Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Megkérdezhetem, de sztem kb 15 ezerbe lesz, emelők, kapcsolók. Feltéve, ha van. :lol:

Nekem az belefér! Simán lefoglalhatod/elhozhatod, ha lehetséges, mert én leghamarabb hétvégén tudok menni érte(de ha nagyon muszáj hétköznap is, csak éjjeles után nincs inyemre a kocsikázás:))...vagy akár, egyenlőre úgy néz ki, már pénteken is...Szupi lenne! Ha esetleg volna mind a négyre, az meg már hyper super - de nem minden áron. <_<

Megosztás:

Nekem az belefér! Simán lefoglalhatod/elhozhatod, ha lehetséges, mert én leghamarabb hétvégén tudok menni érte...vagy akár, egyenlőre úgy néz ki, már pénteken is...Szupi lenne! Ha esetleg volna mind a négyre, az meg már hyper super - de nem minden áron. <_<

Megkérdezem, van-e.

Megosztás:

Nekem az belefér! Simán lefoglalhatod/elhozhatod, ha lehetséges, mert én leghamarabb hétvégén tudok menni érte...vagy akár, egyenlőre úgy néz ki, már pénteken is...Szupi lenne! Ha esetleg volna mind a négyre, az meg már hyper super - de nem minden áron. :lol:

egyenlőre a hentes darabolja fel a kicsi kacsódat :lol: egyelöre :lol: :lol:

a 4 villanyablak meg ritka...ebayen csak a kapcsoló szokott menni 100euroért <_<

Megosztás:

Nahát! Ekkora hibát vétettem!? :lol: :lol: ...pedig nem akarok "megNovyy-sodni" :lol:

Na, de hányan irják azt hogy "muszáj" a magyarok közül is!? :lol: - azokra nem szólnak rá, nahát! <_< De értékelem az épitő kritikát, megjegyzem. Köszönöm!

nem b@sztatásból írtam, de most h mondod, a muszályért is szoktam szólni h az biza j :lol: :lol:

Megosztás:

majd figyeld meg, hogy ha 1000 felett van akkor nem fér bele a kis karikába ahova írja az eredményt <_<

ti már igen tudtok, tegnap megpróbáltam vagy 3x és nekem alegnagyobb eredmény talán 560 lett

ti kenitek a zacsit éjjal nappal mi? :lol:

Megosztás:

Meg tudná mondani nekem valaki mennyiért dobnak mostanság utánnam 1db első és 1db hátsó lökhárítót? cserélnem kéne <_<

Lehetőleg kék színben kellene, nem a sima fényezetlen ( mondjuk az lehet olcsóbb, ugye?) !

<-----erre az astrára

Én tavaly cseréltem mind a kettőt és 23-ból megvolt az első és a hátsó. Boltba vettem, mert a bontóba kicsit olcsóbban adták és ugye használt. A bontós amit mondott árat, azt megpótoltam kb. 5-6e-rel és inkább újat vettem! :lol:

Megosztás:

Én tavaly cseréltem mind a kettőt és 23-ból megvolt az első és a hátsó. Boltba vettem, mert a bontóba kicsit olcsóbban adták és ugye használt. A bontós amit mondott árat, azt megpótoltam kb. 5-6e-rel és inkább újat vettem! <_<

de az nem is festhető, neki meg olyan kellene

szrintem ilyen kéket sehol se fog találni, szóval festetni kell

Megosztás:

Én tavaly cseréltem mind a kettőt és 23-ból megvolt az első és a hátsó. Boltba vettem, mert a bontóba kicsit olcsóbban adták és ugye használt. A bontós amit mondott árat, azt megpótoltam kb. 5-6e-rel és inkább újat vettem! :lol:

és gyári vagy nem gyári...ez is lényeges kérdés <_<

Megosztás:

Én a nem gyári azaz utángyártottat vettem 11ért azt hiszem, a sima ködlámpásat...Boltban <_<

Úgy érted, hogy meg volt benne az előkészités(lyuk) a ködlámpához? Bementél és volt nekik a "polcon"? Jól illeszkedik, nem kellett vele mókolni felrakáskor? Tök jól hangzik.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.