invictus Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 nekem meg volt signum bicskakulcsom, de eladtam ;) Pedig nagyon jól nézett ki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 ez a bicskakulcsz elég praktikus, a zsebben. De a gyújtáskapcsolóban már annyira nem szerintem . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 ez a bicskakulcsz elég praktikus, a zsebben. De a gyújtáskapcsolóban már annyira nem szerintem . Szerintem annyira nem lehet vészes ott sem. Nekem mocskosul megtetszett. Még akkor volt a kezemben először, amikor elpatkolt a riasztó a Ribiben, persze esőben, egy ügyfél udvarán, amikor menni kellett volna tovább dolgozni. Nah mindegy, ott dolgozik srác aki hozzámkente a céges ducatót hogy vehessek elemet a távirányítóba (persze nem az lett a baja, de asszem már rijasztósba leírtam. ) Szal a ducinak bicskakulcsa volt, és én ott rájöttem hogy nekem olyan kell egyszer :lol: :lol: Azon sem voltak riasztó-gombok, se egy fél űrhajóműszerfal, csak egy kulcs és kész. Azóta keresek olyan bicskakulcsot ha eszembejut, de nem találtam. :lol: Mindenhol csak aranyért látok, ezergombos bizéket. Olyan meg nem kő ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Szerintem annyira nem lehet vészes ott sem. Nekem mocskosul megtetszett. Még akkor volt a kezemben először, amikor elpatkolt a riasztó a Ribiben, persze esőben, egy ügyfél udvarán, amikor menni kellett volna tovább dolgozni. Nah mindegy, ott dolgozik srác aki hozzámkente a céges ducatót hogy vehessek elemet a távirányítóba (persze nem az lett a baja, de asszem már rijasztósba leírtam. ) Szal a ducinak bicskakulcsa volt, és én ott rájöttem hogy nekem olyan kell egyszer :lol: :lol: Azon sem voltak riasztó-gombok, se egy fél űrhajóműszerfal, csak egy kulcs és kész. Azóta keresek olyan bicskakulcsot ha eszembejut, de nem találtam. :lol: Mindenhol csak aranyért látok, ezergombos bizéket. Olyan meg nem kő ;) :) B) na igen, ha lenne egy kis kulcs, akkor oké, de amiket én vezettek riasztósközpontiscsomagtérkülönnyitóscsipogtatós sokgombosak voltak, és nekem vhogy nagynak tünt, szinte marokkal lehetett fogni :( összecsukva szép meg hudekirály, de mikor be kell dugni a gyújtáskapcsolóba... akkor kicsit idegen volt. ja ha már karosszéria annak a bontott astrának a hűtőmaszkja megvan még, illetve a vátóbox?? elég messze vagy, így kicsit érdekes a dolog, de mondj már rá árat ha tudsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 na igen, ha lenne egy kis kulcs, akkor oké, de amiket én vezettek riasztósközpontiscsomagtérkülönnyitóscsipogtatós sokgombosak voltak, és nekem vhogy nagynak tünt, szinte marokkal lehetett fogni :lol: összecsukva szép meg hudekirály, de mikor be kell dugni a gyújtáskapcsolóba... akkor kicsit idegen volt. ja ha már karosszéria annak a bontott astrának a hűtőmaszkja megvan még, illetve a vátóbox?? elég messze vagy, így kicsit érdekes a dolog, de mondj már rá árat ha tudsz A váltóboxot kivettem, mert az megy bele a ribibe. Ennek egyben van a hamutartó-része, meg a fekete ülésekhez jobban fog menni :) a hűtőmaszk az egy fekete-törés előtt frissen cserélt még le nem fényezett darab, aminek a bal fényszóró alatti nyúlványa meg van törve. Nemtom hogy így kell-e. Ha igen akkor megkérdezem, de én nem tenném autóra ;) (a fényszórók viszont jók voltak ahogy néztem) Dobok minnyá' képet róla, és akkor látod hogy van kinézve. 1 2 A csomitartóajtó kompletten már el van adva, és a kipuf. is le van szedve már. (belül meg tökéletesen üres :lol: csak a műszerfalpárnát, a pukkadt-lufis kormányt meg a szőnyeget nem vettem ki. :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
apamaci Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Sziasztok új vagyok az oldalon. Nem tudjátok véletlenül, hogy a G Astra üléseit bele lehet-e tenni az F-esbe ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Sziasztok új vagyok az oldalon. Nem tudjátok véletlenül, hogy a G Astra üléseit bele lehet tenni az F-esbe ;) Valószínűleg nem plug and play a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
apamaci Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Valószínűleg nem plug and play a dolog. Csak körbejárom a kasznisokat, mert sok helyen nem tudták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Nekem az lenne a kérdésem a T. nagyérdeműhöz, hogy van itt olyan, aki már cserélte a hátsó ablakmosó csövét? Nekem már mióta megvan a kocsi, nincs benne ez a cső, elöl a szivattyúnál le van dugózva a csonkja, és annyi. Vettem csövet hozzá, gondoltam befűzöm, de elakadtam vele. Megtaláltam a gumiátvezetőt a tűzfalon, amin bejön a cső, a küszöbburkolat levétele és a kesztyűtartó eltávolítása után megtaláltam hol megy be az A-oszlopba (ha egyáltalán abban kell mennie), fenn el tudtam tolni hátra abban a csatornában a tetőkárpit alatt, de arra nem jöttem rá, hátul hol kell kijönnie abból a csatornából. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Nekem az lenne a kérdésem a T. nagyérdeműhöz, hogy van itt olyan, aki már cserélte a hátsó ablakmosó csövét? Nekem már mióta megvan a kocsi, nincs benne ez a cső, elöl a szivattyúnál le van dugózva a csonkja, és annyi. Vettem csövet hozzá, gondoltam befűzöm, de elakadtam vele. Megtaláltam a gumiátvezetőt a tűzfalon, amin bejön a cső, a küszöbburkolat levétele és a kesztyűtartó eltávolítása után megtaláltam hol megy be az A-oszlopba (ha egyáltalán abban kell mennie), fenn el tudtam tolni hátra abban a csatornában a tetőkárpit alatt, de arra nem jöttem rá, hátul hol kell kijönnie abból a csatornából. ;) Szerintem ott ahol a vezetékek is át vannak vezetve az ötödik ajtóba, nem? De még sosem láttam, csak tipp. :lol: Szerk.: Apropó, hátsóablakmosó...annak nem kéne úgy spriccelnie mint elöl? Nekem csak csorog belőle a lötty..mennyiségileg elégnek tűnik amit nyom, de nem spriccel, nem porlasztja szét az ablakon.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Nekem az lenne a kérdésem a T. nagyérdeműhöz, hogy van itt olyan, aki már cserélte a hátsó ablakmosó csövét? Nekem már mióta megvan a kocsi, nincs benne ez a cső, elöl a szivattyúnál le van dugózva a csonkja, és annyi. Vettem csövet hozzá, gondoltam befűzöm, de elakadtam vele. Megtaláltam a gumiátvezetőt a tűzfalon, amin bejön a cső, a küszöbburkolat levétele és a kesztyűtartó eltávolítása után megtaláltam hol megy be az A-oszlopba (ha egyáltalán abban kell mennie), fenn el tudtam tolni hátra abban a csatornában a tetőkárpit alatt, de arra nem jöttem rá, hátul hol kell kijönnie abból a csatornából. ;) A cső végig megy az A oszlopból fent a tetőkárpit alatt a belső üregben egészen hátulra, majd az 5. ajtó átvezetőjén halad át. Nekem a jobb hátsó ajtó utáni ablak belső műanyag takaróinál követhető tovább és ott látszik, hogy bemegy. De az enyém Caravan, de nem hinném, hogy a Tiédben másképp lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Nekem az lenne a kérdésem a T. nagyérdeműhöz, hogy... Szerintem ott ahol a vezetékek is át vannak vezetve az ötödik ajtóba, nem? De még sosem láttam, csak tipp. :lol: Caravanos vagyok, de ebben a spricni csöve jobb oldalon jön át az ajtóba, a drótok meg bal oldalt. Ugyan olyan átvezetője van nálam mint a vezetékeknek csak a másik oldalt. Annyit még látni hogy az az átvezető nem a sarokban van, hanem kicsit beljebb. Ha leveszed a kárpitot nem látsz átjárót? Lehet hogy a caravannak tök máshogy van, de hogy a vezetékek, meg a vízcső nem egy átvezetőben megy abban szinte biztos vagyok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Caravanos vagyok, de ebben a spricni csöve jobb oldalon jön át az ajtóba, a drótok meg bal oldalt. Ugyan olyan átvezetője van nálam mint a vezetékeknek csak a másik oldalt. Annyit még látni hogy az az átvezető nem a sarokban van, hanem kicsit beljebb. Ha leveszed a kárpitot nem látsz átjárót? Lehet hogy a caravannak tök máshogy van, de hogy a vezetékek, meg a vízcső nem egy átvezetőben megy abban szinte biztos vagyok ;) Én meg nem tudom, mondom, nem figyeltem még meg soha sem csak tippeltem. Egyébként az ötös bömbiben egymás mellett, egy gégecsőben futnak a a fúvókák fűtésének vezetékei a vizcsővel...és ez tuti,"első kézből" tudom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 A cső végig megy az A oszlopból fent a tetőkárpit alatt a belső üregben egészen hátulra, majd az 5. ajtó átvezetőjén halad át. Nekem a jobb hátsó ajtó utáni ablak belső műanyag takaróinál követhető tovább és ott látszik, hogy bemegy. De az enyém Caravan, de nem hinném, hogy a Tiédben másképp lenne. Az addig ok, hogy elmegy a hátsó ajtóig, de ott nekem ez az üreg elkanyarodik lefelé az ajtó mellett, és ott nem találtam, hol kell kijönnie a csőnek. Vagy le kell vinni a csomitartóba, és onnan megy vissza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Én meg nem tudom, mondom, nem figyeltem még meg soha sem csak tippeltem. Egyébként az ötös bömbiben egymás mellett, egy gégecsőben futnak a a fúvókák fűtésének vezetékei a vizcsővel...és ez tuti,"első kézből" tudom :lol: Jobb oldalt fent megy a cső hátulra, bal oldalt semmi sincs. Mondjuk nekem már van, lámpás kapaszkodó kábele. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Az addig ok, hogy elmegy a hátsó ajtóig, de ott nekem ez az üreg elkanyarodik lefelé az ajtó mellett, és ott nem találtam, hol kell kijönnie a csőnek. Vagy le kell vinni a csomitartóba, és onnan megy vissza? Az azért durva lenne! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Az addig ok, hogy elmegy a hátsó ajtóig, de ott nekem ez az üreg elkanyarodik lefelé az ajtó mellett, és ott nem találtam, hol kell kijönnie a csőnek. Vagy le kell vinni a csomitartóba, és onnan megy vissza? Lehetséges, de nem lenne ésszerű. Csak azt tudtam írni, ahogy nálam van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Szerintem ott ahol a vezetékek is át vannak vezetve az ötödik ajtóba, nem? De még sosem láttam, csak tipp. ;) Szerk.: Apropó, hátsóablakmosó...annak nem kéne úgy spriccelnie mint elöl? Nekem csak csorog belőle a lötty..mennyiségileg elégnek tűnik amit nyom, de nem spriccel, nem porlasztja szét az ablakon.. Nekem elöl se porlászt, csak egy pontra nyomja a lötyit, pontosabban kettőre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Lehetséges, de nem lenne ésszerű. Csak azt tudtam írni, ahogy nálam van. ;) Úgy emlékszem jobbra fent megy a 3. ablak felett aztán át a gumiátvezetőn a csomitérajtóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Úgy emlékszem jobbra fent megy a 3. ablak felett aztán át a gumiátvezetőn a csomitérajtóba. Igen, azt is írtam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Na, szóval, megnéztem illetve kitapiztam csak(nem akartam megtépni az átvezetőket), és valóban több mint valószinű, hogy a jobb oldalin jön ki a cső. Lehetséges hogy az a kanális kicsit tényleg lefele kanyarodik, de még nem láttam csak gondolom, mert mintha kicsit lejjebb volna a lyuk a tetőkárpithoz képest. Épp a gumikéder kanyarivének csúcsánál van lyuk. A kábelek épp úgy jönnek ki csak a bal oldalon. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Nekem elöl se porlászt, csak egy pontra nyomja a lötyit, pontosabban kettőre. :lol: Jóuvvanmááá' és sem úgy értettem...csak úgy irtam.. ;) A lényeg a lényeg, hátul is olyan nyomással kéne jönnie a löttynek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Jóuvvanmááá' és sem úgy értettem...csak úgy irtam.. ;) A lényeg a lényeg, hátul is olyan nyomással kéne jönnie a löttynek? Szerintem igen, sőt talán még jobban, mert ott nem oszlik meg két fúvókán a nyomás. A motor ugyanaz, csak a forgásiránya változik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Jóuvvanmááá' és sem úgy értettem...csak úgy irtam.. ;) A lényeg a lényeg, hátul is olyan nyomással kéne jönnie a löttynek? Nekem hátul ninsc akkora nyomás, inkább csak folyatja oda a lötyit, annyi meg pont elég a mosáshoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Nekem hátul ninsc akkora nyomás, inkább csak folyatja oda a lötyit, annyi meg pont elég a mosáshoz. Nekem is csak "folyatja"..nem is életveszélyesen izgató téma, csak eszembe jutott és rákérdeztem hogy jól van-e úgy? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts