Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Nekem is van hasonló problémám, nekem meg a jobb oldali A-oszlopnál zörög vmi. Ha leveszem az A-oszlop burkolatát, akkor nem csinálja, de akárhogy teszem vissza, mindig zörög vmi, és nem tudok rájönni, hogy mi. Olyan, mintha a tetőkárpitnál zörögne olyankor vmi, de mi?

Az enyém a baloldalon csinálta ugyanezt. Most találtam meg mikor lebontottam más miatt. Az alsó kárpitbolha csinálta!

Kivettem a burkolatból és benyomtam magában. Ha benn volt a helyén lötyögött. Kicsit szétfeszítettem csavhúzóval, azóta csend van.

Más:

Sikerült végre tetőablaknyitó motort szereznem. Nem semmi módon megszívatott a beszerelése, így arra gondoltam készítenék róla leírást, hogy más ne szopjon akkorát vele. Jó az az oldal amit valaki linkelt nem rég, csak egyrészt nem magyar, másrészt hiányos. Én is az alapján próbáltam ügyködni aztán örültem, hogy kézzel betudtam zárni az ablakot.

Ha valakit érdekel szívesen megírom. <_<

Megosztás:

azt is fogtam

fingom sincsmi lehet már :lol:

ígymarad

Nem lehet hogy tényleg nem is az ajtóból jön a zörej? Visszapillantó szerkezete nem zöröghet? Vagy akár maga a tükörlap? Esetleg még a B oszlop külső műanyag boritására is gyanakodnék igy látatlanban. Nekem az is gyanús része a kocsinak ilyen szempontból. <_<

Nekem is van hasonló problémám, nekem meg a jobb oldali A-oszlopnál zörög vmi. Ha leveszem az A-oszlop burkolatát, akkor nem csinálja, de akárhogy teszem vissza, mindig zörög vmi, és nem tudok rájönni, hogy mi. Olyan, mintha a tetőkárpitnál zörögne olyankor vmi, de mi?

Akkor valószinűleg maga a burkolat zörög, nem gondolod? Még soha nem vettem le, de gondolom vissza lehet úgy rakni hogy valamilyen vékony "pakolást", tömitést teszel alá..mondjuk papirból kivágva, próbaképp, hm? :lol:

Megosztás:

Akkor valószinűleg maga a burkolat zörög, nem gondolod? Még soha nem vettem le, de gondolom vissza lehet úgy rakni hogy valamilyen vékony "pakolást", tömitést teszel alá..mondjuk papirból kivágva, próbaképp, hm? <_<

Megtettem, van bandázsszalagom, azzal körberagasztgattam, ahol a kasztnihoz ér, de a zaj maradt. Ez a rögzítőpatent dolog viszont nem rossz ötlet, kimgyek, kioperálom, és reggel munkába menet kiderül.

Megosztás:

Megtettem, van bandázsszalagom, azzal körberagasztgattam, ahol a kasztnihoz ér, de a zaj maradt. Ez a rögzítőpatent dolog viszont nem rossz ötlet, kimgyek, kioperálom, és reggel munkába menet kiderül.

én meg cupasz ajtóval mentem, és fémes koporászóhang, de már belegolyóztam, de egyszer az ajtó elejéből, egyszer meg a végéből hallottam :S

mondom az lesz, hogy ha kicserélem a hangszóró vezetékeit, akkor bekenek mindent zsírral, hát ha az halkít rajta, vagy nem fog kopogni... vagy esetleg még megtalálom mi az a kopogás...

Megosztás:

már szétszedtem ezen okból 4X

nem is néznek hülyének, ma is 4szer mentem próbaútra, ki az advarról, át a másik utcába és egyre mérgesebb fejjel vissza az udvarral, ajtó ki fej bedug, és semmi de semmi nincs benne, ha lenne is akkor se tudna csörögni, mert befujtam ősszel üregvédővel, az meg ragadós, szóval ami az ajtóba benne van, az oda is ragadt.

már én is arra gondolok, hogy nem is az ajtóba lesz...

de az ajtóban már csak a rudazat maradt, meg az ablakemelő...

de mentem úgy, hogy kipóckoltam, meg fogtam is a rudazatot, és tökre ugyan úgy szólt mint addig, aztán az ablakemelőt is befeszítettem, és akkor is

tkergetem az ablakot fel le, akkor is.

még lehet esetleg a zár... de azzal nemtok semmit kezdeni... vagy netudom még mi lehet...

majdha szétszedem a kábelezésért, mert még most se jutottam el odáig, akkor zsírral jól megkenem a mozgó dlgokat, és hátha elhalgat, mert odatapad és nem fog ficánkolni

am a határolómon nem fog többet lötyögni az a lemezdarab, első körben mondom megkapalpálom a csapszeget ellepul odafeszíti, aha

jó akkor összenyomom a lemez, és rálapul a nyelvre, aha

hát odahegesztette AHAAAA :lol:

Szedd le az ajtót, ha úgy is zörög az ajtó menet közben, akkor ez X-Akta. <_< :lol:

Egyébként nekem az üveg zörög. Ha nincs leengedve, csak egy hangyapöcsnyit, akkor zörög mint a fene az ajtó a zárgombnál. Ha tökig leemelem, akkor elkussol, meg ha izomból felhúzom az ablakot, ráfeszítek ütközésnél, akkor is.

Megosztás:

Szedd le az ajtót, ha úgy is zörög az ajtó menet közben, akkor ez X-Akta. <_< :lol:

Egyébként nekem az üveg zörög. Ha nincs leengedve, csak egy hangyapöcsnyit, akkor zörög mint a fene az ajtó a zárgombnál. Ha tökig leemelem, akkor elkussol, meg ha izomból felhúzom az ablakot, ráfeszítek ütközésnél, akkor is.

a nincs rajta ajtó, és akkor is csörög, akkor egyértelmű, hogy nem az ajtózörög szóval nem is X akta :lol: ahogy ezt tegnap Dáwiddal is kibeszéltük :lol:

de ennyire azért nem zavar.

hangos zene és popsibámulás( NŐI) :lol:

Megosztás:

a nincs rajta ajtó, és akkor is csörög, akkor egyértelmű, hogy nem az ajtózörög szóval nem is X akta :lol: ahogy ezt tegnap Dáwiddal is kibeszéltük :lol:

de ennyire azért nem zavar.

hangos zene és popsibámulás( NŐI) :lol:

Heh? az nálad el tud nyomni hangokat? Hangosan nézheted a s.ggeket :lol: <_<

Megosztás:

spzoli még most se mutattál képet a toronymerevítőről, a mocitérben.

Pepe tudnál nekem nézni egy olyat, ami a hátsó ajtóban van az ablak vezető sínben, hogy az a gumitömítés hogy néz ki? gumis filces anyag, amiben az ablak fut

hogy az egy darabból van e az egész ajtóban, vagy külön darabokból meg hogy mennyibe kerül.

Megosztás:

majd ha te is sok zht írsz, meg józanodsz legénybúcsú után akkor siettess :lol:

ez előző kacsintás tetszetősebb volt <_<

nem sietettelek, csak megjegyeztem, hogy még mosse kb egy hete :lol:

a tornyra tettél egy gumikarikát is a merevítő alá? vagy mi az a fekete?? én is gondoltam rá, hogy teszek alá vmit, hogy ha mocorog, akkor a festéket ne koptassa verje le.

Megosztás:

ez előző kacsintás tetszetősebb volt :lol:

nem sietettelek, csak megjegyeztem, hogy még mosse kb egy hete :lol:

a tornyra tettél egy gumikarikát is a merevítő alá? vagy mi az a fekete?? én is gondoltam rá, hogy teszek alá vmit, hogy ha mocorog, akkor a festéket ne koptassa verje le.

jó hétfön tanultam, kedd zh, és tanulás szerdára, szerdán zh, csüt

klímáztamt, este meg lurdy, péntek klímáztam, este legénybúcsú, szombaton józanodtam, meg öltönyt vettem <_<

gumibelsöt szétvágtam, aztán azt raktam alá :lol:

Megosztás:

jó hétfön tanultam, kedd zh, és tanulás szerdára, szerdán zh, csüt

klímáztamt, este meg lurdy, péntek klímáztam, este legénybúcsú, szombaton józanodtam, meg öltönyt vettem <_<

gumibelsöt szétvágtam, aztán azt raktam alá :lol:

jóvan jóan na nem sürgettelek :lol:

én is olyan anyagra gondoltam.

Megosztás:

:lol:

a meló egy délután volt, mert én csináltam.

a rács egy ford fiesta lököséből van.

Sufni tuning, van is egy két hiba, de ez a maszk egyébként is törött az őzikés esetem óta, a rács vagy 10helyenel volt repedve, na meg ezen jel sincs <_<

flexek kivágtam hogy ne legyen benne a jel helye, meg a gyári rácsok nútja, és beraktam a rácsot, ragaztottam kötöttem, amit épp alkalmazni lehetett.

ha megnézitek abban a mappában már van egy kép, ahol rajta is van.

Megosztás:

:lol:

a meló egy délután volt, mert én csináltam.

a rács egy ford fiesta lököséből van.

Sufni tuning, van is egy két hiba, de ez a maszk egyébként is törött az őzikés esetem óta, a rács vagy 10helyenel volt repedve, na meg ezen jel sincs <_<

flexek kivágtam hogy ne legyen benne a jel helye, meg a gyári rácsok nútja, és beraktam a rácsot, ragaztottam kötöttem, amit épp alkalmazni lehetett.

ha megnézitek abban a mappában már van egy kép, ahol rajta is van.

Jó lett :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.