szobikari Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 A villanyos persze hogy drága, de webasto-ból is van tekerős, meg azért egy elhúzható roló sem árt, és ahogy olvastam egy egyszerűbb webasto is megáll 60-80-nál...de mindjárt megkérdezem mert érdekel. ;) Kérdezzed, mert engem is érdekel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Kérdezzed, mert engem is érdekel ;) Most rolós nincsen, egy sima, 4 fokozatú ablak, erősen sötétített üveggel kerül 40-be, beszerelés 20-ba, ezek már áfás árak, szóval egy sima egyszerű cucc 60 ropi mindennel együtt. napfénytető erről a típusról van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Most rolós nincsen, egy sima, 4 fokozatú ablak, erősen sötétített üveggel kerül 40-be, beszerelés 20-ba, ezek már áfás árak, szóval egy sima egyszerű cucc 60 ropi mindennel együtt. napfénytető erről a típusról van szó. Csináltasd meg, mondd el milyen, és ha jó, mi is elgondolkodunk rajta ;) Én ezen a kecskemétin gondolkodom, ott ennél kicsivel olcsóbb a dolog. De munka után megnézem kollégám autóján, hogy milyen is pontosan, mert ő is ott csináltatta Kecskeméten! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Csináltasd meg, mondd el milyen, és ha jó, mi is elgondolkodunk rajta ;) Én ezen a kecskemétin gondolkodom, ott ennél kicsivel olcsóbb a dolog. De munka után megnézem kollégám autóján, hogy milyen is pontosan, mert ő is ott csináltatta Kecskeméten! Ez a webasto cucc viszont tényleg jól néz ki, mármint ahogy meg van csinálva, és amiket linkeltem beszereléses képek is igényes munkáról tesznek tanúbizonyságot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 De mellesleg EZ nagyon olcsó, és gondolom ugyanúgy beépíthető, mégis gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Jól néznek ki ezek amiket belinkeltetek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Gondoltam ha már ennyi gond van az ajtóhatároló csapszegekkel én is meglesem, vettem 2db-ot, de csak a vezetőoldalit cseréltem a biztonság kedvéért, egyébként mind a 4db szinte makulátlan állapotban volt. Ez azért meglepett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Na akkor Én meg is kérdezném, hogy a gyári lábbal hajtós napfénytetôt ki lehet cserélni ugyancsak gyári motorosra? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Na akkor Én meg is kérdezném, hogy a gyári lábbal hajtós napfénytetôt ki lehet cserélni ugyancsak gyári motorosra? ;) Itt a válasz a kérdésedre ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Én egy tekerőssel is boldog lennék. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Nekem tekerős gyári tetőablakom van, de én is szeretném kicserélni elektromosra. Ugy tudom a gyári astra elektomos részén kivül, még a Vectra A jó bele. Az elhuzható roloval van kis gondom, ha elhuzom legalább félig hátra, akkor rossz uton nagyon zörög. Mi lehet a baja? Le kell szednem ehhez a tetőkárpitot? Nagyon idegesít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Én egy tekerőssel is boldog lennék. ;) nekem egy sima felnyomható is jólenne nekem az tetszik nagyon, kérdéses, hogy mennyire hasznos, de nagon tetszik, mikor fel van nyomva előlről ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Itt a válasz a kérdésedre ;) Koceeee... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Nekem tekerős gyári tetőablakom van, de én is szeretném kicserélni elektromosra. Ugy tudom a gyári astra elektomos részén kivül, még a Vectra A jó bele. Az elhuzható roloval van kis gondom, ha elhuzom legalább félig hátra, akkor rossz uton nagyon zörög. Mi lehet a baja? Le kell szednem ehhez a tetőkárpitot? Nagyon idegesít. Nekem ha teljesen hátra van húzva akkor zörög picit. Le kell szedni a tetôkárpitot s utánahúzni a csavaroknak. De a zenét még mindig könnyebb megwattolni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 nekem egy sima felnyomható is jólenne nekem az tetszik nagyon, kérdéses, hogy mennyire hasznos, de nagon tetszik, mikor fel van nyomva előlről ;) A kis kujon! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 A kis kujon! ;) a vén kujont értem nagyábol ;) a kis kujon az mit takar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Nekem tekerős gyári tetőablakom van, de én is szeretném kicserélni elektromosra. Ugy tudom a gyári astra elektomos részén kivül, még a Vectra A jó bele. Az elhuzható roloval van kis gondom, ha elhuzom legalább félig hátra, akkor rossz uton nagyon zörög. Mi lehet a baja? Le kell szednem ehhez a tetőkárpitot? Nagyon idegesít. Ha elektromosra akarod cserélni...esetleg: http://racing-bazar.hu/alkatresz/kasztni/f...es_g_astra_ajto Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 a vén kujont értem nagyábol ;) a kis kujon az mit takar? Gondolom a vén kujon kiskorában a kis kujon. ;) ;) Mint a gumimacik meg a koton bocsok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Gondolom a vén kujon kiskorában a kis kujon. -_- ;) Mint a gumimacik meg a koton bocsok. Ez aztán a duma...nagyon tetszik, még hogy kotonbocsok! Hát ez ku*va jó ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 Gondolom a vén kujon kiskorában a kis kujon. ;) ;) Mint a gumimacik meg a koton bocsok. Bingóóó! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 Bingóóó! ;) és most azé vok kiskujon, mert tetszik, mikor a napfénytető fel van billentve? ;) a vén kujon, azt jelenti, hogy még nyomul a fiatal nunira. vagy nemjoltudom? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 és most azé vok kiskujon, mert tetszik, mikor a napfénytető fel van billentve? ;) a vén kujon, azt jelenti, hogy még nyomul a fiatal nunira. vagy nemjoltudom? ;) Nem! vén kujon = bránermájszter ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 Nem! vén kujon = bránermájszter ;) bránermájszter is szereti a fiatal nunikat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 bránermájszter is szereti a fiatal nunikat ;) meg hát! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 meg hát! ;) de ezt mé itt? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts