Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Nem vágod, csavarozod! :lol: :lol:

(értem ám hogy csak szleng :) )

:(

No...mosthogy már tudom: Passzol a GSI üléspár a verdámba, nekilátok szerezni egy teljesen jó állapotú vezető, és anyósülést(hátsóülés nem is olyan fontos)! Nagyon könnyű lesz szerezni...akárcsak GSI első lököst ;) :lol:

Megosztás:

Miben külöbözik a sport ülés a normáltól? Mert nekem is ugyanez a forma, csak más a kárpit. Mondjuk valaki mondta már, hogy biza az enyémben recaro sport ülések vannak elől. ;)

Keményebb az oldalsó támasztékok...és hát sokkal kényelmesebb, mivel jobban támasztja az ember hátát, a csípőjét, de ha a tiédbe ilyen ülések vannak akkor, ülj bele egy gyári ülésbe, és már tudni is fogod a külömbséget

Megosztás:

Keményebb az oldalsó támasztékok...és hát sokkal kényelmesebb, mivel jobban támasztja az ember hátát, a csípőjét, de ha a tiédbe ilyen ülések vannak akkor, ülj bele egy gyári ülésbe, és már tudni is fogod a külömbséget

Még nem volt hozzá szerencsém, meg szerintem még nem is láttam olyat. Annyit tudok, hogy az ülés alján tükör segítségével láthato a recaro felirat. De hogy sportülés-e... ;) De az fix, hogy nagyon kényelmes és több óra utazás után sem fájdul meg a hátam. :lol:

Megosztás:

Íme a kért kép. (csak elsőkről van, mert az autó hátulja eléggé tele van, és az ülés lehajtva)

ÜLÉS

Kingstone pendrive :lol: Jah amúgy az ülést néztem ám :) :lol: Szépek. Én feketítek, ma vettem ki a romból az utsó darabokat. Valaki vágja mivel jó takarítani ezeket az autókárpit dolgokat? Van egy ilyen autókárpit-tisztítós valamim, azzal küldtem a csomagtartó szőnyegét, és szépen ki is szedte a retket, de eléggé áztatott. Ha jóltévedek az ülés szivacsainak ez nem pont a legjobb ;) Én hoztam az ajtókárpitokat is a fekete üléshez. Úgy terveztem hogy heffintek, és a fekete plüss szövet részt fogom belecsinálni a mostani szürke műanyag részbe. (egyrészt a fekete nagyon ótvaros, másrészt meg a bal oldali eltört mert belelapult a műszerfalba, meg átszakadtak a csavarok) A szövet viszont szép benne. Valakinek jutott már eszébe hasonló baromság, vagy én leszek a zzúttörő? :( :lol:

Megosztás:

Kingstone pendrive :lol: Jah amúgy az ülést néztem ám :) :lol: Szépek. Én feketítek, ma vettem ki a romból az utsó darabokat. Valaki vágja mivel jó takarítani ezeket az autókárpit dolgokat? Van egy ilyen autókárpit-tisztítós valamim, azzal küldtem a csomagtartó szőnyegét, és szépen ki is szedte a retket, de eléggé áztatott. Ha jóltévedek az ülés szivacsainak ez nem pont a legjobb ;) Én hoztam az ajtókárpitokat is a fekete üléshez. Úgy terveztem hogy heffintek, és a fekete plüss szövet részt fogom belecsinálni a mostani szürke műanyag részbe. (egyrészt a fekete nagyon ótvaros, másrészt meg a bal oldali eltört mert belelapult a műszerfalba, meg átszakadtak a csavarok) A szövet viszont szép benne. Valakinek jutott már eszébe hasonló baromság, vagy én leszek a zzúttörő? :( :lol:

egy haverom áthúzta asaját kárpitjait, és ő is szétszedte, összerakni nemtudom hogy rakta, mivel olvasztva van a műanyag ott.

ha jol emlékszem kis facsavarokat mondott.

Megosztás:

egy haverom áthúzta asaját kárpitjait, és ő is szétszedte, összerakni nemtudom hogy rakta, mivel olvasztva van a műanyag ott.

ha jol emlékszem kis facsavarokat mondott.

Én is azzal terveztem. Azok a visszaolvasztott kis gülük, műanyag "csövecskék" visszaperemezve. Ha abba a csőbe beletekerek jó méretű facsavart, egy alátéttel, megfogja szerintem annyira mint az olvasztós dolog. ;)

Megosztás:

Gratula, jól néznek ki az ülések! A váltógomb utólagos? Hol sikerült ilyen szépet szerezned és főleg hogy sikerült rárakni?

A váltógomb utólagos, barátnőmtől kaptam szülinapomra. De sok autós boltban láttam ilyen fajtát. Áttenni egyszerű, letéped a gumi váltógombot, van rajta egy vajszínű műanyag ami tartja, az fogóval le lehet húzni hogy ne sérüljön, és a helyére a rücskös váltóbotra mehet fel az új gomb.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.