daykiller Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Szerintem próbálkozz meg egy márkakereskedéssel... hátha... bármi témában kell tanulmányt írnom (pl nekem mélyépítési technológia bemutatása) felkerestem egy-két céget és segítséget kértem....igaz a márkakereskedés nem ugyan az, de hátha hátha.... Bár lehet hogy semmit nem tudnak segíteni mert régi konstrukcióról van szó ;) Na jó csak egy ötlet volt....de már nem is tünik olyan jónak ;) Inkább arról híresek, hogy pofátlanul sok összeget elkérnek egy csavar meghúzásáért is. Ehhez értenek, de az autó adatairól...? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Inkább arról híresek, hogy pofátlanul sok összeget elkérnek egy csavar meghúzásáért is. Ehhez értenek, de az autó adatairól...? ;) Igen...ezért irtam hogy lehet mégsem olyan jó ötlet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kispáó Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Az F astrának már horganyzott a karosszériája? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Az F astrának már horganyzott a karosszériája? nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Az F astrának már horganyzott a karosszériája? "Horganyzott"... nagy szavak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Az F astrának már horganyzott a karosszériája? Szerinted? ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atiss Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 ilyet meg Visit My Website ilyet szeretnék felpakolni a kocsiira Valakinek van hasonló??Vágom hogy csavarral kell felrakni, de ez nékem akkor örökre leragad ha egyszer felrakom és éezárom??? ;) Vagy azért ha húzva tartom a felnyitó kallantyút + 1 személy mondjuk "anyu" fel tudja emelni?? Vagy inkább felejtsem el mert ahhoz át kell mahinálni a kinyitószrkezetet?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 ilyet meg Visit My Website ilyet szeretnék felpakolni a kocsiira Valakinek van hasonló??Vágom hogy csavarral kell felrakni, de ez nékem akkor örökre leragad ha egyszer felrakom és éezárom??? ;) Vagy azért ha húzva tartom a felnyitó kallantyút + 1 személy mondjuk "anyu" fel tudja emelni?? Vagy inkább felejtsem el mert ahhoz át kell mahinálni a kinyitószrkezetet?? Szerintem a toldattal is alá lehet nyúlni simán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kispáó Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Szerinted? ;) ;) ;) oké köszi, az első nemből is megértettem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 oké köszi, az első nemből is megértettem ;) Nincs mit, de képpel ne idézz, mert nem szeretik a modik. Amúgy asszem valami merítéses technológiával történt a kasztni védelme. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Szerintem a toldattal is alá lehet nyúlni simán. szerintem is bár anno én is gondolkoztam, hogy akkor mi lesz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atiss Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Na majd holnap megnézem magamnak ezt a toldatot közelről aztán majd odapróbálom és kiderül!!Addig csak ki lehet hozni a a boltból?! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Na majd holnap megnézem magamnak ezt a toldatot közelről aztán majd odapróbálom és kiderül!!Addig csak ki lehet hozni a a boltból?! ;) Lehet csak a reteszt kell meghosszabbítani lefele, hogy elérd a toldat alól is. Végülis nem kell vele nagy erőt kifejteni. Vagy iktasd ki teljesen, bár ez veszélyes lehet ha elfeljted lenyomni a mociháztetőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kispáó Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Nincs mit, de képpel ne idézz, mert nem szeretik a modik. Amúgy asszem valami merítéses technológiával történt a kasztni védelme. ááá köszi ;) mostmár pontosabban tudok keresni google-ban nem szándékosan raktam be a képet, kösz az intőt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Na ma eldőlt nem fóliáztatom le az ablakaimat...mert amivel mindenhol lelehetne az olyan szin kb mint a gyári zöldes üveg (igaz 65% hővédő vagy mennyi) ja és kb 50.ezer lenne...annyit meg nem ér meg....meg amugy is nekem olyan kellett volna hogy meglátszik ;) de csak a hátulját meg nem fogom fóliáztatni...így marad színtelen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Na ma eldőlt nem fóliáztatom le az ablakaimat...mert amivel mindenhol lelehetne az olyan szin kb mint a gyári zöldes üveg (igaz 65% hővédő vagy mennyi) ja és kb 50.ezer lenne...annyit meg nem ér meg....meg amugy is nekem olyan kellett volna hogy meglátszik ;) de csak a hátulját meg nem fogom fóliáztatni...így marad színtelen... Ez azért elég jól meg látszik, és "csak" 30ezerbe fájt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Na ma eldőlt nem fóliáztatom le az ablakaimat...mert amivel mindenhol lelehetne az olyan szin kb mint a gyári zöldes üveg (igaz 65% hővédő vagy mennyi) ja és kb 50.ezer lenne...annyit meg nem ér meg....meg amugy is nekem olyan kellett volna hogy meglátszik ;) de csak a hátulját meg nem fogom fóliáztatni...így marad színtelen... http://www.boon.hu/hirek/BORSOD-ABAUJ-ZEMP...090415-03144155 Érdemes az előzmény is elolvasni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 http://www.boon.hu/hirek/BORSOD-ABAUJ-ZEMP...090415-03144155 Érdemes az előzmény is elolvasni Engem biztos nem bírságolna meg, mert van H matricám az összes fóliázott üvegen! 84/2005. (X.11) GKM rendeletének 3. §-a szerint a műbizonylat, és a H matrica bizonyítja, hogy összegzett fényáteresztő képessége nagyobb, vagy egyenlő 70 %-nál (AU 75, SCL). Persze még a hülye is látja, hogy az enyém nem 70%-os....De a rendőr kinyalhatja, mert az út szélén, még ha tudja is, hogy nem 70%-os, azt bízonyítani kell.. ezt speciális Luxmérővel tudják csak lemérni, ami köztudottan nincs minden kpm-es műhelybe. Tehát, beutal kpm-es vizsgálatra. Hazamegyek, kiveszem a fóliázott üvegeket előröl(csak az első kettőt kell kivenni, mert a többit 2008 óta bármivel lesőtétíthetem ha van két külső tükröm), berakom a gyáriakat, és úgy megyek vizsgára...így ismételten kinyalhatja!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 én vettem rolót hátra és cső nekem tetszik és szerintem fogja a hőt valamennyire az is, főleg ha hátulról sűt a nap. tervezek rá vmit, remélem sikerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Ez azért elég jól meg látszik, és "csak" 30ezerbe fájt ;) Na igen ez jól is néz ki...fehér autón is jól mutatna:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Na igen ez jól is néz ki...fehér autón is jól mutatna:) Bizony...talán még jobban mutatna, mint az enyémen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 A GSI Astra motorháztetője felmegy gond nélkül mondjuk az én Sedanomra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 A GSI Astra motorháztetője felmegy gond nélkül mondjuk az én Sedanomra? fel kéne neki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 A GSI Astra motorháztetője felmegy gond nélkül mondjuk az én Sedanomra? Szerintem 100% Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 A GSI Astra motorháztetője felmegy gond nélkül mondjuk az én Sedanomra? Ha van tetőcsomagtartód akkor simán ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts