Novy Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Nekem van vagy két pár ilyen rövid rolóm. ;) Jogsim meg 16 éve. ;) és? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 és? ;) semmi és csak leszögeztem. :P Van C is de akkor el kell kérnem az ikertesóm jogsiát és sz.igazolványát. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 semmi és csak leszögeztem. -_- Van C is de akkor el kell kérnem az ikertesóm jogsiát és sz.igazolványát. ;) ;) ;) nekem meg szólni kellfateromnak jöjjön :P kajak ikertesód van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 semmi és csak leszögeztem. -_- Van C is de akkor el kell kérnem az ikertesóm jogsiát és sz.igazolványát. ;) ;) Az jó dolog ha az emberből kettő van :P (belőlem egy is sok asszonnyák, de kipróbálnám milyen duplán lenni ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Az jó dolog ha az emberből kettő van ;) (belőlem egy is sok asszonnyák, de kipróbálnám milyen duplán lenni ;) ) Ne hidd. Nekem iker fiaim vannak, ne tudd milyen rosszak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Ne hidd. Nekem iker fiaim vannak, ne tudd milyen rosszak. ;) Egyiknek melíroztasd be a haját és mindenki tudni fogja ki kicsoda. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Egyiknek melíroztasd be a haját és mindenki tudni fogja ki kicsoda. ;) Vagy csináljon neki apja hajat. Ugyis itt a nyár. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Ne hidd. Nekem iker fiaim vannak, ne tudd milyen rosszak. ;) Nem apámnak akarok jó napot szerezni hanem magamnak ;) (én még a rosszalkodós korszakomban vagyok ;) -_- :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Vagy csináljon neki apja hajat. Ugyis itt a nyár. ;) Az asszony ki is nyírna, mint a papírkutyát. ;) Ebként mindig elég rövid a hajuk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Egyiknek melíroztasd be a haját és mindenki tudni fogja ki kicsoda. ;) Az nem nagyon izgat, hogy mindenki tudja. Nekem az is elég, ha én tudom. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Nem apámnak akarok jó napot szerezni hanem magamnak ;) (én még a rosszalkodós korszakomban vagyok ;) -_- :P ) Sejtettem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Nem apámnak akarok jó napot szerezni hanem magamnak ;) (én még a rosszalkodós korszakomban vagyok ;) -_- :P ) én is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 ...én még a rosszalkodós korszakomban vagyok :P :D -_- ) bezzeg én már felnőttem, és komoly ember lettem ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 bezzeg én már felnőttem, és komoly ember lettem ;) ;) ;) hihető, az első fele talán :P addig hogy bazzeg -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 hihető, az első fele talán ;) addig hogy bazzeg :P Biztosan úgy van, földig ér a lába. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Biztosan úgy van, földig ér a lába. ;) ;) hogy karosszéria témánál maradjunk, ha beül az ülésbe, a padlólemezt eléri a lába, meg ha a kocsi mellett áll, átlát felette, de ha nagyon bebaszik, akkor alatta is, bár ilyen ültetéssel, meg beleszámítva a detoxos állapotból következő látászavarokat, nem biztos. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 hogy karosszéria témánál maradjunk, ha beül az ülésbe, a padlólemezt eléri a lába, meg ha a kocsi mellett áll, átlát felette, de ha nagyon bebaszik, akkor alatta is, bár ilyen ültetéssel, meg beleszámítva a detoxos állapotból következő látászavarokat, nem biztos. ;) nem férek be alá ;) és persze nem a sörhas miatt nem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 nem férek be alá -_- és persze nem a sörhas miatt nem ;) ahhoz, hogy átláss miért kell beférni alá? ;) ;) neked a rövidtől van hasad akkor? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Tanulság képpen: Eltörött a vezető oldali külső kilincsem visszahúzó rugója. Nosza megyek be a Csergő nagytétényi boltjába (útba esik jövet-menet ... :P ), hogy megoldást találjak. Rugó nincs, csak eredeti komplett kilincs "tizenezerért" így a fiú! Mondom, akkor irány a bontó! Végigtelefonáltam jópár bontót, majd mindenütt törött rugójú kilincsek voltak, egynél ha lett volna jó, (Csepelen) akkor 3000-ért adta volna. A másik szintén csepeli, amelyiknek volt jó, komplett kilincse, az már 5000-et kért érte. Ezután újabb telefon Szigetszentmiklósra, bontó, kérdés elhangzik, válasz: "van új 3500-ért". Persze 1 nap a szállítási idő, mert rendelni kell. Oké, rendeltem, másnap (ma) telefonáltak, megvan a kilincs. Megyek érte és láss csodát, szép, új komplett kilincsszerkezet (külső és belső) 3500-ért, node ki a szállítója? Hááát igen, a címkén a CSERGŐ!!! Az a bosszantó, hogy náluk kezdtem keresni, de bele se nézett a számítógépébe, fejből elhajtott! No most mentem vissza hozzá, hogy felhomályosítsam, hogy nekik is kell, hogy legyen kilincsük. Persze kezdete a süketelést, hogy akkor nem volt, most meg van..... Csak azt nem értem, hogy amint tőle eljöttem, még aznap letelefonáltam az egész ügyet, és egy bontó kapásból tudta, hogy van a Csergőnek gyári új is! Lustaság, fél egészség! ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Tanulság képpen: Eltörött a vezető oldali külső kilincsem visszahúzó rugója. Nosza megyek be a Csergő nagytétényi boltjába (útba esik jövet-menet ... -_- ), hogy megoldást találjak. Rugó nincs, csak eredeti komplett kilincs "tizenezerért" így a fiú! Mondom, akkor irány a bontó! Végigtelefonáltam jópár bontót, majd mindenütt törött rugójú kilincsek voltak, egynél ha lett volna jó, (Csepelen) akkor 3000-ért adta volna. A másik szintén csepeli, amelyiknek volt jó, komplett kilincse, az már 5000-et kért érte. Ezután újabb telefon Szigetszentmiklósra, bontó, kérdés elhangzik, válasz: "van új 3500-ért". Persze 1 nap a szállítási idő, mert rendelni kell. Oké, rendeltem, másnap (ma) telefonáltak, megvan a kilincs. Megyek érte és láss csodát, szép, új komplett kilincsszerkezet (külső és belső) 3500-ért, node ki a szállítója? Hááát igen, a címkén a CSERGŐ!!! Az a bosszantó, hogy náluk kezdtem keresni, de bele se nézett a számítógépébe, fejből elhajtott! No most mentem vissza hozzá, hogy felhomályosítsam, hogy nekik is kell, hogy legyen kilincsük. Persze kezdete a süketelést, hogy akkor nem volt, most meg van..... Csak azt nem értem, hogy amint tőle eljöttem, még aznap letelefonáltam az egész ügyet, és egy bontó kapásból tudta, hogy van a Csergőnek gyári új is! Lustaság, fél egészség! ;) ;) ;) bosszantó az ilyen, de sajnos megesik, hogy nem akarnak foglalkozni a dologgal. am asszem nekem van egészséges régi kilincsem, szóval adtam volna :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Tanulság képpen: Eltörött a vezető oldali külső kilincsem visszahúzó rugója. Nosza megyek be a Csergő nagytétényi boltjába (útba esik jövet-menet ... -_- ), hogy megoldást találjak. Rugó nincs, csak eredeti komplett kilincs "tizenezerért" így a fiú! Mondom, akkor irány a bontó! Végigtelefonáltam jópár bontót, majd mindenütt törött rugójú kilincsek voltak, egynél ha lett volna jó, (Csepelen) akkor 3000-ért adta volna. A másik szintén csepeli, amelyiknek volt jó, komplett kilincse, az már 5000-et kért érte. Ezután újabb telefon Szigetszentmiklósra, bontó, kérdés elhangzik, válasz: "van új 3500-ért". Persze 1 nap a szállítási idő, mert rendelni kell. Oké, rendeltem, másnap (ma) telefonáltak, megvan a kilincs. Megyek érte és láss csodát, szép, új komplett kilincsszerkezet (külső és belső) 3500-ért, node ki a szállítója? Hááát igen, a címkén a CSERGŐ!!! Az a bosszantó, hogy náluk kezdtem keresni, de bele se nézett a számítógépébe, fejből elhajtott! No most mentem vissza hozzá, hogy felhomályosítsam, hogy nekik is kell, hogy legyen kilincsük. Persze kezdete a süketelést, hogy akkor nem volt, most meg van..... Csak azt nem értem, hogy amint tőle eljöttem, még aznap letelefonáltam az egész ügyet, és egy bontó kapásból tudta, hogy van a Csergőnek gyári új is! Lustaság, fél egészség! ;) ;) ;) Nekem is rossz a vezetőoldali, de annyira nem zavar, hogy a menetszél is tudná lobogtatni. :P Viszont tanulságos történet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 bezzeg én már felnőttem, és komoly ember lettem ;) ;) ;) Akkor neked nem kell olyan autó. Az hülyegyereknek van, mint én. De szívesen cserélem egy megfontolt, komoly embereknek való, nyugodt tempóban vezethető, kis fogyasztású rossz utakat is frankósan használni tudó egyhétdéer-re :P -_- :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Tanulság képpen: Eltörött a vezető oldali külső kilincsem visszahúzó rugója. Nosza megyek be a Csergő nagytétényi boltjába (útba esik jövet-menet ... :P ), hogy megoldást találjak. Rugó nincs, csak eredeti komplett kilincs "tizenezerért" így a fiú! Mondom, akkor irány a bontó! Végigtelefonáltam jópár bontót, majd mindenütt törött rugójú kilincsek voltak, egynél ha lett volna jó, (Csepelen) akkor 3000-ért adta volna. A másik szintén csepeli, amelyiknek volt jó, komplett kilincse, az már 5000-et kért érte. Ezután újabb telefon Szigetszentmiklósra, bontó, kérdés elhangzik, válasz: "van új 3500-ért". Persze 1 nap a szállítási idő, mert rendelni kell. Oké, rendeltem, másnap (ma) telefonáltak, megvan a kilincs. Megyek érte és láss csodát, szép, új komplett kilincsszerkezet (külső és belső) 3500-ért, node ki a szállítója? Hááát igen, a címkén a CSERGŐ!!! Az a bosszantó, hogy náluk kezdtem keresni, de bele se nézett a számítógépébe, fejből elhajtott! No most mentem vissza hozzá, hogy felhomályosítsam, hogy nekik is kell, hogy legyen kilincsük. Persze kezdete a süketelést, hogy akkor nem volt, most meg van..... Csak azt nem értem, hogy amint tőle eljöttem, még aznap letelefonáltam az egész ügyet, és egy bontó kapásból tudta, hogy van a Csergőnek gyári új is! Lustaság, fél egészség! ;) ;) ;) kicsit képben vagok pár lakatrész árban az opelomhoz. kérdem az alkatrészest, hogy ez és ez mibe is kerül, erre hasráütésből mondott olan árat, hogy azt hittem rosszul hallok. mondtam is neki, előbb nézzük már meg hogy erről beszélek e, és láss csodát felébe került. szóval érdemes kicsit nyomatékosnak lenni. de neked megért 3500Ft? miért nem oldottad meg úgy ahogya többiek is? ott vana gyíkba is. vagy nem úgy tört el a rugó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 de neked megért 3500Ft? miért nem oldottad meg úgy ahogya többiek is? ott vana gyíkba is. vagy nem úgy tört el a rugó? Törtem a fejem a megoldáson, az egyik az lett volna, hogy kiszerelem a törött rugót, és elviszem a rugókészítőhöz, hogy készítsen egy újat a minta szerint. No ehhez csak az kellett volna, hogy amíg kiszerelem és motorral elviszem, meg amikor elkészült elhozom, és visszaszerelem, addig autó nuku. Vagy vettem volna bontottat 5 ezerért? Azt már nem! Tehát ezért nekem megérte a 3500-ért az új. Ha lesz rá időm kicserélem. Különben átnéztem a GYIK-ot de sehol nem leltem megoldást rá.... mégcsak szó sincs róla! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Törtem a fejem a megoldáson, az egyik az lett volna, hogy kiszerelem a törött rugót, és elviszem a rugókészítőhöz, hogy készítsen egy újat a minta szerint. No ehhez csak az kellett volna, hogy amíg kiszerelem és motorral elviszem, meg amikor elkészült elhozom, és visszaszerelem, addig autó nuku. Vagy vettem volna bontottat 5 ezerért? Azt már nem! Tehát ezért nekem megérte a 3500-ért az új. Ha lesz rá időm kicserélem. Különben átnéztem a GYIK-ot de sehol nem leltem megoldást rá.... mégcsak szó sincs róla! ;) a gyík társalgóban ott van bocsi de am S.S. hova lett??? már elég régóta felraktam a linket hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts