Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Szóljál már mikor kezdjek el zokogni! :lol:

Akarsz beszélni róla? :D

Az éjszakai autó-tolás, meg Váci-úton autó alatt fetrengés nem számít?

Ez az én autós "élettapasztalatomhoz" képest olyan kevés, mint macisajtban a brummogás! :lol:

Irigyellek, ha csak ennyit tudsz sztorizni :lol:

Megosztás:

Akarsz beszélni róla? :lol:

Ez az én autós "élettapasztalatomhoz" képest olyan kevés, mint macisajtban a brummogás! :lol:

Irigyellek, ha csak ennyit tudsz sztorizni :lol:

hálistennek nekem se sok ilyen tapasztalatom van, de eccer a vareszt leraktam az állomáson, másnap váltócsere...

a difi kijött egyikoldalon az baj? egy vödörnyi törmelékkel :D

Megosztás:

Sztory az van... de idegem nincs felevenítieni :lol: Amúgy csak azért csodálkozom a sárga matricán mert nekem ződ. és egyszerűen nem értem hogy akkor a tied miért nem :D bár neked hót mindegy ezekszerint, nekem ez szempont mert egész évben kavirnyálok a városban :lol:

Megosztás:

Sztory az van... de idegem nincs felevenítieni :lol: Amúgy csak azért csodálkozom a sárga matricán mert nekem ződ. és egyszerűen nem értem hogy akkor a tied miért nem :D bár neked hót mindegy ezekszerint, nekem ez szempont mert egész évben kavirnyálok a városban :lol:

Azóta cseréltem a matricát,de nem emléxem milyet raktam már rá! :lol:

Megosztás:

Jópézé mindent! :D

egy öccá sok néccá? :lol:

Amúgy csak hogy legyen már télleg valami karosszériáról is :lol: meglestem a gépezet különböző részeit rohadás keresesési célzattal, és egyszerűen sehol nem láttam. a sárvídő peremek jók, egyedül a tanksapi mellett, az ajtót tartó fül hiányzik (de az se egy tél alatt tűnt el ) és ott sem rohadt tovább. Hol érdemes még körülnézni ha rozsdát akarok látni? nem akarok, de azért mégis jobb tunni ha van :lol:

Megosztás:

Sziasztok!

A daewooklubból lehetek ismerős.

A faternak van egy F Astra Classicja.

Tegnap este sikeresen összetörték a bal hátulját.

Egy nagyon normális és jó bontót keresek ahonnan betudnék szerezni pl. :

bal hátsó negyed, ami a bal hátsó lámpafészket a bal hátsó sárvédőt és doblemezt tartalmazza, a padlólemez annyira nem kell, hátsó lökhárító, csomagtér ajtó, bal hátsó lámpa (sötétített), hátfal, és ha van egy jó lakatos az is jól jönne.

Ja és Budapesti vagyok.

Az autó adatai: Astra F, 2001 évj., 5 ajtós, fehér színű.

Üdv:

sznuni

Megosztás:

egy öccá sok néccá? :lol:

Amúgy csak hogy legyen már télleg valami karosszériáról is :D meglestem a gépezet különböző részeit rohadás keresesési célzattal, és egyszerűen sehol nem láttam. a sárvídő peremek jók, egyedül a tanksapi mellett, az ajtót tartó fül hiányzik (de az se egy tél alatt tűnt el ) és ott sem rohadt tovább. Hol érdemes még körülnézni ha rozsdát akarok látni? nem akarok, de azért mégis jobb tunni ha van :lol:

Kerékjáratok, azok peremei, küszöb, pótkeréktartó. Általában ezek kezedenek rohadni. De ha megsérül a festés akkor bárhol. Ja meg a hátsó üveg alatt a gumitömítés alatti perem. Csak azt veszed észre, hogy rozsdás kosz folyik alóla.

Megosztás:

Sziasztok!

A daewooklubból lehetek ismerős.

A faternak van egy F Astra Classicja.

Tegnap este sikeresen összetörték a bal hátulját.

Egy nagyon normális és jó bontót keresek ahonnan betudnék szerezni pl. :

bal hátsó negyed, ami a bal hátsó lámpafészket a bal hátsó sárvédőt és doblemezt tartalmazza, a padlólemez annyira nem kell, hátsó lökhárító, csomagtér ajtó, bal hátsó lámpa (sötétített), hátfal, és ha van egy jó lakatos az is jól jönne.

Ja és Budapesti vagyok.

Az autó adatai: Astra F, 2001 évj., 5 ajtós, fehér színű.

Üdv:

sznuni

Ha már Csepelen jársz, pl ez: Csepel, Rákóczi F. u. (Auchannal szemben) T: 06309412762, 0624475192

Vagy onnan egy köpésre: Bp. Halásztelki út - M0 autópálya kereszteződés T: 0624475298, 06309142459

Vagy Bp XVIII. Nagykőrösi út 22/a T: 0612921073

Megosztás:

Kerékjáratok, azok peremei, küszöb, pótkeréktartó. Általában ezek kezedenek rohadni. De ha megsérül a festés akkor bárhol. Ja meg a hátsó üveg alatt a gumitömítés alatti perem. Csak azt veszed észre, hogy rozsdás kosz folyik alóla.

Köszi, a pótkeréktartó eszembe se juttott... elvileg ki vagyunk lakatolva, küszöbileg, meg sárvédőileg. Csak az már 5-6 éve volt legalább, másrészt meg az még x tulajjal ezellőt, úgyhogy nemtom azért nem rohad mert szépen rendbe van, vagy csak azért mert a gitt nem rozsdásodik :blush:

Megosztás:

Köszi, a pótkeréktartó eszembe se juttott... elvileg ki vagyunk lakatolva, küszöbileg, meg sárvédőileg. Csak az már 5-6 éve volt legalább, másrészt meg az még x tulajjal ezellőt, úgyhogy nemtom azért nem rohad mert szépen rendbe van, vagy azért mert a gitt nem rozsdásodik :blush:

Én is a multkor láttam, hogy sárgállik a fehér a pótkerék alatt, gomdolom alulról eszi a rozsda, de most nem férek hozzá, a nyárom úgyis le kell vennem a tankot, akkor majd ránézek.

Megosztás:

Én is a multkor láttam, hogy sárgállik a fehér a pótkerék alatt, gomdolom alulról eszi a rozsda, de most nem férek hozzá, a nyárom úgyis le kell vennem a tankot, akkor majd ránézek.

Nekem ki lett cserélve a tank a nyáron. az ki volt rohandva :blush: van egy perem a szélén ami körbefut. Azon megáll a víz és fogy a fém. Amikor először teletankoltuk akkor tűnt fel h folyik azzanyag. Megjegyzem még lyukas tankkal se evett többet 6,5 nél :lol: :D :)

Megosztás:

Nekem ki lett cserélve a tank a nyáron. az ki volt rohandva :blush: van egy perem a szélén ami körbefut. Azon megáll a víz és fogy a fém. Amikor először teletankoltuk akkor tűnt fel h folyik azzanyag. Megjegyzem még lyukas tankkal se evett többet 6,5 nél :lol: :D :)

Én is már egyszer levettem, mert AC-pumpát cseréltem, csak vmi nem stimmel, mert 20 liter alatt nem akar menni a kocsi, majd ha jó idő lesz megint le kell vennem, ott lesz vhol a gubanc.

Megosztás:

Én is már egyszer levettem, mert AC-pumpát cseréltem, csak vmi nem stimmel, mert 20 liter alatt nem akar menni a kocsi, majd ha jó idő lesz megint le kell vennem, ott lesz vhol a gubanc.

Nekem is rendszeresen kellett hídra, meg egyéb emelkedőkre felfelé tolni mert "elfogyott" a nafta. Lefelé már beindult :blush: Az üzemanyag szívás, meg a visszafolyó cső fel van cserélve. Mióta visszacseréltük a Ribi már nem csinálja :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.