Peti85 Elküldve Április3, 2009 Elküldve Április3, 2009 Vagy az is lehet hogy biztos :lol: (de egy új típusú morcosításnak is fel lehet fogni :) ) Új design : hogyan hagyjunk hézagot a lámpa alatt :lol: Na jó már leesett hogy fejtetőn van :lol: Nekem is bejön ez a lámpás dolog....csak nekem fehér a kocsi ;)
Dáwid Elküldve Április3, 2009 Elküldve Április3, 2009 Új design : hogyan hagyjunk hézagot a lámpa alatt :lol: Na jó már leesett hogy fejtetőn van :lol: Nekem is bejön ez a lámpás dolog....csak nekem fehér a kocsi ;) Akkor 2 megoldás van. Vagy lefújatod fehérre a maszkot (ami amúgy is kéne mert sztem ez nem feketére van festve hanem még semmilyenre) vagy fújasd az autót feketére :lol: :)
Peti85 Elküldve Április3, 2009 Elküldve Április3, 2009 Na ma a szerelőmmel lezsíroztam a hátsó kerékjárati ívek kikenését és dob betét felrakását...majd húsvét után egy 7végén megcsináljuk :lol: Amit kért cserébe...tervezzek meg neki egy műhelyt :lol: Vagyis az ötletét alakítsam át vizuális dologgá ;) Szóval nekem megéri :lol:
Peti85 Elküldve Április3, 2009 Elküldve Április3, 2009 Akkor 2 megoldás van. Vagy lefújatod fehérre a maszkot (ami amúgy is kéne mert sztem ez nem feketére van festve hanem még semmilyenre) vagy fújasd az autót feketére ;) :lol: Nem sok fekete 5 ajtós futkározik :lol: egyedi lenne az tuti...csak kicsit drága mulatság lenne....főleg h most azon gondolkodom off: veszek robogót mert városban gazdaságosabb on: :lol: De amugy igaz, csak alapozva vannak az elemek vagy legalábbis valamivel le vannak kenve...
Dáwid Elküldve Április3, 2009 Elküldve Április3, 2009 Nem sok fekete 5 ajtós futkározik ;) egyedi lenne az tuti...csak kicsit drága mulatság lenne....főleg h most azon gondolkodom off: veszek robogót mert városban gazdaságosabb on: :lol: De amugy igaz, csak alapozva vannak az elemek vagy legalábbis valamivel le vannak kenve... robogón is jól mutathat ez a front :lol: csak akkor feketét vegyél :lol: Ezzel az ajtó lógással kapcsolatban... nekem kb fél centi lógás van az elsőknél. Igazából csukásnál a záron emelkedik meg az ajtó, és az húzza fel a helyére. Ekkora lógást is eséllyel lehet kezelni a csapszegcserével, vagy lehet hogy itt már a csapszegek hüvelyei sem túl gyári formájúak?
Peti85 Elküldve Április3, 2009 Elküldve Április3, 2009 robogón is jól mutathat ez a front ;) csak akkor feketét vegyél :lol: Ezzel az ajtó lógással kapcsolatban... nekem kb fél centi lógás van az elsőknél. Igazából csukásnál a záron emelkedik meg az ajtó, és az húzza fel a helyére. Ekkora lógást is eséllyel lehet kezelni a csapszegcserével, vagy lehet hogy itt már a csapszegek hüvelyei sem túl gyári formájúak? Nekem is cseréltek csapszegeket, sokat javult...de nem tökéletes...azt mondták le kéne szedni a hegesztésnél, és újra feltenni, akkor lenne jo teljesen.
Novy Elküldve Április3, 2009 Elküldve Április3, 2009 na kezdem megunni ezt a csörgést, és hangos zenével gyógyítani. uj csapszeg lóg a helyén, kicsit ütöttem rajta felfelé, betonstabil lett, meg se moccan. próbakör, kb 500m és megint ugyan úgy csörög... ki fogom szedni az egész határolót, hogy úgy csörög e vagy sem... és ha már kint van ránézek, hogy a belső csapszeg vajon hogy néz ki, illetve mibe hova verődhet még, ami ilyen csörgést idézne elő. rángattam a lemezt, ami ki be bújik az ajtóba, elég rendesen mozog, jobbra ballra, fel le nemigazán. lehet mégis komplett csere, mert ezekszerint a gyári csapszegnek se volt még semmi baja.
Novy Elküldve Április3, 2009 Elküldve Április3, 2009 Nekem is cseréltek csapszegeket, sokat javult...de nem tökéletes...azt mondták le kéne szedni a hegesztésnél, és újra feltenni, akkor lenne jo teljesen. itt jön elő, hogy sajna ezeket se az örökkévalóságnak tervezték... lada waresz stb profi csaaros megoldás, oda állítottad, ahova akartad. ;)
daykiller Elküldve Április4, 2009 Elküldve Április4, 2009 Jaaaaaaaa én azt nem tudtam ;) Jó mondjuk mit is keresne olyan magason a ködlámpa...igaz B) És a hűtést nem befolyásolja hogy elfog a rácsból akkora részt? (nem nagyon értek hozzá, csak ugy belegondoltam :lol: ) De így elnézve ez hogy megy fel az elejére ha azok a vékony nyúlványok a gyárin a lámpa alatt vannak... :) Vagy lehet fejtetőn van :( :lol: Nem befolyásolja, mivel nem csak a hűtőmaszknál van nyílás, hanem a lökhárítóban is. Kicsivel csökken a hűtési felület, de nem vészes. Klímás lökhárítóval meg jobban van hűtve. :lol:
Peti85 Elküldve Április4, 2009 Elküldve Április4, 2009 Nem befolyásolja, mivel nem csak a hűtőmaszknál van nyílás, hanem a lökhárítóban is. Kicsivel csökken a hűtési felület, de nem vészes. Klímás lökhárítóval meg jobban van hűtve. :lol: Jaa értem...lehet beruházok rá...már csak azt kell megtudnom mennyiért fújják színre...abból kiindulva hogy 20.000Ft volt a tanknyílásnál az elem...Mert aki fújta az 20ért csinálja az elemeket...ez is elemnek számít gondolom ;)
invictus Elküldve Április4, 2009 Elküldve Április4, 2009 Jaa értem...lehet beruházok rá...már csak azt kell megtudnom mennyiért fújják színre...abból kiindulva hogy 20.000Ft volt a tanknyílásnál az elem...Mert aki fújta az 20ért csinálja az elemeket...ez is elemnek számít gondolom ;) Ha normális a fényező akkor 5-10-ért lefújja.
Novy Elküldve Április4, 2009 Elküldve Április4, 2009 Ha normális a fényező akkor 5-10-ért lefújja. főleg hogy fehér ;)
Dáwid Elküldve Április4, 2009 Elküldve Április4, 2009 Jaa értem...lehet beruházok rá...már csak azt kell megtudnom mennyiért fújják színre...abból kiindulva hogy 20.000Ft volt a tanknyílásnál az elem...Mert aki fújta az 20ért csinálja az elemeket...ez is elemnek számít gondolom ;) Kérd meg Alex-bácsit hogy játszon vele egy kicsit. :lol: :lol:
hening Elküldve Április4, 2009 Elküldve Április4, 2009 Ma kisuvickoltam a vasat, kiderült, hogy fehér. ;) :lol: Meg kicseréltem a bal első kilincset, mert el volt törve a rugója. :lol:
Dáwid Elküldve Április4, 2009 Elküldve Április4, 2009 Ma kisuvickoltam a vasat, kiderült, hogy fehér. ;) :lol: Meg kicseréltem a bal első kilincset, mert el volt törve a rugója. :lol: én akárhogy mostam, mindig piros lett :) A kilincsrugóra Novynak volt egy írása hogy hogy lehet megalkotni. Azt nem próbáltad? :lol:
hening Elküldve Április4, 2009 Elküldve Április4, 2009 én akárhogy mostam, mindig piros lett :lol: A kilincsrugóra Novynak volt egy írása hogy hogy lehet megalkotni. Azt nem próbáltad? ;) Minek bűvészkedjek, mikor van komplett kilincsem. Rossz ki, jó be, és kész.
Novy Elküldve Április4, 2009 Elküldve Április4, 2009 én akárhogy mostam, mindig piros lett :lol: A kilincsrugóra Novynak volt egy írása hogy hogy lehet megalkotni. Azt nem próbáltad? ;) ő cseréli az egészet :lol: nemjavít csak zotyának :lol:
hening Elküldve Április4, 2009 Elküldve Április4, 2009 ő cseréli az egészet ;) nemjavít csak zotyának :lol: Pontosan. :lol:
Novy Elküldve Április4, 2009 Elküldve Április4, 2009 Minek bűvészkedjek, mikor van komplett kilincsem. Rossz ki, jó be, és kész. kb kétperces eltérés időben :lol: de majd ha ez eltörik, akkor ráérsz javítani. egyébként nekünk, mikor megvettük még egy se volt eltörve. nem is tudtam, hogy van benne mondjuk.... soha nem is érdekelt ;) aztán itteni cartársak hívták fel a fogyelmemet rá, és mikor már körbenéztem, akkorra beony el volt törve a vezetőajtón
Dáwid Elküldve Április4, 2009 Elküldve Április4, 2009 Minek bűvészkedjek, mikor van komplett kilincsem. Rossz ki, jó be, és kész. Jah, jó :lol: nekem többnyire csak akkor kerül a birtokomba ilyen alkatrész amikor már kell :lol: Persze, ha lenne otthon új akkor én se alkotnék ;) Amúgy valszeg fogok majd. Mind a négy külső kilincs 1-2 mm-t lötyög. gondolom ez is a rugó miatt van :lol:
FPepe Elküldve Április4, 2009 Elküldve Április4, 2009 Nekem a jobb oldali nagyon nehezen csukódott,csak a felsőt sikerült kicserélni, de érezhetően jobb lett.Nem lett 100%,de nem kell annyira becsapni. ;) Neked akkor végülis nem sikerült kicserélned idáig? Nem, eddig még nem sikerült. Majd egyszer még nekiugrok.
daykiller Elküldve Április4, 2009 Elküldve Április4, 2009 Jó, hogy említetted Novvy ezt a kilincs rugótöréses dolgot, ma direkt megnéztem, hogyan nyitódnak és biza a vezetőoldali olyan könnyű, ha jön egy erősebb szél, akkor lengeti a kart. :lol: Egyébként kinek olyan még a két hátsó ajtók kilincsei, hogy pont úgy néznek ki mint az elsők, csak nincs benne a zár? Vagy ez ilyen? Mert nekem tök úgy rémlik, hogy hátul olyanok vannak, hogy az teljes egészében kilincs, de nálam olyan, mint a záros megoldás, csak nincs lyuk és zár benne. :lol: Remélem érthető vagyok. ;)
daykiller Elküldve Április4, 2009 Elküldve Április4, 2009 Bocs a duplázásért. Közben találtam képeket. Elvileg ilyen kéne hátulra. Kép De nekem ilyenek vannak hátul, csak nincs lyuk és ügye zár benne. Kép
Novy Elküldve Április4, 2009 Elküldve Április4, 2009 Jó, hogy említetted Novvy ezt a kilincs rugótöréses dolgot, ma direkt megnéztem, hogyan nyitódnak és biza a vezetőoldali olyan könnyű, ha jön egy erősebb szél, akkor lengeti a kart. :lol: Egyébként kinek olyan még a két hátsó ajtók kilincsei, hogy pont úgy néznek ki mint az elsők, csak nincs benne a zár? Vagy ez ilyen? Mert nekem tök úgy rémlik, hogy hátul olyanok vannak, hogy az teljes egészében kilincs, de nálam olyan, mint a záros megoldás, csak nincs lyuk és zár benne. :lol: Remélem érthető vagyok. ;) nekem nem olyan hátul végig kilincses láttam már oylat is, hogy jobboldaliba se lehetett kulcsot tenni, csak a vezetőoldaliba. nem volt meg a kulcs helye, csak egy fém korong.
spzoli Elküldve Április4, 2009 Elküldve Április4, 2009 Jó, hogy említetted Novvy ezt a kilincs rugótöréses dolgot, ma direkt megnéztem, hogyan nyitódnak és biza a vezetőoldali olyan könnyű, ha jön egy erősebb szél, akkor lengeti a kart. :lol: Egyébként kinek olyan még a két hátsó ajtók kilincsei, hogy pont úgy néznek ki mint az elsők, csak nincs benne a zár? Vagy ez ilyen? Mert nekem tök úgy rémlik, hogy hátul olyanok vannak, hogy az teljes egészében kilincs, de nálam olyan, mint a záros megoldás, csak nincs lyuk és zár benne. :lol: Remélem érthető vagyok. ;) 96tól nyomták asszem gömbölyű kilinccsel. elöl záras, hátul teli. bvecinél volt az h csak a sofőr oldalon volt kulcslyuk...pont ezzel szívok, mert van 4 gyárilag színrefújt kilincsem(ezek nem dobják le a festéket), csak ez angol veciből van....
Recommended Posts