Peti85 Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 cserélhető a jel szerintem egy fiatal darab bontott alkatrészei, sárvédő mocitető, ha még fényezni is kell, jobban fog állni, mint egy utángyártott darab. Olyan fiatal nem lehet mert 93as a járgány ;) De értem hogy érted...jobb a használt gyári mint az új utángyártott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Olyan fiatal nem lehet mert 93as a járgány :lol: De értem hogy érted...jobb a használt gyári mint az új utángyártott. de a bontóban találhatsz akár 2001es gépet is ;) arrol is jó a sárVÉDŐ (nem hányó) meg a mocitető is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 de a bontóban találhatsz akár 2001es gépet is :lol: arrol is jó a sárVÉDŐ (nem hányó) meg a mocitető is. Jó...sárvédő ;) Ebben is igazad van...sok lesz :lol: Na de az oldal indexes akkor azt is be kellene kötni :lol: Igaz az már nem nagy dolog...de köszi a tanácsot megfogadom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Jó...sárvédő ;) Ebben is igazad van...sok lesz :lol: Na de az oldal indexes akkor azt is be kellene kötni :lol: Igaz az már nem nagy dolog...de köszi a tanácsot megfogadom! behegesztik azt neked :lol: Johnynak is úgy van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 behegesztik azt neked ;) J0hnnynak is úgy van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 ohh elnézést, azthittem regisztrálás miatt kettős az "n" de akkro ezekután kettővel írom, nem ugy mint addig. Johnny az én nevemet elég egy "y" al is írni, senki sincs akinek hasonló neve lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Na egy bontót megkérdeztem mennyiért lenne sárvédő....15.000Ft /db és nem is hibátlan...szóval azt még fényezni is...áh kizárt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Na egy bontót megkérdeztem mennyiért lenne sárvédő....15.000Ft /db és nem is hibátlan...szóval azt még fényezni is...áh kizárt ;) micsoda? :lol: átángyári van 5 ezer körüli áron ilyen alkatrészeket fogyó eszközként használó cartárs mondta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 micsoda? ;) átángyári van 5 ezer körüli áron ilyen alkatrészeket fogyó eszközként használó cartárs mondta. én 6ért adtam darabját... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Nah nagyon nem mindegy hogy 5-6 vagy 15 ezer ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Nah nagyon nem mindegy hogy 5-6 vagy 15 ezer ;) Dininek írtál már? ha ilyen nagybontót hívsz akkor kikell alkudni a szemüket :lol: 15e..5! aztán vagy lecsapja vagy elküld... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Nah nagyon nem mindegy hogy 5-6 vagy 15 ezer ;) Zolit kérdezted már?? Megadtam a számát, nem??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Na egy bontót megkérdeztem mennyiért lenne sárvédő....15.000Ft /db és nem is hibátlan...szóval azt még fényezni is...áh kizárt ;) 3-5e a reális ára a bontott GYÁRInak. 5e az új utángyári :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Vagy komplett tető csere...de annyit meg azért nem ér meg a dolog hogy levágassam a tetőt, rá az újat és festessek is... Akkor már a te ötleted jobb sokkal hogy gyárit kibelezni és azt bele...ugy csak a tetőt kell festeni max. A gyári billentős és eltolós + alatta van egy kárpitozott eltolós tetődarab, hogy a Nap ne süsse a fejedet az üvegen keresztül ha nem akarod. (Sokszor hasznos!) Szóval nem egy egyszerű szerkezet, az biztos! Nem hiszem, hogy a lakatosok kapkodnak egy ilyen ketyera átszereléséért, ráadásul egy precíz csúszkás szerkezet, ha nem pontosan illeszkedik, szurulhat, beázhat. Ki vállaja érte a garanciát? Az enyém gyárilag ilyen, de ha nem lenne (mint ahogy a korábbiban nem is volt) az eszem ágában nem lenne belemahinálni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 A gyári billentős és eltolós + alatta van egy kárpitozott eltolós tetődarab, hogy a Nap ne süsse a fejedet az üvegen keresztül ha nem akarod. (Sokszor hasznos!) Szóval nem egy egyszerű szerkezet, az biztos! Nem hiszem, hogy a lakatosok kapkodnak egy ilyen ketyera átszereléséért, ráadásul egy precíz csúszkás szerkezet, ha nem pontosan illeszkedik, szurulhat, beázhat. Ki vállaja érte a garanciát? Az enyém gyárilag ilyen, de ha nem lenne (mint ahogy a korábbiban nem is volt) az eszem ágában nem lenne belemahinálni! biony biony, de sztem már ő is eljutott idáig ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 biony biony, de sztem már ő is eljutott idáig :lol: Jó neki, én még mindig konzervnyitóst keresek hogy mennyiért nyessne bele lukat ;) de lehet hogy leteszek erről a gépről mostmár... Szeretném valami sajátba ölni a pénzt :lol: (olyan sajátba aminek van tetőablaka, :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Jó neki, én még mindig konzervnyitóst keresek hogy mennyiért nyessne bele lukat ;) de lehet hogy leteszek erről a gépről mostmár... Szeretném valami sajátba ölni a pénzt ;) (olyan sajátba aminek van tetőablaka, ;) ) jó ötlet :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Jó neki, én még mindig konzervnyitóst keresek hogy mennyiért nyessne bele lukat ;) de lehet hogy leteszek erről a gépről mostmár... Szeretném valami sajátba ölni a pénzt ;) (olyan sajátba aminek van tetőablaka, ;) ) Nyár ellen tehetsz klímával vagy tetőablakkal. Volt nekem (vállalati) klímás is és klíma nélküli is, szóval van összehasonlítási alapom. Akinek nem ugrál a pénz a zsebében és elég egészséges ahhoz hogy nyári 36-40 fokokban autózzon, annak a tetőablak nagyon kellemes megoldás, és kevésbé okoz egészségi panaszokat mint a klímás, amikor a 22 fok és a 36 fok között ugrál hipp-hopp ki és be...... Más kérdés, ha van kisgyerek, vagy öreg a családban akiket szállítani kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Nyár ellen tehetsz klímával vagy tetőablakkal. Volt nekem (vállalati) klímás is és klíma nélküli is, szóval van összehasonlítási alapom. Akinek nem ugrál a pénz a zsebében és elég egészséges ahhoz hogy nyári 36-40 fokokban autózzon, annak a tetőablak nagyon kellemes megoldás, és kevésbé okoz egészségi panaszokat mint a klímás, amikor a 22 fok és a 36 fok között ugrál hipp-hopp ki és be...... Más kérdés, ha van kisgyerek, vagy öreg a családban akiket szállítani kell. Ez is teljesen igaz. A klíma sokszor észrevétlenül csinálja a bajt. Ha kicsit jobban lehűti valaki a kocsit mint kéne és ki-be ugrál, könnyen összeszedhet torok meg egyéb problémákat. Pár hónapja vezettem egy tetőablakos caravant és nagyon tuti volt, imádnám a dolgot, de nem kockáztatok egy tetőnyesegetést. Ráadásul az utólagos minősége kérdéses. Nézegettem, és talán egyedül a Webasto olyan ami megüti a szintet, villanyos, igényes...de drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Nyár ellen tehetsz klímával vagy tetőablakkal. Volt nekem (vállalati) klímás is és klíma nélküli is, szóval van összehasonlítási alapom. Akinek nem ugrál a pénz a zsebében és elég egészséges ahhoz hogy nyári 36-40 fokokban autózzon, annak a tetőablak nagyon kellemes megoldás, és kevésbé okoz egészségi panaszokat mint a klímás, amikor a 22 fok és a 36 fok között ugrál hipp-hopp ki és be...... Más kérdés, ha van kisgyerek, vagy öreg a családban akiket szállítani kell. Az én utasaim többnyire papír, és kartondobozokban foglalnak helyet, és igazából sem a huzat, sem a ki-be ugrálás nem zavarja őket ;) Ha mégis akkor is csak azért mert a szállítólevelet lefújja róla a szél. :D A klíma nem lenne rossz, mert ha 40 percen keresztül nézem ugyan azt a 30-as táblát (előferdült már) akkor a tetőablak sem ér túl sokat ;) de nem lesz benne klíma. Tetőablak sem, mert nem fogom szétnyesni a tetejét, egy olyan valamiért amit ha nem sikerül rendesen megcsináltatni akkor majd beázik, meg megszorul, meg estébé... Csak eljátszottam a gondolattal, de a vége egyszer az lesz hogy veszek egy cabrio-t ;) -_- :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Tudom, hogy az autó nagyon off, de erről a Webasto tetőről beszéltem és sok a kép, részletes. Érdemes végignézni. TETŐABLAK Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Tudom, hogy az autó nagyon off, de erről a Webasto tetőről beszéltem és sok a kép, részletes. Érdemes végignézni. TETŐABLAK Fúúúú, nagyon zsírkréta. Van szegeden is üzlet ;) Mondjuk azért elég rendesen zsebbenyúlós... Cartárs ajánlotta a következőt: http://www.sunroof.hu/ Kecskemétiek! üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Fúúúú, nagyon zsírkréta. Van szegeden is üzlet ;) Mondjuk azért elég rendesen zsebbenyúlós... Cartárs ajánlotta a következőt: http://www.sunroof.hu/ Kecskemétiek! üdv De ezek a legegyszerűbbek, semmi elhúzható kárpit elé...se nem erektronyos. Mondjuk árban is alatta van biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 De ezek a legegyszerűbbek, semmi elhúzható kárpit elé...se nem erektronyos. Mondjuk árban is alatta van biztos. A sunroof az sima billenős, nem elhúzható, kolléga megcsináltatta már az autójában 97ben, 10 év garit vállaltak, azóta is jó. Beszéltünk velük telefonon, 20-30 között van az üveg + ~ 10 a beszerelés. A webasto summa kb 150e ;) Ennyiért már inkább klímát rakatok bele ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 A sunroof az sima billenős, nem elhúzható, kolléga megcsináltatta már az autójában 97ben, 10 év garit vállaltak, azóta is jó. Beszéltünk velük telefonon, 20-30 között van az üveg + ~ 10 a beszerelés. A webasto summa kb 150e ;) Ennyiért már inkább klímát rakatok bele ;) A villanyos persze hogy drága, de webasto-ból is van tekerős, meg azért egy elhúzható roló sem árt, és ahogy olvastam egy egyszerűbb webasto is megáll 60-80-nál...de mindjárt megkérdezem mert érdekel. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts