Novy Elküldve Március24, 2009 Elküldve Március24, 2009 Opelboltban vettem pedig,de lehet márkakerben tudnak rendelni,mert szinte minden tipusban ugyanaz van. Én kombifogóval megfogtam és a fogót ütöttem felfele. na ez a gáz, hogy opel ilyen nincs errefelé. miskolcon, nyíregyházán van csak... majd megnézem pár helyen ami itt van
FPepe Elküldve Március24, 2009 Elküldve Március24, 2009 Ugye,hogy néha jobb a tapasztalt baromra hallgatni? ;) Pár száz forint és kb 2 perc kicserélni.Cikkszámát nem tudom,de ha cseréled csinálj képeket,GyIK-ba mehetne fel. Cikkszáma: 01 60 472, ára: 83Ft :lol:
epk947 Elküldve Március24, 2009 Elküldve Március24, 2009 Azért megnyugtató, hogy legalább egyvalamiben hasonlít a motorterünk: pont ugyanígy van eltörve az kitámasztó kis rögzítő füle az enyémben is. :lol: ;) Hámer nem kenyitek kenyőccsel! :lol: Én is kenyem mióta eccer eltört! :lol:
epk947 Elküldve Március24, 2009 Elküldve Március24, 2009 Cikkszáma: 01 60 472, ára: 83Ft :lol: 85-ből még visszakapsz 2-t! ;)
Tápiószecső Elküldve Március24, 2009 Elküldve Március24, 2009 Csinálok én neked akár mostani hétvégén is,most is ilyen kb. ;) Nekem nem a CS-s tuning jön be. Az öreg dízel szaki amikor meglátta kezet rázott velem,mert végre nem kellett könyékig turnia az olajsárban. Tudomén. Csak viccvót. :lol:
J0hnny Elküldve Március24, 2009 Elküldve Március24, 2009 Tudomén. Csak viccvót. :lol: Értem én a viccet,csak nem szeretem! ;) :lol: :lol:
invictus Elküldve Március24, 2009 Elküldve Március24, 2009 Értem én a viccet,csak nem szeretem! ;) :lol: :lol: Akkor legközelebb majd fapofával matekról vagy drámairodalomról beszélgetünk. :lol:
J0hnny Elküldve Március24, 2009 Elküldve Március24, 2009 Akkor legközelebb majd fapofával matekról vagy drámairodalomról beszélgetünk. :lol: Én benne vagyok,de kiváncsi vagyok meddig bírod majd annyi marha között röhögés nélkül. ;)
zotya975 Elküldve Március24, 2009 Elküldve Március24, 2009 Opelboltban vettem pedig,de lehet márkakerben tudnak rendelni,mert szinte minden tipusban ugyanaz van. Én kombifogóval megfogtam és a fogót ütöttem felfele. Igen és ha már Gyik-be kerül a téma nekem meg vannak képeim az ajtót tartó 2 csapszeg cseréjéről, egybe lehetne venni a két témát.
FPepe Elküldve Március24, 2009 Elküldve Március24, 2009 Igen és ha már Gyik-be kerül a téma nekem meg vannak képeim az ajtót tartó 2 csapszeg cseréjéről, egybe lehetne venni a két témát. Ez engem is érdekelne.
Alex0403 Elküldve Március24, 2009 Elküldve Március24, 2009 Ez engem is érdekelne. Meg engem is érdekelne ;)
Novy Elküldve Március24, 2009 Elküldve Március24, 2009 ha megtudom oldani a csapszeg cserét a határolóba, akkor egybe fellteszem a kárpit leszedésével, illetvea kilncs rugójának javításával mag ha zotya átküldi a képeket, akkor azt is leírom holnap délután mondjuk.
J0hnny Elküldve Március24, 2009 Elküldve Március24, 2009 ha megtudom oldani a csapszeg cserét a határolóba, akkor egybe fellteszem a kárpit leszedésével, illetvea kilncs rugójának javításával Egy ajtóra vetítve ez fél óra,de még pihentem is közben! ;)
Novy Elküldve Március24, 2009 Elküldve Március24, 2009 Egy ajtóra vetítve ez fél óra,de még pihentem is közben! :lol: ??? a csapszegcserét kell már csak megcsinálni. a többit tegnap megcsináltam, a nagy kezem miatt kicsit szerintem nekem tovább tartott, meg nem vettem le a kulcsos zár rudazatát, így kicsit útban volt az a fém ház, de nemsokkal volt több félóránál. na meg először csináltam életemben. de vannak képek is, kb az volt a fele munkaidő ;) kárpitot szerintem 5percen alul szedem már le én is :lol:
epk947 Elküldve Március24, 2009 Elküldve Március24, 2009 ??? kárpitot szerintem 5percen alul szedem már le én is :) Ajtókárpit? Az nekem lemegy már 3 percen belül is! :( Node vsszatennííííí!!! ;) :lol: :lol: :lol:
Novy Elküldve Március24, 2009 Elküldve Március24, 2009 Ajtókárpit? Az nekem lemegy már 3 percen belül is! :) Node vsszatennííííí!!! ;) :lol: :lol: :lol: hát szerintem nekem nem jön le 3 perc alatt. felmenni se kell több 5 percnél, már csak azért se, mert a kurbli rugóját hamar vissza lehet rakni
epk947 Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 hát szerintem nekem nem jön le 3 perc alatt. felmenni se kell több 5 percnél, már csak azért se, mert a kurbli rugóját hamar vissza lehet rakni Neked igen! De nekem nem. Nincs kurblim! ;)
Novy Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 Neked igen! De nekem nem. Nincs kurblim! :lol: gyanítottam, hogy itt lesz a különbözet oka ;)
Reeckatee Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 Vaki próbált már belülrôl kisebb horpadásokat kibütykölni? Nem kezdem tudni elviselni az autóm látványát a más autók által hagyott ajtónyomok végett.... ;)
epk947 Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 Vaki próbált már belülrôl kisebb horpadásokat kibütykölni? Nem kezdem tudni elviselni az autóm látványát a más autók által hagyott ajtónyomok végett.... ;) http://totalcar.hu/magazin/technika/horpadasjav/ :lol:
Reeckatee Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 http://totalcar.hu/magazin/technika/horpadasjav/ ;) Köszönöm ezt már olvastam. Ellenben az itteni "szakik" szerint nem lehet ezzel a módszerrel mert ugyis látszani fog és gittelni kell meg festeni meg blá blá...
Alex0403 Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 Köszönöm ezt már olvastam. Ellenben az itteni "szakik" szerint nem lehet ezzel a módszerrel mert ugyis látszani fog és gittelni kell meg festeni meg blá blá... Ne hidjél el mindent az ottani "szakik"-nak! Ez a módszer működik...
zotya975 Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 Köszönöm ezt már olvastam. Ellenben az itteni "szakik" szerint nem lehet ezzel a módszerrel mert ugyis látszani fog és gittelni kell meg festeni meg blá blá... Lehet, de végülis ez a veszély fenáll a hagyomásos javítási modszereknél, tehát nincs mit veszítened. Amúgy ha hozzáférsz belülről, kárpit, vagy burkolat leszedésével akkor én megpróbálnán kinyomni/ütni a horpadást. Nekem a hátsó lámpa alatt volt egy ilyen, sikerült nagyjából kiszedni, igaz nekem nem látszott amúgy sem, csak a búra gumipereme nem feküdt fel a kasztnira és beázott. Kép.
Alex0403 Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 megpróbálnán kinyomni/ütni a horpadást. Csak semmmi agresszió ;)
Recommended Posts