Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Opelboltban vettem pedig,de lehet márkakerben tudnak rendelni,mert szinte minden tipusban ugyanaz van.

Én kombifogóval megfogtam és a fogót ütöttem felfele.

na ez a gáz, hogy opel ilyen nincs errefelé.

miskolcon, nyíregyházán van csak...

majd megnézem pár helyen ami itt van

Elküldve
Ugye,hogy néha jobb a tapasztalt baromra hallgatni? ;)

Pár száz forint és kb 2 perc kicserélni.Cikkszámát nem tudom,de ha cseréled csinálj képeket,GyIK-ba mehetne fel.

Cikkszáma: 01 60 472, ára: 83Ft :lol:

Elküldve
Azért megnyugtató, hogy legalább egyvalamiben hasonlít a motorterünk: pont ugyanígy van eltörve az kitámasztó kis rögzítő füle az enyémben is. :lol: ;)

Hámer nem kenyitek kenyőccsel! :lol:

Én is kenyem mióta eccer eltört! :lol:

Elküldve
Csinálok én neked akár mostani hétvégén is,most is ilyen kb. ;)

Nekem nem a CS-s tuning jön be.

Az öreg dízel szaki amikor meglátta kezet rázott velem,mert végre nem kellett könyékig turnia az olajsárban.

Tudomén. Csak viccvót. :lol:

Elküldve
Akkor legközelebb majd fapofával matekról vagy drámairodalomról beszélgetünk. :lol:

Én benne vagyok,de kiváncsi vagyok meddig bírod majd annyi marha között röhögés nélkül. ;)

Elküldve
Opelboltban vettem pedig,de lehet márkakerben tudnak rendelni,mert szinte minden tipusban ugyanaz van.

Én kombifogóval megfogtam és a fogót ütöttem felfele.

Igen és ha már Gyik-be kerül a téma nekem meg vannak képeim az ajtót tartó 2 csapszeg cseréjéről, egybe lehetne venni a két témát.

Elküldve
Igen és ha már Gyik-be kerül a téma nekem meg vannak képeim az ajtót tartó 2 csapszeg cseréjéről, egybe lehetne venni a két témát.

Ez engem is érdekelne.

Elküldve

ha megtudom oldani a csapszeg cserét a határolóba, akkor egybe fellteszem a kárpit leszedésével, illetvea kilncs rugójának javításával

mag ha zotya átküldi a képeket, akkor azt is leírom

holnap délután mondjuk.

Elküldve
ha megtudom oldani a csapszeg cserét a határolóba, akkor egybe fellteszem a kárpit leszedésével, illetvea kilncs rugójának javításával

Egy ajtóra vetítve ez fél óra,de még pihentem is közben! ;)

Elküldve
Egy ajtóra vetítve ez fél óra,de még pihentem is közben! :lol:

???

a csapszegcserét kell már csak megcsinálni.

a többit tegnap megcsináltam, a nagy kezem miatt kicsit szerintem nekem tovább tartott, meg nem vettem le a kulcsos zár rudazatát, így kicsit útban volt az a fém ház, de nemsokkal volt több félóránál.

na meg először csináltam életemben.

de vannak képek is, kb az volt a fele munkaidő ;)

kárpitot szerintem 5percen alul szedem már le én is :lol:

Elküldve
???

kárpitot szerintem 5percen alul szedem már le én is :)

Ajtókárpit? Az nekem lemegy már 3 percen belül is! :(

Node vsszatennííííí!!! ;) :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Ajtókárpit? Az nekem lemegy már 3 percen belül is! :)

Node vsszatennííííí!!! ;) :lol: :lol: :lol:

hát szerintem nekem nem jön le 3 perc alatt.

felmenni se kell több 5 percnél, már csak azért se, mert a kurbli rugóját hamar vissza lehet rakni

Elküldve
hát szerintem nekem nem jön le 3 perc alatt.

felmenni se kell több 5 percnél, már csak azért se, mert a kurbli rugóját hamar vissza lehet rakni

Neked igen! De nekem nem. Nincs kurblim! ;)

Elküldve

Vaki próbált már belülrôl kisebb horpadásokat kibütykölni?

Nem kezdem tudni elviselni az autóm látványát a más autók által hagyott ajtónyomok végett.... ;)

Elküldve
Köszönöm ezt már olvastam. Ellenben az itteni "szakik" szerint nem lehet ezzel a módszerrel mert ugyis látszani fog és gittelni kell meg festeni meg blá blá...

Ne hidjél el mindent az ottani "szakik"-nak! Ez a módszer működik...

Elküldve
Köszönöm ezt már olvastam. Ellenben az itteni "szakik" szerint nem lehet ezzel a módszerrel mert ugyis látszani fog és gittelni kell meg festeni meg blá blá...

Lehet, de végülis ez a veszély fenáll a hagyomásos javítási modszereknél, tehát nincs mit veszítened. Amúgy ha hozzáférsz belülről, kárpit, vagy burkolat leszedésével akkor én megpróbálnán kinyomni/ütni a horpadást. Nekem a hátsó lámpa alatt volt egy ilyen, sikerült nagyjából kiszedni, igaz nekem nem látszott amúgy sem, csak a búra gumipereme nem feküdt fel a kasztnira és beázott. Kép.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.