Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Úgy érted, hogy meg volt benne az előkészités(lyuk) a ködlámpához? Bementél és volt nekik a "polcon"? Jól illeszkedik, nem kellett vele mókolni felrakáskor? Tök jól hangzik.

Bementem és volt a polcon, igen direkt olyat kértem amibe bele lehet tenni :lol: szerencsémre <_< amugy meg max vártam volna 1 napot, mert hamar meghozzák...

Karosszériás rakta fel, de én nem vagyok mérvadó, mert nekem az eleje törve volt anno (így vettem hogy javítva volt, csak össze vissza álltak az elemek, most amennyire lehetett egybe rakta)

Amugy nem tűnt fel hogy valahol is elállna...vagy max annyira nem áll el hogy nagyon feltűnő lenne... :lol:

Megosztás:

de az nem is festhető, neki meg olyan kellene

szrintem ilyen kéket sehol se fog találni, szóval festetni kell

Úgy ahogy mondod Novyy!

A világon nincs ebben a színben, néztem Debrecenbe, Romániába, de semmi :lol:

Asszem megnézem mennyi errefelé újonnan, és lehet-e festetni, ha nem lehet akko marad a bontott de jó állapotú (és azt festetem)!

Megosztás:

Úgy ahogy mondod Novyy!

A világon nincs ebben a színben, néztem Debrecenbe, Romániába, de semmi :lol:

Asszem megnézem mennyi errefelé újonnan, és lehet-e festetni, ha nem lehet akko marad a bontott de jó állapotú (és azt festetem)!

ha bontottat veszel, és nem olyan a színe mint a tied...(ritka szín, tehát kb esélytelen sajnos h ilyet találsz)..akkor a szerkezetét nézd meg h milyen, fülek legyenek épek, ha műanyagbetétes középen ahol felcsavarozod az se legyen sérült, valamint ne legyen elvetemedve :D

Megosztás:

ha bontottat veszel, és nem olyan a színe mint a tied...(ritka szín, tehát kb esélytelen sajnos h ilyet találsz)..akkor a szerkezetét nézd meg h milyen, fülek legyenek épek, ha műanyagbetétes középen ahol felcsavarozod az se legyen sérült, valamint ne legyen elvetemedve :lol:

Értem... Köszi az infókat, nézek valami szebb példányt! :D

Megosztás:

ismerősnek vettem gyári fényezetlen lököst hibátlant 11ért azthiszem :lol:

de magamnak is vettem színhelyes tehát fényezett hátsó lököst 10e ért :D

ott lehet, de itt már aligha találsz ilyen kincseket

bontóba azt mondja nekem az ipse, egy csupa karc lökösre 15

anyád

Megosztás:

ott lehet, de itt már aligha találsz ilyen kincseket

bontóba azt mondja nekem az ipse, egy csupa karc lökösre 15

anyád

ki kell alkudni a bontós szemét...de pl az elsö lököst vaterán löttem, a hátsót meg opelbonto.hu....itt nem lehetett alkudni mert minden fixáras. viszotn az ilyen kisebb bontóknál.

pl volt olyan h bveci fényezett kilincset kerestem. bementem, van 1db 2500, jó akko nemkell. átmentem másik bontóba. hát van, de angol autó, ugyh jobboldalon van a lik. jó, mennyi? 4000. ó a 4db? az egész jó. nem per stück...ja anyád van??

aztán vettem 4é 4dbot, meg msot akadt még vagy 6darab :lol:

Megosztás:

ki kell alkudni a bontós szemét...de pl az elsö lököst vaterán löttem, a hátsót meg opelbonto.hu....itt nem lehetett alkudni mert minden fixáras. viszotn az ilyen kisebb bontóknál.

pl volt olyan h bveci fényezett kilincset kerestem. bementem, van 1db 2500, jó akko nemkell. átmentem másik bontóba. hát van, de angol autó, ugyh jobboldalon van a lik. jó, mennyi? 4000. ó a 4db? az egész jó. nem per stück...ja anyád van??

aztán vettem 4é 4dbot, meg msot akadt még vagy 6darab :lol:

kilincsből is van fényezett, meg nem fényezhető??

Megosztás:

astranál csak fényezetlen van, de ez könnyen ledobja a festéket. ezért kell bvectra gyáriag színes kilincs...csak vectranál nem volt mind2 oldalon kulcslik csak a sáfőr oldalán :lol:

és a tükör??

az is dobálja? mert én azt nézegettem, hogy a fényezett lökösök, azok ilyen törős műanyagból vannak, mint pla tükör is.

a kilincs az megint másmilyen, mint a nem fényezett(hető) lökös.

és mi van akkor ha nincs lik?? baj az? sztem nem :D

pont ma gondolkoztam, hogy ki kellene cserélni olyanra amin nincs lyuk

Megosztás:

és a tükör??

az is dobálja? mert én azt nézegettem, hogy a fényezett lökösök, azok ilyen törős műanyagból vannak, mint pla tükör is.

a kilincs az megint másmilyen, mint a nem fényezett(hető) lökös.

és mi van akkor ha nincs lik?? baj az? sztem nem :lol:

pont ma gondolkoztam, hogy ki kellene cserélni olyanra amin nincs lyuk

De nekem egy ángol veki rémlik, azon meg van lik, csak ugye rossz oldalon :lol: :D :D

Megosztás:

Nem tudjátok mennyibe mennek a tükrök? Már festettre nem is merek gondolni ( a lökösök miatt, azokkal is mennyi baj van :lol: )

Az enyémbe ahol van az a bepattintós karféle, ott mindig kiakad, szigetelőszalag fogja nállam :D

Az az újabbikfajta van rajta, olyat is szeretnék rátenni! Bontóba kérdeztem azt mondják 3800 körül van darabja

Megosztás:

Na, ügyes voltam! :lol:

Meghúztam a jobb hátulját, egy furgon alsó lökösét nem vettem észre és épp csak lehorzsolta a fényezést. Öröm az ürömben hogy az adott ferület pont az amit a festő elrontott, szóval talán olcsón megúszom.

Viszont a jobb hátsó ajtón a fekete műanyag csík picit lejött, nem akartam lifegve hazahozni, leszedtem. A kérdés, hogy a fém merevítője a kocsin maradt. És az egyik vége meggörbült, hogyan lehetne ezt legegyszerűbben megoldani?

Megosztás:

Na, ügyes voltam! :lol:

Meghúztam a jobb hátulját, egy furgon alsó lökösét nem vettem észre és épp csak lehorzsolta a fényezést. Öröm az ürömben hogy az adott ferület pont az amit a festő elrontott, szóval talán olcsón megúszom.

Viszont a jobb hátsó ajtón a fekete műanyag csík picit lejött, nem akartam lifegve hazahozni, leszedtem. A kérdés, hogy a fém merevítője a kocsin maradt. És az egyik vége meggörbült, hogyan lehetne ezt legegyszerűbben megoldani?

ha sikerül szépen visszahajtani, akkor ok, és kétoldali ragasztó.

ha nem akkor hőlégfúvóval óvatosan melengetni, és akkor le lehet fejteni róla.

legalábbis ezt írja a könyv is, meg itt is írták már.

Megosztás:

ha sikerül szépen visszahajtani, akkor ok, és kétoldali ragasztó.

ha nem akkor hőlégfúvóval óvatosan melengetni, és akkor le lehet fejteni róla.

legalábbis ezt írja a könyv is, meg itt is írták már.

Az a baj, hogy mivel ott az ajtó lemeze, rendesen nem tudom visszahajtani.

De még az is ki kell találnom, hogy a műanyag csík hogyan rögzüljön a fém csíkra.

Megosztás:

De még az is ki kell találnom, hogy a műanyag csík hogyan rögzüljön a fém csíkra.

nekem egybe lejött mult télen.

nekem meg ahogy kinyitottam az ajtót, az elejét lenyomta, és felhajlott...

Megosztás:

Szedd le a fém sint, egyenesítsd ki, és ragaszd vissza kétoldalas ragasztóval. A műanyag meg simán rápattan.

Megosztás:

Valaki meg tudná mondani, hogy milyen szinkódok voltak az Astrákon, konkrétan az az ezüst metál mint az enyém is? Ha jól tudom nem volt sokféle belőle. Nem tudom hol keressem a kocsin. Ma nézegettem mintákat és talán az "55207" volt a legközelebb hozzá, de jobb lenne biztosra menni. Kéne javitgani kicsit mielőtt teljesen elrohad a sárvédő éle, hogy elemet ne kelljen még cserélni. :lol: Igy a képek alapján talán Novyy HRR-je is megegyező szinű. Novyy, nem tudod esetleg?

Megosztás:

Valaki meg tudná mondani, hogy milyen szinkódok voltak az Astrákon, konkrétan az az ezüst metál mint az enyém is? Ha jól tudom nem volt sokféle belőle. Nem tudom hol keressem a kocsin. Ma nézegettem mintákat és talán az "55207" volt a legközelebb hozzá, de jobb lenne biztosra menni. Kéne javitgani kicsit mielőtt teljesen elrohad a sárvédő éle, hogy elemet ne kelljen még cserélni. :D Igy a képek alapján talán Novyy HRR-je is megegyező szinű. Novyy, nem tudod esetleg?

szerintem a tied z157 :lol: de azért nézd meg :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.