invictus Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Hogy érted azt, hogy a síneket átteni? Bocs...4 kor keltem, és kezdek zsibadni ;) Kiszeded az ülést, arról 4 csavarral leszeded a sínt, meg a patront, és átcsavarozod a másik székre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Kiszeded az ülést, arról 4 csavarral leszeded a sínt, meg a patront, és átcsavarozod a másik székre. Jaaaa vágom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Jaaaa vágom ;) Nem vágod, csavarozod! :lol: :lol: (értem ám hogy csak szleng :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Nem vágod, csavarozod! :lol: :lol: (értem ám hogy csak szleng :) ) :( No...mosthogy már tudom: Passzol a GSI üléspár a verdámba, nekilátok szerezni egy teljesen jó állapotú vezető, és anyósülést(hátsóülés nem is olyan fontos)! Nagyon könnyű lesz szerezni...akárcsak GSI első lököst ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Íme a kért kép. (csak elsőkről van, mert az autó hátulja eléggé tele van, és az ülés lehajtva) ÜLÉS Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Íme a kért kép. (csak elsőkről van, mert az autó hátulja eléggé tele van, és az ülés lehajtva) ÜLÉS Hűűűűha ;) :lol: ...ez baromira jól nézki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Íme a kért kép. (csak elsőkről van, mert az autó hátulja eléggé tele van, és az ülés lehajtva) ÜLÉS Miben külöbözik a sport ülés a normáltól? Mert nekem is ugyanez a forma, csak más a kárpit. Mondjuk valaki mondta már, hogy biza az enyémben recaro sport ülések vannak elől. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Miben külöbözik a sport ülés a normáltól? Mert nekem is ugyanez a forma, csak más a kárpit. Mondjuk valaki mondta már, hogy biza az enyémben recaro sport ülések vannak elől. ;) A recaro kagylóbb, jobban támaszt oldalról, más. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Miben külöbözik a sport ülés a normáltól? Mert nekem is ugyanez a forma, csak más a kárpit. Mondjuk valaki mondta már, hogy biza az enyémben recaro sport ülések vannak elől. ;) Keményebb az oldalsó támasztékok...és hát sokkal kényelmesebb, mivel jobban támasztja az ember hátát, a csípőjét, de ha a tiédbe ilyen ülések vannak akkor, ülj bele egy gyári ülésbe, és már tudni is fogod a külömbséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Keményebb az oldalsó támasztékok...és hát sokkal kényelmesebb, mivel jobban támasztja az ember hátát, a csípőjét, de ha a tiédbe ilyen ülések vannak akkor, ülj bele egy gyári ülésbe, és már tudni is fogod a külömbséget Még nem volt hozzá szerencsém, meg szerintem még nem is láttam olyat. Annyit tudok, hogy az ülés alján tükör segítségével láthato a recaro felirat. De hogy sportülés-e... ;) De az fix, hogy nagyon kényelmes és több óra utazás után sem fájdul meg a hátam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 A recaro kagylóbb, jobban támaszt oldalról, más. ;) Honnan szerezted az üléseket? Nem zavaró, hogy az ajtókárpit nem egyezik az ülésekkel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Honnan szerezted az üléseket? Nem zavaró, hogy az ajtókárpit nem egyezik az ülésekkel? CS-en hirdették, onnan vettem. Az ajtókárpit miatt ne aggódj, már folyamatban van a biznisz, full fekete kárpitok lesznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Kiszeded az ülést, arról 4 csavarral leszeded a sínt, meg a patront, és átcsavarozod a másik székre. szék ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 szerintem nem zavaró am érdekesek ezek a kárpitok Sanyának is ilyen van mint neekd invi nekem meg fulfekete de ujra kellene húzni, kezdi a nap nagyon kiszívni a fenti részt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 CS-en hirdették, onnan vettem. Az ajtókárpit miatt ne aggódj, már folyamatban van a biznisz, full fekete kárpitok lesznek. "CS-en "???? Ennyire fáradt lennék? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 "CS-en "???? Ennyire fáradt lennék? ;) Counter Strike :lol: Viccet félre téve www.carstyling.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 "CS-en "???? Ennyire fáradt lennék? ;) ezt tegnap tanultam meg én is CS= car styling Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Én meg ma tanultam meg ;) Megyek alukálni...jó éjt mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Én meg ma tanultam meg :lol: Megyek alukálni...jó éjt mindenkinek jó pap... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Íme a kért kép. (csak elsőkről van, mert az autó hátulja eléggé tele van, és az ülés lehajtva) ÜLÉS Kingstone pendrive :lol: Jah amúgy az ülést néztem ám :) :lol: Szépek. Én feketítek, ma vettem ki a romból az utsó darabokat. Valaki vágja mivel jó takarítani ezeket az autókárpit dolgokat? Van egy ilyen autókárpit-tisztítós valamim, azzal küldtem a csomagtartó szőnyegét, és szépen ki is szedte a retket, de eléggé áztatott. Ha jóltévedek az ülés szivacsainak ez nem pont a legjobb ;) Én hoztam az ajtókárpitokat is a fekete üléshez. Úgy terveztem hogy heffintek, és a fekete plüss szövet részt fogom belecsinálni a mostani szürke műanyag részbe. (egyrészt a fekete nagyon ótvaros, másrészt meg a bal oldali eltört mert belelapult a műszerfalba, meg átszakadtak a csavarok) A szövet viszont szép benne. Valakinek jutott már eszébe hasonló baromság, vagy én leszek a zzúttörő? :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Kingstone pendrive :lol: Jah amúgy az ülést néztem ám :) :lol: Szépek. Én feketítek, ma vettem ki a romból az utsó darabokat. Valaki vágja mivel jó takarítani ezeket az autókárpit dolgokat? Van egy ilyen autókárpit-tisztítós valamim, azzal küldtem a csomagtartó szőnyegét, és szépen ki is szedte a retket, de eléggé áztatott. Ha jóltévedek az ülés szivacsainak ez nem pont a legjobb ;) Én hoztam az ajtókárpitokat is a fekete üléshez. Úgy terveztem hogy heffintek, és a fekete plüss szövet részt fogom belecsinálni a mostani szürke műanyag részbe. (egyrészt a fekete nagyon ótvaros, másrészt meg a bal oldali eltört mert belelapult a műszerfalba, meg átszakadtak a csavarok) A szövet viszont szép benne. Valakinek jutott már eszébe hasonló baromság, vagy én leszek a zzúttörő? :( :lol: egy haverom áthúzta asaját kárpitjait, és ő is szétszedte, összerakni nemtudom hogy rakta, mivel olvasztva van a műanyag ott. ha jol emlékszem kis facsavarokat mondott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 egy haverom áthúzta asaját kárpitjait, és ő is szétszedte, összerakni nemtudom hogy rakta, mivel olvasztva van a műanyag ott. ha jol emlékszem kis facsavarokat mondott. Én is azzal terveztem. Azok a visszaolvasztott kis gülük, műanyag "csövecskék" visszaperemezve. Ha abba a csőbe beletekerek jó méretű facsavart, egy alátéttel, megfogja szerintem annyira mint az olvasztós dolog. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Íme a kért kép. (csak elsőkről van, mert az autó hátulja eléggé tele van, és az ülés lehajtva) ÜLÉS Gratula, jól néznek ki az ülések! A váltógomb utólagos? Hol sikerült ilyen szépet szerezned és főleg hogy sikerült rárakni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Gratula, jól néznek ki az ülések! A váltógomb utólagos? Hol sikerült ilyen szépet szerezned és főleg hogy sikerült rárakni? A váltógomb utólagos, barátnőmtől kaptam szülinapomra. De sok autós boltban láttam ilyen fajtát. Áttenni egyszerű, letéped a gumi váltógombot, van rajta egy vajszínű műanyag ami tartja, az fogóval le lehet húzni hogy ne sérüljön, és a helyére a rücskös váltóbotra mehet fel az új gomb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 No szép napsütésben is kattintottam párat, meg a hátsók is mostmár helyükön. KÉP1 KÉP2 KÉP3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts