Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Szerintem próbálkozz meg egy márkakereskedéssel... hátha... bármi témában kell tanulmányt írnom (pl nekem mélyépítési technológia bemutatása) felkerestem egy-két céget és segítséget kértem....igaz a márkakereskedés nem ugyan az, de hátha hátha....

Bár lehet hogy semmit nem tudnak segíteni mert régi konstrukcióról van szó ;)

Na jó csak egy ötlet volt....de már nem is tünik olyan jónak ;)

Inkább arról híresek, hogy pofátlanul sok összeget elkérnek egy csavar meghúzásáért is. Ehhez értenek, de az autó adatairól...? ;)

Megosztás:

ilyet

meg

Visit My Website

ilyet

szeretnék felpakolni a kocsiira

Valakinek van hasonló??Vágom hogy csavarral kell felrakni, de ez nékem akkor örökre leragad ha egyszer felrakom és éezárom??? ;)

Vagy azért ha húzva tartom a felnyitó kallantyút + 1 személy mondjuk "anyu" fel tudja emelni??

Vagy inkább felejtsem el mert ahhoz át kell mahinálni a kinyitószrkezetet??

Megosztás:

ilyet

meg

Visit My Website

ilyet

szeretnék felpakolni a kocsiira

Valakinek van hasonló??Vágom hogy csavarral kell felrakni, de ez nékem akkor örökre leragad ha egyszer felrakom és éezárom??? ;)

Vagy azért ha húzva tartom a felnyitó kallantyút + 1 személy mondjuk "anyu" fel tudja emelni??

Vagy inkább felejtsem el mert ahhoz át kell mahinálni a kinyitószrkezetet??

Szerintem a toldattal is alá lehet nyúlni simán.

Megosztás:

Na majd holnap megnézem magamnak ezt a toldatot közelről aztán majd odapróbálom és kiderül!!Addig csak ki lehet hozni a a boltból?! ;)

Lehet csak a reteszt kell meghosszabbítani lefele, hogy elérd a toldat alól is. Végülis nem kell vele nagy erőt kifejteni. Vagy iktasd ki teljesen, bár ez veszélyes lehet ha elfeljted lenyomni a mociháztetőt.

Megosztás:

Na ma eldőlt nem fóliáztatom le az ablakaimat...mert amivel mindenhol lelehetne az olyan szin kb mint a gyári zöldes üveg (igaz 65% hővédő vagy mennyi) ja és kb 50.ezer lenne...annyit meg nem ér meg....meg amugy is nekem olyan kellett volna hogy meglátszik ;) de csak a hátulját meg nem fogom fóliáztatni...így marad színtelen...

Megosztás:

Na ma eldőlt nem fóliáztatom le az ablakaimat...mert amivel mindenhol lelehetne az olyan szin kb mint a gyári zöldes üveg (igaz 65% hővédő vagy mennyi) ja és kb 50.ezer lenne...annyit meg nem ér meg....meg amugy is nekem olyan kellett volna hogy meglátszik ;) de csak a hátulját meg nem fogom fóliáztatni...így marad színtelen...

Ez azért elég jól meg látszik, és "csak" 30ezerbe fájt ;)

87607.N.jpg

Megosztás:

http://www.boon.hu/hirek/BORSOD-ABAUJ-ZEMP...090415-03144155

Érdemes az előzmény is elolvasni

Megosztás:

Engem biztos nem bírságolna meg, mert van H matricám az összes fóliázott üvegen! 84/2005. (X.11) GKM rendeletének 3. §-a szerint a műbizonylat, és a H matrica bizonyítja, hogy összegzett fényáteresztő képessége nagyobb, vagy egyenlő 70 %-nál (AU 75, SCL). Persze még a hülye is látja, hogy az enyém nem 70%-os....De a rendőr kinyalhatja, mert az út szélén, még ha tudja is, hogy nem 70%-os, azt bízonyítani kell.. ezt speciális Luxmérővel tudják csak lemérni, ami köztudottan nincs minden kpm-es műhelybe. Tehát, beutal kpm-es vizsgálatra. Hazamegyek, kiveszem a fóliázott üvegeket előröl(csak az első kettőt kell kivenni, mert a többit 2008 óta bármivel lesőtétíthetem ha van két külső tükröm), berakom a gyáriakat, és úgy megyek vizsgára...így ismételten kinyalhatja!!!!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.