Novy Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 ezt a módzert én már láttam szépen kihúzta a horpadást nemsokára enyémen is elkövetnek pár ilyet. de biztos nem ilyen áron ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Na mostmár a műanyagforrasztást is gyakoroltam, volt egy kis időm, és a bal oldalt kicsit lifegő koptatót megcsinálta,. Persze nem olyan hűdeszép, de el van simítva és most legalább már jó. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Na mostmár a műanyagforrasztást is gyakoroltam, volt egy kis időm, és a bal oldalt kicsit lifegő koptatót megcsinálta,. Persze nem olyan hűdeszép, de el van simítva és most legalább már jó. ;) És hogyan/mivel csináltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 És hogyan/mivel csináltad? Szerinted? Forrasztópákával. :lol: ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Szerinted? Forrasztópákával. :) ;) :lol: :lol: lottóznom kellene :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Szerinted? Forrasztópákával. :) ;) :lol: :lol: Jaaaa, én meg azt hittem van valami spéci technológia rá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Jaaaa, én meg azt hittem van valami spéci technológia rá. ;) van műanyag hegesztés is van már. bár én eddig még csak taknyolást láttam. nem ül bele olyan szépen, mint egy fém hegesztési varrat az anyagba, de a technológiát még nem láttam . Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 van műanyag hegesztés is van már. bár én eddig még csak taknyolást láttam. nem ül bele olyan szépen, mint egy fém hegesztési varrat az anyagba, de a technológiát még nem láttam . Ha már a műanyagnál tartunk elég jól nyikorog-roszog menet közben a kormányburkolatom, mert a felső fele ahol csak a patentok fogják jól kikopott a sok leszereléstől. Nem tudom lehet-e vele vmit kezdeni, vagy vennem kell egy bontottat. Vagy csak fekete cikcallaggal körbetekerjem? ;) Megnézem vasárnap ha nem túl feltűnő rakok bele pótlólagosan csavarokat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Ha már a műanyagnál tartunk elég jól nyikorog-roszog menet közben a kormányburkolatom, mert a felső fele ahol csak a patentok fogják jól kikopott a sok leszereléstől. Nem tudom lehet-e vele vmit kezdeni, vagy vennem kell egy bontottat. Vagy csak fekete cikcallaggal körbetekerjem? ;) Megnézem vasárnap ha nem túl feltűnő rakok bele pótlólagosan csavarokat is. na ezt is akartam kérdezni az mindenkinek lóg, vagy csak nekem nincs a helyén? nekem vagy két cmet mozog :S benne vannak a csavarok, patentok összepattanva... de akkor is jújjj láttam megint egy astrát, aminek le volt festve ezüstre a középkonzol meg a kmóra körüli rész és a légbefúvók olyan szép :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 na ezt is akartam kérdezni az mindenkinek lóg, vagy csak nekem nincs a helyén? nekem vagy két cmet mozog :S benne vannak a csavarok, patentok összepattanva... de akkor is jújjj láttam megint egy astrát, aminek le volt festve ezüstre a középkonzol meg a kmóra körüli rész és a légbefúvók olyan szép ;) Ja elég jól mozog, meg szar úton nyikorog is. Majd vasárnap kitalálok rá valamit, úgyis bödönt kell ürítenem, meg feldobni a nyári gumikat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Ja elég jól mozog, meg szar úton nyikorog is. Majd vasárnap kitalálok rá valamit, úgyis bödönt kell ürítenem, meg feldobni a nyári gumikat. akkor jó megnyugodtam. nyárigumi..hátnemtom, de itt megint eléggé cidri van, és faterom megint hajnalba fog menni vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Ha már a műanyagnál tartunk elég jól nyikorog-roszog menet közben a kormányburkolatom, mert a felső fele ahol csak a patentok fogják jól kikopott a sok leszereléstől. Nem tudom lehet-e vele vmit kezdeni, vagy vennem kell egy bontottat. Vagy csak fekete cikcallaggal körbetekerjem? ;) Megnézem vasárnap ha nem túl feltűnő rakok bele pótlólagosan csavarokat is. Tegyééé alája szivacst! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 na ezt is akartam kérdezni az mindenkinek lóg, vagy csak nekem nincs a helyén? nekem vagy két cmet mozog :S benne vannak a csavarok, patentok összepattanva... de akkor is jújjj láttam megint egy astrát, aminek le volt festve ezüstre a középkonzol meg a kmóra körüli rész és a légbefúvók olyan szép ;) Ja elég jól mozog, meg szar úton nyikorog is. Majd vasárnap kitalálok rá valamit, úgyis bödönt kell ürítenem, meg feldobni a nyári gumikat. Fater fekete szigszalaggal leragasztotta az élét körbe az alsó burkolatnak, és ott is ahol a patentek fogják. Ezzel már olyan vastag lett hogy elég masszívan összepattan a két fele, és nem zörög. Nekem így van tavaly ősz óta, és azóta is rendben van, pedig még leszedve is volt párszor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Tegyééé alája szivacst! ;) Már erre is gondoltam, de így is gyenge már a patent a szivacs még jobban szétnyomná. Fater fekete szigszalaggal leragasztotta az élét körbe az alsó burkolatnak, és ott is ahol a patentek fogják. Ezzel már olyan vastag lett hogy elég masszívan összepattan a két fele, és nem zörög. Nekem így van tavaly ősz óta, és azóta is rendben van, pedig még leszedve is volt párszor. Az a baj, hogy a sok szétszedéstől a patent is már el van repedve, szinte semmit sem fog. Lehet, hogy ragasztok ragasztópisztollyal vmi fület a felső felére belülről, és az alsót vmi pici csavarral ahhoz rögzíttem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Nekem is recsegett. Én annyit tettem, hogy levettem a borítást és kibéleltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Nekem is recsegett. Én annyit tettem, hogy levettem a borítást és kibéleltem. Hát én is ezt pofázom! Nekem jól működik, pedig amikor a kocsit vettem, még az egyik alsó csavar (amelyik a gyújtáskapcsolóház spiáter öntvényébe megy) bele volt törve az önvénybe. No azt sikerült a menet sérülése nélkül kioperálnom. Most szivaccsal kibélelve nem mozog, nem zörög a burkolat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Hát én is ezt pofázom! Nekem jól működik, pedig amikor a kocsit vettem, még az egyik alsó csavar (amelyik a gyújtáskapcsolóház spiáter öntvényébe megy) bele volt törve az önvénybe. No azt sikerült a menet sérülése nélkül kioperálnom. Most szivaccsal kibélelve nem mozog, nem zörög a burkolat. nekem a kulcs verődik hozzá, zörögni nem zörög, csak mozog és nemtudtam, hogy ez csak nekem van e így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 nekem a kulcs verődik hozzá, zörögni nem zörög, csak mozog és nemtudtam, hogy ez csak nekem van e így. Nekem volt egy VW-jel a kulcson, kb. egy hete jöttem rá, hogy az zörgött mint az állat szar úton, úgy egy éven át. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Nekem volt egy VW-jel a kulcson, kb. egy hete jöttem rá, hogy az zörgött mint az állat szar úton, úgy egy éven át. :lol: W jel? ;) nekem a opel jel zörög :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 W jel? ;) nekem a opel jel zörög :lol: Őőőőő....izéééé már rajta volt, és eddig nem volt időm levenni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 W jel? ;) nekem a opel jel zörög :lol: Nekem egy kis fém ferrari enzo van rajta shell/ferrari emblémával. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 W jel? ;) nekem a opel jel zörög :lol: Nekem is volt VW-s kulcstartóm, bár annyi eszem azért volt, hogy nem az Opel slusszkulcson tartottam. :lol: Amúgy nekem a nagy Magyarország kulcstartó és az Opel kulcstartó van a slusszkulcson. Ezért zörög elég jól. :) Tartalékkulcsra raktam az eredeti gyári Opeles kulcstartómat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Nekem egy kis fém ferrari enzo van rajta shell/ferrari emblémával. :lol: hát az is más, de pont W jel hát azé naaaa ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Én egy fém kulcstartót tettem rá amit ugyan még a toyotához adtak amikor vöttük, de még toyo-s időkben lekopott róla az embléma meg a felirat :lol: szal nem látszik mihez vót, amúgy meg a rijjasztó táviránytó lóg rajta, de az meg műanyag, a fém meg nem ér hozzá a műanyaghoz, úgyhogy azok nem zörögnek :( ellenben az ajtókárpitoknak a gomb-hüvelyét elfelejtettem átpattintani, úgyhogy annak megvan a hangja :lol: Gondolkoztam bicskakulcson, de amit láttam... hááát, annyiból már inkább veszek mást :lol: Nem tud valaki olyan bicskakulcsot amin nincs távirányító rész, csak maga a kulcs? Nekem elég lenne ha egy összecsukható kulcsom lenne. (vagy reszelgessek egyet magamnak? ;) :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 nekem meg volt signum bicskakulcsom, de eladtam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts