invictus Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Hogy érted azt, hogy a síneket átteni? Bocs...4 kor keltem, és kezdek zsibadni ;) Kiszeded az ülést, arról 4 csavarral leszeded a sínt, meg a patront, és átcsavarozod a másik székre.
Alex0403 Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Kiszeded az ülést, arról 4 csavarral leszeded a sínt, meg a patront, és átcsavarozod a másik székre. Jaaaa vágom ;)
brezsó Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Jaaaa vágom ;) Nem vágod, csavarozod! :lol: :lol: (értem ám hogy csak szleng :lol: )
Alex0403 Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Nem vágod, csavarozod! :lol: :lol: (értem ám hogy csak szleng :) ) :( No...mosthogy már tudom: Passzol a GSI üléspár a verdámba, nekilátok szerezni egy teljesen jó állapotú vezető, és anyósülést(hátsóülés nem is olyan fontos)! Nagyon könnyű lesz szerezni...akárcsak GSI első lököst ;) :lol:
invictus Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Íme a kért kép. (csak elsőkről van, mert az autó hátulja eléggé tele van, és az ülés lehajtva) ÜLÉS
Alex0403 Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Íme a kért kép. (csak elsőkről van, mert az autó hátulja eléggé tele van, és az ülés lehajtva) ÜLÉS Hűűűűha ;) :lol: ...ez baromira jól nézki!
daykiller Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Íme a kért kép. (csak elsőkről van, mert az autó hátulja eléggé tele van, és az ülés lehajtva) ÜLÉS Miben külöbözik a sport ülés a normáltól? Mert nekem is ugyanez a forma, csak más a kárpit. Mondjuk valaki mondta már, hogy biza az enyémben recaro sport ülések vannak elől. ;)
invictus Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Miben külöbözik a sport ülés a normáltól? Mert nekem is ugyanez a forma, csak más a kárpit. Mondjuk valaki mondta már, hogy biza az enyémben recaro sport ülések vannak elől. ;) A recaro kagylóbb, jobban támaszt oldalról, más. :lol:
Alex0403 Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Miben külöbözik a sport ülés a normáltól? Mert nekem is ugyanez a forma, csak más a kárpit. Mondjuk valaki mondta már, hogy biza az enyémben recaro sport ülések vannak elől. ;) Keményebb az oldalsó támasztékok...és hát sokkal kényelmesebb, mivel jobban támasztja az ember hátát, a csípőjét, de ha a tiédbe ilyen ülések vannak akkor, ülj bele egy gyári ülésbe, és már tudni is fogod a külömbséget
daykiller Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Keményebb az oldalsó támasztékok...és hát sokkal kényelmesebb, mivel jobban támasztja az ember hátát, a csípőjét, de ha a tiédbe ilyen ülések vannak akkor, ülj bele egy gyári ülésbe, és már tudni is fogod a külömbséget Még nem volt hozzá szerencsém, meg szerintem még nem is láttam olyat. Annyit tudok, hogy az ülés alján tükör segítségével láthato a recaro felirat. De hogy sportülés-e... ;) De az fix, hogy nagyon kényelmes és több óra utazás után sem fájdul meg a hátam. :lol:
Alex0403 Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 A recaro kagylóbb, jobban támaszt oldalról, más. ;) Honnan szerezted az üléseket? Nem zavaró, hogy az ajtókárpit nem egyezik az ülésekkel?
invictus Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Honnan szerezted az üléseket? Nem zavaró, hogy az ajtókárpit nem egyezik az ülésekkel? CS-en hirdették, onnan vettem. Az ajtókárpit miatt ne aggódj, már folyamatban van a biznisz, full fekete kárpitok lesznek.
Novy Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Kiszeded az ülést, arról 4 csavarral leszeded a sínt, meg a patront, és átcsavarozod a másik székre. szék ;)
Novy Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 szerintem nem zavaró am érdekesek ezek a kárpitok Sanyának is ilyen van mint neekd invi nekem meg fulfekete de ujra kellene húzni, kezdi a nap nagyon kiszívni a fenti részt ;)
Alex0403 Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 CS-en hirdették, onnan vettem. Az ajtókárpit miatt ne aggódj, már folyamatban van a biznisz, full fekete kárpitok lesznek. "CS-en "???? Ennyire fáradt lennék? ;)
invictus Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 "CS-en "???? Ennyire fáradt lennék? ;) Counter Strike :lol: Viccet félre téve www.carstyling.hu
Novy Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 "CS-en "???? Ennyire fáradt lennék? ;) ezt tegnap tanultam meg én is CS= car styling
Alex0403 Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Én meg ma tanultam meg ;) Megyek alukálni...jó éjt mindenkinek
Novy Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Én meg ma tanultam meg :lol: Megyek alukálni...jó éjt mindenkinek jó pap... ;)
Dáwid Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Íme a kért kép. (csak elsőkről van, mert az autó hátulja eléggé tele van, és az ülés lehajtva) ÜLÉS Kingstone pendrive :lol: Jah amúgy az ülést néztem ám :) :lol: Szépek. Én feketítek, ma vettem ki a romból az utsó darabokat. Valaki vágja mivel jó takarítani ezeket az autókárpit dolgokat? Van egy ilyen autókárpit-tisztítós valamim, azzal küldtem a csomagtartó szőnyegét, és szépen ki is szedte a retket, de eléggé áztatott. Ha jóltévedek az ülés szivacsainak ez nem pont a legjobb ;) Én hoztam az ajtókárpitokat is a fekete üléshez. Úgy terveztem hogy heffintek, és a fekete plüss szövet részt fogom belecsinálni a mostani szürke műanyag részbe. (egyrészt a fekete nagyon ótvaros, másrészt meg a bal oldali eltört mert belelapult a műszerfalba, meg átszakadtak a csavarok) A szövet viszont szép benne. Valakinek jutott már eszébe hasonló baromság, vagy én leszek a zzúttörő? :( :lol:
Novy Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Kingstone pendrive :lol: Jah amúgy az ülést néztem ám :) :lol: Szépek. Én feketítek, ma vettem ki a romból az utsó darabokat. Valaki vágja mivel jó takarítani ezeket az autókárpit dolgokat? Van egy ilyen autókárpit-tisztítós valamim, azzal küldtem a csomagtartó szőnyegét, és szépen ki is szedte a retket, de eléggé áztatott. Ha jóltévedek az ülés szivacsainak ez nem pont a legjobb ;) Én hoztam az ajtókárpitokat is a fekete üléshez. Úgy terveztem hogy heffintek, és a fekete plüss szövet részt fogom belecsinálni a mostani szürke műanyag részbe. (egyrészt a fekete nagyon ótvaros, másrészt meg a bal oldali eltört mert belelapult a műszerfalba, meg átszakadtak a csavarok) A szövet viszont szép benne. Valakinek jutott már eszébe hasonló baromság, vagy én leszek a zzúttörő? :( :lol: egy haverom áthúzta asaját kárpitjait, és ő is szétszedte, összerakni nemtudom hogy rakta, mivel olvasztva van a műanyag ott. ha jol emlékszem kis facsavarokat mondott.
Dáwid Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 egy haverom áthúzta asaját kárpitjait, és ő is szétszedte, összerakni nemtudom hogy rakta, mivel olvasztva van a műanyag ott. ha jol emlékszem kis facsavarokat mondott. Én is azzal terveztem. Azok a visszaolvasztott kis gülük, műanyag "csövecskék" visszaperemezve. Ha abba a csőbe beletekerek jó méretű facsavart, egy alátéttel, megfogja szerintem annyira mint az olvasztós dolog. ;)
mauser Elküldve Március21, 2009 Elküldve Március21, 2009 Íme a kért kép. (csak elsőkről van, mert az autó hátulja eléggé tele van, és az ülés lehajtva) ÜLÉS Gratula, jól néznek ki az ülések! A váltógomb utólagos? Hol sikerült ilyen szépet szerezned és főleg hogy sikerült rárakni?
invictus Elküldve Március21, 2009 Elküldve Március21, 2009 Gratula, jól néznek ki az ülések! A váltógomb utólagos? Hol sikerült ilyen szépet szerezned és főleg hogy sikerült rárakni? A váltógomb utólagos, barátnőmtől kaptam szülinapomra. De sok autós boltban láttam ilyen fajtát. Áttenni egyszerű, letéped a gumi váltógombot, van rajta egy vajszínű műanyag ami tartja, az fogóval le lehet húzni hogy ne sérüljön, és a helyére a rücskös váltóbotra mehet fel az új gomb.
invictus Elküldve Március21, 2009 Elküldve Március21, 2009 No szép napsütésben is kattintottam párat, meg a hátsók is mostmár helyükön. KÉP1 KÉP2 KÉP3
Recommended Posts