Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

ezt a módzert én már láttam

szépen kihúzta a horpadást

nemsokára enyémen is elkövetnek pár ilyet.

de biztos nem ilyen áron ;)

Elküldve

Na mostmár a műanyagforrasztást is gyakoroltam, volt egy kis időm, és a bal oldalt kicsit lifegő koptatót megcsinálta,. Persze nem olyan hűdeszép, de el van simítva és most legalább már jó. ;)

Elküldve
Na mostmár a műanyagforrasztást is gyakoroltam, volt egy kis időm, és a bal oldalt kicsit lifegő koptatót megcsinálta,. Persze nem olyan hűdeszép, de el van simítva és most legalább már jó. ;)

És hogyan/mivel csináltad?

Elküldve
Jaaaa, én meg azt hittem van valami spéci technológia rá. ;)

van

műanyag hegesztés is van már.

bár én eddig még csak taknyolást láttam.

nem ül bele olyan szépen, mint egy fém hegesztési varrat az anyagba, de a technológiát még nem láttam .

Elküldve
van

műanyag hegesztés is van már.

bár én eddig még csak taknyolást láttam.

nem ül bele olyan szépen, mint egy fém hegesztési varrat az anyagba, de a technológiát még nem láttam .

Ha már a műanyagnál tartunk elég jól nyikorog-roszog menet közben a kormányburkolatom, mert a felső fele ahol csak a patentok fogják jól kikopott a sok leszereléstől. Nem tudom lehet-e vele vmit kezdeni, vagy vennem kell egy bontottat. Vagy csak fekete cikcallaggal körbetekerjem? ;) Megnézem vasárnap ha nem túl feltűnő rakok bele pótlólagosan csavarokat is.

Elküldve
Ha már a műanyagnál tartunk elég jól nyikorog-roszog menet közben a kormányburkolatom, mert a felső fele ahol csak a patentok fogják jól kikopott a sok leszereléstől. Nem tudom lehet-e vele vmit kezdeni, vagy vennem kell egy bontottat. Vagy csak fekete cikcallaggal körbetekerjem? ;) Megnézem vasárnap ha nem túl feltűnő rakok bele pótlólagosan csavarokat is.

na ezt is akartam kérdezni

az mindenkinek lóg, vagy csak nekem nincs a helyén?

nekem vagy két cmet mozog :S

benne vannak a csavarok, patentok összepattanva...

de akkor is

jújjj láttam megint egy astrát, aminek le volt festve ezüstre a középkonzol meg a kmóra körüli rész és a légbefúvók

olyan szép :lol:

Elküldve

de akkor is

jújjj láttam megint egy astrát, aminek le volt festve ezüstre a középkonzol meg a kmóra körüli rész és a légbefúvók

olyan szép ;)

Ja elég jól mozog, meg szar úton nyikorog is. Majd vasárnap kitalálok rá valamit, úgyis bödönt kell ürítenem, meg feldobni a nyári gumikat.

Elküldve
Ja elég jól mozog, meg szar úton nyikorog is. Majd vasárnap kitalálok rá valamit, úgyis bödönt kell ürítenem, meg feldobni a nyári gumikat.

akkor jó megnyugodtam.

nyárigumi..hátnemtom, de itt megint eléggé cidri van, és faterom megint hajnalba fog menni vele.

Elküldve

Tegyééé alája szivacst! :lol:

Elküldve

de akkor is

olyan szép ;)

Fater fekete szigszalaggal leragasztotta az élét körbe az alsó burkolatnak, és ott is ahol a patentek fogják. Ezzel már olyan vastag lett hogy elég masszívan összepattan a két fele, és nem zörög. Nekem így van tavaly ősz óta, és azóta is rendben van, pedig még leszedve is volt párszor.

Elküldve
Tegyééé alája szivacst! ;)

Már erre is gondoltam, de így is gyenge már a patent a szivacs még jobban szétnyomná.

Fater fekete szigszalaggal leragasztotta az élét körbe az alsó burkolatnak, és ott is ahol a patentek fogják. Ezzel már olyan vastag lett hogy elég masszívan összepattan a két fele, és nem zörög. Nekem így van tavaly ősz óta, és azóta is rendben van, pedig még leszedve is volt párszor.

Az a baj, hogy a sok szétszedéstől a patent is már el van repedve, szinte semmit sem fog. Lehet, hogy ragasztok ragasztópisztollyal vmi fület a felső felére belülről, és az alsót vmi pici csavarral ahhoz rögzíttem.

Elküldve
Nekem is recsegett. Én annyit tettem, hogy levettem a borítást és kibéleltem.

Hát én is ezt pofázom!

Nekem jól működik, pedig amikor a kocsit vettem, még az egyik alsó csavar (amelyik a gyújtáskapcsolóház spiáter öntvényébe megy) bele volt törve az önvénybe. No azt sikerült a menet sérülése nélkül kioperálnom. Most szivaccsal kibélelve nem mozog, nem zörög a burkolat.

Elküldve
Hát én is ezt pofázom!

Nekem jól működik, pedig amikor a kocsit vettem, még az egyik alsó csavar (amelyik a gyújtáskapcsolóház spiáter öntvényébe megy) bele volt törve az önvénybe. No azt sikerült a menet sérülése nélkül kioperálnom. Most szivaccsal kibélelve nem mozog, nem zörög a burkolat.

nekem a kulcs verődik hozzá, zörögni nem zörög, csak mozog és nemtudtam, hogy ez csak nekem van e így.

Elküldve
nekem a kulcs verődik hozzá, zörögni nem zörög, csak mozog és nemtudtam, hogy ez csak nekem van e így.

Nekem volt egy VW-jel a kulcson, kb. egy hete jöttem rá, hogy az zörgött mint az állat szar úton, úgy egy éven át. ;)

Elküldve
Nekem volt egy VW-jel a kulcson, kb. egy hete jöttem rá, hogy az zörgött mint az állat szar úton, úgy egy éven át. :lol:

W jel?

;)

nekem a opel jel zörög :lol:

Elküldve
W jel?

;)

nekem a opel jel zörög :lol:

Nekem is volt VW-s kulcstartóm, bár annyi eszem azért volt, hogy nem az Opel slusszkulcson tartottam. :lol:

Amúgy nekem a nagy Magyarország kulcstartó és az Opel kulcstartó van a slusszkulcson. Ezért zörög elég jól. :)

Tartalékkulcsra raktam az eredeti gyári Opeles kulcstartómat. :lol:

Elküldve

Én egy fém kulcstartót tettem rá amit ugyan még a toyotához adtak amikor vöttük, de még toyo-s időkben lekopott róla az embléma meg a felirat :lol: szal nem látszik mihez vót, amúgy meg a rijjasztó táviránytó lóg rajta, de az meg műanyag, a fém meg nem ér hozzá a műanyaghoz, úgyhogy azok nem zörögnek :( ellenben az ajtókárpitoknak a gomb-hüvelyét elfelejtettem átpattintani, úgyhogy annak megvan a hangja :lol: Gondolkoztam bicskakulcson, de amit láttam... hááát, annyiból már inkább veszek mást :lol: Nem tud valaki olyan bicskakulcsot amin nincs távirányító rész, csak maga a kulcs? Nekem elég lenne ha egy összecsukható kulcsom lenne. (vagy reszelgessek egyet magamnak? ;) :) )

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.