland Dáwid? :D Nah erre majd visszakeresek :lol: Sztem nem fogod megtalálni :D Asszem msn-en beszéltünk róla, de elmesélem csak hogy offoljak még ma estére egy keveset :D Egy jópár héttel, vagy tán hónappal ezelőtt egyik este itthon döglés, meg Novyval autóegyedisítéses, fejben-szóban szerelés közepette haver fölhív hogy megyünk -e már valahova. Mondtam h pörsze, mert ugye mi mást csinálna az ember este fél 11-kor, ha nem szakadó esőben kocsikázna unalmában :lol: Szal krúzolgattunk össze meg vissza, meg amúgy is éppen nőhiányban voltam, és nézegettem a lehetőségeket az ablakból. Már nagyjából meg is untuk az egészet, amikor egy buszmegállónál leakadtam bámulásilag, mert egy esős-sötét környezethez képest elég jól kinéző fehér nadrágba bújtatott női hátsórész volt velem szemben. Már éppen húztam le az ablakot amikor megfordult és megmutatta a másik felét is. Hirtelen kb. a duplája lett az életkora annak aminek addig néztem, és olyan feje volt hogy az ablakon kiszólásból inkább lett egy halk sikolyszerű "nyomjadmárajobboldalitmábazzeg" a sofőr felé. Azóta Novy őt emlegeti. ;) Itt a vége fuss el véle. Jóéjszakát gyerekek ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 .......... Jóéjszakát gyerekek :lol: ;) Áááá, nem lehetséges, hogy csak a rossz fényviszonyoknak volt köszönhető amit láttál/látni véltél? Előnytelenül volt megvilágitva a "csaj". :lol: :D Az autókat is órákig világitsák be mire elkészül egy katalógus vagy reklámfotó... - csak hogy a "karosszéria témához" kicsit közelebb legyünk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Áááá, nem lehetséges, hogy csak a rossz fényviszonyoknak volt köszönhető amit láttál/látni véltél? Előnytelenül volt megvilágitva a "csaj". Az autókat is órákig világitsák be mire elkészül egy katalógus vagy reklámfotó... - csak hogy a "karosszéria témához" kicsit közelebb legyünk. Ennek az izének a hátulja szép volt mint egy 911-es, de elölről egy ifába oltott dacia1300. :D :lol: Plusz ugye meglátott, hogy félig lógok ki az ablakon, és a pizsó hátsó sárvédőjénél lóg a nyelvem, és azthitte tetszik. Egyértelműen világított a fejéről hogy ő most szerinte hűha ;) :lol: Amúgy meg amúgy is, van barátnőm, mé' kell nekem megint azt az ufót emlegetni lefekvés előtt ;) :D nem fogok tudni aludni se :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Nem akar valaki mocitetőt telósítani? Van 4 potya csavarom hozzá. :lol: Sógor szétkapta az omit és kiesett néhány hasznos apróság belőle pl. ez is Ha kell valakinek szóljon és passzolom, nem kerül semmibe, ingyé van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Nem akar valaki mocitetőt telósítani? Van 4 potya csavarom hozzá. :D Sógor szétkapta az omit és kiesett néhány hasznos apróság belőle pl. ez is Ha kell valakinek szóljon és passzolom, nem kerül semmibe, ingyé van :lol: Szép, pont tegnap beszéltem le egy sráccal, hogy egy ezresért hoz nekem bontottat, holnapután meg is kapom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Nem akar valaki mocitetőt telósítani? Van 4 potya csavarom hozzá. :D Sógor szétkapta az omit és kiesett néhány hasznos apróság belőle pl. ez is Ha kell valakinek szóljon és passzolom, nem kerül semmibe, ingyé van :lol: Ha ingyen van, akkor pályázok arra a lámpára. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Ha ingyen van, akkor pályázok arra a lámpára. :lol: rendben, akkor berakom a csomitartóba és valahol összefutunk a hétvégén :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Ha ingyen van, akkor pályázok arra a lámpára. :lol: Fákk, elkéstem.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 rendben, akkor berakom a csomitartóba és valahol összefutunk a hétvégén :lol: Rendben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Ennek az izének a hátulja szép volt mint egy 911-es, de elölről egy ifába oltott dacia1300. :lol: :D :lol: :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Boldog szülinapot Daykiller :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Tegnap délután vettem észre, mikor csináltam a gyk betétet: Hogyménemb***aszájbaajók***aanyjátazilyenökör. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts