Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

96tól nyomták asszem gömbölyű kilinccsel. elöl záras, hátul teli. bvecinél volt az h csak a sofőr oldalon volt kulcslyuk...pont ezzel szívok, mert van 4 gyárilag színrefújt kilincsem(ezek nem dobják le a festéket), csak ez angol veciből van....

Hát ha egyszer rossz oldalon van a kormányod nincs mit tenni :lol:

Jah amúgy nekem is az van hogy lazán csukódnak le, tehát a szél belengeti őket. Pontosabban nem is csukódnak le teljesen mert az alsó 3 mm-t már a gravitáció csukja, tehát lifeg mint a franc. Autópályán belenéztem a tükörbe és inkább próbáltam nem odafigyelni. Mintha egy turbóspániel füleit láttam volna 110-nél..... ;) :lol: Szal ezért kéne majd megművészkedni, csak mind a négy ilyen, arra meg idő kéne...

Megosztás:

Hello Mindenki :lol:

Valaki rakatott már utólag tetőablakot?

Megéri megvágatni a tetőt ezért? Ha igen melyiket az átlátszó kinyomós, vagy ami elhúzható?

Köszi ;)

attól függ mi számít neked megéri kategóriának.

utólag én nem tennék bele.

eleve nem lesz levédve már úgy a lemez a korróziótol, nem lesz olyan király mint egy gyári, és hamarabb is be fog ázni.

Megosztás:

Na erre gondoltam épp amit írtál! ;)

esetleg, ha meg lehet azt csinálni, hogy egy gyárilag napfénytetőset ki lehetne belezni, és feltenni a te tetődbe.

de ehhez abszolút nem értek, de ezek a sima utólagosak nem valami híresek

eleve az a nagy gumibugyi, ami a becsorgó vizet felfogja..

Megosztás:

esetleg, ha meg lehet azt csinálni, hogy egy gyárilag napfénytetőset ki lehetne belezni, és feltenni a te tetődbe.

de ehhez abszolút nem értek, de ezek a sima utólagosak nem valami híresek

eleve az a nagy gumibugyi, ami a becsorgó vizet felfogja..

Vagy komplett tető csere...de annyit meg azért nem ér meg a dolog hogy levágassam a tetőt, rá az újat és festessek is...

Akkor már a te ötleted jobb sokkal hogy gyárit kibelezni és azt bele...ugy csak a tetőt kell festeni max.

Megosztás:

Vagy komplett tető csere...de annyit meg azért nem ér meg a dolog hogy levágassam a tetőt, rá az újat és festessek is...

Akkor már a te ötleted jobb sokkal hogy gyárit kibelezni és azt bele...ugy csak a tetőt kell festeni max.

Szerintem egyszerűbb megoldás, hogy a donor autóról levágni az oszlopok felső részénél a tetőt, ugyanezt megcsinálni a tiéden és átrakni. Ígyis, úgyis fújatnod kell a tetőt. ;)

Megosztás:

Szerintem egyszerűbb megoldás, hogy a donor autóról levágni az oszlopok felső részénél a tetőt, ugyanezt megcsinálni a tiéden és átrakni. Ígyis, úgyis fújatnod kell a tetőt. :lol:

láttatok már gyári napfénytetőset tetőkárpit nélkül??

én tuti nem vágatnám le a tetőt érte

szerintem megoldható másképp is.

ha hegesztve lenne a gyári, amit nemtudok, mert nem láttam még soha, akkor lehet ragasztani is.

márvannak olyan erős ragasztók, hogy nem fog lejönni.

de a keretnél így is úgy is vágni kell, de akkor megint a korrózió.

ha nagyon kell, akkor add el, és vegyél olyat amiben van :lol:

vagy szóljál az overhaulinosoknak, azok úgyis festés után vágják a kerékívet a kerékhez, biztos tudnak király korrózió elleni megoldást :lol: :) ;)

Megosztás:

láttatok már gyári napfénytetőset tetőkárpit nélkül??

én tuti nem vágatnám le a tetőt érte

szerintem megoldható másképp is.

ha hegesztve lenne a gyári, amit nemtudok, mert nem láttam még soha, akkor lehet ragasztani is.

márvannak olyan erős ragasztók, hogy nem fog lejönni.

de a keretnél így is úgy is vágni kell, de akkor megint a korrózió.

ha nagyon kell, akkor add el, és vegyél olyat amiben van :lol:

vagy szóljál az overhaulinosoknak, azok úgyis festés után vágják a kerékívet a kerékhez, biztos tudnak király korrózió elleni megoldást :lol: :lol: ;)

Á annyira nem fontos...csak ma bevillant az ötlet...és gondoltam megkérdezem mások véleményét :)

Megosztás:

Hello Mindenki :lol:

Valaki rakatott már utólag tetőablakot?

Megéri megvágatni a tetőt ezért? Ha igen melyiket az átlátszó kinyomós, vagy ami elhúzható?

Köszi ;)

Kollégám hosszú évekkel ezelőtt csináltatott utólag tetőablakot, mai napig tökéletes, én is elgondolkodtam rajta.

Megosztás:

Ez az, gyengítsd csak tovább a kasztnid! ;)

Az én autómban sofőr ül, nem házkarcoló, tükörlepattintó, lökhárító zúzó, bontósok kedvence :lol: :)

azt csak merevíti ha beletesznek egy üveglapot is. Legalább anyag lesz :( :lol:

Cö-cö-cö. Nekem tökéletes ez a kiskocsi :lol: Múkodik megbízhatóan B)

Megosztás:

Az én autómban sofőr ül, nem házkarcoló, tükörlepattintó, lökhárító zúzó, bontósok kedvence ;) :(

Cö-cö-cö. Nekem tökéletes ez a kiskocsi :lol: Múkodik megbízhatóan B)

:lol: az enyém meg megbízhatóan nem működik :lol: de a tetőablak az télleg jó cucc. A fityón csak napfénytető van, de azt is bírom. :P francba most kedvet kaptam hozzá :)

Megosztás:

:lol: az enyém meg megbízhatóan nem működik ;) de a tetőablak az télleg jó cucc. A fityón csak napfénytető van, de azt is bírom. :( francba most kedvet kaptam hozzá :lol:

csak napfénytető? :lol:

ülsz egy üveg alatt.. mi tartcsa a helyin? :)

Megosztás:

csak napfénytető? ;)

ülsz egy üveg alatt.. mi tartcsa a helyin? :lol:

A hajam. Ha ketten ülünk benne akkor még ferdén se áll... :lol: amúgy billenteni lehet, csak elhúzni nem, viszont ha beállok a lámpa alá akkor az üvegen keresztül látom, nem kell a műszerfalra feküdni :lol:

Megosztás:

Sziasztok!

Elhatároztam rendbe rakatom a kocsi elejét, mert szerintem elég csálén állnak a dolgok rajta (pl szerintem a lámpák is), meg az első 2 sárhányó is nyomott picit az indexnél, meg egyéb apró hibák...igaz nem vészes, de mégis jobban néz ki ha rendesen egyben van.

A kérdésem ide irányulna...inkább bontott karosszéria elemeket nézzek, vagy újat? Mert lehet a bontottat ugyan úgy festetni kell, és árban közel azonosak. A motorháztetőm pereme picit rozsdásodik azt meglehet csinálni...

Ja meg a hűtőrácson az Opel jel kicserélhető?

Megosztás:

Sziasztok!

Elhatároztam rendbe rakatom a kocsi elejét, mert szerintem elég csálén állnak a dolgok rajta (pl szerintem a lámpák is), meg az első 2 sárhányó is nyomott picit az indexnél, meg egyéb apró hibák...igaz nem vészes, de mégis jobban néz ki ha rendesen egyben van.

A kérdésem ide irányulna...inkább bontott karosszéria elemeket nézzek, vagy újat? Mert lehet a bontottat ugyan úgy festetni kell, és árban közel azonosak. A motorháztetőm pereme picit rozsdásodik azt meglehet csinálni...

Ja meg a hűtőrácson az Opel jel kicserélhető?

cserélhető a jel

szerintem egy fiatal darab bontott alkatrészei, sárvédő mocitető, ha még fényezni is kell, jobban fog állni, mint egy utángyártott darab.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.