Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

biztosan vmi sokpénzű fanatikus :)

Egyet biztosan ismerek. De az nem Tatabánya környéki :blush: Haverom 4t wartburgjához kellett volna piszkálni valamit, és ehhez a sráchoz átmentünk. Egy 1.es golfja volt átépítve versenyautónak, egy 2.-es utcára (hengerenkénti szuris, megy mint a disznós) és kb 4 teljes ótó volt darabokra szedve a pinyóba :D De a plexi-ig nem jutott el. Ő lecsiszolta a gépháztetőt, kitakarta a motívumot, aztán lesavazta a többit :lol: Nah az nem kopik le róla :D

Megosztás:

átnézegettem, érdekes volt végignézni hogy fejlődött a vas kívül belül, a kezdeti csupasz fehértől a mostaniig :blush:

láttam pár példát a festhető lökösre is biony törik :lol:

és találtam pár képet a mocitetőről.

http://kepfeltoltes.hu/view/090216/opgabmo...ltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/090216/opgabmo...ltoltes.hu_.jpg

a zár dolgot gondoltam, hogy rallys zárral oldottad meg, a clion "nekünk" is úgy van elől hátul

Megosztás:

gabi láttam a légszűrő leválasztásást a mocitól, a melg miatt van erre szükség, olyat nem prónáltál még hozzá, hogy ilyen hővisszaverő lemezt tenni arra a lemezre? vagy ilyen szinten felesleges foglalkozni vele?

Nekem felesleges, mert nem dugóban araszolok vele :blush:

Megosztás:

Mi ez kartervédő? Kizárt dolog, mert nem tudom. :D De nagyon csodálkoznák, ha ki kéne venni a motort a felszereléséhez.

Ja, bocsesz! :lol: Igen, motor alatti takaróelem..vagy hogyan is forditsam le hogy közérthető legyen!? De értitek, ugye!? :)

A felfogatási pontok a motortartón vannak, azért gondoltam hogy esetleg..netán-tán, hátha... Mintegy alátétszerűen a csavarokra kell felfűzni.. :blush:

Megosztás:

Akkor nem is lenne hülyeség egyet beszerelni! :blush:

Hát nem tudom, én elég gyakran mászok a kocsi alá, akkor minden alkalommal vegyem le? :lol: Eddig csak egyszer ért le a karter amikor útrövidítés miatt bekeveredtem egy szántóföld melletti traktorcsapásba. Inkább az ágak ellen véd szerintem, ha esetleg olyan helyen jársz.

Megosztás:

ez nem olyan karter védő...

ez vízfelverődés és sárfelverődés ellen véd

amire te gondolsz az fémből szokott lenni

hát igazából bizos nem hülyeség, csak a moci alatt ki kéne nyitni, mert így sose veszed észre, ha folyik az olaj, vagy olajcserénél is gázos...

de az odalánál biztos sokat véd, kérdéses, hogy a kormányrudazatnál mennyire zárja le, ha nemnagyon akkor meg nem ér semmit szinte, mert ahogy észrvettem ott veri be a legtöbb vizet:S

Megosztás:

ez nem olyan karter védő...

ez vízfelverődés és sárfelverődés ellen véd

amire te gondolsz az fémből szokott lenni

hát igazából bizos nem hülyeség, csak a moci alatt ki kéne nyitni, mert így sose veszed észre, ha folyik az olaj, vagy olajcserénél is gázos...

de az odalánál biztos sokat véd, kérdéses, hogy a kormányrudazatnál mennyire zárja le, ha nemnagyon akkor meg nem ér semmit szinte, mert ahogy észrvettem ott veri be a legtöbb vizet:S

Jaaa, én meg azt hittem fémből van. :blush:

Megosztás:

Nem tudom miből van, de csak gondoltak az olajcserére is! :) Én azt sem tudom melyik az eleje. :blush: Azon tűnődtem csak hogy a motortartó és a motor közé vagy a motortartóra alulról szerelendő? :lol:

Ha a motortarón a bölcsőt érted, nem hiszem hogy be lehetne játszani az fölé. A fém kartervédőt is ha jól tudom a bölcsőre szerelik.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.