hening Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Minek olyan erős aksi? Praktikus vagy csak azért van ekkora benne mert "jóárasitva" volt? :lol: Ez volt ingyen. <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Na utánakérdeztem indexeknek, és csak azért írok, mert azt hittem rosszul hallom amikor a csergőnél mondták a gyári index darabjának árát. 12.000 egy darab műanyag index. Utángyári van 1900-ért is. Egy ilyen kis műanyag izé...ennyivel jobb lenne a gyári? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Na utánakérdeztem indexeknek, és csak azért írok, mert azt hittem rosszul hallom amikor a csergőnél mondták a gyári index darabjának árát. 12.000 egy darab műanyag index. Utángyári van 1900-ért is. Egy ilyen kis műanyag izé...ennyivel jobb lenne a gyári? mennyiiiiii?? <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Na utánakérdeztem indexeknek, és csak azért írok, mert azt hittem rosszul hallom amikor a csergőnél mondták a gyári index darabjának árát. 12.000 egy darab műanyag index. Utángyári van 1900-ért is. Egy ilyen kis műanyag izé...ennyivel jobb lenne a gyári? Inkább tennék PET palackból kivágott darabkát oda mint hogy 12.000-et adjak érte! Ezek nem normálisak! :lol: <_< :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Na utánakérdeztem indexeknek, és csak azért írok, mert azt hittem rosszul hallom amikor a csergőnél mondták a gyári index darabjának árát. 12.000 egy darab műanyag index. Utángyári van 1900-ért is. Egy ilyen kis műanyag izé...ennyivel jobb lenne a gyári? nekem utángyári van nem venni észre ha nagyon lesed akkor igen, de semmi feltünő különbség nincs, és párásodni se párásodik több mint egy éve. "hlf" ez mit jelent? szóval akkor az a két anya egy külön lemezen van??? megtaláltam az anyákat egyébként <_< caravanos cuc... na majd meglátom, mi merre, lehet csinálok egy konzolt inkább, és akkor nem kell cserélgetni stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 nekem utángyári van nem venni észre ha nagyon lesed akkor igen, de semmi feltünő különbség nincs, és párásodni se párásodik több mint egy éve. "hlf" ez mit jelent? szóval akkor az a két anya egy külön lemezen van??? megtaláltam az anyákat egyébként <_< caravanos cuc... na majd meglátom, mi merre, lehet csinálok egy konzolt inkább, és akkor nem kell cserélgetni stb. hlf = hatlapfejű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 hlf = hatlapfejű. óó köszi <_< felraktam a hiányzó díszlecemet.. nekiállok, és szépen kivixolom lassan az egész autót, már lassan rá is fér. rem szép lesz a végeredmény, majd dobok róla képet, ha elkészül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Újabb 2 plusz lóerő. <_< :lol: Hogy lôtted be pontosra, hogy az elsô felnyitás után ne essen bele az esô az orrodba vagy ne kelljen szívószállal enned a bélszínt? :lol: Gondolkodtam már én is ezen csak féltem nekifogni mert ha nem lessz pontos a cucc vagy megtűri a mocitetôt vagy nem lehet lecsukni vagy csak egyszerüen orrba lő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Hogy lôtted be pontosra, hogy az elsô felnyitás után ne essen bele az esô az orrodba vagy ne kelljen szívószállal enned a bélszínt? <_< Gondolkodtam már én is ezen csak féltem nekifogni mert ha nem lessz pontos a cucc vagy megtűri a mocitetôt vagy nem lehet lecsukni vagy csak egyszerüen orrba lő... Nos, magának a tetőnek a beállítása nem lett túl jó. Alig tudtuk tegnap Zotyával kinyitni. Majd pénteken pontosan belőjük. A nyitásnál meg nem tartom oda a fejem. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Nem tudtam hova írjam igy ide írom....Van valakinek univerzális könyöklő beépítve az első ülések közé? Ha igen, milyet érdemes venni ami be illik jól, és kényelmes is...És kb mennyibe fáj? Mert elég nagy az ár szórása ahogy láttam... Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Nem tudtam hova írjam igy ide írom....Van valakinek univerzális könyöklő beépítve az első ülések közé? Ha igen, milyet érdemes venni ami be illik jól, és kényelmes is...És kb mennyibe fáj? Mert elég nagy az ár szórása ahogy láttam... Köszi! Rég keresem a bele illô darabot de az univerzális ami keskeny és találna min 8000-8500 Ft átszámítva. Ennyiért inkább könyökölök a barátnômre vagy a ...... Könyöklô Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Nos, magának a tetőnek a beállítása nem lett túl jó. Alig tudtuk tegnap Zotyával kinyitni. Majd pénteken pontosan belőjük. A nyitásnál meg nem tartom oda a fejem. <_< :lol: miért, ha megnyomod a fület, akkor felcsapja egész lentről is?? csak nem, mert akkor lezárni nem olyan jó... belőni miért annyira nehéz, ha ugyan oda rakod vissza a karokat, ahol voltak, a mocitetőhöz képest, akkor nem jó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 miért, ha megnyomod a fület, akkor felcsapja egész lentről is?? csak nem, mert akkor lezárni nem olyan jó... belőni miért annyira nehéz, ha ugyan oda rakod vissza a karokat, ahol voltak, a mocitetőhöz képest, akkor nem jó? <_< Nem sikerült ugyan oda visszatenni. Persze egy kicsit mg is kell emelni, hogy tovább nyíljon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Nem tudtam hova írjam igy ide írom....Van valakinek univerzális könyöklő beépítve az első ülések közé? Ha igen, milyet érdemes venni ami be illik jól, és kényelmes is...És kb mennyibe fáj? Mert elég nagy az ár szórása ahogy láttam... Köszi! Nekem pont egy ilyen van. Katt Ha gondolod csinálhatok egy pár képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Nem sikerült ugyan oda visszatenni. Persze egy kicsit mg is kell emelni, hogy tovább nyíljon. akkor oké <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Nekem pont egy ilyen van. Katt Ha gondolod csinálhatok egy pár képet. Nah ez még korrekt is...és egyszerűen beépíthető? A képet megköszönném <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Sziasztok! Tudnátok abban segíteni, hogy a bal első ajtó kárpitját, hogy tudom levenni? (F astra kombi) A probléma az, hogy felül az ablaknál mozog, valami el lehet törve, vagy csavar fellazulva? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Sziasztok! Tudnátok abban segíteni, hogy a bal első ajtó kárpitját, hogy tudom levenni? (F astra kombi) A probléma az, hogy felül az ablaknál mozog, valami el lehet törve, vagy csavar fellazulva? Köszi a topikok elején van két külön fejezet, a GYÍK ban meg van a komplett leszerelés, képekkel stb <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 A ködlámpa kiszerelésének van valami trükkje? Az alsó két rögzítőfül OK, de a felső egy kissé szivatós <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 A ködlámpa kiszerelésének van valami trükkje? Az alsó két rögzítőfül OK, de a felső egy kissé szivatós <_< akkor meg is vana trükk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 A ködlámpa kiszerelésének van valami trükkje? Az alsó két rögzítőfül OK, de a felső egy kissé szivatós <_< ha kiveszed a dobbetétet akkor hozzáférsz, bár bal oldalalon lehet le kell szedned a dudát, már ha nagy dudáid vannak :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 ha kiveszed a dobbetétet akkor hozzáférsz, bár bal oldalalon lehet le kell szedned a dudát, már ha nagy dudáid vannak <_< :lol: nektek ott vanaduda?? nekem a hűtő előtt, de tervezem én is hogy átköltözik oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 nektek ott vanaduda?? nekem a hűtő előtt, de tervezem én is hogy átköltözik oda. Van ott két valami, ezexerint a dudák. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 nektek ott vanaduda?? nekem a hűtő előtt, de tervezem én is hogy átköltözik oda. a kétszólamú ott van :lol: Van ott két valami, ezexerint a dudák. :lol: nemtom dezsőnél mi van ott, de pl 20as motornál van ott még egy plusz izébigyusz porszívómotor is :lol: ugyh a bal oldal azoknál anyázós <_< de nem lehetetlen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni! Olyan gondom lenne, hogy a 2 első ajtónál van a karosszérián a gumicsik hogy ne folyjon be a víz nekem az a bajom, hogy pl ha mosom a kocsit vagy esik az eső akkor alul áll benne a víz. Szerintetek a kárpit alatt el lehet szakadva a fólia és azért lehet ez? A Csipogó ahogy van az a műanyag része amibe benne van az alatt is gyöngyözni szokott a víz. Az ablak fel volt húzva teljesen! Elvileg nem szabadna ennyi víznek befolyni az ajtóba. Előre is köszönöm Üdv mindenkinek Imi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts