Novy Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Is-is. szépen előkészítetted amúgy, gondolom ment is rá egyből alapozóréteg stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Mennyire nehéz kicserélni a kilincseket az Astrán :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Mennyire nehéz kicserélni a kilincseket az Astrán :blush: Nem vészes...ha leszeded az ajtó burkolatot, onnan adja magát a dolog, csak a mechanikát kell belőle kipattintani meg 2 anyát kicsavarni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 szépen előkészítetted amúgy, gondolom ment is rá egyből alapozóréteg stb... Fémtisztára takarítás flex&drót korong,aztán zsírtalanítás,3 réteg alapozó és 3 réteg fedő. Aztán kimaszkol újra és alvázvédővel a küszöb alját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Féntisztára takarítás flex&drót korong,aztán zsírtalanítás,3 réteg alapozó és 3 réteg fedő réteg. Aztán kimaszkol újra és alvázvédővel a küszöb alját. elég korrektnek hangzik (:blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Na szereztem kis pénzér első sárhányó gumikat :D csak fel kéne majd tenni :huh: Meg úgy fest hamarosan az új hátsó lámpák is megjönnek...képeket már láttam róluk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Na szereztem kis pénzér első sárhányó gumikat :D csak fel kéne majd tenni :huh: Meg úgy fest hamarosan az új hátsó lámpák is megjönnek...képeket már láttam róluk :) Az nekem se ártana, mert elég rendesen összetrutyizza a kerék a sárhányót, meg az ajtó alsó részét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Az nekem se ártana, mert elég rendesen összetrutyizza a kerék a sárhányót, meg az ajtó alsó részét. Meg épp figyeltem a karosszéria élén a festéket leveri az amit felszór a kerék...szóval azt elöbb orvosolom aztán ugy megy rá fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Az nekem se ártana, mert elég rendesen összetrutyizza a kerék a sárhányót, meg az ajtó alsó részét. Nekem se. Legközelebbi projekt az lesz, motorjavítás után. Gondolom előre olyan van, ami bármelyik karosszériás autóra jó, csak hátulra nem mindegy, hogy Caravan vagy sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 én semmi pénzért nem raknék ilyen gumicuccot a kocsira...1 ronda, 2 az elsö fekvő letépné, 3 még mindig ronda Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 én semmi pénzért nem raknék ilyen gumicuccot a kocsira...1 ronda, 2 az elsö fekvő letépné, 3 még mindig ronda Baromság.Nem tépi le a fekvő rendőr. Másrészt az első hasznos,mert nem veri fel az oldalára nyáron a kátrányt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 én semmi pénzért nem raknék ilyen gumicuccot a kocsira...1 ronda, 2 az elsö fekvő letépné, 3 még mindig ronda Ne olyan gumi leffencsre gondolj ami a tuning Ladákon szokott lenni. Ez lefele talán 10 centit megy, inkább az oldalsó része lényeg hogy a kerék kanyarba ne csapja a kavicsot, sarat a kasztnira. Itt egy kép bár nem nagyon látszik rajta. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 De neki nem lehet,kiröhögnék a bojrészerek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Zsolthy! A motor topikban feltett kérdésedre a válasz: Bele lehet tenni a sima fekete lökösbe a ködlámpát...nekem is utólag lett berakva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Baromság.Nem tépi le a fekvő rendőr. Másrészt az első hasznos,mert nem veri fel az oldalára nyáron a kátrányt. le lehet szedni azt is....amugy meg nem tépi le, csak meghajlítja. az esztétikum hiányát fenntartom. Ne olyan gumi leffencsre gondolj ami a tuning Ladákon szokott lenni. Ez lefele talán 10 centit megy, inkább az oldalsó része lényeg hogy a kerék kanyarba ne csapja a kavicsot, sarat a kasztnira. Itt egy kép bár nem nagyon látszik rajta. :D eléggé gumilefecs...10centit lóg le az alja meg van 13ra na bumm :huh: és még mindig ronda :D De neki nem lehet,kiröhögnék a bojrészerek! :) valszeg, mivel ők is tudják h RONDA Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 valszeg, mivel ők is tudják h RONDA Sokkal rondább, hogyha koszos az autód oldala. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Sokkal rondább, hogyha koszos az autód oldala. :) sztem nem, amúgy meg mosni, nem vakarni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 valszeg, mivel ők is tudják h RONDA A bojrészerek általában ostobák! :huh: Neked nem tetszik,de attól még hasznos. Másrészt nekem a dezsőn van elöl,hátul és nem hajlott még le,vagy szakadt le,pedig van hogy hozzáér valamihez. Amúgy kérdezd meg Márkot,ő is épp most vesz a sajátjára előre! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 A bojrészerek általában ostobák! :) Neked nem tetszik,de attól még hasznos. Másrészt nekem a dezsőn van elöl,hátul és nem hajlott még le,vagy szakadt le,pedig van hogy hozzáér valamihez. Amúgy kérdezd meg Márkot,ő is épp most vesz a sajátjára előre! :D de ő más miatt vesz...nagypapimobilt csinál az xeből :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 de ő más miatt vesz...nagypapimobilt csinál az xeből :huh: Nekem mást mondott! Ő is utálja a felcsapott kátrányt féktisztítóval vakarni nyáron,másrészt sok sós lét megfog télen,ami így nem a küszöböt veri. De figy má: neked nem tetszik,az egy dolog,attól még más vehet nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Nekem mást mondott! Ő is utálja a felcsapott kátrányt féktisztítóval vakarni nyáron,másrészt sok sós lét megfog télen,ami így nem a küszöböt veri. De figy má: neked nem tetszik,az egy dolog,attól még más vehet nem? :huh: én semmi pénzért nem raknék ilyen gumicuccot a kocsira...1 ronda, 2 az elsö fekvő letépné, 3 még mindig ronda így kezdtem, tehát midnenki azt csinál amit akar :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 de ő más miatt vesz...nagypapimobilt csinál az xeből :huh: Vagy csak mert praktikus akar lenni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Nekem mást mondott! Ő is utálja a felcsapott kátrányt féktisztítóval vakarni nyáron,másrészt sok sós lét megfog télen,ami így nem a küszöböt veri. De figy má: neked nem tetszik,az egy dolog,attól még más vehet nem? :huh: De miért nem képzeled magad Zoli helyébe. Van egy kombija, amit elővesz csütörtök esténként, mert nem akar bkv-zni. Az a pár km alatt úgysem lesz sáros. :) Ha Te is így autóznál, nem akarnál tenni rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Vagy csak mert praktikus akar lenni. :huh: Na igen. Főleg télen nehéz az autót tisztán tartani. Ahogy nézegettem, sokat segítene ez rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 De miért nem képzeled magad Zoli helyébe. Van egy kombija, amit elővesz csütörtök esténként, mert nem akar bkv-zni. Az a pár km alatt úgysem lesz sáros. :huh: nicht kombi, das ist eine CARAVAN. németül sose tanultam, ugyh sorry a raGZásért + a többi hibáért:lol: amúgy tökmind1, majd az eső lemossa.:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts