Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Nos, akkor a díszléc ragacsát eltávolítottam teljesen, szép fehér tiszta most a kocsi oldala. Viszont a díszléc és a fém merevítője nem tudom miként van összeerősítve, pattina nem nagyon pattan rá, inkább csak beleül. Ragasszam össze vagy mit javasoltok?

Megosztás:

Nos, akkor a díszléc ragacsát eltávolítottam teljesen, szép fehér tiszta most a kocsi oldala. Viszont a díszléc és a fém merevítője nem tudom miként van összeerősítve, pattina nem nagyon pattan rá, inkább csak beleül. Ragasszam össze vagy mit javasoltok?

nemtudom milyen díszleced van, de az enyém is ilyen pattintós.

de ha csak beleül, akkor ragaszd össze, és kétoldalassal meg mehet fel az egész

Megosztás:

szerintem a tied z157 :lol: de azért nézd meg :D

:D ..és tényleg van ott egy ilyen szám - csak azt hiszem 147(rossz a memóriám ;) ) - de a festéküzletben a minták között nem is volt ilyen jelölés...vagy nem néztem át mindet és volt azon kivül más is mint amit a csajszika a kezembe nyomott.(?) :lol:

Megosztás:

:D ..és tényleg van ott egy ilyen szám - csak azt hiszem 147(rossz a memóriám :lol: ) - de a festéküzletben a minták között nem is volt ilyen jelölés...vagy nem néztem át mindet és volt azon kivül más is mint amit a csajszika a kezembe nyomott.(?) :lol:

;) ;)

am úgy érdemes festéket venni, h tudod a színkódot, és utána választasz az árnyalatok közül...mert pl az enyémre 1kódhoz volt 10árnyalat... :D

Megosztás:

És hogy rögzítem a műanyaghoz? Vagy hogy rakom rá a kart, ha csinálok neki ilyen konzolt, amin a kar van? :lol:

De leugrom és felhozom a másik töröttet és bejelölöm a képen. :lol:

Na nem tudtam értelmes képet csinálni róla. Kéne jobb fényképező alkalmatosság. :D

Holnap megpróbálom még beaplikálni valahogy, hátha csak én vagyok a hülye és azért nem pattan be.

Megosztás:

Na nem tudtam értelmes képet csinálni róla. Kéne jobb fényképező alkalmatosság. :lol:

Holnap megpróbálom még beaplikálni valahogy, hátha csak én vagyok a hülye és azért nem pattan be.

Rendben megnézem kompletten az egészet. De az már lehet nem lesz pacsiért. :D

Megosztás:

ez vár ránk, ha a fiat véglegesen meg is veszi az oplet.

király lehet a kerékjáatbana vezetékek sorsa.

váltómérettől felfelé eltérni halálos!!! :lol:

http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=28353bfc6...&aid=150447

ez az ablaktörlő számomra vicces, egy ilyen új autón, mint az insignia, na és a motorhangját fel se vetten a dízelkárogást.

http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=28353bfc6...&aid=150447

Megosztás:

Holnap megyek Győrbe. Van ott jóféle opeles bontó ahol tudok szerválni gyári pótféklámpát? :lol:

Nemhiszem, hogy a Pipitér utcában lenne a Zolinál. Nézz ki Gyarmatra. Elindulsz a 85-ösön Pápa fele, Tét után a második település, a falu végén balra van a bontó.

Megosztás:

És hogy rögzítem a műanyaghoz? Vagy hogy rakom rá a kart, ha csinálok neki ilyen konzolt, amin a kar van? :D

De leugrom és felhozom a másik töröttet és bejelölöm a képen. :lol:

Igazából nem néztem meg közelebbről, majd ha lesz időm kibontom, és meglesem. Ha nem túl bonyolult faragok neked egyet. :lol:

Megosztás:

Én nem értettem ,miért megy ilyen jól a kocsim- kiment belőle a fojtás....

a középdobhoz tartozó cső és a hátsó csonkja ugye tavaly szétesett.. magyarul leszakadt!!

eddig tartott az odahegesztett cső- olyan szépen átszakadt.

Voltam nézni használt dobot- és ugye erre ott jottem rá, hogy bizony a hosszú cső egy 10 centis csonkon van hozzácsatlakoztatva a hátsódobhoz!!!!

a használtak meg hát eléggé olyanok voltak, egy komplett rendszert se újonnan, se agyonhasználtan nem fogok megvenni!!! így is úgyis pénzkidobás (az új középső kb 10 ezer, és még kell egy csonkot rakni a hátsóra!! ja a és a dobok nem rohadnak)- a régik meg olyanok voltak.... hát télen 3 hónapot nem bírtak volna ki...

Van valakinek tapasztalata, hogy azt a hülye kanyargós csövet, hogyan lehet normálisan megvédeni a korróziótól????

Ha le is festem,(annyi passzívátorom, alapozóm,zománcfestékem van hogy az utcát le tudnám pirosra nyomni vele...) akkor majd belülről eszi meg a kondenzvíz!

Megosztás:

Én nem értettem ,miért megy ilyen jól a kocsim- kiment belőle a fojtás....

a középdobhoz tartozó cső és a hátsó csonkja ugye tavaly szétesett.. magyarul leszakadt!!

eddig tartott az odahegesztett cső- olyan szépen átszakadt.

Voltam nézni használt dobot- és ugye erre ott jottem rá, hogy bizony a hosszú cső egy 10 centis csonkon van hozzácsatlakoztatva a hátsódobhoz!!!!

a használtak meg hát eléggé olyanok voltak, egy komplett rendszert se újonnan, se agyonhasználtan nem fogok megvenni!!! így is úgyis pénzkidobás (az új középső kb 10 ezer, és még kell egy csonkot rakni a hátsóra!! ja a és a dobok nem rohadnak)- a régik meg olyanok voltak.... hát télen 3 hónapot nem bírtak volna ki...

Van valakinek tapasztalata, hogy azt a hülye kanyargós csövet hogy lehet megvédeni a korróziótól????

Ha le is festem, akkor majd belülről eszi meg a kondenzvíz!

csináltasd rozsdamentes csőből :lol:

Megosztás:

Hát reggel olyan 8-9 fele, igyekszem. Jó lenne ha lenne, mert műszaki lassan eljő, és szeretnék egy rendes gyári megoldást. :lol:

Caravanhoz valót is néztek nekem? Lécci. Múltkor nem volt.

Nem volt egyik sem.

Day megvan a komplett cucc. De mint mondtam ez nem volt már ingyen. 1 ezres.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.