Guest Elküldve Február23, 2004 Elküldve Február23, 2004 Leírná valaki szájbarágósan, hogy' lehet leszedni az ajtó borítást, különös tekintettel az ablaktekerőre?
renzso Elküldve Február23, 2004 Elküldve Február23, 2004 Halli! Lenne egy kis gondom. Nemoly rég csúnyán beragadtam egy sártengerbe... :oops: hosszú történet... A lényeg, h a próbálkozásaink során nem figyeltem, és a bal küszöb, kb. tenyérnyi méreten alulról be lett nyomva egy kicsit. Ez nem is lenne vészes, kicsi optikai bibi, de a festék is le jött, ha jól láttam szin vasig!! Majd még megnézem jobban. Szal a kérdés, a megoldás. Gondolom fényezö. Na most tudtok ajánlani vkit, aki nem aranyárban dolgozik, de nem is tréh munkát végez? Illetve Még az a kérdés, hogy ugyan tenyérnyi a bibi, de vajon ezt hogy csinálják? Ugye nem teljes elem fényezés.... :shock: Elöre is köszi mindenkinek bármiféle 5letet, infót! Valószínű, hogy gittelni is kell. Ha nem feltűnő helyen van akkor elvileg ködöléssel megoldható, de mint írtad, hogy elég nagy a felület így szerintem akkor lesz szép ha telibefújják az elemet.
Gepard Elküldve Február23, 2004 Elküldve Február23, 2004 Halli! Lenne egy kis gondom. Nemoly rég csúnyán beragadtam egy sártengerbe... :oops: hosszú történet... Elöre is köszi mindenkinek bármiféle 5letet, infót! Ha viszel egy mintadarabot (pl: tanksapkatető) akkor egy ügyes festékboltban kikeverik neked a színt pc-vel, és kívánságra flakonba is rakják, azzal pedig akár te( ha nem látható messziről a sérülés, és nem zavaró a hiba) is le tudod fújni, ha elfogy a gáz akkor meg utántöltik azzal is a boltban. Utána meg egy kis polír és el is tünt a bibi :wink: Persze ez csak szerény véleményem, faterom warnyúját is (amit utána az opelig én hajtottam :) ) így kezelték a vezető kilincsnél, a különbség akkor volt látható, ha el volt hanyagolva a viaszolás.
Laci4 Elküldve Február23, 2004 Elküldve Február23, 2004 Kösz srácok....holnap megnézem pontosabban...amikor elösször megláttam, nem volt lelkieröm jobban szemügyre venni :x aztán vmit majd alkotok....
Laci4 Elküldve Február24, 2004 Elküldve Február24, 2004 Nah megnéztem! :shock: Nem is olyan vészes mint elsöre láttam...no ettöl még meg kell csinálni... kb 2 centi széles és 8, max 10 centi hosszú a bibi, ahol lejött, és sajna csontig, azaz tiszta vasig a festék :) Ami a durva, hogy pár nap telt csak el, de már van felületi rozsda...épphogycsak, de van... :evil:
Gepard Elküldve Február24, 2004 Elküldve Február24, 2004 Nah megnéztem! :shock: Ami a durva, hogy pár nap telt csak el, de már van felületi rozsda...épphogycsak, de van... :evil: akkor kezdheted, a hagyományos módon, RO-55, alapozó, stb:.... Vagy Hammerite, a reklámban is milyen király új motorja lesz tőle a vagány csákónak :twisted:
Laci4 Elküldve Február27, 2004 Elküldve Február27, 2004 akkor kezdheted, a hagyományos módon, RO-55, alapozó, stb:.... Vagy Hammerite, a reklámban is milyen király új motorja lesz tőle a vagány csákónak :twisted: izé....RO-55...alapozó..akkor inkább vmi lenyzó ismerösömnek kellene szólnom..ök biztos jobban értenek az alapozókhoz :wink: Szal esetleg kicsit szájbarágósabban? Amugy sikerált csinálnom képet..igyen néz ki... http://laci4.uw.hu/GSI/kuszob.jpg http://laci4.uw.hu/GSI/kuszob2.jpg Kicsit nagyon sáros volt... az alja is sáros, nem rozsdás..... Szal ezt kellene megcsinálnom...kicsit optika is, de ehez gondolom izekre kellene szedni, hogy ki lehessen kalapálni :evil: ugyhogy marad igy....
opel16v Elküldve Február27, 2004 Elküldve Február27, 2004 Húúú vazzeg! Ez nem is olyan egyszerű sérülés... Szerintem mindenképp irány egy jó lakatos+fényező, különben hamar szét fog rohadni a teljes küszöböd! Lehet hogy a lakatos is azt mondja majd rá, hogy legjobb ha küszöböt cseréltek... Patacsinál asszem 4000 HUF körül van az új küszöb...
Gepard Elküldve Február28, 2004 Elküldve Február28, 2004 Van a Patacsi-cégnek e-mail címe? http://www.patacsi.hu/ ezen belül pedig kapcsolatfelvétel gomb és tényleg ne kezd hozzá házilag, ez komolyabb annál.
Laci4 Elküldve Február28, 2004 Elküldve Február28, 2004 Húúú vazzeg! Ez nem is olyan egyszerű sérülés... Szerintem mindenképp irány egy jó lakatos+fényező, különben hamar szét fog rohadni a teljes küszöböd! Lehet hogy a lakatos is azt mondja majd rá, hogy legjobb ha küszöböt cseréltek... Patacsinál asszem 4000 HUF körül van az új küszöb... Ne bazz!!! Ez tényleg ennyire veszélyes lenne??? :evil: :shock: A rohadt... :evil: Azthittem elég ha megcsiszoljuk,kap vmi rozsdagyilkolót, alapozzuk majd lefestjük.... :) És tudtok ajánlani vmi jó lakatost-fényezöt? Olyat aki tényleg normálisan dolgozik...
opel16v Elküldve Február28, 2004 Elküldve Február28, 2004 Laci! Nekem épp most fényezik a lökösöket. Nagyon jó árat mondott rá a fényező (ismerős ismerőse), ha jól is dolgozik, közzéteszem itt az elérhetőségét. :)
szizso Elküldve Február28, 2004 Elküldve Február28, 2004 Laci! Nekem épp most fényezik a lökösöket. Nagyon jó árat mondott rá a fényező (ismerős ismerőse), ha jól is dolgozik, közzéteszem itt az elérhetőségét. :lol: Opel16V Az lovagias :) tett lenne, és megköszönném in is. Jövő hét kész az új hűtőrács és le kell fényeztessem azt is. Előre is köszi.
opel16v Elküldve Február28, 2004 Elküldve Február28, 2004 Jövő hét végén hozom el a lökösöket, akkor majd meglátom hogy milyen munkát végzett. Addig nem merem közkinccsé tenni... :)
szizso Elküldve Február28, 2004 Elküldve Február28, 2004 Jövő hét végén hozom el a lökösöket, akkor majd meglátom hogy milyen munkát végzett. Addig nem merem közkinccsé tenni... :) Majd megnézem ha felaplikáod őket. Kiváncsi vagyok milyen lesz sárgán. Olyan állapotba is kiváncsi lennék rá míg nincs rajta a dekor, csak a sárga lökösök. Remélem csinálsz majd fotókat a különböző fázisokról. :wink:
opel16v Elküldve Február28, 2004 Elküldve Február28, 2004 Nem kell aggódni, dokumentálok rendesen... :) Bár a lökösök még nem lesznek felrakva a hétvégén, mert akkor lesz motor+váltó csere. Majd utána héten, ugyanis akkor kerül rá a dekor is. :lol:
szizso Elküldve Február28, 2004 Elküldve Február28, 2004 Nem kell aggódni, dokumentálok rendesen... :lol: Bár a lökösök még nem lesznek felrakva a hétvégén, mert akkor lesz motor+váltó csere. Majd utána héten, ugyanis akkor kerül rá a dekor is. :D "Felpesdül" az élet! :)
opel16v Elküldve Február28, 2004 Elküldve Február28, 2004 Remélem is... Ideje már összerakni a versenygépet. :) Drukkolj hogy alakuljon már valami jó idő is! :lol:
szizso Elküldve Február28, 2004 Elküldve Február28, 2004 én is azt várom, hogy jobb idő legyen de itt most is havazik :? Reméljük jobb idő lesz mert a versenysárkány újmotorját még be is kell járatnod... aztmondtad. Jogsid megvan?
Laci4 Elküldve Február29, 2004 Elküldve Február29, 2004 Elöre is köszi a fényezöt...addig lehet én is megkérdek párat...jártam kelltemben :wink: De azért egy letesztelt ember mindig jobb :)
Lacee Elküldve Március1, 2004 Elküldve Március1, 2004 Opel16v! Figyu ezt már megakartam régebb ota kérdezni:a moci háztetödön a lik mennyibe volt és hogy csináltad/csináltattad? másmien gsi szerü beömlö szted felnyom6ó az enyémre? szal széleskörü tanácsadó bombát vágj ide ! :) lécci.... thx elöre is Hali Lacee
gsi.tamás Elküldve Március1, 2004 Szerző Elküldve Március1, 2004 A GSI beömlő akkor lessz szép ha a lakatos elválalja a peremezését a(mert a a gyári süljesztve van) tetőnek vagy veszel új GSI tetőt! :roll:
Lacee Elküldve Március1, 2004 Elküldve Március1, 2004 hmmm...hát most nem kerültem közelebb a megoldáshoz :) szted nehezen old6o meg vagy megold6o egyáltalán? mennyibe kerülne kb? ienekre gondoltam.....ahhoz viszonyitanék hogy egy gsi gépháztetö 50 körül mozog(DURVÁN!!!) és ehhez képest mennyibe kerülne.....kb ennyi
opel16v Elküldve Március1, 2004 Elküldve Március1, 2004 Patacsinál a GSi tető alig 20 felett mozog, de kell még hozzá a kopoltyúk+fény. Egyébként az nem beömlő, hanem kiömlő a GSi-ken. :) Az enyémet horror árban csinálták, de elég jó eredménye is lett. :lol:
Recommended Posts