Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Na szereztem kis pénzér első sárhányó gumikat :D csak fel kéne majd tenni :huh:

Meg úgy fest hamarosan az új hátsó lámpák is megjönnek...képeket már láttam róluk :)

Az nekem se ártana, mert elég rendesen összetrutyizza a kerék a sárhányót, meg az ajtó alsó részét.

Megosztás:

Az nekem se ártana, mert elég rendesen összetrutyizza a kerék a sárhányót, meg az ajtó alsó részét.

Nekem se. Legközelebbi projekt az lesz, motorjavítás után. Gondolom előre olyan van, ami bármelyik karosszériás autóra jó, csak hátulra nem mindegy, hogy Caravan vagy sem.

Megosztás:

én semmi pénzért nem raknék ilyen gumicuccot a kocsira...1 ronda, 2 az elsö fekvő letépné, 3 még mindig ronda

Ne olyan gumi leffencsre gondolj ami a tuning Ladákon szokott lenni. Ez lefele talán 10 centit megy, inkább az oldalsó része lényeg hogy a kerék kanyarba ne csapja a kavicsot, sarat a kasztnira. Itt egy kép bár nem nagyon látszik rajta. :huh:

Megosztás:

Baromság.Nem tépi le a fekvő rendőr.

Másrészt az első hasznos,mert nem veri fel az oldalára nyáron a kátrányt.

le lehet szedni azt is....amugy meg nem tépi le, csak meghajlítja. az esztétikum hiányát fenntartom.

Ne olyan gumi leffencsre gondolj ami a tuning Ladákon szokott lenni. Ez lefele talán 10 centit megy, inkább az oldalsó része lényeg hogy a kerék kanyarba ne csapja a kavicsot, sarat a kasztnira. Itt egy kép bár nem nagyon látszik rajta. :D

eléggé gumilefecs...10centit lóg le az alja meg van 13ra na bumm :huh: és még mindig ronda :D

De neki nem lehet,kiröhögnék a bojrészerek! :)

valszeg, mivel ők is tudják h RONDA

Megosztás:

valszeg, mivel ők is tudják h RONDA

A bojrészerek általában ostobák! :huh:

Neked nem tetszik,de attól még hasznos.

Másrészt nekem a dezsőn van elöl,hátul és nem hajlott még le,vagy szakadt le,pedig van hogy hozzáér valamihez.

Amúgy kérdezd meg Márkot,ő is épp most vesz a sajátjára előre! :)

Megosztás:

A bojrészerek általában ostobák! :)

Neked nem tetszik,de attól még hasznos.

Másrészt nekem a dezsőn van elöl,hátul és nem hajlott még le,vagy szakadt le,pedig van hogy hozzáér valamihez.

Amúgy kérdezd meg Márkot,ő is épp most vesz a sajátjára előre! :D

de ő más miatt vesz...nagypapimobilt csinál az xeből :huh:

Megosztás:

de ő más miatt vesz...nagypapimobilt csinál az xeből :huh:

Nekem mást mondott!

Ő is utálja a felcsapott kátrányt féktisztítóval vakarni nyáron,másrészt sok sós lét megfog télen,ami így nem a küszöböt veri.

De figy má: neked nem tetszik,az egy dolog,attól még más vehet nem? :)

Megosztás:

Nekem mást mondott!

Ő is utálja a felcsapott kátrányt féktisztítóval vakarni nyáron,másrészt sok sós lét megfog télen,ami így nem a küszöböt veri.

De figy má: neked nem tetszik,az egy dolog,attól még más vehet nem? :huh:

én semmi pénzért nem raknék ilyen gumicuccot a kocsira...1 ronda, 2 az elsö fekvő letépné, 3 még mindig ronda

így kezdtem, tehát midnenki azt csinál amit akar :)

Megosztás:

Nekem mást mondott!

De figy má: neked nem tetszik,az egy dolog,attól még más vehet nem? :huh:

De miért nem képzeled magad Zoli helyébe. Van egy kombija, amit elővesz csütörtök esténként, mert nem akar bkv-zni. Az a pár km alatt úgysem lesz sáros. :)

Ha Te is így autóznál, nem akarnál tenni rá.

Megosztás:

De miért nem képzeled magad Zoli helyébe. Van egy kombija, amit elővesz csütörtök esténként, mert nem akar bkv-zni. Az a pár km alatt úgysem lesz sáros. :huh:

nicht kombi, das ist eine CARAVAN. németül sose tanultam, ugyh sorry a raGZásért + a többi hibáért:lol:

amúgy tökmind1, majd az eső lemossa.:)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.