Novy Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 EPK nézd meg ezt: http://novy.5mp.eu/web.php?a=novy&o=WgS5OVWBnO Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Törtem a fejem a megoldáson, az egyik az lett volna, hogy kiszerelem a törött rugót, és elviszem a rugókészítőhöz, hogy készítsen egy újat a minta szerint. No ehhez csak az kellett volna, hogy amíg kiszerelem és motorral elviszem, meg amikor elkészült elhozom, és visszaszerelem, addig autó nuku. Vagy vettem volna bontottat 5 ezerért? Azt már nem! Tehát ezért nekem megérte a 3500-ért az új. Ha lesz rá időm kicserélem. Különben átnéztem a GYIK-ot de sehol nem leltem megoldást rá.... mégcsak szó sincs róla! ;) Oké, hogy olcsóbb volt az új, mint a bontott, de mennyibe került az utánajárás? Telefonálgatás, kocsikázás... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Oké, hogy olcsóbb volt az új, mint a bontott, de mennyibe került az utánajárás? Telefonálgatás, kocsikázás... ;) akkor is uj ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Oké, hogy olcsóbb volt az új, mint a bontott, de mennyibe került az utánajárás? Telefonálgatás, kocsikázás... ;) Utánajárás csak annyi volt, hogy először elmentem a Csergőhöz (de útba esett egyébként), aztán a telefonálgatás ingyen volt, mert a drótoson 4900-at fizetek havonta átalányban az egész országra kiterjedően. Az árúért meg el kellett mennem mindenképpen Szigetszentmiklósra, de összekötöttem egy amúgy is esedékes heti bevásárlással. Szóval plusz költség nem volt, csak a fölösleges Csergő féle kitérő volt bosszantó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 EPK nézd meg ezt: http://novy.5mp.eu/web.php?a=novy&o=WgS5OVWBnO Köszi Novyy, jó a felkészüléshez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Köszi Novyy, jó a felkészüléshez. meg a mostanit is megjavíthatod ;) és lesz tartalékba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 meg a mostanit is megjavíthatod ;) és lesz tartalékba. Ja! És 17 év múlva beszerelhetem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Ja! És 17 év múlva beszerelhetem! ;) hát tartson addig ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Törtem a fejem a megoldáson, az egyik az lett volna, hogy kiszerelem a törött rugót, és elviszem a rugókészítőhöz, hogy készítsen egy újat a minta szerint. No ehhez csak az kellett volna, hogy amíg kiszerelem és motorral elviszem, meg amikor elkészült elhozom, és visszaszerelem, addig autó nuku. Vagy vettem volna bontottat 5 ezerért? Azt már nem! Tehát ezért nekem megérte a 3500-ért az új. Ha lesz rá időm kicserélem. Különben átnéztem a GYIK-ot de sehol nem leltem megoldást rá.... mégcsak szó sincs róla! ;) Hát ahhoz képest, hogy én hátsó spirálrugót vettem a futóműhöz 10 ezer/párt bontottan, aranyáron adják a kilincsrugót. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Hát ahhoz képest, hogy én hátsó spirálrugót vettem a futóműhöz 10 ezer/párt bontottan, aranyáron adják a kilincsrugót. ;) :P Bontott 10-ért? :S Én kézzel kovácsolt erősítettet vettem 12-ért újonnyan ;) -_- (ott ütötte a csákoo előttem a vasat ) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Bontott 10-ért? :S Én kézzel kovácsolt erősítettet vettem 12-ért újonnyan ;) ;) (ott ütötte a csákoo előttem a vasat ) ;) Hát én, pontosabban mi a Karcsival össze mászkáltunk mindent Győrben mire szerztünk egy taxistól egy bontottat. Inkább csak ötajtóshoz, meg sedanhoz volt caravánhoz csak ez az egy pár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Hát én, pontosabban mi a Karcsival össze mászkáltunk mindent Győrben mire szerztünk egy taxistól egy bontottat. Inkább csak ötajtóshoz, meg sedanhoz volt caravánhoz csak ez az egy pár. eredetit lehet h mi sem találtunk volna de nem is azt kerestünk ;) Már egyből erősítettre mentünk a pakolás miatt, és jobb is lett sokkal. ;) Jah és arra számítottam h ha üres akkor car lesz meg pattog, meg kemény kényelmetlen stb... de nem. Simán jó -_- Ha ülnek benne hátul nagyobb emberek akkor ha "szaggatok" hamarabb felüt egy picivel, mer sűrűbb a rugó, több menetes, viszont nem annyira puha, úgyhogy összeségében jó ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 eredetit lehet h mi sem találtunk volna de nem is azt kerestünk :P Már egyből erősítettre mentünk a pakolás miatt, és jobb is lett sokkal. ;) Jah és arra számítottam h ha üres akkor car lesz meg pattog, meg kemény kényelmetlen stb... de nem. Simán jó :D Ha ülnek benne hátul nagyobb emberek akkor ha "szaggatok" hamarabb felüt egy picivel, mer sűrűbb a rugó, több menetes, viszont nem annyira puha, úgyhogy összeségében jó ;) -_- Ilyenre én is cserélném, ha sokan ülnek benne és tömve van a csomagtartó, akkor bizony űrhajó lesz a gépjárműből. ;) Mondjuk, üresen fent van a feneke, annyira, hogy alá is férek keresztbe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Az én verdám 12 éves kiskamasz! Viszonylag jó állapotban van a kaszni, viszont a tavasszal a jobb küszöb és a kerékdob találkozásánál előbújt a rozsda! ;) A kerékdobban is látok némi alvázvédőhiányt. Mi pénzbe kerül lefújatni? Csináltattatok ilyet mostanában? Csinált valaki házilag alvázvédelmet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Az én verdám 12 éves kiskamasz! Viszonylag jó állapotban van a kaszni, viszont a tavasszal a jobb küszöb és a kerékdob találkozásánál előbújt a rozsda! ;) A kerékdobban is látok némi alvázvédőhiányt. Mi pénzbe kerül lefújatni? Csináltattatok ilyet mostanában? Csinált valaki házilag alvázvédelmet? Én igen de nem fújtuk. Kentük. Azzal a cuccal amit a lakatosunk is használ. Tibetex extra névre hallgat. Ha már rajta van könnű felismerni mert kicsit bronzos színe van. A ribin is ez van és nem rohad ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 én is lekentem alvázvédővel, késő ősszel, de tél végére elég sok lepergett a jobboldaliból, érdeks módon balról nem :S mindegy nyár végére be kell szerezni műanyag dobbetétet, aztán felrakás előtt szépen kikenem meégegyszer, és úgy fel a dobbetét. sajna így se lesz örök életű, mert egy két foltot már láttam, ugye volt törve és már csak emiatt is ;) de ha csak pár évvel később jön elő, már az is jó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Az én verdám 12 éves kiskamasz! Viszonylag jó állapotban van a kaszni, viszont a tavasszal a jobb küszöb és a kerékdob találkozásánál előbújt a rozsda! ;) A kerékdobban is látok némi alvázvédőhiányt. Mi pénzbe kerül lefújatni? Csináltattatok ilyet mostanában? Csinált valaki házilag alvázvédelmet? Én vettem bele müa. dobbetétet. 5500 pénzbe került. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Én vettem bele müa. dobbetétet. 5500 pénzbe került. én is tervezem ezt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 én is tervezem ezt ;) én csak terveztem, nálam nem játszik mert nem fér el a kerék, pedig jó lenne egy pár ilyen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 én csak terveztem, nálam nem játszik mert nem fér el a kerék, pedig jó lenne egy pár ilyen ;) Neked kiszedi a kerék ha valami egyáltalán odamerészkedik. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Neked kiszedi a kerék ha valami egyáltalán odamerészkedik. ;) ;) hát...jah. ezért nincs ott a fém perem se ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 én csak terveztem, nálam nem játszik mert nem fér el a kerék, pedig jó lenne egy pár ilyen ;) hát igen... neked gyártatni kellene, ami pont bemegy a tiédbe. üvegszál+ műgyanta keverékét felkenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 hát...jah. ezért nincs ott a fém perem se ;) új kocsikon gyárilag nincs perem, gondolom, hogy ne álljon meg ott a sár... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 hát igen... neked gyártatni kellene, ami pont bemegy a tiédbe. üvegszál+ műgyanta keverékét felkenni? ez a betét megoldás se lenne rossz, csak átkéne műanyagoznom, viszont erre most nincs időm...majd talán júniusban. megírhatná vki h milyen műanyagból van az a bili ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 ez a betét megoldás se lenne rossz, csak átkéne műanyagoznom, viszont erre most nincs időm...majd talán júniusban. megírhatná vki h milyen műanyagból van az a bili ;) Szerintem sima PVC. Poli-vinil-clorid. Lehet, hogy műanyag hordóból is lehet ilyet gyártani, és pont passzolna a méret. Mármint az aljából-oldalából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts