Peti85 Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Van valakinek Heko (lengyel) légterelője az első ajtókon? Leengedtem az ablakot...beletettem a légterelőt...megvoltam magammal elégedve hogy nem törtem el...erre mi van...a tükörnél elfogja az üveg helyét... Lehet nem jó évjáratra adták? :huh: Egy üveges ismerősöm az mondjuk azt állítja hogy ez nem a kocka tükrökhöz van....szóval holnap viszem vissza Opelékhez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Van valakinek Heko (lengyel) légterelője az első ajtókon? Leengedtem az ablakot...beletettem a légterelőt...megvoltam magammal elégedve hogy nem törtem el...erre mi van...a tükörnél elfogja az üveg helyét... Lehet nem jó évjáratra adták? :) Egy üveges ismerősöm az mondjuk azt állítja hogy ez nem a kocka tükrökhöz van....szóval holnap viszem vissza Opelékhez... Tudtommal tökmindegy az évjárat és ezzel együtt a tükör formája is. Bár, ahogy észrevettem, mintha a gömbölyű tükörlapok belső széle kijjebb lenne, mint a szögletesnek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Van valakinek Heko (lengyel) légterelője az első ajtókon? Leengedtem az ablakot...beletettem a légterelőt...megvoltam magammal elégedve hogy nem törtem el...erre mi van...a tükörnél elfogja az üveg helyét... Lehet nem jó évjáratra adták? :) Egy üveges ismerősöm az mondjuk azt állítja hogy ez nem a kocka tükrökhöz van....szóval holnap viszem vissza Opelékhez... Nem értem egészen mi a baj, :huh: ott eléri az üveget, de attól fel lehet tekerni az ablakot. :D A felső állásban is el fogja érni, ráadásul végig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Nem értem egészen mi a baj, :huh: ott eléri az üveget, de attól fel lehet tekerni az ablakot. :) A felső állásban is el fogja érni, ráadásul végig. szerintem az a baja, hogy fulra elfoglalja a helyet, és nem megy fel az üveg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Van valakinek Heko (lengyel) légterelője az első ajtókon? Leengedtem az ablakot...beletettem a légterelőt...megvoltam magammal elégedve hogy nem törtem el...erre mi van...a tükörnél elfogja az üveg helyét... Lehet nem jó évjáratra adták? :huh: Egy üveges ismerősöm az mondjuk azt állítja hogy ez nem a kocka tükrökhöz van....szóval holnap viszem vissza Opelékhez... Nekem is így műkszik, ha feltekerem.....akarom mondani nyomom a gombot :) akkor ha felér odafogja a légterelőt. Ha lent van az ablak akkor "kotyog" a műanyag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Nekem szatunás van a corsán,de télen nagyon idegesített és azt hiszem le is fogom róla venni. Semmi értelmét nem látom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Nekem szatunás van a corsán,de télen nagyon idegesített és azt hiszem le is fogom róla venni. Semmi értelmét nem látom. Én már ezzel vettem a kocsit, egy kicsit zavar, ha leengedett ablaknál zörög, de úgy gondolom hogy fogja a szelet, meg az eső se ver be, ha 4-5 centire leengedem az ablakot, a levegő viszont jár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Én már ezzel vettem a kocsit, egy kicsit zavar, ha leengedett ablaknál zörög, de úgy gondolom hogy fogja a szelet, meg az eső se ver be, ha 4-5 centire leengedem az ablakot, a levegő viszont jár. Én is ezzel vettem már a corsát,de lefogom venni. Egyrészt növeli a holtteret az A oszlopnál,másrészt 100 felett szélzaj.Párásodás miatt meg nem huzgálok ablakot,egyik gépem sem párásodik esőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Én is ezzel vettem már a corsát,de lefogom venni. Egyrészt növeli a holtteret az A oszlopnál,másrészt 100 felett szélzaj.Párásodás miatt meg nem huzgálok ablakot,egyik gépem sem párásodik esőben. Ja hát szélzaj az van rendesen. De nekem marad. Legalább ad egy olyan érzést, mintha nagyon gyorsan mennék. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Van valakinek Heko (lengyel) légterelője az első ajtókon? Leengedtem az ablakot...beletettem a légterelőt...megvoltam magammal elégedve hogy nem törtem el...erre mi van...a tükörnél elfogja az üveg helyét... Lehet nem jó évjáratra adták? :huh: Egy üveges ismerősöm az mondjuk azt állítja hogy ez nem a kocka tükrökhöz van....szóval holnap viszem vissza Opelékhez... Nekem szatunás volt, azzal nem volt ilyen gond, évjárattól független volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Nekem szatunás volt, azzal nem volt ilyen gond, évjárattól független volt. Szia Gabi! Sajna nem, épp tegnap kaptam végre valahára egyett bontóban, mert ugye tavaly nyáron valakinek nagyon megtetszett az enyém az ablaktörlőmmel együtt, és szóval ez még a kocka tükrösröl való amit adtak, az enyém meg már a dessinges tükör és nem igazán passzol. Fel megy rá ugyan úgy, csak lent a tükörnél van egy kis 3szög rész ami az új tükörhöz nem kell! :huh: Funkcióban ugyan ugy mükszik, csak ott van az a valami, hát marad is! Ja és ez is Satuna mint a régi, de le tojom, nekem is az a lényeg, hogy a párát tudjam kezelni vele! Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 nekem az új tükröm volt, és ha jól emlékszem régi tükrösre adtam el, jó volt rá :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Na megoldottam...írattam papírt a boltosokkal...a szerelőm meg levásárolja majd...és a pénzt meg akkor megkapom :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pappcsi Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Helo! Olyan problémám lenne hogy beázik a csomagtartóm.Esetleg észlelte ezt már valaki f astrán? Ferdeháturól van szó. Szétkaptam a burkolatokat és a kárpitokat is körbe és az illseztéseknél vizes,sőt még fentröl a csomagtérajtó oldalsó vizelvezetöjéröl is beázik a hátsó lámpa rosz tömitése miatt.Mivel érdemes kikenni az ilesztéseket? Amugy a hátsó ivekre áttérve,ez az utángyártot hátsó doblemezt érdemes felszerelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Helo! Olyan problémám lenne hogy beázik a csomagtartóm.Esetleg észlelte ezt már valaki f astrán? Ferdeháturól van szó. Szétkaptam a burkolatokat és a kárpitokat is körbe és az illseztéseknél vizes,sőt még fentröl a csomagtérajtó oldalsó vizelvezetöjéröl is beázik a hátsó lámpa rosz tömitése miatt.Mivel érdemes kikenni az ilesztéseket? Amugy a hátsó ivekre áttérve,ez az utángyártot hátsó doblemezt érdemes felszerelni? sziloplaszttól kezdve sokminden mással be lehet kenni. nagyon érdemes a dobetét, többet nem lesz mégcsak vizes se szinte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Helo! Amugy a hátsó ivekre áttérve,ez az utángyártot hátsó doblemezt érdemes felszerelni? Valaki azt mondja érdemes valaki azt mondja hogy nem, hanem inkább alvázvédővel kikenni....nekem az lesz...mármint alvázvédővel kikenve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Valaki azt mondja érdemes valaki azt mondja hogy nem, hanem inkább alvázvédővel kikenni....nekem az lesz...mármint alvázvédővel kikenve. aki azt mondtanem az ... na mindegy alvázvédőről annyit,hogy nekem a telet nem bírta ki úgy lepergett... és pont a tankoldali, pedig kis mosogatószivaccsal mostam tisztára. de akárhogy is kened ki az idővel lekopik róla. a műanyag betétmeg szinte soha, ha csak a kerék ki nem dörzsöli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 aki azt mondtanem az ... na mindegy alvázvédőről annyit,hogy nekem a telet nem bírta ki úgy lepergett... és pont a tankoldali, pedig kis mosogatószivaccsal mostam tisztára. de akárhogy is kened ki az idővel lekopik róla. a műanyag betétmeg szinte soha, ha csak a kerék ki nem dörzsöli. Én nem tudom, nekem az Opelesek mondták hogy az után gyártott dobbetét nem igazán jó...mert gyárilag nem is volt....pedig neki érdeke lenne azt mondani vegyem csak meg.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Én nem tudom, nekem az Opelesek mondták hogy az után gyártott dobbetét nem igazán jó...mert gyárilag nem is volt....pedig neki érdeke lenne azt mondani vegyem csak meg.... ez akkora baromság hogy húha :huh: pl gyárilag nem volt mélynyomó, vagy gyárilag nemvolt mp3 akkor azt se vedd meg? :) bocs de ha ők azt mondják,hogy ugorj a kutba beugrasz? és ez az opelék mit takar? rem nem szalont vagy márkaszervízt. csak gondolkozz: dobbetét egy olyan másfél 2 mm es műanyag anyagú, ami a teljes kereket körbeveszi,ergo víz se jut többet a belső ívbe.... alvázvédő: felgórod kaviccsal,és már éri is a víz, illetve még a dobozra is rávan írva,hogy évenknt ellenőrizendő és pótlandó. ilyen kencézősalvázvédő az ALVÁZRA jó,de nem a kerékjáratba szerintem. legjobbeljárás: porszárazra mostt kerékjáratot alvázvédővelkikenni,és aztán mehet adobbetét. 5ezerért lehet venni riderautonál, és örök.. alvázvédő 1700Ft körül van,és egy doboz elég vagy 3évre, ha addig be nem döglik,meg nem kened el máshova. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Helo! Olyan problémám lenne hogy beázik a csomagtartóm.Esetleg észlelte ezt már valaki f astrán? Ferdeháturól van szó. Szétkaptam a burkolatokat és a kárpitokat is körbe és az illseztéseknél vizes,sőt még fentröl a csomagtérajtó oldalsó vizelvezetöjéröl is beázik a hátsó lámpa rosz tömitése miatt.Mivel érdemes kikenni az ilesztéseket? Amugy a hátsó ivekre áttérve,ez az utángyártot hátsó doblemezt érdemes felszerelni? Ha a hátsó kerékjárati műanyag doblemezre gondolsz, akkor az nem utángyártott, mert eredetileg nincs ilyen az autóban. Ellenben rendkívül hasznos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 ez akkora baromság hogy húha :) pl gyárilag nem volt mélynyomó, vagy gyárilag nemvolt mp3 akkor azt se vedd meg? :D bocs de ha ők azt mondják,hogy ugorj a kutba beugrasz? és ez az opelék mit takar? rem nem szalont vagy márkaszervízt. csak gondolkozz: dobbetét egy olyan másfél 2 mm es műanyag anyagú, ami a teljes kereket körbeveszi,ergo víz se jut többet a belső ívbe.... alvázvédő: felgórod kaviccsal,és már éri is a víz, illetve még a dobozra is rávan írva,hogy évenknt ellenőrizendő és pótlandó. ilyen kencézősalvázvédő az ALVÁZRA jó,de nem a kerékjáratba szerintem. legjobbeljárás: porszárazra mostt kerékjáratot alvázvédővelkikenni,és aztán mehet adobbetét. 5ezerért lehet venni riderautonál, és örök.. alvázvédő 1700Ft körül van,és egy doboz elég vagy 3évre, ha addig be nem döglik,meg nem kened el máshova. Hát figyelj....nem vagyok naív hogy bármit bevegyek....de nem értek igazán az ilyen dolgokhoz (ahhoz annál inkább amin közlekedünk>>út :D)...így feltételeztem azt hogy egy Opel Szaküzlet csak tudja... Meg remélem csak 1-1,5 évet kell kibírnia nálam már csak....most lett ősszel a beömlőnél megjavítva...az meg csak nem megy tönkre ilyen gyorsan, úgy hogy nekem szerintem a kence elég lesz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Hát figyelj....nem vagyok naív hogy bármit bevegyek....de nem értek igazán az ilyen dolgokhoz (ahhoz annál inkább amin közlekedünk>>út :D)...így feltételeztem azt hogy egy Opel Szaküzlet csak tudja... Meg remélem csak 1-1,5 évet kell kibírnia nálam már csak....most lett ősszel a beömlőnél megjavítva...az meg csak nem megy tönkre ilyen gyorsan, úgy hogy nekem szerintem a kence elég lesz :) ja kérem aki másfélév után eladja a vasat az ne kenjen rá még sarat se :D és akkor abban az opelos akármiben nem hozzáértők vannak ezt megsúgom :lol: ha nekik ez felesleges dolog :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 ja kérem aki másfélév után eladja a vasat az ne kenjen rá még sarat se :D és akkor abban az opelos akármiben nem hozzáértők vannak ezt megsúgom :D ha nekik ez felesleges dolog :huh: Pedig elvileg ha bele gondol az ember akkor nekik jobban kéne tudniuk. :lol: Az eladás az meg csak azért lenne mert végzek fősulival...és már mást gondoltam ki (off: T3 kipofozása) de aztán lehet ez lesz full felújítva....de ez még a jövő...na de ez nem is ide való téma :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Én nem tudom, nekem az Opelesek mondták hogy az után gyártott dobbetét nem igazán jó...mert gyárilag nem is volt....pedig neki érdeke lenne azt mondani vegyem csak meg.... Tedd rendbe a kerékjáratot- szükség szerint lakatoltass, alvázvédővel kezeld le - utána, ha minden rendben lesz tegyél egy dobbetétet hogy tartósan úgy is maradjon! :huh: Eleve, ha nem jut a fémig a trutyi(vagy ha lényegesen kevesebb is csak) akkor nem tesz kárt benne, nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Pedig elvileg ha bele gondol az ember akkor nekik jobban kéne tudniuk. :D Az eladás az meg csak azért lenne mert végzek fősulival...és már mást gondoltam ki (off: T3 kipofozása) de aztán lehet ez lesz full felújítva....de ez még a jövő...na de ez nem is ide való téma :huh: ha meg belegondolsz: ez egy bolt ugye? ott pedig csak a haszon a lényeg kaksiznak ők arra hogy szétesik alólad a verda, csak minnél több pénzt hagyj ott nekik :D nem veszel betétet de évente veszed a alvázvédőt... aztán meg megint a javítóíveket ennyi ahozzáértésük :lol: ehhez tényleg értenek :) ja nekem nincs diplomám, de neked lesz szóval nem kell rám hallgatni, csak ha visszaolvasol, volt itt olyan aki hasznosnak találta, és már csak az élettapasztalata is felér sztem nem egy diplomával :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts