webshark Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Webshark, lécci tedd bele az aláírásodba, milyen a motorod, ill. a kasztni, évjárat, ilyesmi. A legtöbb benyáshoz a gyári AC-pumpa tömítés cikkszáma: 08 16 447, ára: 554Ft. rendicsek, ez a cikkszám ez minden rendszerben benne van (Bárdi, Unix)?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 rendicsek, ez a cikkszám ez minden rendszerben benne van (Bárdi, Unix)?? bárdinál nincs iylen...anno kerestem de nem volt nekik.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Day, nálam van a gépháztető nyitód. Képet rakok fel, ha feltöltődött a telóm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Nos, akkor a díszléc ragacsát eltávolítottam teljesen, szép fehér tiszta most a kocsi oldala. Viszont a díszléc és a fém merevítője nem tudom miként van összeerősítve, pattina nem nagyon pattan rá, inkább csak beleül. Ragasszam össze vagy mit javasoltok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Nos, akkor a díszléc ragacsát eltávolítottam teljesen, szép fehér tiszta most a kocsi oldala. Viszont a díszléc és a fém merevítője nem tudom miként van összeerősítve, pattina nem nagyon pattan rá, inkább csak beleül. Ragasszam össze vagy mit javasoltok? nemtudom milyen díszleced van, de az enyém is ilyen pattintós. de ha csak beleül, akkor ragaszd össze, és kétoldalassal meg mehet fel az egész Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Day, nálam van a gépháztető nyitód. Képet rakok fel, ha feltöltődött a telóm. Okés. Nagyon köszönöm. Majd közöld, hogy mivel tartozom. :D 12-n szerintem felmegyek megint Győrbe. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Okés. Nagyon köszönöm. Majd közöld, hogy mivel tartozom. :D 12-n szerintem felmegyek megint Győrbe. :lol: Először tisztázzuk. Erről volt szó??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 szerintem a tied z157 :lol: de azért nézd meg :D :D ..és tényleg van ott egy ilyen szám - csak azt hiszem 147(rossz a memóriám ;) ) - de a festéküzletben a minták között nem is volt ilyen jelölés...vagy nem néztem át mindet és volt azon kivül más is mint amit a csajszika a kezembe nyomott.(?) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 :D ..és tényleg van ott egy ilyen szám - csak azt hiszem 147(rossz a memóriám :lol: ) - de a festéküzletben a minták között nem is volt ilyen jelölés...vagy nem néztem át mindet és volt azon kivül más is mint amit a csajszika a kezembe nyomott.(?) :lol: ;) ;) am úgy érdemes festéket venni, h tudod a színkódot, és utána választasz az árnyalatok közül...mert pl az enyémre 1kódhoz volt 10árnyalat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Először tisztázzuk. Erről volt szó??? Ez csak kar. Nem a kar van nekem eltörve, hanem az aljzata. Tehát amit beakasztasz a biztosítéktábla alatt lévő fém keretbe. A képen látható bal oldalt. Na az van nekem eltörve, a pöckök, amik bepattannának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Ez csak kar. Nem a kar van nekem eltörve, hanem az aljzata. Tehát amit beakasztasz a biztosítéktábla alatt lévő fém keretbe. A képen látható bal oldalt. Na az van nekem eltörve, a pöckök, amik bepattannának. És nem lehetne ilyet reszelni egy darab laposvasból? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 És nem lehetne ilyet reszelni egy darab laposvasból? :lol: És hogy rögzítem a műanyaghoz? Vagy hogy rakom rá a kart, ha csinálok neki ilyen konzolt, amin a kar van? :lol: De leugrom és felhozom a másik töröttet és bejelölöm a képen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 És hogy rögzítem a műanyaghoz? Vagy hogy rakom rá a kart, ha csinálok neki ilyen konzolt, amin a kar van? :lol: De leugrom és felhozom a másik töröttet és bejelölöm a képen. :lol: Na nem tudtam értelmes képet csinálni róla. Kéne jobb fényképező alkalmatosság. :D Holnap megpróbálom még beaplikálni valahogy, hátha csak én vagyok a hülye és azért nem pattan be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Na nem tudtam értelmes képet csinálni róla. Kéne jobb fényképező alkalmatosság. :lol: Holnap megpróbálom még beaplikálni valahogy, hátha csak én vagyok a hülye és azért nem pattan be. Rendben megnézem kompletten az egészet. De az már lehet nem lesz pacsiért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 ez vár ránk, ha a fiat véglegesen meg is veszi az oplet. király lehet a kerékjáatbana vezetékek sorsa. váltómérettől felfelé eltérni halálos!!! :lol: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=28353bfc6...&aid=150447 ez az ablaktörlő számomra vicces, egy ilyen új autón, mint az insignia, na és a motorhangját fel se vetten a dízelkárogást. http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=28353bfc6...&aid=150447 Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Rendben megnézem kompletten az egészet. De az már lehet nem lesz pacsiért. :lol: Holnap megyek Győrbe. Van ott jóféle opeles bontó ahol tudok szerválni gyári pótféklámpát? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Holnap megyek Győrbe. Van ott jóféle opeles bontó ahol tudok szerválni gyári pótféklámpát? :lol: Mikor jösz? Talizhatnánk, és akkor kimehetünk együtt a Zoli haveromhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Mikor jösz? Talizhatnánk, és akkor kimehetünk együtt a Zoli haveromhoz. Hát reggel olyan 8-9 fele, igyekszem. Jó lenne ha lenne, mert műszaki lassan eljő, és szeretnék egy rendes gyári megoldást. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Mikor jösz? Talizhatnánk, és akkor kimehetünk együtt a Zoli haveromhoz. Caravanhoz valót is néztek nekem? Lécci. Múltkor nem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Holnap megyek Győrbe. Van ott jóféle opeles bontó ahol tudok szerválni gyári pótféklámpát? :lol: Nemhiszem, hogy a Pipitér utcában lenne a Zolinál. Nézz ki Gyarmatra. Elindulsz a 85-ösön Pápa fele, Tét után a második település, a falu végén balra van a bontó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 És hogy rögzítem a műanyaghoz? Vagy hogy rakom rá a kart, ha csinálok neki ilyen konzolt, amin a kar van? :D De leugrom és felhozom a másik töröttet és bejelölöm a képen. :lol: Igazából nem néztem meg közelebbről, majd ha lesz időm kibontom, és meglesem. Ha nem túl bonyolult faragok neked egyet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Nosnos? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Én nem értettem ,miért megy ilyen jól a kocsim- kiment belőle a fojtás.... a középdobhoz tartozó cső és a hátsó csonkja ugye tavaly szétesett.. magyarul leszakadt!! eddig tartott az odahegesztett cső- olyan szépen átszakadt. Voltam nézni használt dobot- és ugye erre ott jottem rá, hogy bizony a hosszú cső egy 10 centis csonkon van hozzácsatlakoztatva a hátsódobhoz!!!! a használtak meg hát eléggé olyanok voltak, egy komplett rendszert se újonnan, se agyonhasználtan nem fogok megvenni!!! így is úgyis pénzkidobás (az új középső kb 10 ezer, és még kell egy csonkot rakni a hátsóra!! ja a és a dobok nem rohadnak)- a régik meg olyanok voltak.... hát télen 3 hónapot nem bírtak volna ki... Van valakinek tapasztalata, hogy azt a hülye kanyargós csövet, hogyan lehet normálisan megvédeni a korróziótól???? Ha le is festem,(annyi passzívátorom, alapozóm,zománcfestékem van hogy az utcát le tudnám pirosra nyomni vele...) akkor majd belülről eszi meg a kondenzvíz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Én nem értettem ,miért megy ilyen jól a kocsim- kiment belőle a fojtás.... a középdobhoz tartozó cső és a hátsó csonkja ugye tavaly szétesett.. magyarul leszakadt!! eddig tartott az odahegesztett cső- olyan szépen átszakadt. Voltam nézni használt dobot- és ugye erre ott jottem rá, hogy bizony a hosszú cső egy 10 centis csonkon van hozzácsatlakoztatva a hátsódobhoz!!!! a használtak meg hát eléggé olyanok voltak, egy komplett rendszert se újonnan, se agyonhasználtan nem fogok megvenni!!! így is úgyis pénzkidobás (az új középső kb 10 ezer, és még kell egy csonkot rakni a hátsóra!! ja a és a dobok nem rohadnak)- a régik meg olyanok voltak.... hát télen 3 hónapot nem bírtak volna ki... Van valakinek tapasztalata, hogy azt a hülye kanyargós csövet hogy lehet megvédeni a korróziótól???? Ha le is festem, akkor majd belülről eszi meg a kondenzvíz! csináltasd rozsdamentes csőből :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Hát reggel olyan 8-9 fele, igyekszem. Jó lenne ha lenne, mert műszaki lassan eljő, és szeretnék egy rendes gyári megoldást. :lol: Caravanhoz valót is néztek nekem? Lécci. Múltkor nem volt. Nem volt egyik sem. Day megvan a komplett cucc. De mint mondtam ez nem volt már ingyen. 1 ezres. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts