Peti85 Elküldve Április14, 2009 Elküldve Április14, 2009 Na beindítottam a kocsi elejének összerakási projektjét ;) Ma beszéltem egy karosszériással...ő mondta hogy 100% hogy törve volt az eleje...és elég csálé minden...de lebeszélt hogy vegyek új elemeket mert nem sok minden javítani való van a két sárvédőn (szerencsére). Vettem egy új lököst előre, mert a régi több helyen javítva volt, és az alsó rácsok elvoltak törve mind...meg ugye egy "új" hűtőmaszk is van :P Kíváncsi vagyok mi lesz belőle...ennél rosszabb nem lehet úgysem... Motorháztető peremét valakinek javították már? Mert rozsdás....de ugye 3 lemezből áll össze és a középsővel nem lehet mit kezdeni...ha csak kiköszörüli úgy jó lenne? vagy inkább vegyek rozsda mentes motorháztetőt? ;) Jah 7000ért akartak a hűtőmaszkra emblémát adni...szal inkább nem lesz rá új, vagy lefestetem feketére ;)
Alex0403 Elküldve Április14, 2009 Elküldve Április14, 2009 Jah 7000ért akartak a hűtőmaszkra emblémát adni...szal inkább nem lesz rá új, vagy lefestetem feketére ;) 7000-ért?? ;) Inkább vegyél 2500-ért komplett hűtőmaszkot...arról leveheted az emblémát ;) http://www.vatera.hu/opel_astra_f_hutoracs_145702531.html
Peti85 Elküldve Április14, 2009 Elküldve Április14, 2009 7000-ért?? ;) Inkább vegyél 2500-ért komplett hűtőmaszkot...arról leveheted az emblémát ;) http://www.vatera.hu/opel_astra_f_hutoracs_145702531.html Hűtőmaszkom már van...csak a jelről kopik a krómszín...de az enyém jobb....csak nem jöttem még rá a dolog nyitjára hogy jön le a jel... ;)
Alex0403 Elküldve Április14, 2009 Elküldve Április14, 2009 Hűtőmaszkom már van...csak a jelről kopik a krómszín...de az enyém jobb....csak nem jöttem még rá a dolog nyitjára hogy jön le a jel... ;) Értelek...de mégse 7000, és azért mégse kell feketére festeni! Krómba sokkal szebb, mint feketén Nem? Amúgy a kopott emblémán kísérletezhetsz, hogy hogy jön le...ott nem baj, ha eltöröd! De biztos hogy lesz itt olyan márkatárs, aki már szedett le ilyet ;)
Dáwid Elküldve Április14, 2009 Elküldve Április14, 2009 Hűtőmaszkom már van...csak a jelről kopik a krómszín...de az enyém jobb....csak nem jöttem még rá a dolog nyitjára hogy jön le a jel... ;) Te leszeded az emblémát, és aztán átadod a maszkot Novynak ;) éppen maszkra vadászik, mert valami egyedit akar alkotni és kéne alapanyag. Vegyétek meg közösen ;)
invictus Elküldve Április15, 2009 Elküldve Április15, 2009 Te leszeded az emblémát, és aztán átadod a maszkot Novynak ;) éppen maszkra vadászik, mert valami egyedit akar alkotni és kéne alapanyag. Vegyétek meg közösen ;) Vagy keressenek vauxhall maszkot ;)
broncse Elküldve Április15, 2009 Elküldve Április15, 2009 Jah 7000ért akartak a hűtőmaszkra emblémát adni...szal inkább nem lesz rá új, vagy lefestetem feketére ;) Én már vettem egyszer 2.000 körül utángyártottat. Igaz, kicsit reszelgetni kellett a hátát mire bement a helyére. De ha egyszerbe van pattintva sztem törés nélkül nem tudod kivenni!
Dáwid Elküldve Április15, 2009 Elküldve Április15, 2009 Vagy keressenek vauxhall maszkot :D az se rossz. Nekem amúgy tetszik, gondolkoztam rajta hogy mi lenne ha... de aztán inkább mégsem. Ennek az autónak a horpadások húzzák le a megjelenését nem az öreg hűtőmaszk :D :P ;) előbb azokkal kéne kezdeni valamit. Jah, a vezetőoldali ajtóban kicseréltük a 7végén a csapszeges-stiftes mitökömöket a zsanérnál. Szerintem valamivel jobb lett, faterom szerint meg nem, úgyhogy a jobb oldali ajtót már nem is segített megcsinálni :P ;) ;) nah mindegy... Szal sokkal jobb nem lett sajna. A hegesztett cuccal meg nem fogok bűvészkedni, majd még ezt elkövetem a jobbossal is, de annyi... Az ajtó ettől még lóg, ;) :P -_-
Laleekirály Elküldve Április15, 2009 Elküldve Április15, 2009 az se rossz. Nekem amúgy tetszik, gondolkoztam rajta hogy mi lenne ha... de aztán inkább mégsem. Ennek az autónak a horpadások húzzák le a megjelenését nem az öreg hűtőmaszk -_- :D ;) előbb azokkal kéne kezdeni valamit. Jah, a vezetőoldali ajtóban kicseréltük a 7végén a csapszeges-stiftes mitökömöket a ;) ;) nekem is ki kell cserélnem mind a két oldalon :P , hogy lehet azt kiszedni? Boltba mennyibe kerül? :D
invictus Elküldve Április15, 2009 Elküldve Április15, 2009 nekem is ki kell cserélnem mind a két oldalon ;) , hogy lehet azt kiszedni? Boltba mennyibe kerül? ;) 160huf Alulról kiütöd, és csoki.
Dáwid Elküldve Április15, 2009 Elküldve Április15, 2009 160huf Alulról kiütöd, és csoki. Mi fogóval összenyomtuk (megpróbáltuk ;) ) és a fogót ütöttük, de a fölsőt lefelé kell kicsinálni az alsót meg fölfelé. (és közben nem összeverni az ajtó-átvezetőt, meg a határolót ;) ;)
Laleekirály Elküldve Április15, 2009 Elküldve Április15, 2009 160huf Alulról kiütöd, és csoki. köszi! ;)
Laleekirály Elküldve Április15, 2009 Elküldve Április15, 2009 Mi fogóval összenyomtuk (megpróbáltuk ;) ) és a fogót ütöttük, de a fölsőt lefelé kell kicsinálni az alsót meg fölfelé. (és közben nem összeverni az ajtó-átvezetőt, meg a határolót ;) ;) mert lehúztam róla a fekete kupakot és lestem, hogy mivan? Középen benne van valami?
Dáwid Elküldve Április15, 2009 Elküldve Április15, 2009 mert lehúztam róla a fekete kupakot és lestem, hogy mivan? Középen benne van valami? középen elvileg nincs semmi. Van egy nagyobb fekete kupak, meg egy kisebb dugó a másik felén. Ha ezeket kiveszed, akkor elvileg át is tudsz tolni rajta egy csavarhúzót akár. Mi megvezetésnek is azt használtuk amikor az újat tettük be.
Laleekirály Elküldve Április15, 2009 Elküldve Április15, 2009 középen elvileg nincs semmi. Van egy nagyobb fekete kupak, meg egy kisebb dugó a másik felén. Ha ezeket kiveszed, akkor elvileg át is tudsz tolni rajta egy csavarhúzót akár. Mi megvezetésnek is azt használtuk amikor az újat tettük be. értem ;) majd kínlódok vele egy kicsit! ;)
Novy Elküldve Április15, 2009 Elküldve Április15, 2009 értem ;) majd kínlódok vele egy kicsit! ;) vagy nagyot ;)
Laleekirály Elküldve Április15, 2009 Elküldve Április15, 2009 vagy nagyot ;) azért ennyire ne biztassatok ;) ;)
Peti85 Elküldve Április15, 2009 Elküldve Április15, 2009 Vagy keressenek vauxhall maszkot ;) Akkor inkább a kopott Opel jel ;)
Novy Elküldve Április15, 2009 Elküldve Április15, 2009 Akkor inkább a kopott Opel jel ;) nekem se tecc az a vauxhal
Alex0403 Elküldve Április15, 2009 Elküldve Április15, 2009 nekem se tecc az a vauxhal Hát... lehet hogy most sokan megköveznek, de miben más a vauxhal? Azt láttom, hogy más a hűtőmaszk...de miért vauxhal?
daykiller Elküldve Április15, 2009 Elküldve Április15, 2009 Hát... lehet hogy most sokan megköveznek, de miben más a vauxhal? Azt láttom, hogy más a hűtőmaszk...de miért vauxhal? Angilába és Afrikába adták ezen a néven. Amúgy tök ugyanaz mint az Opel, csak más a név. Ja meg ügye jobb kormányosak. ;) Amerikába pl Chevrolet Astraként forgalmazzák. ;)
FPepe Elküldve Április15, 2009 Elküldve Április15, 2009 Angilába és Afrikába adták ezen a néven. Amúgy tök ugyanaz mint az Opel, csak más a név. Ja meg ügye jobb kormányosak. ;) Amerikába pl Chevrolet Astraként forgalmazzák. ;) És akkor még ott a Holden az Ausztráloknál... ;)
FPepe Elküldve Április15, 2009 Elküldve Április15, 2009 Vauxhalokban nincs nagyobb motoros is? Azt nem tudom, viszont porlasztós is volt belőlük. Itt egy Holden:
invictus Elküldve Április15, 2009 Elküldve Április15, 2009 Azt nem tudom, viszont porlasztós is volt belőlük. Itt egy Holden: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...atchback_02.jpg A jele eléggé állat. Ilyen maszkot nem fog senki sem szerezni asszem. ;)
Recommended Posts