Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

de neked face előtti van nem?

annak meg a szélein vanna a fülek.

na nembaj, majd holnap körbepucolom, és melegragasztóval rakok pár pettyet, megfogja az majd és nem fog csörögni se.

Nem :lol: Csak az autóm face előtti. A bal oldali síktükör nem volt jó, és domború betét meg csak a facelift utáni tükörházhoz volt. Amúgy is jobban néz ki szerintem a gömbölyű tükör, úgyhogy akkor 2 jót egyszerre <_<

Megosztás:

Majd akkor,ha nem darálja le a müanyag fogaskerekeket két éven belül és a mosóban nem próbálják meg benyomni. <_<

Nekem meg volt picit hajolva az antenna, ezért kikötöttem, hogy ne erőltesse a mocit. Az antenna cserélhető külön is? Moci minden okés, sőt még így is mükszik csak kattog behúzásnál...

Megosztás:

5500 magyar pénzembe került :lol: :lol:

a postaköltséggel együtt 6600 forint volt....most irigykedtek ugyi?? :lol: Én most nagyon örülök, körbe röhögöm a fejem, az alufelnivel, és a hátsószárnyal volt útoljára ilyen jó szerencsém!

Nekem gyárilag van benne. :lol:

Majd akkor,ha nem darálja le a müanyag fogaskerekeket két éven belül és a mosóban nem próbálják meg benyomni. :lol:

Ha kiveszem a kulcsot az antenna visszamegy.

Mosóba meg ugye kiveszem.

Nekem tetszik. <_<

Megosztás:

Valljuk be, ezzel eléggé degeneráltan nézne ki egy F Astra. <_<

Mondjuk pont én beszélek, mikor az angel fényszóró mellé a gyári indexet tettem fel. De ízlések és pofonok. :lol:

Angel lámpa mellé, gyári indexet?? :lol: :lol:

Muti muti :lol: ....dobj egy képet légyszives!

Megosztás:

Nem rossz...azt hittem gagyibb lesz, de nem :lol:

Egybe van ez a kis masina...vigyázz rá :lol:

Nagyon baró az a kovácsolt vas kerítés a háttérbe...Imádom a kovácsolt vasat!! A műhelyem mellet, egy ídős kovácsmester dolgozik, és hasonló szép kerítés elemeket csinál....szabad kézzel. Múltkor átvoltam nála :lol: ...gyerekek, érdemes megnézni, én órákig el tudtam volna nézegetni.

Megosztás:

Arra nem gondoltál, hogy kapna akkor már egy új indexbúra készletet? Mert ahogy látom már eléggé bemattult. Eredetileg átlátszó az egész, csak a bordák miatt nem tiszta teljesen, ugye. Szerintem úgy még szebb lenne. <_<

Tervben van, szerintem így sokkal visszafogottabb, mint a lámpához való csili-vili index-szel.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.