Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Sikerült, csak nagyon picike lett! Ahogy nézem, ez kadett gsi digitórája.... :blush:

Ha F Astrába való lett volna, akkor rámartam volna :lol:

F be való nincs

valahol, talán az elektromosba írták milyen verziók vannak.

Elküldve

Azt hittem h a kadett gsi alkatrészeken hamar elkel de nem igazán kell senkinek.pedig egyre ritkában lehet hozájutni dolgokhoz.Na mindegy :blush: :lol:

Elküldve
bele van faragva!!!!

de írtam hogy másik topicba van kolléga, Cartárs, aki tud erről neked mesélni

én csak azt mondom, amit ő mondott :lol:

ááá nem faragunk.... marad a gyári :blush:

Elküldve
Digit. műszer, momo kormány meg egy plüss kutyus!? - ez ám az összhatás! :blush: Mellesleg, nekem személy szerint, nem tetszenek a digitális műszeregységek. Szerintem nem néz ki jól az Astrában :lol: , de ez legyen az én bajom. :D

szerk.: ...persze a sima közúti használatra szánt autókra értettem!

vhogy én is így vagyok ezzel :)

Elküldve
Digit. műszer, momo kormány meg egy plüss kutyus!? - ez ám az összhatás! :blush: Mellesleg, nekem személy szerint, nem tetszenek a digitális műszeregységek. Szerintem nem néz ki jól az Astrában :) , de ez legyen az én bajom. :D

szerk.: ...persze a sima közúti használatra szánt autókra értettem!

Szerintem a Momo kormány kifejezetten jól néz ki.... nekem tetszik :lol:

Elküldve

Na tessék -itt van 1, egész ócsóért be lehet szerezni -nekem mondjuk a szekrényben hever.

1394.1.0.jpg

Ja! Ésszel és erővel mert eltörheti a visszahatás a koma csuklóját. :lol: :blush:

Elküldve

sanya, ha jössz jövőhónapba nem hozod ezt le nekem kőcsönbe? :blush: :lol:

ha már úgyis csak hever... meg még eltörve se volt a karom ilyentől, meg mástól se mondjuk :)

Elküldve
ááá nem faragunk.... marad a gyári :blush:

Esetleg meg lehet bolondítani a gyári műszeregységet egy plazmaszámlappal, ha a dizájn a cél :lol:

Elküldve
Hello Mindenki!

5 ajtósba csak az 5ajtós hátsó ülés sor passzol? Ja meg az ajtókárpitok is hogy kompatibilisek? Vagy sehogy?

5 ajtósba ajtókárpit tuti nem passzola 3 ajtóséval...

5 ajtós talán a caravánnal meg a 4 ajtóssal passzol kárpitilag.

Elküldve
5 ajtósba ajtókárpit tuti nem passzola 3 ajtóséval...

5 ajtós talán a caravánnal meg a 4 ajtóssal passzol kárpitilag.

Szerintem is, ahogy én láttam az 5-ajtósban, a caravanban, meg a sedanban egyforma a hátsó üléssor.

Elküldve
Szerintem is, ahogy én láttam az 5-ajtósban, a caravanban, meg a sedanban egyforma a hátsó üléssor.

én ajtókárpitról beszéltem

Elküldve

Az 5 ajtós kárpitja biztosan nem jó a 3 ajtósba, de a hátsó ülések miért ne passzolhatnának?...szerintem lehetséges, de nem tudom csak gondolom! :blush:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.