Novy Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Ez nem ledes szerencsére, hanem cserélhető, sima rizsizzó van benne, mint a fűtéskonzolban. szóval akkor nem akarod ledesre megcsinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 szóval akkor nem akarod ledesre megcsinálni. Nem hinném, hogy sok értelme lenne. Maximum a led foglalatos bolti rizsizzót lehetne beletenni, de az meg nem világítaná körbe a karikát. És nekem tetszik ez a kellemesen meleg sárga szín. Szerintem a kék barátságtalan lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Nem hinném, hogy sok értelme lenne. Maximum a led foglalatos bolti rizsizzót lehetne beletenni, de az meg nem világítaná körbe a karikát. És nekem tetszik ez a kellemesen meleg sárga szín. Szerintem a kék barátságtalan lenne. hát ha nem világítja körbe akkor az úgy nem is szép nekem tetccik ha kicsit morcos <_< sőt még ha nagyon morcos lenne az is tetszene Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Ennyire botrányos volna? :lol: http://img7.tar.hu/invictus/img/37930185.jpg http://img7.tar.hu/invictus/img/37930181.jpg Nagyon zsír! <_< Én olyat akarok venni, ami egybe van az irányjelzővel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Tervben van, szerintem így sokkal visszafogottabb, mint a lámpához való csili-vili index-szel. Egyetértek. Gondolkoztam én is azon, hogy kéne angel eye, de nem tudtam miképp oldjam meg felvágás nélkül. Azthiszem követem majd a példád. <_< Xenon-t amúgy sem akartam, mert az macerásabb a búramosó miatt. Amúgy éjjel milyen vele látni? Valóban rosszabb, mint a gyárival? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Egyetértek. Gondolkoztam én is azon, hogy kéne angel eye, de nem tudtam miképp oldjam meg felvágás nélkül. Azthiszem követem majd a példád. <_< Xenon-t amúgy sem akartam, mert az macerásabb a búramosó miatt. Amúgy éjjel milyen vele látni? Valóban rosszabb, mint a gyárival? Hát igen, a hozzá való index-et ha felteszed mellé az már kicsit túlzás, ezért döntöttem én is így, visszafogott maradt. Az egybebúráson is gondolkodtam, de az nem tetszett annyira, ráadásul többen is mondták, hogy az párásodik is, meg műanyag is. Ennek gyáriasabb a külleme. Igazából azt mondanám, hogy más, mint a gyári. Jobban terít, egyenletesebb a fény, jobban megvilágítja az út szélét, de kicsit kevesebb a fényerő. Most a legolcsóbb izzók vannak benne, de majd valamikor kap jobbat, azzal megoldódik a fényerőgond remélem. A refije elég jó. Amúgy láttam már pár F Astrát búramosóval. lámpamosós Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Hát igen, a hozzá való index-et ha felteszed mellé az már kicsit túlzás, ezért döntöttem én is így, visszafogott maradt. Az egybebúráson is gondolkodtam, de az nem tetszett annyira, ráadásul többen is mondták, hogy az párásodik is, meg műanyag is. Ennek gyáriasabb a külleme. Igazából azt mondanám, hogy más, mint a gyári. Jobban terít, egyenletesebb a fény, jobban megvilágítja az út szélét, de kicsit kevesebb a fényerő. Most a legolcsóbb izzók vannak benne, de majd valamikor kap jobbat, azzal megoldódik a fényerőgond remélem. A refije elég jó. Amúgy láttam már pár F Astrát búramosóval. lámpamosós a tiéd üveg?? egy volt kollégámnak a gsijén egybebúrásvolt. műanyag volt párásodni nem párásodik de az marhára zavart, alul nincs is rögzítési pontja, és eléggé mozog.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 a tiéd üveg?? egy volt kollégámnak a gsijén egybebúrásvolt. műanyag volt párásodni nem párásodik de az marhára zavart, alul nincs is rögzítési pontja, és eléggé mozog.... Ez üveg, elég stabil, mint a gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Ez üveg, elég stabil, mint a gyári. akkor ez előnye <_< és szerintem egyáltalán nem üt el, még így mattult búrával se. egyébként a vaci új indexbúra se ful átlátszó, a 8 éveshez képest se veszek észre különbséget :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Ez üveg, elég stabil, mint a gyári. mennyi kavics volt ez a fajta angel eyes lámpa? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 mennyi kavics volt ez a fajta angel eyes lámpa? <_< csak egy kavics és veheti a másikat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 mennyi kavics volt ez a fajta angel eyes lámpa? :lol: Pont egy csomagtartónyi. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Pont egy csomagtartónyi. <_< az mennyi?? 15 ezer? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Pont egy csomagtartónyi. :lol: Nekem nagyobb a csomagtartóm, akkor nekem drágább is? :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rian Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Sziasztok, egy 5 ajtós Astrám van, és az lenne a kérdésem, hogy küszöb spoiler tényleg nem jó 5 ajtósra? Miért? Van valakinek fotója GSI díszhűtővel felszerelt astráról, amelyiken nem GSI lökhárító lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Sziasztok, egy 5 ajtós Astrám van, és az lenne a kérdésem, hogy küszöb spoiler tényleg nem jó 5 ajtósra? Miért? Van valakinek fotója GSI díszhűtővel felszerelt astráról, amelyiken nem GSI lökhárító lenne? a hossza jó a küszöbnek, csak mivel a 3ajtósnak hosszabb az ajtaja, (valamint ugye oldalanként kevesebb van) nem itt van elvágva a küszöb hogy jó legyen...persze fel lehet faragni mindent. itt egy kép, remélem látni rajta <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rian Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 a hossza jó a küszöbnek, csak mivel a 3ajtósnak hosszabb az ajtaja, (valamint ugye oldalanként kevesebb van) nem itt van elvágva a küszöb hogy jó legyen...persze fel lehet faragni mindent. itt egy kép, remélem látni rajta <_< Nahát :lol: Köszi a linket. Az a helyzet, hogy vettem GSI rácsot, és GSI lámpákat is, de a szerelőm azt mondja hogy nem tudja feltenni mert a felfogatás eredménye látszik, és nagyon csúnya a "szája". Valaki leírná részletesen, hogy hogyan is tette fel a GSI rácsot nemGSI lökös fölé? :lol: kétségbe vagyok esve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Nahát <_< Köszi a linket. Az a helyzet, hogy vettem GSI rácsot, és GSI lámpákat is, de a szerelőm azt mondja hogy nem tudja feltenni mert a felfogatás eredménye látszik, és nagyon csúnya a "szája". Valaki leírná részletesen, hogy hogyan is tette fel a GSI rácsot nemGSI lökös fölé? :lol: kétségbe vagyok esve. Hát azért csúnya mert a nem gsi lökösnek a bemélyedése nem ott van ahol a gsi lökösé és az látszik, és ez a találkozásuknál látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Nahát :lol: Köszi a linket. Az a helyzet, hogy vettem GSI rácsot, és GSI lámpákat is, de a szerelőm azt mondja hogy nem tudja feltenni mert a felfogatás eredménye látszik, és nagyon csúnya a "szája". Valaki leírná részletesen, hogy hogyan is tette fel a GSI rácsot nemGSI lökös fölé? :lol: kétségbe vagyok esve. azért nme tudja feltenni mert az alsó bepattanó fülei a rácsnak amik a lökösbe pattannak bele, máshol vannak a simánál mint a gsinél. a 2középső ilyen fül nem stimmel. havernak adtam egy rácsot, amit feltett gyári helyére, és lefűrészeltük ezt a 2fület...viszont arra már nem emlékszem h kitakarja e a lökösben levő nemhasznált lukakat. lámpát meg nem kellett volna venned, hisz neked is facelift előtti az autód, tehát a lámpa az ugyanolyan <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Újabb 2 plusz lóerő. <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Újabb 2 plusz lóerő. <_< :lol: Elsőre azt hittem, sárkányos matrica :lol: Most ha nagyon genyó lennék, akkor megkérdezném, hogy ennyit kell nyitogatni a gépháztetőt, hogy kell a teleszkóp? :lol: :lol: Hány Ah-s az az akksi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Újabb 2 plusz lóerő. <_< :lol: a mocitetőbe rakott fej honnan mibőlvan? vagy esetleg felfurtad nagyobb lyukúra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Elsőre azt hittem, sárkányos matrica :lol: Most ha nagyon genyó lennék, akkor megkérdezném, hogy ennyit kell nyitogatni a gépháztetőt, hogy kell a teleszkóp? :lol: <_< Hány Ah-s az az akksi? :lol: Nem, nem kell annyit nyitogatni. Ez csak parasztvakítás, nem több. :lol: Az akksi 74Ah-s a mocitetőbe rakott fej honnan mibőlvan? vagy esetleg felfurtad nagyobb lyukúra? Ott biza hekkelni kellett egy kicsit, mivel az eredeti csavar csak M6-os, a faudi fej meg M8-as. Belül van egy lemez amire fel vannak hegesztve M6-os nlf anyák. Ezt a lemezt kivettem, és félbevágtam. Az egyik felét visszatettem abba visszament az M6-os csavar, a másik lyuk meg egyébként is nagyobb volt, azon átment az M8-as faudi menetes része, amire tettem egy hlf anyát. A tető beállításával mókoltam egy darabig, nem is lett a legtökéletesebb, de csak egyedül csináltam röpke 1 óra alatt. :lol: ui: A telók, és a faudi fejek F Astra Caravan-ból vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Nem, nem kell annyit nyitogatni. Ez csak parasztvakítás, nem több. :lol: Az akksi 74Ah-s Minek olyan erős aksi? Praktikus vagy csak azért van ekkora benne mert "jóárasitva" volt? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Minek olyan erős aksi? Praktikus vagy csak azért van ekkora benne mert "jóárasitva" volt? :lol: Ha sok az elektromos cucc, pl elektromos ablak + elektromos tükrök, akkor már illik a nagyobb. Szerintem. Nekem nem kéne a klíma miatt, mivel a generátorom nagyobb (120A), de így is bírja sokáig, mivel elektromos ablak és tükrök nincsenek. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts