Tiv. Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Egy jobb felbontású képet tudsz küldeni róla? csináltatok én ilyen matricát haverral :P -_- De amúgy komolyan, én is úgy gondoltam hogy ha van kártya, meg raginya akkor nem kötözködhet az közeg. ;) Anno a céges incán volt faca fekete fólia, műszakira mindig nyáron ment letekert ablakokkal :D aztán egyik télen megfogták a kékek. Srác ott lekaparta a fóliát az út szélén és elengedték :D :P de annak a fóliának semmilyen engedélye nem volt, viszont jól nézett ki ;) Létezik hogy a suzuki képes kiadni egy gyári cuccot ami szabálytalan? ;) :P ;) Ha jól látom, ez az én autóm. Simán felragasztották ezt a matricát az első ajtó ablakaira is, a folia alá. Amit ugye nem is lehetett volna foliázni. Egy éve fenn van a folia, de sosem bacogattak miatta a rend éber őrei. Amúgy, Zircen fóliázták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Ha jól látom, ez az én autóm. Simán felragasztották ezt a matricát az első ajtó ablakaira is, a folia alá. Amit ugye nem is lehetett volna foliázni. Egy éve fenn van a folia, de sosem bacogattak miatta a rend éber őrei. Amúgy, Zircen fóliázták. műszakin volt azóta az autó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 műszakin volt azóta az autó? Még nem, de ez nem gond. Az előző autóm, Omega, ugyanigy volt foliázva, ötezerrel drágább volt a műszaki, de nem kellett levenni a foliát. A szerelőm nem a KPM hez vitte. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Még nem, de ez nem gond. Az előző autóm, Omega, ugyanigy volt foliázva, ötezerrel drágább volt a műszaki, de nem kellett levenni a foliát. A szerelőm nem a KPM hez vitte. ;) KPM be még könyebben meg lehet oldani ;) ott is vmivel drágább és annyi attól függ ki vizsgáztatja meg mennyire vagy jóban vele én inkább a rendőröktől félek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blade4 Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Sziasztok! Nem találok sehol opel astra 95' 1,6i 5 ajtóshoz tanksapka ajtót.(fehér) Se újjat se használtat...Valaki tudna nekem segíteni? laszlo2.nagy@gmail.com Kifejezetten Opel típusokkal foglalkozó használt autó oldalunk elindult! Az autók mellett opel alkatrészeket és kocsidhoz illeszkedő kiegészítőket is találhatsz a hirdetések között. Keress itt, hirdess rajta, vagy csak nézelődj. Az oldal fejlesztése folyamatos, hamarosan cikkek, információk is olvashatók majd a hirdetések mellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Hali! A kocka visszapill. tükör,hogy válik el a talpától? Patentos? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Hali! A kocka visszapill. tükör,hogy válik el a talpától? Patentos? ;) Igen. Két patent fogja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Nekem 3 rémlik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Nekem 3 rémlik... De a Zotyánál a tükör, és a hozzá kapcsolódó cuccok fogyóeszközök :D ;) ;) :P Ha kettő megvan az még jó -_- (de amúgy nekem is 2 rémlik ;) ) Ma megyek be a céghez, ha nem felejtem el megnézem a kockatükrömet, az bent van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Köszi,2 fogta. A burkolat szívás volt,de az is lejött végül. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Szomszédomnak gyárilag fóliázott szutyukija van. Akkor őt jól átverték. ;) 96-óta vagyok a Suzukiban minőségellenőr de még nem gyártottunk fóliázott Suzukit. ;) Az még előferdülhet,hogy a "Dealer" fóliáztatta le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Akkor őt jól átverték. ;) 96-óta vagyok a Suzukiban minőségellenőr de még nem gyártottunk fóliázott Suzukit. ;) Az még előferdülhet,hogy a "Dealer" fóliáztatta le. szerintem "szalonilag" volt az fóliázott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 szerintem "szalonilag" volt az fóliázott. Így vette. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Kifizettettem vlna akkor a szalonnal az összes díjat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Kifizettettem vlna akkor a szalonnal az összes díjat. ;) be is lettek perelve, ahogy ezt már régebben olvashattuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Kifizettettem vlna akkor a szalonnal az összes díjat. ;) be is lettek perelve, ahogy ezt már régebben olvashattuk. Úgy-úgy. Azóta nem tudom mi van ezzel, ha egyáltalán beperelte, csak említette, hogy befogja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Gyerekek!!! Értsétek már meg! Ha van "H" matrica, akkor nem köthet bele a rendőr, még az első ablakokba se!!!! Ez bizonyítot! Sajnos beleköthet. Elküldhet szigorított kpm-re, megvan a joga hozzá. Egyébként a matrica nem elég, plasztik műbizi kell hozzá. De a múltkori rendőr szerint a forgalmiba is be kellene lenni jegyezve, persze ezt leírva még nem láttam sehol ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 ...plasztik műbizi kell hozzá... Nekem papír van, ;) 2x állítottak meg mióta rajta van a fólia,de nem szóltak semmit. A forgalmi mellett van,ha akarja megnézi, ha nem,akkor nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Nekem papír van, ;) 2x állítottak meg mióta rajta van a fólia,de nem szóltak semmit. A forgalmi mellett van,ha akarja megnézi, ha nem,akkor nem. De már kb két-három éve nem lehet papír alapút kiadni (vagyis nem ér semmit), az azóta készült fóliázásokról csak plasztik kártyás műbizi adható, a papír nem ér semmit. Régieknél érvényes csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Sajnos beleköthet. Elküldhet szigorított kpm-re, megvan a joga hozzá. Egyébként a matrica nem elég, plasztik műbizi kell hozzá. De a múltkori rendőr szerint a forgalmiba is be kellene lenni jegyezve, persze ezt leírva még nem láttam sehol ;) Küldjön...ha nincs jobb dolga ;) plasztik műbizim van nekem is.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Betettem a fekete üléseket előre ;) :P -_- semmi extra, de én kibeqrtul örülök nekik ;) ;) nem lyukas, és még jól is néz ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Betettem a fekete üléseket előre ;) :P -_- semmi extra, de én kibeqrtul örülök nekik ;) ;) nem lyukas, és még jól is néz ki :D Hiszem, ha látom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Hiszem, ha látom! :D ííí... arra nem jutott idő -_- ;) ;) Holnap majd lövök pár pikcsőrt :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 De már kb két-három éve nem lehet papír alapút kiadni (vagyis nem ér semmit), az azóta készült fóliázásokról csak plasztik kártyás műbizi adható, a papír nem ér semmit. Régieknél érvényes csak. nemtom, de vizsgabázison úgy kezdik: ajtó kinyit nézi van e vmi, ha van kapard le, ha nincs kezdheti a vizsgát. direkt kérdeztem, hogy most ha én papírosan drágapénzért csinálom, akkor lehet e válasz : NEM Link to comment Megosztás: More sharing options...
donpepe Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 fóliázáshoz hozzászolnék: én 1 hete csináltattam: csak a hátsó ajtókon és a hátsó ablakon engedélyezett (hátsó ajton is csak akkor ha van két oldalsó tükröd:)). AZ ELSŐ AJTÓKON mübizonylattal sem szabályszerű, TILÓS. Hátsó ajtókon is csak akkor érvényes ha az ablakon rajta van a mübizonylat azonositója. nekem a gyerek aki csinálta azt mondta hogy a rendőr és a müszakin nem is nagyon kérik a müszaki bizonylaton ha az üvegen rajta van az a szám. Ha az üvegen nincs rajta az azonositó akkor müszakin bukta. jah és papir kártyás mübizonylatott kaptam? plasztik az milyen?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts