Dáwid Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 1 es? azokbol volt tdi? Miért lényeg hogy volt -e ? :lol: most van :blush: Régi gépekből már nagyon sokminden van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Miért lényeg hogy volt -e ? :lol: most van :blush: Régi gépekből már nagyon sokminden van :) biztosan vmi sokpénzű fanatikus :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 biztosan vmi sokpénzű fanatikus :) Egyet biztosan ismerek. De az nem Tatabánya környéki :blush: Haverom 4t wartburgjához kellett volna piszkálni valamit, és ehhez a sráchoz átmentünk. Egy 1.es golfja volt átépítve versenyautónak, egy 2.-es utcára (hengerenkénti szuris, megy mint a disznós) és kb 4 teljes ótó volt darabokra szedve a pinyóba :D De a plexi-ig nem jutott el. Ő lecsiszolta a gépháztetőt, kitakarta a motívumot, aztán lesavazta a többit :lol: Nah az nem kopik le róla :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 mondtam én :lol: mocitető mennyi kg? és a csomi? 18kg a gyári a hangszigetelővel együtt. :blush: Az üvegszálas mocitetőm acél rúd merevítéssel 9kg lett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 18kg a gyári a hangszigetelővel együtt. :blush: Az üvegszálas mocitetőm acél rúd merevítéssel 9kg lett :lol: képet nem tudnál mutatni róla, hogyan néz ki a mocitető alulról? zár meg a merevítés stb érdekelne igazából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 képet nem tudnál mutatni róla, hogyan néz ki a mocitető alulról? zár meg a merevítés stb érdekelne igazából. Neki nincs zár. De akkor milyen jól tippeltem, szigetelés nélkül elég közel lehet a 15höz. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Neki nincs zár. De akkor milyen jól tippeltem, szigetelés nélkül elég közel lehet a 15höz. :blush: Van zár, csak az eccerűbb a gyárinál :lol: Tippmix bejött kb :) Novy! Sajna képet most nem van időm keresni, de ha végignézed a http://www.opel16v.hu oldalon a képgalériát, biztos találsz 1-2-t, amin látszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 átnézegettem, érdekes volt végignézni hogy fejlődött a vas kívül belül, a kezdeti csupasz fehértől a mostaniig :blush: láttam pár példát a festhető lökösre is biony törik :lol: és találtam pár képet a mocitetőről. http://kepfeltoltes.hu/view/090216/opgabmo...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090216/opgabmo...ltoltes.hu_.jpg a zár dolgot gondoltam, hogy rallys zárral oldottad meg, a clion "nekünk" is úgy van elől hátul Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 gabi láttam a légszűrő leválasztásást a mocitól, a melg miatt van erre szükség, olyat nem prónáltál még hozzá, hogy ilyen hővisszaverő lemezt tenni arra a lemezre? vagy ilyen szinten felesleges foglalkozni vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 gabi láttam a légszűrő leválasztásást a mocitól, a melg miatt van erre szükség, olyat nem prónáltál még hozzá, hogy ilyen hővisszaverő lemezt tenni arra a lemezre? vagy ilyen szinten felesleges foglalkozni vele? Nekem felesleges, mert nem dugóban araszolok vele :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Nekem felesleges, mert nem dugóban araszolok vele :blush: akkor az a lemez is felesleges ami benne van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 akkor az a lemez is felesleges ami benne van :blush: azért annak megvan a haszna, nem csak hővédés szempontból, hanem a felverődő sár/víz miatt is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 azért annak megvan a haszna, nem csak hővédés szempontból, hanem a felverődő sár/víz miatt is :) meg ha jól láttam az tartja magát a légszűrőt is, de ha mocitetőig felvered sárral,akkor az a lemez se védi meg :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Ez hogyan szerelendő, Ki kell szedni a motort is hogy alá lehessen tenni? :blush: (40euróért adja a fickó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Ez hogyan szerelendő, Ki kell szedni a motort is hogy alá lehessen tenni? :blush: (40euróért adja a fickó) Mi ez kartervédő? Kizárt dolog, mert nem tudom. :lol: De nagyon csodálkoznák, ha ki kéne venni a motort a felszereléséhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Mi ez kartervédő? Kizárt dolog, mert nem tudom. :D De nagyon csodálkoznák, ha ki kéne venni a motort a felszereléséhez. Ja, bocsesz! :lol: Igen, motor alatti takaróelem..vagy hogyan is forditsam le hogy közérthető legyen!? De értitek, ugye!? :) A felfogatási pontok a motortartón vannak, azért gondoltam hogy esetleg..netán-tán, hátha... Mintegy alátétszerűen a csavarokra kell felfűzni.. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 ezekhez többnyire nem kell kivenni legalábbis én még olyat nem láttam :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 ezekhez többnyire nem kell kivenni legalábbis én még olyat nem láttam :lol: Akkor nem is lenne hülyeség egyet beszerelni! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Akkor nem is lenne hülyeség egyet beszerelni! :blush: Hát nem tudom, én elég gyakran mászok a kocsi alá, akkor minden alkalommal vegyem le? :lol: Eddig csak egyszer ért le a karter amikor útrövidítés miatt bekeveredtem egy szántóföld melletti traktorcsapásba. Inkább az ágak ellen véd szerintem, ha esetleg olyan helyen jársz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 ez nem olyan karter védő... ez vízfelverődés és sárfelverődés ellen véd amire te gondolsz az fémből szokott lenni hát igazából bizos nem hülyeség, csak a moci alatt ki kéne nyitni, mert így sose veszed észre, ha folyik az olaj, vagy olajcserénél is gázos... de az odalánál biztos sokat véd, kérdéses, hogy a kormányrudazatnál mennyire zárja le, ha nemnagyon akkor meg nem ér semmit szinte, mert ahogy észrvettem ott veri be a legtöbb vizet:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 ez nem olyan karter védő... ez vízfelverődés és sárfelverődés ellen véd amire te gondolsz az fémből szokott lenni hát igazából bizos nem hülyeség, csak a moci alatt ki kéne nyitni, mert így sose veszed észre, ha folyik az olaj, vagy olajcserénél is gázos... de az odalánál biztos sokat véd, kérdéses, hogy a kormányrudazatnál mennyire zárja le, ha nemnagyon akkor meg nem ér semmit szinte, mert ahogy észrvettem ott veri be a legtöbb vizet:S Jaaa, én meg azt hittem fémből van. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Jaaa, én meg azt hittem fémből van. :D Nem tudom miből van, de csak gondoltak az olajcserére is! :) Én azt sem tudom melyik az eleje. :blush: Azon tűnődtem csak hogy a motortartó és a motor közé vagy a motortartóra alulról szerelendő? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Nem tudom miből van, de csak gondoltak az olajcserére is! :) Én azt sem tudom melyik az eleje. :blush: Azon tűnődtem csak hogy a motortartó és a motor közé vagy a motortartóra alulról szerelendő? :lol: Ha a motortarón a bölcsőt érted, nem hiszem hogy be lehetne játszani az fölé. A fém kartervédőt is ha jól tudom a bölcsőre szerelik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Ha a motortarón a bölcsőt érted, nem hiszem hogy be lehetne játszani az fölé. A fém kartervédőt is ha jól tudom a bölcsőre szerelik. Tudom is én! :lol: Az a két "nyúlvány" amin a motor ül vagy fekszik...az a hosszú lapos izé :blush: :) szerk.: aha, ez e! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 bölcső alá szok ez menni :blush: 12 ezres áron nem a legolcsóbb dolgok egyike, főleg ha nem véd a kormányrudazat környékén Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts