Novy Elküldve Április30, 2009 Elküldve Április30, 2009 EPK nézd meg ezt: http://novy.5mp.eu/web.php?a=novy&o=WgS5OVWBnO
daykiller Elküldve Május1, 2009 Elküldve Május1, 2009 Törtem a fejem a megoldáson, az egyik az lett volna, hogy kiszerelem a törött rugót, és elviszem a rugókészítőhöz, hogy készítsen egy újat a minta szerint. No ehhez csak az kellett volna, hogy amíg kiszerelem és motorral elviszem, meg amikor elkészült elhozom, és visszaszerelem, addig autó nuku. Vagy vettem volna bontottat 5 ezerért? Azt már nem! Tehát ezért nekem megérte a 3500-ért az új. Ha lesz rá időm kicserélem. Különben átnéztem a GYIK-ot de sehol nem leltem megoldást rá.... mégcsak szó sincs róla! ;) Oké, hogy olcsóbb volt az új, mint a bontott, de mennyibe került az utánajárás? Telefonálgatás, kocsikázás... ;)
Novy Elküldve Május1, 2009 Elküldve Május1, 2009 Oké, hogy olcsóbb volt az új, mint a bontott, de mennyibe került az utánajárás? Telefonálgatás, kocsikázás... ;) akkor is uj ;)
epk947 Elküldve Május1, 2009 Elküldve Május1, 2009 Oké, hogy olcsóbb volt az új, mint a bontott, de mennyibe került az utánajárás? Telefonálgatás, kocsikázás... ;) Utánajárás csak annyi volt, hogy először elmentem a Csergőhöz (de útba esett egyébként), aztán a telefonálgatás ingyen volt, mert a drótoson 4900-at fizetek havonta átalányban az egész országra kiterjedően. Az árúért meg el kellett mennem mindenképpen Szigetszentmiklósra, de összekötöttem egy amúgy is esedékes heti bevásárlással. Szóval plusz költség nem volt, csak a fölösleges Csergő féle kitérő volt bosszantó.
epk947 Elküldve Május1, 2009 Elküldve Május1, 2009 EPK nézd meg ezt: http://novy.5mp.eu/web.php?a=novy&o=WgS5OVWBnO Köszi Novyy, jó a felkészüléshez.
Novy Elküldve Május1, 2009 Elküldve Május1, 2009 Köszi Novyy, jó a felkészüléshez. meg a mostanit is megjavíthatod ;) és lesz tartalékba.
epk947 Elküldve Május1, 2009 Elküldve Május1, 2009 meg a mostanit is megjavíthatod ;) és lesz tartalékba. Ja! És 17 év múlva beszerelhetem! ;)
Novy Elküldve Május1, 2009 Elküldve Május1, 2009 Ja! És 17 év múlva beszerelhetem! ;) hát tartson addig ;)
zotya975 Elküldve Május1, 2009 Elküldve Május1, 2009 Törtem a fejem a megoldáson, az egyik az lett volna, hogy kiszerelem a törött rugót, és elviszem a rugókészítőhöz, hogy készítsen egy újat a minta szerint. No ehhez csak az kellett volna, hogy amíg kiszerelem és motorral elviszem, meg amikor elkészült elhozom, és visszaszerelem, addig autó nuku. Vagy vettem volna bontottat 5 ezerért? Azt már nem! Tehát ezért nekem megérte a 3500-ért az új. Ha lesz rá időm kicserélem. Különben átnéztem a GYIK-ot de sehol nem leltem megoldást rá.... mégcsak szó sincs róla! ;) Hát ahhoz képest, hogy én hátsó spirálrugót vettem a futóműhöz 10 ezer/párt bontottan, aranyáron adják a kilincsrugót. ;) ;)
Dáwid Elküldve Május1, 2009 Elküldve Május1, 2009 Hát ahhoz képest, hogy én hátsó spirálrugót vettem a futóműhöz 10 ezer/párt bontottan, aranyáron adják a kilincsrugót. ;) :P Bontott 10-ért? :S Én kézzel kovácsolt erősítettet vettem 12-ért újonnyan ;) -_- (ott ütötte a csákoo előttem a vasat ) ;)
zotya975 Elküldve Május1, 2009 Elküldve Május1, 2009 Bontott 10-ért? :S Én kézzel kovácsolt erősítettet vettem 12-ért újonnyan ;) ;) (ott ütötte a csákoo előttem a vasat ) ;) Hát én, pontosabban mi a Karcsival össze mászkáltunk mindent Győrben mire szerztünk egy taxistól egy bontottat. Inkább csak ötajtóshoz, meg sedanhoz volt caravánhoz csak ez az egy pár.
Dáwid Elküldve Május1, 2009 Elküldve Május1, 2009 Hát én, pontosabban mi a Karcsival össze mászkáltunk mindent Győrben mire szerztünk egy taxistól egy bontottat. Inkább csak ötajtóshoz, meg sedanhoz volt caravánhoz csak ez az egy pár. eredetit lehet h mi sem találtunk volna de nem is azt kerestünk ;) Már egyből erősítettre mentünk a pakolás miatt, és jobb is lett sokkal. ;) Jah és arra számítottam h ha üres akkor car lesz meg pattog, meg kemény kényelmetlen stb... de nem. Simán jó -_- Ha ülnek benne hátul nagyobb emberek akkor ha "szaggatok" hamarabb felüt egy picivel, mer sűrűbb a rugó, több menetes, viszont nem annyira puha, úgyhogy összeségében jó ;) :P
daykiller Elküldve Május1, 2009 Elküldve Május1, 2009 eredetit lehet h mi sem találtunk volna de nem is azt kerestünk :P Már egyből erősítettre mentünk a pakolás miatt, és jobb is lett sokkal. ;) Jah és arra számítottam h ha üres akkor car lesz meg pattog, meg kemény kényelmetlen stb... de nem. Simán jó :D Ha ülnek benne hátul nagyobb emberek akkor ha "szaggatok" hamarabb felüt egy picivel, mer sűrűbb a rugó, több menetes, viszont nem annyira puha, úgyhogy összeségében jó ;) -_- Ilyenre én is cserélném, ha sokan ülnek benne és tömve van a csomagtartó, akkor bizony űrhajó lesz a gépjárműből. ;) Mondjuk, üresen fent van a feneke, annyira, hogy alá is férek keresztbe. :D
Digger Elküldve Május1, 2009 Elküldve Május1, 2009 Az én verdám 12 éves kiskamasz! Viszonylag jó állapotban van a kaszni, viszont a tavasszal a jobb küszöb és a kerékdob találkozásánál előbújt a rozsda! ;) A kerékdobban is látok némi alvázvédőhiányt. Mi pénzbe kerül lefújatni? Csináltattatok ilyet mostanában? Csinált valaki házilag alvázvédelmet?
Dáwid Elküldve Május1, 2009 Elküldve Május1, 2009 Az én verdám 12 éves kiskamasz! Viszonylag jó állapotban van a kaszni, viszont a tavasszal a jobb küszöb és a kerékdob találkozásánál előbújt a rozsda! ;) A kerékdobban is látok némi alvázvédőhiányt. Mi pénzbe kerül lefújatni? Csináltattatok ilyet mostanában? Csinált valaki házilag alvázvédelmet? Én igen de nem fújtuk. Kentük. Azzal a cuccal amit a lakatosunk is használ. Tibetex extra névre hallgat. Ha már rajta van könnű felismerni mert kicsit bronzos színe van. A ribin is ez van és nem rohad ;)
Novy Elküldve Május1, 2009 Elküldve Május1, 2009 én is lekentem alvázvédővel, késő ősszel, de tél végére elég sok lepergett a jobboldaliból, érdeks módon balról nem :S mindegy nyár végére be kell szerezni műanyag dobbetétet, aztán felrakás előtt szépen kikenem meégegyszer, és úgy fel a dobbetét. sajna így se lesz örök életű, mert egy két foltot már láttam, ugye volt törve és már csak emiatt is ;) de ha csak pár évvel később jön elő, már az is jó ;)
rtomi Elküldve Május1, 2009 Elküldve Május1, 2009 Az én verdám 12 éves kiskamasz! Viszonylag jó állapotban van a kaszni, viszont a tavasszal a jobb küszöb és a kerékdob találkozásánál előbújt a rozsda! ;) A kerékdobban is látok némi alvázvédőhiányt. Mi pénzbe kerül lefújatni? Csináltattatok ilyet mostanában? Csinált valaki házilag alvázvédelmet? Én vettem bele müa. dobbetétet. 5500 pénzbe került.
Novy Elküldve Május1, 2009 Elküldve Május1, 2009 Én vettem bele müa. dobbetétet. 5500 pénzbe került. én is tervezem ezt ;)
spzoli Elküldve Május1, 2009 Elküldve Május1, 2009 én is tervezem ezt ;) én csak terveztem, nálam nem játszik mert nem fér el a kerék, pedig jó lenne egy pár ilyen ;)
brezsó Elküldve Május1, 2009 Elküldve Május1, 2009 én csak terveztem, nálam nem játszik mert nem fér el a kerék, pedig jó lenne egy pár ilyen ;) Neked kiszedi a kerék ha valami egyáltalán odamerészkedik. ;) ;)
spzoli Elküldve Május1, 2009 Elküldve Május1, 2009 Neked kiszedi a kerék ha valami egyáltalán odamerészkedik. ;) ;) hát...jah. ezért nincs ott a fém perem se ;)
Novy Elküldve Május1, 2009 Elküldve Május1, 2009 én csak terveztem, nálam nem játszik mert nem fér el a kerék, pedig jó lenne egy pár ilyen ;) hát igen... neked gyártatni kellene, ami pont bemegy a tiédbe. üvegszál+ műgyanta keverékét felkenni?
Novy Elküldve Május1, 2009 Elküldve Május1, 2009 hát...jah. ezért nincs ott a fém perem se ;) új kocsikon gyárilag nincs perem, gondolom, hogy ne álljon meg ott a sár...
spzoli Elküldve Május1, 2009 Elküldve Május1, 2009 hát igen... neked gyártatni kellene, ami pont bemegy a tiédbe. üvegszál+ műgyanta keverékét felkenni? ez a betét megoldás se lenne rossz, csak átkéne műanyagoznom, viszont erre most nincs időm...majd talán júniusban. megírhatná vki h milyen műanyagból van az a bili ;)
zotya975 Elküldve Május1, 2009 Elküldve Május1, 2009 ez a betét megoldás se lenne rossz, csak átkéne műanyagoznom, viszont erre most nincs időm...majd talán júniusban. megírhatná vki h milyen műanyagból van az a bili ;) Szerintem sima PVC. Poli-vinil-clorid. Lehet, hogy műanyag hordóból is lehet ilyet gyártani, és pont passzolna a méret. Mármint az aljából-oldalából.
Recommended Posts