Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Milyen plusz kiadás ;) ! Ha rendben találnak mindent akkor miért kéne nekem kifizetni? Ez olyan, mintha elvisznek a yardok vérvételre, tiszta vagy, nem ittál, és kifizetettnék veled a vérvétel árát!

Úgy tudom, ha már a rendőr megítélte, az neked költség. Tehát kpm szigorított vizsga díja kiperkál... plusz egy napod rámegy.

Megosztás:

velkám in madzsarorcág... ;)

Amúgy card le az egészet, amíg nem a yard kapartatja veled az út szélén, addig minek szenvedsz rajta? Úgyis kérdezhetném: A f.szért vakarózól amíg nem viszket? ;)

Igazad van.... ;)

Úgy tudom, ha már a rendőr megítélte, az neked költség. Tehát kpm szigorított vizsga díja kiperkál... plusz egy napod rámegy.

Ha megítélte, az még nem biztos hogy jogosan(jó mondjuk nálam jogos lenne) A rendőr nem atyaúristen...csak ebbe a szar országba hiszik magukat istenek a fakabátok..... de nem vitatkozok, mert nem vágom hogy hogy is van ez az egész, hiszek neked, de azért útána érdeklődök :P

Megosztás:

Igazad van.... ;)

Ha megítélte, az még nem biztos hogy jogosan(jó mondjuk nálam jogos lenne) A rendőr nem atyaúristen...csak ebbe a szar országba hiszik magukat istenek a fakabátok..... de nem vitatkozok, mert nem vágom hogy hogy is van ez az egész, hiszek neked, de azért útána érdeklődök ;)

Szerintem hiába a műbizonylat, ha meg van szabva, hogy max 70%.

Mondjuk, egymást üti a két jogszabály. ;)

Megosztás:

Hát ezt kikérem magamnak az ex Kadettem nevében. ;)

3 év alatt egyszer halt be a HALL jeladó és Augusztus óta amióta eladtam az új tulajnak is csak tankolnia kellett.

Pedig majdnem 200 ezer volt a mociban.

arra gondoltam, hogy ennyire nemigazán fogunk tudni hozzányúlni mint ezekhez a mocikhoz.

és sztem több bajuk lesz ;)

rem már érted.

arról, meg hogy arendőrök mit hisznek magukról, szerintem itt van a legkevesebb hatáskörük, szerintem németben jobban kell tartani egy rendőrtől.

Megosztás:

annyira biztos nem, mint a c14nzket.

Akkor nem kell G astra. ;)

Nem vigasz neked tudom, de én is már 32 voltam, amikor vettem az első (16 éves) Octáviámat.....

Bár akkorra már a 10. motoromat űztem! ;)

Nekem meg tavaly májusban lett jogsim (33 évesen) de a kocsi már áprilisban megvolt. Nem nagyon mertem kimászkálni az udvarból, úgyhogy csak 13.5 méteren tudtam autózni előre-hátra. A hónap végére már simán felkapcsoltam 3.-ba a kútnál, aztán megálltem 3 centire a kerítésnél. Egész szép árkot vájt a két kerék. Muszáj volt elsőre levizsgáznom, mert még 2 nap és felfekszik az olajteknő a dombháton. ;) Ki is ment vagy fél tank benzin az udvarban. :P Nade OFF.

Megosztás:

Akkor nem kell G astra. ;)

Nekem meg tavaly májusban lett jogsim (33 évesen) de a kocsi már áprilisban megvolt. Nem nagyon mertem kimászkálni az udvarból, úgyhogy csak 13.5 méteren tudtam autózni előre-hátra. A hónap végére már simán felkapcsoltam 3.-ba a kútnál, aztán megálltem 3 centire a kerítésnél. Egész szép árkot vájt a két kerék. Muszáj volt elsőre levizsgáznom, mert még 2 nap és felfekszik az olajteknő a dombháton. ;) Ki is ment vagy fél tank benzin az udvarban. ;) Nade OFF.

na igen, de nekem már 3.éve van jogsim asszem, meg meg is kerestem már a rávalót... csakhát a család anyagi helyzete olyan, hogy szépen be is lett forgatva a kasszába... az meg olyan mint az államháztartás, beadod a sok adódat, aztán az urak élnek belőle te meg szopsz tovább.

Megosztás:

Hello Mindenki!

Új projekten töröm az agyam...a hátsó ajtókárpit alá a napfényvédő roló elférhet? Úgy mint az új autókban? Mert van rá egy ötletem, csak nem tudom lehet-e elég hely....bár lehet meg kéne néznem ;) csak nem tudom letudom-e venni az ablaktekerő kart ;)

Megosztás:

Hello Mindenki!

Új projekten töröm az agyam...a hátsó ajtókárpit alá a napfényvédő roló elférhet? Úgy mint az új autókban? Mert van rá egy ötletem, csak nem tudom lehet-e elég hely....bár lehet meg kéne néznem ;) csak nem tudom letudom-e venni az ablaktekerő kart ;)

szrintem nem fér be alá az egész roló, én is gondolkoztam már ezen amúgy ;)

ja és ha még most se tudod leszedni az ablakemelő kart, akkor szégyeld magad, mivel bent vana GYÍKba is :P

Megosztás:

Hello Mindenki!

Szerintem nem fér el. A bolhák meg a csavarok teljesen odahúzzák az ajtó fém szerkezetéhez.

Megosztás:

Szerintem nem fér el. A bolhák meg a csavarok teljesen odahúzzák az ajtó fém szerkezetéhez.

Igen...ettől tartottam ;) mindegy...ötletnek jó volt ;) mindig kell új projekt....végre felkerültek az első sárvédő gumik...meg a GSI hátsó lámpa...nehogy már unatkozzak :P (mármint a kocsi terén, mert a beadandók lefoglalnak ;) )

Megosztás:

szerintem ő vágna egy nútot...

és azon járna fel le...

de az elég rizikós, mert meggyengítené a kárpitot, nem kicsit hanem baromira.

igen valami ilyesmi megoldásra gondoltam...de vennék előtte pár százért egy szakadt teszt darabot amiből prototípust lehet készíteni...aztán ha nem jönne be akkor kuka...

Na de ezen majd még agyalok egy sort ;)

Megosztás:

igen valami ilyesmi megoldásra gondoltam...de vennék előtte pár százért egy szakadt teszt darabot amiből prototípust lehet készíteni...aztán ha nem jönne be akkor kuka...

Na de ezen majd még agyalok egy sort ;)

hát valahogy meg lehetne oldani..csak nagyon neki kellene feküdni, olvasztani stb stb.

Megosztás:

hát valahogy meg lehetne oldani..csak nagyon neki kellene feküdni, olvasztani stb stb.

utána nézek a dolognak azt hiszem....mert a Transporterben van hátsó ablakon két kicsi roló...igy méretnek jó az...szóval először leszedem a kárpitot hogy egyáltalán a roló tekercselő része befér-e valahogyan...és hogy felér-e az ablak tetejéig a roló...

Megosztás:

utána nézek a dolognak azt hiszem....mert a Transporterben van hátsó ablakon két kicsi roló...igy méretnek jó az...szóval először leszedem a kárpitot hogy egyáltalán a roló tekercselő része befér-e valahogyan...és hogy felér-e az ablak tetejéig a roló...

mindenképpen meg kell méregetni őket.

nekem hátúl pont felér a roló ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.