Novy Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Én meg a különbőző szíkatív, és töltő anyagokhoz, ami benne van! 1K-s is lehet tartós! ez valami szar volt, mert az ára is felevolt, meg a festő is panaszkodott, hogy elég nehezen tudta festeni...nem takart annyira ha jol emlékszem ezt panaszolta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 ez valami szar volt, mert az ára is felevolt, meg a festő is panaszkodott, hogy elég nehezen tudta festeni...nem takart annyira ha jol emlékszem ezt panaszolta. Hát igen...nem takar, nem terül, alu-pigmenthiány...stb! Vannak rossz metálfestékek, ezért nem szeretünk hozzott festékkel dolgozni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Hát igen...nem takar, nem terül, alu-pigmenthiány...stb! Vannak rossz metálfestékek, ezért nem szeretünk hozzott festékkel dolgozni! én szeretnék színrefujtlököst, tükröt, belső cuccokat, de sztem csaka belső lesz, az is saját erőből, meg találn a tükrök, de azt festetni fogom, az azért kint van, jobban szem előtt stb... kisebb dolgokat szépen le lehet fujni spray - okkal is, de nagyobb felületekbe nem fognék bele, ezekkel legalábbis, elég nehezen lehet úgy fujni, hogy ne legyen foltos. a monitoromat pl elég nehezen tudtam lefesteni, hogy ne legyen foltos, de végeredményben szép lett ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Nincs mit máskor is...remélem nem voltam túl okoskodó ;) Apám ilyenkor mindig azt mondja, hogy "de okos...de okos" -_- Én vagyok az apád Lúk.... Hát nem. :P Azt viszont akkor nem értem hogy miért , mióta polír volt azóta télleg nem színezi a rongyokat. Pusztuljak ha értem :D Viszont polír után is visszamattult egy hónapon belül, nem annyira mint előtte volt, de a nagy csillogása eltűnt ;) Jobban szeretem esőben nézni, akkor szép ;) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Dobbetétes kollegákat kérdezném a problémáról. Amelyik oldalát süti a nap, a betét felső része, ami a sárvédő ívéhez simulna, kicsit elfintul, van benne egy hupli....eláll. Ez ellen mi a teendő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Dobbetétes kollegákat kérdezném a problémáról. Amelyik oldalát süti a nap, a betét felső része, ami a sárvédő ívéhez simulna, kicsit elfintul, van benne egy hupli....eláll. Ez ellen mi a teendő? Én próbáltam ragasztgatni,de eddig mindegyik elengedte. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Én vagyok az apád Lúk.... Hát nem. :D Azt viszont akkor nem értem hogy miért , mióta polír volt azóta télleg nem színezi a rongyokat. Pusztuljak ha értem :P Viszont polír után is visszamattult egy hónapon belül, nem annyira mint előtte volt, de a nagy csillogása eltűnt ;) Jobban szeretem esőben nézni, akkor szép ;) -_- ;) A polírozás lényege: A polírozás során a felületről igen vékony (néhány mikron vastagságú) réteget munkálunk le. Lényegébe azt a réteget szedjük le, ami a rongyon látszódott! Hogy miért mattul vissza olyan hamar, hát arra nem igen tudok értelmes magyarázatott, lehet hogy nem jó polírpasztát használsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Én próbáltam ragasztgatni,de eddig mindegyik elengedte. ;) Most vettem észre hogy egy részen el is van törve, majd rendelek egy másikat és kicseélem, kicsit másképp teszem majd be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Ez javítható még valahogy??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Ez javítható még valahogy??? http://kepfeltoltes.hu/090418/ca8_4_big_ww...ltoltes.hu_.jpg Csomiajtó sarka? Igen javítható...igaz egy kis kasznis munka is kell hozzá, de javítható! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Csomiajtó sarka? Igen javítható...igaz egy kis kasznis munka is kell hozzá, de javítható! ;) Rendben köszi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Az enyém alja,belül teljes szélességében rohad/rozsdás,nekem sztem cserés lesz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 A hátsó szélvédőt, hogy lehet kiszedni, hogy ép maradjon??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 A hátsó szélvédőt, hogy lehet kiszedni, hogy ép maradjon??? van ilyen vágóhuzal azzal kell ovatosan a ragasztást kivágni. elég macerás, de megoldható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 én ma polírozgattam a nagyobb karcokat a kocsin, volt ami eltünt teljesen, van ami csak nem látszik, de ha nagyon keresem, meg a fényben úgy nézem, akkor előbújik. szokott olyan lenni, hogy színhez igazított polírpaszta. Az megéri a kétszeres árárt a sima pasztáknak? sima pszta 1700-2000Ft ezüsthöz pedig 4300Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 én ma polírozgattam a nagyobb karcokat a kocsin, volt ami eltünt teljesen, van ami csak nem látszik, de ha nagyon keresem, meg a fényben úgy nézem, akkor előbújik. szokott olyan lenni, hogy színhez igazított polírpaszta. Az megéri a kétszeres árárt a sima pasztáknak? sima pszta 1700-2000Ft ezüsthöz pedig 4300Ft Őszintén szólva nem tudom....én 3M-es polírpasztát használok, vagy FestoMPA sorozatot. Ezeknek az ára 10000Ft főlé is kúsznak...mondjuk nem csak egy autóra elé Próba cseresznye...de szerintem jobb a szintelen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 A hátsó szélvédőt, hogy lehet kiszedni, hogy ép maradjon??? A szélvédő nagyon macerás dolog...előbb cserélnék vezérműszíjat az autómon, pedig 16 szelepes, mint hogy a szélvédőt kicseréljem! Azt tényleg jobb szakira bizni...neki vannak tapadó korongok, amivel biztonságosan megfogja, meg ő válalja a felelőséget ha kitörik..stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Őszintén szólva nem tudom....én 3M-es polírpasztát használok, vagy FestoMPA sorozatot. Ezeknek az ára 10000Ft főlé is kúsznak...mondjuk nem csak egy autóra elé Próba cseresznye...de szerintem jobb a szintelen! Én is majd színtelennel fogom, mert tuti nem találok olyan polírt, amire az van írva, hogy "daykiller opel astrájára való paszta". ;) Sajnos (vagy nem sajnos) elég ritkaság színe van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Én is majd színtelennel fogom, mert tuti nem találok olyan polírt, amire az van írva, hogy "daykiller opel astrájára való paszta". ;) Sajnos (vagy nem sajnos) elég ritkaság színe van. ;) Bizony nagyon ritka...viszont nagyon szép is :P Nekem legallábis nagyon tetszett élőbe..... Húúú ma nagyon hozzászólós napom van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Bizony nagyon ritka...viszont nagyon szép is ;) Nekem legallábis nagyon tetszett élőbe..... Húúú ma nagyon hozzászólós napom van :P Köszönöm. :P Mondjuk a fekete még jobban tetszene, de hát ez van. -_- A-ból B-be így is eljutok. :D Sokan azt mondják, hogy lila. ;) Színvakok. A vak is látja, hogy sötétkék. ;) Lehet, hogy metál fényezésű? ;) Bár nem hinném. Invictus mondta, hogy meglepődött a színén, azt hitte, hogy fekete, vagy milyet mondott. :D Én meg nem szeretem a zöld színt, de a tiedén jól áll és tetszik. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 ;) Láttad most tettem fel képet?...fel került rá a jelnélküli hűtőmaszk, meg még egy két apróság Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 ;) Láttad most tettem fel képet?...fel került rá a jelnélküli hűtőmaszk, meg még egy két apróság Szép. ;) Látom már a motorháztető is kapott tuningot, meg szemöldök is van már. Vagy csak a mini Opel talin nem láttam ezeket. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Szép. ;) Látom már a motorháztető is kapott tuningot, meg szemöldök is van már. Vagy csak a mini Opel talin nem láttam ezeket. ;) Akkor még nem volt fent...akkor még a kémény is a gyári volt...hangsúlyozom...volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Én is majd színtelennel fogom, mert tuti nem találok olyan polírt, amire az van írva, hogy "daykiller opel astrájára való paszta". ;) Sajnos (vagy nem sajnos) elég ritkaság színe van. ;) Már hogyne találnál ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Már hogyne találnál :D -_- ;) ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts