Szitamanó Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Bevállalod?? Majd én pacsizom a zacsidat, jó??? <_< Na de cicafiúúú... :lol: Játsszátok le itt: csatt :lol: :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Megkérdezhetem, de sztem kb 15 ezerbe lesz, emelők, kapcsolók. Feltéve, ha van. :lol: Nekem az belefér! Simán lefoglalhatod/elhozhatod, ha lehetséges, mert én leghamarabb hétvégén tudok menni érte(de ha nagyon muszáj hétköznap is, csak éjjeles után nincs inyemre a kocsikázás:))...vagy akár, egyenlőre úgy néz ki, már pénteken is...Szupi lenne! Ha esetleg volna mind a négyre, az meg már hyper super - de nem minden áron. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Nekem az belefér! Simán lefoglalhatod/elhozhatod, ha lehetséges, mert én leghamarabb hétvégén tudok menni érte...vagy akár, egyenlőre úgy néz ki, már pénteken is...Szupi lenne! Ha esetleg volna mind a négyre, az meg már hyper super - de nem minden áron. <_< Megkérdezem, van-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Nekem az belefér! Simán lefoglalhatod/elhozhatod, ha lehetséges, mert én leghamarabb hétvégén tudok menni érte...vagy akár, egyenlőre úgy néz ki, már pénteken is...Szupi lenne! Ha esetleg volna mind a négyre, az meg már hyper super - de nem minden áron. :lol: egyenlőre a hentes darabolja fel a kicsi kacsódat :lol: egyelöre :lol: :lol: a 4 villanyablak meg ritka...ebayen csak a kapcsoló szokott menni 100euroért <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 egyenlőre a hentes darabolja fel a kicsi kacsódat :lol: egyelöre :lol: :lol: Most itt mi volt a baj!? <_< a 4 villanyablak meg ritka...ebayen csak a kapcsoló szokott menni 100euroért :lol: Jóuvanmána, azé'irtam, hogy "nem minden áron"! :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Most itt mi volt a baj!? <_< ... n Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 n Nahát! Ekkora hibát vétettem!? :lol: :lol: ...pedig nem akarok "megNovyy-sodni" :lol: Na, de hányan irják azt hogy "muszáj" a magyarok közül is!? :lol: - azokra nem szólnak rá, nahát! <_< De értékelem az épitő kritikát, megjegyzem. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Nahát! Ekkora hibát vétettem!? :lol: :lol: ...pedig nem akarok "megNovyy-sodni" :lol: Na, de hányan irják azt hogy "muszáj" a magyarok közül is!? :lol: - azokra nem szólnak rá, nahát! <_< De értékelem az épitő kritikát, megjegyzem. Köszönöm! nem b@sztatásból írtam, de most h mondod, a muszályért is szoktam szólni h az biza j :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Játsszátok le itt: csatt <_< :lol: . Tök jó, én 486Mph-val ütöttem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Tök jó, én 486Mph-val ütöttem. <_< OFF Én 796-tal :lol: . ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 OFF Én 796-tal <_< . ON 863 :lol: 1029 1175 abbahagytam ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 OFF Én 796-tal :lol: . ON 863 :lol: 1029 1175 abbahagytam ON Ha-ha hiszem ha látom, majd egyszer lejátszunk egy meccset! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Ha-ha hiszem ha látom, majd egyszer lejátszunk egy meccset! <_< nekem most sikerült 995-el, de előtte, míg fel nem idegesített, addig 500 és 700 között pacsiztam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Ha-ha hiszem ha látom, majd egyszer lejátszunk egy meccset! <_< majd figyeld meg, hogy ha 1000 felett van akkor nem fér bele a kis karikába ahova írja az eredményt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 majd figyeld meg, hogy ha 1000 felett van akkor nem fér bele a kis karikába ahova írja az eredményt <_< ti már igen tudtok, tegnap megpróbáltam vagy 3x és nekem alegnagyobb eredmény talán 560 lett ti kenitek a zacsit éjjal nappal mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Meg tudná mondani nekem valaki mennyiért dobnak mostanság utánnam 1db első és 1db hátsó lökhárítót? cserélnem kéne <_< Lehetőleg kék színben kellene, nem a sima fényezetlen ( mondjuk az lehet olcsóbb, ugye?) ! <-----erre az astrára Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Azt mondják errefelé a bontókba 10.000 körül van darabja. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Meg tudná mondani nekem valaki mennyiért dobnak mostanság utánnam 1db első és 1db hátsó lökhárítót? cserélnem kéne <_< Lehetőleg kék színben kellene, nem a sima fényezetlen ( mondjuk az lehet olcsóbb, ugye?) ! <-----erre az astrára Én tavaly cseréltem mind a kettőt és 23-ból megvolt az első és a hátsó. Boltba vettem, mert a bontóba kicsit olcsóbban adták és ugye használt. A bontós amit mondott árat, azt megpótoltam kb. 5-6e-rel és inkább újat vettem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Én tavaly cseréltem mind a kettőt és 23-ból megvolt az első és a hátsó. Boltba vettem, mert a bontóba kicsit olcsóbban adták és ugye használt. A bontós amit mondott árat, azt megpótoltam kb. 5-6e-rel és inkább újat vettem! <_< de az nem is festhető, neki meg olyan kellene szrintem ilyen kéket sehol se fog találni, szóval festetni kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Bexarok... <_< :lol: :lol: 90% az oldal a hereverőről szól... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Én tavaly cseréltem mind a kettőt és 23-ból megvolt az első és a hátsó. Boltba vettem, mert a bontóba kicsit olcsóbban adták és ugye használt. A bontós amit mondott árat, azt megpótoltam kb. 5-6e-rel és inkább újat vettem! :lol: és gyári vagy nem gyári...ez is lényeges kérdés <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 és gyári vagy nem gyári...ez is lényeges kérdés :lol: Én a nem gyári azaz utángyártottat vettem 11ért azt hiszem, a sima ködlámpásat...Boltban <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Én a nem gyári azaz utángyártottat vettem 11ért azt hiszem, a sima ködlámpásat...Boltban <_< Úgy érted, hogy meg volt benne az előkészités(lyuk) a ködlámpához? Bementél és volt nekik a "polcon"? Jól illeszkedik, nem kellett vele mókolni felrakáskor? Tök jól hangzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Én a nem gyári azaz utángyártottat vettem 11ért azt hiszem, a sima ködlámpásat...Boltban <_< hát srácok...én inkább vennék egy bontott, de hibátlan gyárit, mint egy új ugy-t :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 hát srácok...én inkább vennék egy bontott, de hibátlan gyárit, mint egy új ugy-t <_< Így van egyet értek én veled, csak úgy nehéz ha a környék bontóiban ahol voltam mind sérült volt az eleje...és fontos volt :lol: így ez lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts