J0hnny Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Na ez most nem tiszta...mik azok az ellendarabok? :blush: A tükrök: http://www.kepfeltoltes.hu/view/090228/DSC...ltoltes.hu_.jpg A fekete csatlakozó,ami kijön a tükörből,annak az ellendarabja és majd a kapcsoló/joystick csatija. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 A fekete csatlakozó,ami kijön a tükörből,annak az ellendarabja és majd a kapcsoló/joystick csatija. Jaaaa így okés... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Jaja ez mondjuk igaz :) Ami a kesztyűtartóban van az is szaladgál benne néha :D És én sajnos...vagy lehet nem is sajnos...de olyan vagyok hogy ha valami olyan zajt hallok akkor már azt figyelem mi lehet az, és megtalálni az okát... Nekem egy 100-as tuskós papírzsepi van ott. Az tuti nem zörög és nem is esik ki. Oda egyébként tervezem, hogy világítást rakok és akkor az ember látja mikor beszáll, hogy hova lép. :blush: De ez már elektromos téma. Amúgy én próbálok mindent úgy elhelyezni az autóban, legyen az csomagtér vagy kesztyűtartó, hogy ne tudjanak mozogni. Vagy az ütközési pontokhoz rakok avlami puhább anyagot, pl kettő vagy több cucc közé rongyot. Mondjuk nekem most az üres ablakmosó folyadék kannája rendeződik a csomitérben, pedig már hatvanszor ráraktam a nehéz plédet.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Mondjuk nekem most az üres ablakmosó folyadék kannája rendeződik a csomitérben, pedig már hatvanszor ráraktam a nehéz plédet.. :blush: mennyivel egyszerübb lenne kivenni az üres flakont :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 mennyivel egyszerübb lenne kivenni az üres flakont :blush: Hát igen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 mennyivel egyszerübb lenne kivenni az üres flakont :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Előkészítve: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 ez korrózió, vagy pikk pakk csit csat miatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Cserélve lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Cserélve lett. nem mondod????? feltünt képzeld. arra gondoltam, hogy miért lett cserélve, mert szétrohadt vagy mert megtört? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 A tükrök és kapcsoló ellendarabjai mindenképpen kellenek,bár a legjobb az lenne,ha az ajtóátvezetők is meglennének. A relét ne felejtsd el a fűtéshez. Én ma hoztam el a Karcsitól a relét, hétfőn hozom a bontóból a kapcsolót de kábelköteg nincs, úgyhogy 20 méter 0.75-ös dróttal a kapcsolási rajzal, meg a forrasztópákával beköltözök 2 napra a kocsiba. Én simán ki tudtam cserélni a tükör külsejét, egy patent fogja középtájékon a hátoldalon. Kicsit le is törtem ahogy levettem a régi fekete burkolatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Én ma hoztam el a Karcsitól a relét, hétfőn hozom a bontóból a kapcsolót de kábelköteg nincs, úgyhogy 20 méter 0.75-ös dróttal a kapcsolási rajzal, meg a forrasztópákával beköltözök 2 napra a kocsiba. Én simán ki tudtam cserélni a tükör külsejét, egy patent fogja középtájékon a hátoldalon. Kicsit le is törtem ahogy levettem a régi fekete burkolatot. Hajaj akkor ez kényes dolog....lehet jobban járnék egy jó külsővel ellátott egyeddel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Kicsit le is törtem ahogy levettem a régi fekete burkolatot. én is eltörtem a donorét anno, a gömbölyű se egyszerüen van odafogatva Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Hajaj akkor ez kényes dolog....lehet jobban járnék egy jó külsővel ellátott egyeddel.... Ja csak az elektromos tükreim gyári feketék, a kocsin meg színrefújt fehérek vannak. Nem nézett volna ki rosszul feketével sem, de ha már megszoktam a fehéret inkább burkolatot cseréltem. Persze megtartom a régit is, mert ahogy néztem átt lehet mókolni a motorokat, meg a fűtést a mechanikusba is, ha esetleg sérülne az új. :blush: Nem szeretném, de mit lehet tudni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Ja csak az elektromos tükreim gyári feketék, a kocsin meg színrefújt fehérek vannak. Nem nézett volna ki rosszul feketével sem, de ha már megszoktam a fehéret inkább burkolatot cseréltem. Persze megtartom a régit is, mert ahogy néztem átt lehet mókolni a motorokat, meg a fűtést a mechanikusba is, ha esetleg sérülne az új. :blush: Nem szeretném, de mit lehet tudni. Értem...nekem fekete....max a fehér lenne jó nekem is még :) Csak nekem meg az lenne a furcsa... Amugy a kábelei elférnek abban az átvezetőben amiben az elektromos ablak és a központi is megy? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Értem...nekem fekete....max a fehér lenne jó nekem is még :lol: Csak nekem meg az lenne a furcsa... Amugy a kábelei elférnek abban az átvezetőben amiben az elektromos ablak és a központi is megy? :blush: Abban a bajonetzáras fekete akármiben ami megy át az ajtóba a kasztniból? muszáj lesz neki, csak ott lehet átvinni. De a rajz alapján csak olyan 6 szál drótnak kell átmennie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Abban a bajonetzáras fekete akármiben ami megy át az ajtóba a kasztniból? muszáj lesz neki, csak ott lehet átvinni. De a rajz alapján csak olyan 6 szál drótnak kell átmennie. Bízzunk benne hogy elfér :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Bízzunk benne hogy elfér :blush: Fúrsz egy lyukat 8-as furóval a bajonettzáron keresztül, azon át lehet fűzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 mindig csak a faragás, véletlenül se próbáld bekötni rendesen a csatlakozóba :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 mindig csak a faragás, véletlenül se próbáld bekötni rendesen a csatlakozóba :blush: Hát ha már ki van kábelozva természetesen egyszerűbb összedugni a csatikat aztán gó! De mivel nekem nincsen bekábelezve semmi gyárilag, nekem egyszerűbb kifúrni a bajonetzáras csatit az ajtóban, és áthuzni a kábeleket, mint ott megszakítani, rakni a két végére csatit és összedugni. Így is kell eleget forrasztani, kötni,nem akarok plussz hibalehetőséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Hát ha már ki van kábelozva természetesen egyszerűbb összedugni a csatikat aztán gó! De mivel nekem nincsen bekábelezve semmi gyárilag, nekem egyszerűbb kifúrni a bajonetzáras csatit az ajtóban, és áthuzni a kábeleket, mint ott megszakítani, rakni a két végére csatit és összedugni. Így is kell eleget forrasztani, kötni,nem akarok plussz hibalehetőséget. és ha majd vmiért szét kell húzni a csatit? akkor úgy is el kell vágni a kábelt :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Hát ha már ki van kábelozva természetesen egyszerűbb összedugni a csatikat aztán gó! De mivel nekem nincsen bekábelezve semmi gyárilag, nekem egyszerűbb kifúrni a bajonetzáras csatit az ajtóban, és áthuzni a kábeleket, mint ott megszakítani, rakni a két végére csatit és összedugni. Így is kell eleget forrasztani, kötni,nem akarok plussz hibalehetőséget. Akkor legalább sorkapcsozd meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Nálam sem volt előkészítve, de bontóban vettem kábelköteget hozzá (karosszéria felölit is megvettem). :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Nálam sem volt előkészítve, de bontóban vettem kábelköteget hozzá (karosszéria felölit is megvettem). :blush: így a leg egyszerűbb sztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 nem mondod????? feltünt képzeld. arra gondoltam, hogy miért lett cserélve, mert szétrohadt vagy mert megtört? Is-is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts