Dáwid Elküldve Április4, 2009 Elküldve Április4, 2009 96tól nyomták asszem gömbölyű kilinccsel. elöl záras, hátul teli. bvecinél volt az h csak a sofőr oldalon volt kulcslyuk...pont ezzel szívok, mert van 4 gyárilag színrefújt kilincsem(ezek nem dobják le a festéket), csak ez angol veciből van.... Hát ha egyszer rossz oldalon van a kormányod nincs mit tenni :lol: Jah amúgy nekem is az van hogy lazán csukódnak le, tehát a szél belengeti őket. Pontosabban nem is csukódnak le teljesen mert az alsó 3 mm-t már a gravitáció csukja, tehát lifeg mint a franc. Autópályán belenéztem a tükörbe és inkább próbáltam nem odafigyelni. Mintha egy turbóspániel füleit láttam volna 110-nél..... ;) :lol: Szal ezért kéne majd megművészkedni, csak mind a négy ilyen, arra meg idő kéne...
zotya975 Elküldve Április5, 2009 Elküldve Április5, 2009 Ma kisuvickoltam a vasat, kiderült, hogy fehér. ;) :lol: Meg kicseréltem a bal első kilincset, mert el volt törve a rugója. :lol: Csak ezért nem kellett volna lemosni, én megmondtam volna, hogy fehér. :) :lol:
Peti85 Elküldve Április5, 2009 Elküldve Április5, 2009 Hello Mindenki :lol: Valaki rakatott már utólag tetőablakot? Megéri megvágatni a tetőt ezért? Ha igen melyiket az átlátszó kinyomós, vagy ami elhúzható? Köszi ;)
Novy Elküldve Április5, 2009 Elküldve Április5, 2009 Hello Mindenki :lol: Valaki rakatott már utólag tetőablakot? Megéri megvágatni a tetőt ezért? Ha igen melyiket az átlátszó kinyomós, vagy ami elhúzható? Köszi ;) attól függ mi számít neked megéri kategóriának. utólag én nem tennék bele. eleve nem lesz levédve már úgy a lemez a korróziótol, nem lesz olyan király mint egy gyári, és hamarabb is be fog ázni.
Peti85 Elküldve Április5, 2009 Elküldve Április5, 2009 attól függ mi számít neked megéri kategóriának. utólag én nem tennék bele. eleve nem lesz levédve már úgy a lemez a korróziótol, nem lesz olyan király mint egy gyári, és hamarabb is be fog ázni. Na erre gondoltam épp amit írtál! ;)
Novy Elküldve Április5, 2009 Elküldve Április5, 2009 Na erre gondoltam épp amit írtál! ;) esetleg, ha meg lehet azt csinálni, hogy egy gyárilag napfénytetőset ki lehetne belezni, és feltenni a te tetődbe. de ehhez abszolút nem értek, de ezek a sima utólagosak nem valami híresek eleve az a nagy gumibugyi, ami a becsorgó vizet felfogja..
Peti85 Elküldve Április5, 2009 Elküldve Április5, 2009 esetleg, ha meg lehet azt csinálni, hogy egy gyárilag napfénytetőset ki lehetne belezni, és feltenni a te tetődbe. de ehhez abszolút nem értek, de ezek a sima utólagosak nem valami híresek eleve az a nagy gumibugyi, ami a becsorgó vizet felfogja.. Vagy komplett tető csere...de annyit meg azért nem ér meg a dolog hogy levágassam a tetőt, rá az újat és festessek is... Akkor már a te ötleted jobb sokkal hogy gyárit kibelezni és azt bele...ugy csak a tetőt kell festeni max.
daykiller Elküldve Április5, 2009 Elküldve Április5, 2009 Vagy komplett tető csere...de annyit meg azért nem ér meg a dolog hogy levágassam a tetőt, rá az újat és festessek is... Akkor már a te ötleted jobb sokkal hogy gyárit kibelezni és azt bele...ugy csak a tetőt kell festeni max. Szerintem egyszerűbb megoldás, hogy a donor autóról levágni az oszlopok felső részénél a tetőt, ugyanezt megcsinálni a tiéden és átrakni. Ígyis, úgyis fújatnod kell a tetőt. ;)
Novy Elküldve Április5, 2009 Elküldve Április5, 2009 Szerintem egyszerűbb megoldás, hogy a donor autóról levágni az oszlopok felső részénél a tetőt, ugyanezt megcsinálni a tiéden és átrakni. Ígyis, úgyis fújatnod kell a tetőt. :lol: láttatok már gyári napfénytetőset tetőkárpit nélkül?? én tuti nem vágatnám le a tetőt érte szerintem megoldható másképp is. ha hegesztve lenne a gyári, amit nemtudok, mert nem láttam még soha, akkor lehet ragasztani is. márvannak olyan erős ragasztók, hogy nem fog lejönni. de a keretnél így is úgy is vágni kell, de akkor megint a korrózió. ha nagyon kell, akkor add el, és vegyél olyat amiben van :lol: vagy szóljál az overhaulinosoknak, azok úgyis festés után vágják a kerékívet a kerékhez, biztos tudnak király korrózió elleni megoldást :lol: :) ;)
Peti85 Elküldve Április5, 2009 Elküldve Április5, 2009 láttatok már gyári napfénytetőset tetőkárpit nélkül?? én tuti nem vágatnám le a tetőt érte szerintem megoldható másképp is. ha hegesztve lenne a gyári, amit nemtudok, mert nem láttam még soha, akkor lehet ragasztani is. márvannak olyan erős ragasztók, hogy nem fog lejönni. de a keretnél így is úgy is vágni kell, de akkor megint a korrózió. ha nagyon kell, akkor add el, és vegyél olyat amiben van :lol: vagy szóljál az overhaulinosoknak, azok úgyis festés után vágják a kerékívet a kerékhez, biztos tudnak király korrózió elleni megoldást :lol: :lol: ;) Á annyira nem fontos...csak ma bevillant az ötlet...és gondoltam megkérdezem mások véleményét :)
Novy Elküldve Április5, 2009 Elküldve Április5, 2009 most néztem meg a kilincset DAY nekem is olyan, mint neked, hátsóknak is van egy rész, ahol lehtne benne zár.
szobikari Elküldve Április6, 2009 Elküldve Április6, 2009 Hello Mindenki :lol: Valaki rakatott már utólag tetőablakot? Megéri megvágatni a tetőt ezért? Ha igen melyiket az átlátszó kinyomós, vagy ami elhúzható? Köszi ;) Kollégám hosszú évekkel ezelőtt csináltatott utólag tetőablakot, mai napig tökéletes, én is elgondolkodtam rajta.
zotya975 Elküldve Április6, 2009 Elküldve Április6, 2009 Kollégám hosszú évekkel ezelőtt csináltatott utólag tetőablakot, mai napig tökéletes, én is elgondolkodtam rajta. Ez az, gyengítsd csak tovább a kasztnid! ;)
Novy Elküldve Április6, 2009 Elküldve Április6, 2009 Ez az, gyengítsd csak tovább a kasztnid! ;) degeci :lol: :lol:
Dáwid Elküldve Április6, 2009 Elküldve Április6, 2009 Ez az, gyengítsd csak tovább a kasztnid! ;) azt csak merevíti ha beletesznek egy üveglapot is. Legalább anyag lesz :lol: :lol:
szobikari Elküldve Április7, 2009 Elküldve Április7, 2009 Ez az, gyengítsd csak tovább a kasztnid! ;) Az én autómban sofőr ül, nem házkarcoló, tükörlepattintó, lökhárító zúzó, bontósok kedvence :lol: :) azt csak merevíti ha beletesznek egy üveglapot is. Legalább anyag lesz :( :lol: Cö-cö-cö. Nekem tökéletes ez a kiskocsi :lol: Múkodik megbízhatóan B)
Dáwid Elküldve Április7, 2009 Elküldve Április7, 2009 Az én autómban sofőr ül, nem házkarcoló, tükörlepattintó, lökhárító zúzó, bontósok kedvence ;) :( Cö-cö-cö. Nekem tökéletes ez a kiskocsi :lol: Múkodik megbízhatóan B) :lol: az enyém meg megbízhatóan nem működik :lol: de a tetőablak az télleg jó cucc. A fityón csak napfénytető van, de azt is bírom. :P francba most kedvet kaptam hozzá :)
Novy Elküldve Április7, 2009 Elküldve Április7, 2009 :lol: az enyém meg megbízhatóan nem működik ;) de a tetőablak az télleg jó cucc. A fityón csak napfénytető van, de azt is bírom. :( francba most kedvet kaptam hozzá :lol: csak napfénytető? :lol: ülsz egy üveg alatt.. mi tartcsa a helyin? :)
Dáwid Elküldve Április7, 2009 Elküldve Április7, 2009 csak napfénytető? ;) ülsz egy üveg alatt.. mi tartcsa a helyin? :lol: A hajam. Ha ketten ülünk benne akkor még ferdén se áll... :lol: amúgy billenteni lehet, csak elhúzni nem, viszont ha beállok a lámpa alá akkor az üvegen keresztül látom, nem kell a műszerfalra feküdni :lol:
Novy Elküldve Április7, 2009 Elküldve Április7, 2009 A hajam. Ha ketten ülünk benne akkor még ferdén se áll... ;) amúgy billenteni lehet, csak elhúzni nem, viszont ha beállok a lámpa alá akkor az üvegen keresztül látom, nem kell a műszerfalra feküdni :lol: micsoda előnyök :lol:
Dáwid Elküldve Április7, 2009 Elküldve Április7, 2009 micsoda előnyök :lol: nagyobb mint hinnéd, nem tudod átérezni :lol: ;) :lol:
Novy Elküldve Április7, 2009 Elküldve Április7, 2009 nagyobb mint hinnéd, nem tudod átérezni :lol: ;) :lol: mivel nem vagyok létra, így én alapbol is látom a lámpát :lol: :)
zotya975 Elküldve Április7, 2009 Elküldve Április7, 2009 Az én autómban sofőr ül, nem házkarcoló, tükörlepattintó, lökhárító zúzó, bontósok kedvence :lol: :( Na ezt megkaptam. ;) B) csak napfénytető? :lol: ülsz egy üveg alatt.. mi tartcsa a helyin? :) Xiloplaszt, PUR-hab? :lol:
Peti85 Elküldve Április7, 2009 Elküldve Április7, 2009 Sziasztok! Elhatároztam rendbe rakatom a kocsi elejét, mert szerintem elég csálén állnak a dolgok rajta (pl szerintem a lámpák is), meg az első 2 sárhányó is nyomott picit az indexnél, meg egyéb apró hibák...igaz nem vészes, de mégis jobban néz ki ha rendesen egyben van. A kérdésem ide irányulna...inkább bontott karosszéria elemeket nézzek, vagy újat? Mert lehet a bontottat ugyan úgy festetni kell, és árban közel azonosak. A motorháztetőm pereme picit rozsdásodik azt meglehet csinálni... Ja meg a hűtőrácson az Opel jel kicserélhető?
Novy Elküldve Április7, 2009 Elküldve Április7, 2009 Sziasztok! Elhatároztam rendbe rakatom a kocsi elejét, mert szerintem elég csálén állnak a dolgok rajta (pl szerintem a lámpák is), meg az első 2 sárhányó is nyomott picit az indexnél, meg egyéb apró hibák...igaz nem vészes, de mégis jobban néz ki ha rendesen egyben van. A kérdésem ide irányulna...inkább bontott karosszéria elemeket nézzek, vagy újat? Mert lehet a bontottat ugyan úgy festetni kell, és árban közel azonosak. A motorháztetőm pereme picit rozsdásodik azt meglehet csinálni... Ja meg a hűtőrácson az Opel jel kicserélhető? cserélhető a jel szerintem egy fiatal darab bontott alkatrészei, sárvédő mocitető, ha még fényezni is kell, jobban fog állni, mint egy utángyártott darab.
Recommended Posts