Dáwid Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 de neked face előtti van nem? annak meg a szélein vanna a fülek. na nembaj, majd holnap körbepucolom, és melegragasztóval rakok pár pettyet, megfogja az majd és nem fog csörögni se. Nem :lol: Csak az autóm face előtti. A bal oldali síktükör nem volt jó, és domború betét meg csak a facelift utáni tükörházhoz volt. Amúgy is jobban néz ki szerintem a gömbölyű tükör, úgyhogy akkor 2 jót egyszerre <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 5500 magyar pénzembe került <_< :lol: a postaköltséggel együtt 6600 forint volt....most irigykedtek ugyi?? Majd akkor,ha nem darálja le a müanyag fogaskerekeket két éven belül és a mosóban nem próbálják meg benyomni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Majd akkor,ha nem darálja le a müanyag fogaskerekeket két éven belül és a mosóban nem próbálják meg benyomni. <_< Nekem meg volt picit hajolva az antenna, ezért kikötöttem, hogy ne erőltesse a mocit. Az antenna cserélhető külön is? Moci minden okés, sőt még így is mükszik csak kattog behúzásnál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Ki akartam cserélni a bal első kilincset simáról, facelift-re. De akadt egy kis gondom. Ötlet??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Ki akartam cserélni a bal első kilincset simáról, facelift-re. De akadt egy kis gondom. Ötlet??? http://kepfeltoltes.hu/090517/20090517242_...ltoltes.hu_.jpg Ez képrejtvény? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Ez képrejtvény? <_< nem passzol a zár a kilincsével, van egy fél cmes hézag sztem arra gondolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 http://cgi.ebay.de/OPEL-ASTRA-F-LEXMAUL-FR...bayphotohosting Fura szerzet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 http://cgi.ebay.de/OPEL-ASTRA-F-LEXMAUL-FR...bayphotohosting Fura szerzet <_< Mantásító-ketyere :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Mantásító-ketyere :lol: De jó ronda <_< szerintem :lol: Tényleg valaki mondja meg...hátsó ablak 5ajtósban ragasztva van vagy simán cserélhető? Mert lehet tudnék korrekt áron boltolni bontott gyári szinezett üveget körbe az enyém helyett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 http://cgi.ebay.de/OPEL-ASTRA-F-LEXMAUL-FR...bayphotohosting Fura szerzet <_< Valljuk be, ezzel eléggé degeneráltan nézne ki egy F Astra. :lol: Mondjuk pont én beszélek, mikor az angel fényszóró mellé a gyári indexet tettem fel. De ízlések és pofonok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 5500 magyar pénzembe került :lol: :lol: a postaköltséggel együtt 6600 forint volt....most irigykedtek ugyi?? :lol: Én most nagyon örülök, körbe röhögöm a fejem, az alufelnivel, és a hátsószárnyal volt útoljára ilyen jó szerencsém! Nekem gyárilag van benne. :lol: Majd akkor,ha nem darálja le a müanyag fogaskerekeket két éven belül és a mosóban nem próbálják meg benyomni. :lol: Ha kiveszem a kulcsot az antenna visszamegy. Mosóba meg ugye kiveszem. http://cgi.ebay.de/OPEL-ASTRA-F-LEXMAUL-FR...bayphotohosting Fura szerzet :lol: Nekem tetszik. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Valljuk be, ezzel eléggé degeneráltan nézne ki egy F Astra. <_< Mondjuk pont én beszélek, mikor az angel fényszóró mellé a gyári indexet tettem fel. De ízlések és pofonok. :lol: Angel lámpa mellé, gyári indexet?? :lol: :lol: Muti muti :lol: ....dobj egy képet légyszives! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Majd akkor,ha nem darálja le a müanyag fogaskerekeket két éven belül és a mosóban nem próbálják meg benyomni. :lol: Soha nem viszem mosóba....mindig én mosom :lol: egyébként sejtettem, hogy lesz aki majd leugatja <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Angel lámpa mellé, gyári indexet?? :lol: :lol: Muti muti :lol: ....dobj egy képet légyszives! Ennyire botrányos volna? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Ennyire botrányos volna? :lol: jaaaaj, de szép autód van! :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Ennyire botrányos volna? <_< http://img7.tar.hu/invictus/img/37930185.jpg http://img7.tar.hu/invictus/img/37930181.jpg Nem rossz...azt hittem gagyibb lesz, de nem :lol: Egybe van ez a kis masina...vigyázz rá :lol: Nagyon baró az a kovácsolt vas kerítés a háttérbe...Imádom a kovácsolt vasat!! A műhelyem mellet, egy ídős kovácsmester dolgozik, és hasonló szép kerítés elemeket csinál....szabad kézzel. Múltkor átvoltam nála :lol: ...gyerekek, érdemes megnézni, én órákig el tudtam volna nézegetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Ennyire botrányos volna? :lol: Arra nem gondoltál, hogy kapna akkor már egy új indexbúra készletet? Mert ahogy látom már eléggé bemattult. Eredetileg átlátszó az egész, csak a bordák miatt nem tiszta teljesen, ugye. Szerintem úgy még szebb lenne. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Arra nem gondoltál, hogy kapna akkor már egy új indexbúra készletet? Mondjuk ez jó ötlet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Arra nem gondoltál, hogy kapna akkor már egy új indexbúra készletet? Mert ahogy látom már eléggé bemattult. Eredetileg átlátszó az egész, csak a bordák miatt nem tiszta teljesen, ugye. Szerintem úgy még szebb lenne. <_< Tervben van, szerintem így sokkal visszafogottabb, mint a lámpához való csili-vili index-szel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Ennyire botrányos volna? <_< nekem kifejezetten tetszik. Nagyon szép. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 szerintem is jobb így, mint a tuning indexel :lol: majd muta egy képet világítás nélkül nappal :lol: mikor vetted? mert erről még nem ujságoltál <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 szerintem is jobb így, mint a tuning indexel :lol: majd muta egy képet világítás nélkül nappal :lol: mikor vetted? mert erről még nem ujságoltál :lol: Hét közepén. Nem akartam nagy dobra verni, mert sokak szerint ez giccses cucc. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Hét közepén. Nem akartam nagy dobra verni, mert sokak szerint ez giccses cucc. <_< :lol: :lol: De nem szerintünk :lol: úgyhogy nekünk tessék nagydobra verni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Hét közepén. Nem akartam nagy dobra verni, mert sokak szerint ez giccses cucc. <_< szerintem jó. nem tervezel bele fehér ledet, a helyzetjelzőbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 szerintem jó. nem tervezel bele fehér ledet, a helyzetjelzőbe? Ez nem ledes szerencsére, hanem cserélhető, sima rizsizzó van benne, mint a fűtéskonzolban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts