daykiller Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 nicht kombi, das ist eine CARAVAN. németül sose tanultam, ugyh sorry a raGZásért :) Ferdehátosok ilyet nem tudnak. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Ferdehátosok ilyet nem tudnak. :huh: A málhások meg a hatchback-et nem ismerik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 így kezdtem, tehát midnenki azt csinál amit akar :D Kanten az ész! :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 A málhások meg a hatchback-et nem ismerik! :) Ne málhásozd le mert Zoli meg fog sértődni. Az ő csomagtartója szerintem még szűz. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 A málhások meg a hatchback-et nem ismerik! :P Stufenheck meg most nincs online Kanten az ész! :huh: :) :D :D :lol: :D Ne málhásozd le mert Zoli meg fog sértődni. Az ő csomagtartója szerintem még szűz. :D múltkor vittünk vele 100kiló elektronikai hulladékot...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 A málhások meg a hatchback-et nem ismerik! :) Nem akartam ilyen szakkifejezést alkalmazni. :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Az ő csomagtartója szerintem még szűz. :) Juj! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Nem akartam ilyen szakkifejezést alkalmazni. :huh: :D De szegregálni tudsz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Juj! :huh: Mármint csomag még nem volt benne...így gondoltam...mielőtt megint belekezdünk a dugós, tinicsajos, Gáboros viccelődésekbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Mármint csomag még nem volt benne...így gondoltam...mielőtt megint belekezdünk a dugós, tinicsajos, Gáboros viccelődésekbe. :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 De szegregálni tudsz! :) Azt igen. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Az nekem se ártana, mert elég rendesen összetrutyizza a kerék a sárhányót, meg az ajtó alsó részét. A kerék összesározza a kereket??? :huh: És a sárvédőd ezután tiszta marad? Ma ördögi napom van.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 A kerék összesározza a kereket??? :) És a sárvédőd ezután tiszta marad? Ma ördögi napom van.... :D :huh: Jól írta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Az nekem se ártana, mert elég rendesen összetrutyizza a kerék a sárhányót, meg az ajtó alsó részét. Nekem volt annó szentgotthárdi Astrám, és azon természetesen volt elől hátul lefi, mert annak idején (legalábbis hátul) kötelező volt. Jó volt, nem koszolódott a kocsi oldala. A mostanim rüsselheimi, nincs is rajta semmi leffentyű, de bizony az első kerék mögött csupa kátrány a lemez oldalt. Már többször tisztítottam, de keserves munka. Nem beszélve arról, hogy a jó magyar utakon ha egy csepp eső esik, máris csupa trutyi a kocsi oldala. Én is felszerelnék előre egy párat, viszont a caravánra hátra nem kell. Műanyag minden a kerék mögött, meg takar is elég szépen. Csak az a nehézség nálam, hogy nincs meg a gyári kialakítás a bolháknak a műanyag doblemezen. Faragni meg nem sok kedvem van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 :huh: Jól írta. Szerinted a sárhányó az micsoda? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Szerinted a sárhányó az micsoda? :huh: Ja! :) Értem, uram! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Nekem volt annó szentgotthárdi Astrám, és azon természetesen volt elől hátul lefi, mert annak idején (legalábbis hátul) kötelező volt. Jó volt, nem koszolódott a kocsi oldala. A mostanim rüsselheimi, nincs is rajta semmi leffentyű, de bizony az első kerék mögött csupa kátrány a lemez oldalt. Már többször tisztítottam, de keserves munka. Nem beszélve arról, hogy a jó magyar utakon ha egy csepp eső esik, máris csupa trutyi a kocsi oldala. Én is felszerelnék előre egy párat, viszont a caravánra hátra nem kell. Műanyag minden a kerék mögött, meg takar is elég szépen. Csak az a nehézség nálam, hogy nincs meg a gyári kialakítás a bolháknak a műanyag doblemezen. Faragni meg nem sok kedvem van. Nem kell faragni. Én tettem már az enyémre is, a régi Caravanunkra is, egyiket se kellett faragni. A műanyag doblemez szemmel nem is látható módon ki van könnyítve azona részen, ahová a tartófülek mennek. Sztem hátra se ártana. Én itt vettem, eredeti GM, beépítési útmutatóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Nem kell faragni. Én tettem már az enyémre is, a régi Caravanunkra is, egyiket se kellett faragni. A műanyag doblemez szemmel nem is látható módon ki van könnyítve azona részen, ahová a tartófülek mennek. Sztem hátra se ártana. Én itt vettem, eredeti GM, beépítési útmutatóval. Köszi, megvizslatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Nekem van rajta! :D :huh: És még soha nem sérült meg pedig gyakran megyek át fekvőrendőrökön meg az esetenként attól is rázósabb kátyúkon. Hasznos dolog, az biztos hogy a trutyi javát meg a kavicsokat kivédi, de az autó oldala igy is csupa kosz esős időben illetve latyakos utakon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 ...még soha nem sérült meg pedig gyakran megyek át fekvőrendőrökön meg az esetenként attól is rázósabb kátyúkon.... gondolom gyári magasságú az autó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 gondolom gyári magasságú az autó :huh: Igen. :) Neked valóban necces lenne..és ronda is. :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Igen. :huh: Neked valóban necces lenne..és ronda is. :D :lol: :) végre valaki..köszönöm! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 ma mostan meg a kocsit... legutóbb vagy egy hónapja... akkor is vakartam a nyári trutyi maradványokat, meg most is... csak azt nem tudom, most mit górt fel magára... kátrányt nemigen... de akkor mit? és igencsak jólenne nekem is legalább előlre, mert 10el mentem 20métert, és az első ajtó feléig sáros volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 ma mostan meg a kocsit... legutóbb vagy egy hónapja... akkor is vakartam a nyári trutyi maradványokat, meg most is... csak azt nem tudom, most mit górt fel magára... kátrányt nemigen... de akkor mit? és igencsak jólenne nekem is legalább előlre, mert 10el mentem 20métert, és az első ajtó feléig sáros volt... Te 10-el haladtál, de a kerék mennyit forgott ? :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Te 10-el haladtál, de a kerék mennyit forgott ? :) :huh: sár se volt, csak két tócsa, a 60ló meg nem kapar annyira aszfalton :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts