Peti85 Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Na beindítottam a kocsi elejének összerakási projektjét ;) Ma beszéltem egy karosszériással...ő mondta hogy 100% hogy törve volt az eleje...és elég csálé minden...de lebeszélt hogy vegyek új elemeket mert nem sok minden javítani való van a két sárvédőn (szerencsére). Vettem egy új lököst előre, mert a régi több helyen javítva volt, és az alsó rácsok elvoltak törve mind...meg ugye egy "új" hűtőmaszk is van :P Kíváncsi vagyok mi lesz belőle...ennél rosszabb nem lehet úgysem... Motorháztető peremét valakinek javították már? Mert rozsdás....de ugye 3 lemezből áll össze és a középsővel nem lehet mit kezdeni...ha csak kiköszörüli úgy jó lenne? vagy inkább vegyek rozsda mentes motorháztetőt? ;) Jah 7000ért akartak a hűtőmaszkra emblémát adni...szal inkább nem lesz rá új, vagy lefestetem feketére ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Jah 7000ért akartak a hűtőmaszkra emblémát adni...szal inkább nem lesz rá új, vagy lefestetem feketére ;) 7000-ért?? ;) Inkább vegyél 2500-ért komplett hűtőmaszkot...arról leveheted az emblémát ;) http://www.vatera.hu/opel_astra_f_hutoracs_145702531.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 7000-ért?? ;) Inkább vegyél 2500-ért komplett hűtőmaszkot...arról leveheted az emblémát ;) http://www.vatera.hu/opel_astra_f_hutoracs_145702531.html Hűtőmaszkom már van...csak a jelről kopik a krómszín...de az enyém jobb....csak nem jöttem még rá a dolog nyitjára hogy jön le a jel... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Hűtőmaszkom már van...csak a jelről kopik a krómszín...de az enyém jobb....csak nem jöttem még rá a dolog nyitjára hogy jön le a jel... ;) Értelek...de mégse 7000, és azért mégse kell feketére festeni! Krómba sokkal szebb, mint feketén Nem? Amúgy a kopott emblémán kísérletezhetsz, hogy hogy jön le...ott nem baj, ha eltöröd! De biztos hogy lesz itt olyan márkatárs, aki már szedett le ilyet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Hűtőmaszkom már van...csak a jelről kopik a krómszín...de az enyém jobb....csak nem jöttem még rá a dolog nyitjára hogy jön le a jel... ;) Te leszeded az emblémát, és aztán átadod a maszkot Novynak ;) éppen maszkra vadászik, mert valami egyedit akar alkotni és kéne alapanyag. Vegyétek meg közösen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Te leszeded az emblémát, és aztán átadod a maszkot Novynak ;) éppen maszkra vadászik, mert valami egyedit akar alkotni és kéne alapanyag. Vegyétek meg közösen ;) Vagy keressenek vauxhall maszkot ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
broncse Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Jah 7000ért akartak a hűtőmaszkra emblémát adni...szal inkább nem lesz rá új, vagy lefestetem feketére ;) Én már vettem egyszer 2.000 körül utángyártottat. Igaz, kicsit reszelgetni kellett a hátát mire bement a helyére. De ha egyszerbe van pattintva sztem törés nélkül nem tudod kivenni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Vagy keressenek vauxhall maszkot :D az se rossz. Nekem amúgy tetszik, gondolkoztam rajta hogy mi lenne ha... de aztán inkább mégsem. Ennek az autónak a horpadások húzzák le a megjelenését nem az öreg hűtőmaszk :D :P ;) előbb azokkal kéne kezdeni valamit. Jah, a vezetőoldali ajtóban kicseréltük a 7végén a csapszeges-stiftes mitökömöket a zsanérnál. Szerintem valamivel jobb lett, faterom szerint meg nem, úgyhogy a jobb oldali ajtót már nem is segített megcsinálni :P ;) ;) nah mindegy... Szal sokkal jobb nem lett sajna. A hegesztett cuccal meg nem fogok bűvészkedni, majd még ezt elkövetem a jobbossal is, de annyi... Az ajtó ettől még lóg, ;) :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 az se rossz. Nekem amúgy tetszik, gondolkoztam rajta hogy mi lenne ha... de aztán inkább mégsem. Ennek az autónak a horpadások húzzák le a megjelenését nem az öreg hűtőmaszk -_- :D ;) előbb azokkal kéne kezdeni valamit. Jah, a vezetőoldali ajtóban kicseréltük a 7végén a csapszeges-stiftes mitökömöket a ;) ;) nekem is ki kell cserélnem mind a két oldalon :P , hogy lehet azt kiszedni? Boltba mennyibe kerül? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 nekem is ki kell cserélnem mind a két oldalon ;) , hogy lehet azt kiszedni? Boltba mennyibe kerül? ;) 160huf Alulról kiütöd, és csoki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 160huf Alulról kiütöd, és csoki. Mi fogóval összenyomtuk (megpróbáltuk ;) ) és a fogót ütöttük, de a fölsőt lefelé kell kicsinálni az alsót meg fölfelé. (és közben nem összeverni az ajtó-átvezetőt, meg a határolót ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 160huf Alulról kiütöd, és csoki. köszi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Mi fogóval összenyomtuk (megpróbáltuk ;) ) és a fogót ütöttük, de a fölsőt lefelé kell kicsinálni az alsót meg fölfelé. (és közben nem összeverni az ajtó-átvezetőt, meg a határolót ;) ;) mert lehúztam róla a fekete kupakot és lestem, hogy mivan? Középen benne van valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 mert lehúztam róla a fekete kupakot és lestem, hogy mivan? Középen benne van valami? középen elvileg nincs semmi. Van egy nagyobb fekete kupak, meg egy kisebb dugó a másik felén. Ha ezeket kiveszed, akkor elvileg át is tudsz tolni rajta egy csavarhúzót akár. Mi megvezetésnek is azt használtuk amikor az újat tettük be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 középen elvileg nincs semmi. Van egy nagyobb fekete kupak, meg egy kisebb dugó a másik felén. Ha ezeket kiveszed, akkor elvileg át is tudsz tolni rajta egy csavarhúzót akár. Mi megvezetésnek is azt használtuk amikor az újat tettük be. értem ;) majd kínlódok vele egy kicsit! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 értem ;) majd kínlódok vele egy kicsit! ;) vagy nagyot ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 vagy nagyot ;) azért ennyire ne biztassatok ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Vagy keressenek vauxhall maszkot ;) Akkor inkább a kopott Opel jel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Akkor inkább a kopott Opel jel ;) nekem se tecc az a vauxhal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 nekem se tecc az a vauxhal Hát... lehet hogy most sokan megköveznek, de miben más a vauxhal? Azt láttom, hogy más a hűtőmaszk...de miért vauxhal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Hát... lehet hogy most sokan megköveznek, de miben más a vauxhal? Azt láttom, hogy más a hűtőmaszk...de miért vauxhal? Angilába és Afrikába adták ezen a néven. Amúgy tök ugyanaz mint az Opel, csak más a név. Ja meg ügye jobb kormányosak. ;) Amerikába pl Chevrolet Astraként forgalmazzák. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Angilába és Afrikába adták ezen a néven. Amúgy tök ugyanaz mint az Opel, csak más a név. Ja meg ügye jobb kormányosak. ;) Amerikába pl Chevrolet Astraként forgalmazzák. ;) És akkor még ott a Holden az Ausztráloknál... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Vauxhalokban nincs nagyobb motoros is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Vauxhalokban nincs nagyobb motoros is? Azt nem tudom, viszont porlasztós is volt belőlük. Itt egy Holden: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Azt nem tudom, viszont porlasztós is volt belőlük. Itt egy Holden: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...atchback_02.jpg A jele eléggé állat. Ilyen maszkot nem fog senki sem szerezni asszem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts