Peti85 Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 A város felső részében is parkol a garázs előtt (!) egy fehér F Astra Caravan, ami a jobb első keréktől a tankajtóig a küszöbön át teljesen "ősz-barna-metál" fényezésű. Tehát rozsdás. :blush: Retró stílus :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Nekem így néz ki. :blush: Neked egy ilyen kell: http://kepfeltoltes.hu/090122/95375813923_...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Nekem így néz ki. :lol: Nekem meg így. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Nekem meg így. :blush: Hasonló lyuk nekem is van a bal hátsó kerékjárati ívben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Poetry Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy mennyibe fájhat Astra F Caravan-hoz egy hátsó szélvédő (fűtőszálas)? És hol érdemes? Újonnan és használtan is érdekelne, bár a használt nyilván olcsóbb lesz. Még csak 15 perce keresgélek, gondoltam rákérdezek nálatok is. Előre is köszönöm a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy mennyibe fájhat Astra F Caravan-hoz egy hátsó szélvédő (fűtőszálas)? És hol érdemes? Újonnan és használtan is érdekelne, bár a használt nyilván olcsóbb lesz. Még csak 15 perce keresgélek, gondoltam rákérdezek nálatok is. Előre is köszönöm a válaszokat! Tudtommal nem sokan vettek ilyet mostanában közülünk. Nem egy igazi kopó alakatrész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy mennyibe fájhat Astra F Caravan-hoz egy hátsó szélvédő (fűtőszálas)? És hol érdemes? Újonnan és használtan is érdekelne, bár a használt nyilván olcsóbb lesz. Még csak 15 perce keresgélek, gondoltam rákérdezek nálatok is. Előre is köszönöm a válaszokat! Én csak az 5ajtóshoz tudok árat mondani, abból is a szinezetlen változatra: Bontottra nekem 15.000Ft-ot újra 23.000Ft-ot mondtak...+6.000Ft munkadíj Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy mennyibe fájhat Astra F Caravan-hoz egy hátsó szélvédő (fűtőszálas)? És hol érdemes? Újonnan és használtan is érdekelne, bár a használt nyilván olcsóbb lesz. Még csak 15 perce keresgélek, gondoltam rákérdezek nálatok is. Előre is köszönöm a válaszokat! Mi lelte a régit? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Poetry Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Mi lelte a régit? :blush: Áhh, bukta a dolog. :lol: Parkolóban lassú tolatásnál egy kisteher állt ott, ahol nem kellett volna. A platója megnyomta az üveget. Berobbant. :) Holnap csere használtra. Ilyen ajánlatot kaptam: 12-14e az üveg + 10e körüli a munkadíj. Holnap meglesz a pontos összeg. Köszi az infókat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Áhh, bukta a dolog. :blush: Parkolóban lassú tolatásnál egy kisteher állt ott, ahol nem kellett volna. A platója megnyomta az üveget. Berobbant. :lol: Holnap csere használtra. Ilyen ajánlatot kaptam: 12-14e az üveg + 10e körüli a munkadíj. Holnap meglesz a pontos összeg. Köszi az infókat! Hú, az gáz. Én mégcsak a tükröt tolattam le, de azt sikerült visszapattintani. Szerintem nem is rossz az ajánlat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Hello Mindenki! A tükör műanyag borítását nehéz ügy kicserélni? (kocka tükör).....Mert eddig úgy fest lesz 4.000Ft-ért elektromos tükröm .... csak az egyik borítása nincs meg így a sajátjaimat kell át tenni majd. Sajna a kapcsolója nincs meg....így azt kell most hajtanom....volt aki 5ezret akart a kapcsolóért....szerintem az sok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Ja meg a másik ami érdekelne, hogy a kesztyűtartó alá azt a polcot enyémbe is bele lehet rakni? Ha igen mi a módja? 3000 Ft-ot megér? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Ja meg a másik ami érdekelne, hogy a kesztyűtartó alá azt a polcot enyémbe is bele lehet rakni? Ha igen mi a módja? 3000 Ft-ot megér? Köszi! Sztem mindegyikbe be lehet tenni, nekem is van, ha jól rémlik, 3 csavar fogja. Ha jól tudom, ebből is volt fekete meg szürke fajta, nekem a szürke belsőterű autómban fekete a polc, ha valakinek fekete kéne szürke helyett, cserélhetünk :blush: Ja, és más a lábtérfűtés műanyag csöve is azon az oldalon a polcoshoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Sztem mindegyikbe be lehet tenni, nekem is van, ha jól rémlik, 3 csavar fogja. Ha jól tudom, ebből is volt fekete meg szürke fajta, nekem a szürke belsőterű autómban fekete a polc, ha valakinek fekete kéne szürke helyett, cserélhetünk :blush: Ja, és más a lábtérfűtés műanyag csöve is azon az oldalon a polcoshoz. Értem....azt nem tudom nekem a lábtérfűtés ott milyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Értem....azt nem tudom nekem a lábtérfűtés ott milyen... Link neked. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Hello Mindenki! A tükör műanyag borítását nehéz ügy kicserélni? (kocka tükör).....Mert eddig úgy fest lesz 4.000Ft-ért elektromos tükröm .... csak az egyik borítása nincs meg így a sajátjaimat kell át tenni majd. Sajna a kapcsolója nincs meg....így azt kell most hajtanom....volt aki 5ezret akart a kapcsolóért....szerintem az sok... Le tudod róla húzni a borítást,belül van egy fül ami tartja,jól nézd meg és csavarhuzóval feszítsd el,aztán próbáld lehúzni róla a borítást.Óvatosan,mert könnyen törik. Kapcsoló kell neked,a köteg másik fele és egy időzítő relé. A kapcsolval vigyázz,nehogy vauxhall legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Ja meg a másik ami érdekelne, hogy a kesztyűtartó alá azt a polcot enyémbe is bele lehet rakni? Ha igen mi a módja? 3000 Ft-ot megér? Köszi! 3 ezer szerintem sok... bár komfortosabb, meg szebb is lesz vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Link neked. :lol: Köszi....jéé mennyivel kisebb igy a hely azon az oldalon :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Ja meg a másik ami érdekelne, hogy a kesztyűtartó alá azt a polcot enyémbe is bele lehet rakni? Ha igen mi a módja? 3000 Ft-ot megér? Köszi! Anno én is agyaltam rajta,hogy kellene,de most a corsában van és az astrában nem hiányzik. Egyrészt aki sötétben száll be,azonnal lerughatja,másrészt amit oda raksz,az úgy fog kanyarban csörömpölni,hogy azzonal idegbajt kapsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Le tudod róla húzni a borítást,belül van egy fül ami tartja,jól nézd meg és csavarhuzóval feszítsd el,aztán próbáld lehúzni róla a borítást.Óvatosan,mert könnyen törik. Kapcsoló kell neked,a köteg másik fele és egy időzítő relé. A kapcsolval vigyázz,nehogy vauxhall legyen. akkor egyszerűbb ha a komplett kábelköteget is elkérem a sráctól....vagy az autóvillamossági szakik megoldják anélkül is nem? Abból kiindulva hogy az elektromos ablakom ugy volt begányolva....és szépen berelézték oldalanként 2 relével.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Anno én is agyaltam rajta,hogy kellene,de most a corsában van és az astrában nem hiányzik. Egyrészt aki sötétben száll be,azonnal lerughatja,másrészt amit oda raksz,az úgy fog kanyarban csörömpölni,hogy azzonal idegbajt kapsz. Jaja ez mondjuk igaz :blush: Ami a kesztyűtartóban van az is szaladgál benne néha :lol: És én sajnos...vagy lehet nem is sajnos...de olyan vagyok hogy ha valami olyan zajt hallok akkor már azt figyelem mi lehet az, és megtalálni az okát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 akkor egyszerűbb ha a komplett kábelköteget is elkérem a sráctól....vagy az autóvillamossági szakik megoldják anélkül is nem? Abból kiindulva hogy az elektromos ablakom ugy volt begányolva....és szépen berelézték oldalanként 2 relével.... A tükrök és kapcsoló ellendarabjai mindenképpen kellenek,bár a legjobb az lenne,ha az ajtóátvezetők is meglennének. A relét ne felejtsd el a fűtéshez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Jaja ez mondjuk igaz :blush: Ami a kesztyűtartóban van az is szaladgál benne néha :lol: És én sajnos...vagy lehet nem is sajnos...de olyan vagyok hogy ha valami olyan zajt hallok akkor már azt figyelem mi lehet az, és megtalálni az okát... Akkor felejtsd el a polcot szerintem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 A tükrök és kapcsoló ellendarabjai mindenképpen kellenek,bár a legjobb az lenne,ha az ajtóátvezetők is meglennének. A relét ne felejtsd el a fűtéshez. Na ez most nem tiszta...mik azok az ellendarabok? :blush: A tükrök: http://www.kepfeltoltes.hu/view/090228/DSC...ltoltes.hu_.jpg Jaja akkor a polc felejtős téma...nem hiányzik hogy zörögjön benne vmi...vagy valaki lerugdalja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Anno én is agyaltam rajta,hogy kellene,de most a corsában van és az astrában nem hiányzik. Egyrészt aki sötétben száll be,azonnal lerughatja,másrészt amit oda raksz,az úgy fog kanyarban csörömpölni,hogy azzonal idegbajt kapsz. nekem soha senki nem rugott még bele... a csörgés az igaz, de én tettem alá egy filcet és nagymértékben csökkent... ezenfelül én még azt tartom gondnak, ha erősebben gyorsítok ki tud pottyanni onnan egy két dolog.. pedig ez csak 60 ló Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts