Novy Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 és azt hogy csinálják?? én is láttam már fényezettlen fényezhető lököst nagyon más az anyaga szemre is ful sima és fényes fekete Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 nagyon más az anyaga szemre is ful sima és fényes fekete Én mondjuk csak szürkére alapozottal találkoztam eddig a fényezhető újból (bár mindig csak utángyárit vettem). :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 http://www.opel16v.hu/galeria/50/0707181420312007_62626.jpg Ott a háttérben a te kocsidból esett ki valami alkatrész? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Itt láthatsz is egy jó példát rá :lol: Ennek a lökösnek az alsó része fényezhető volt, a felső része pedig az a puhább fényezetlen műanyag volt (és tényleg kétféle műanyagból volt! :lol: ), és csiszolás, kémiai tisztítás után lett lefújva 3 rétegben. Alapozót nem használtunk itt. De régebben egy másik lökösnél külön műanyag alapozóval csináltuk, még szörnyűbb volt az eredménye :D Az enyém is színre van fényezve, viszont amit most veszek (remélem) elektromos az fekete, csak még nem tudom, hogy színrefújt, vagy nem fényezhető az anyaga. A képen az astra hátsókerekes? Csak mert úgy megemelte az orrát. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Ott a háttérben a te kocsidból esett ki valami alkatrész? ;) Ki van gumizva a pálya, te buta! :lol: :D De egyébként ezen a versenyen a szeretetjáraton pont itt ahol van fényképezve, elhagytuk az egyik első kereket :lol: Éppen egyik haver barátnőjét vittem akkor, szerencsére nem ijedt meg túlságosan ;) A képen az astra hátsókerekes? Csak mert úgy megemelte az orrát. :D :lol: Nem, csak örömében ugrál, hogy végre versenyezhet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 .... Ideig-óráig megmarad rajta a festék, de az első mechanikai behatásra (járdaszegély, vagy akár egy gyerek nekitolja a biciklit, kis koccanás, magasnyomású mosó, stb) elkezd róla potyogni a komplett fény, akár tenyérnyi darabokban is. Arra van egy krém -reklámban láttam - vagy az csak Skoda Octáviára jó? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Én mondjuk csak szürkére alapozottal találkoztam eddig a fényezhető újból (bár mindig csak utángyárit vettem). :D meg nem mondom,hogy utángyári volt e... de törősfajta és sima nem festett, anyagában is sima Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 és a visszapillantó türök??? abbol csak a festhető féle törős létezik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Ki van gumizva a pálya, te buta! ;) :lol: De egyébként ezen a versenyen a szeretetjáraton pont itt ahol van fényképezve, elhagytuk az egyik első kereket :lol: Éppen egyik haver barátnőjét vittem akkor, szerencsére nem ijedt meg túlságosan :lol: Az a buta, aki mondja! :D mi az a szeretetjárat? :D az, amire gondolok? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Az a buta, aki mondja! :lol: mi az a szeretetjárat? :D az, amire gondolok? :lol: valamit valamiért tudod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 mi az a szeretetjárat? :D az, amire gondolok? :lol: A te eddigi gondolatmeneteidet ismerve azt mondom, biztosan nem az :D :lol: Néha a szervezők megengedik a verseny után, hogy még fél óra időtartamban felmehessenek a versenyzők, és vigyenek valakit magukkal egy kört a pályán ;) Addig kint maradnak a rádiós pontok és a mentő is. Leginkább arra való, hogy szponzorokat lehessen autóztatni, de mivel nekem régóta nem nagyon van ilyenem, ezért a csapattagok hozzátartozóit szoktam meginvitálni, ill. a csapattagokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 :D Hé! Én is csapattag vagyok! Legalábbis a klubé. :lol: Szóval mikor is megyünk egy kört? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Egyszer a volt kolléganőm férje, aki "csak" szerelte és festette a járgányokat, elvitt egy kicsit a versenygéppel. Nem egy tákolt-bákolt valamire kell gondolni. Nem vagyok jártas benne, de ez már egy komoly kategóriás kocsi volt, nem pedig egy átépitett utcai. Ezek után már csak a WRC-k vannak, talán. :D Az akkori munkahelyem mögött a kukoricaföldek közötti földes úton, persze messze nem volt versenytempó, cikázva, viztócsákat kerürgetve, kilinccsel előre...juhhhééé, :lol: :lol: :lol: de szuper volt!!! A magas kukorica meg csak fokozta az élményt. Olyan volt mintha két zöld fal között süvitettünk volna itt-ott letarolva a kukoricát a kocsi farával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 és azt hogy csinálják?? én is láttam már fényezettlen fényezhető lököst nagyon más az anyaga szemre is ful sima és fényes fekete Nem lehet hogy feketére volt fényezve ? :lol: Nekem a szeretetjárat kimaradt egy haverom szakadt zsigulijában, meg az erdőszéli földutban. 10 perc RÉDNÁ-RÉDNÁ-20 perc qrvaanyád indujjábe, aztán rédrédréd-náááá...tojjukhaza... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Nem lehet hogy feketére volt fényezve ? :D nem nemvot feketére fényezve. és a visszapillantótükrükkel mi a helyzet? az fényezhető mind, vagy ebből is kétféle létezik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 nem nemvot feketére fényezve. és a visszapillantótükrükkel mi a helyzet? az fényezhető mind, vagy ebből is kétféle létezik? Kétféle van, jobbos meg balos, az tuti. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Itt láthatsz is egy jó példát rá :D http://www.opel16v.hu/galeria/50/0707181420312007_62626.jpg Ennek a lökösnek az alsó része fényezhető volt, a felső része pedig az a puhább fényezetlen műanyag volt (és tényleg kétféle műanyagból volt! :lol: ... Elég sok ilyen félig fényezhető lököst láttam már az utakon, ha jól látom,így avatar alapján Zotyának is olyan van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Kétféle van, jobbos meg balos, az tuti. :D :lol: haha :lol: akkor még kétféle van van a csepp meg a kocka :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 haha :lol: akkor még kétféle van van a csepp meg a kocka :lol: És villanyos-nemvillanyos, meg gyári-utánygyári, meg új-nemúj :D Próbáld meg lefújni aztán ha leesik szólj hogy mi ne tegyük meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 :lol: Hé! Én is csapattag vagyok! Legalábbis a klubé. :D Szóval mikor is megyünk egy kört? :lol: Az nem elég ;) Te nem szoptál éjszakákat a versenyautó felkészítésével :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Elég sok ilyen félig fényezhető lököst láttam már az utakon, ha jól látom,így avatar alapján Zotyának is olyan van. Nekem is félig fényezett. Felső része szimpla műanyagnak tűnik, az alsó része meg színrefújt. Amikor nekem csúszott az oszlop, látszik egy enyhe deformálódás és kifehéredés a lökősön. Még jó hogy nem festett az a rész. Amúgy hátul is félig színrefújt nekem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Te nem szoptál éjszakákat a versenyautó felkészítésével :D :lol: Szóljál már mikor kezdjek el zokogni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Az nem elég :lol: Te nem szoptál éjszakákat a versenyautó felkészítésével :D :lol: Az éjszakai autó-tolás, meg Váci-úton autó alatt fetrengés nem számít? (nah jó, nem a Te autód volt és monnyuk versenyautó se, de akkor is :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Szóljál már mikor kezdjek el zokogni! :lol: Most nézem, Dezsőnek sárga a zöldkártya-matricája? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Most nézem, Dezsőnek sárga a zöldkártya-matricája? :D Mit tudom én milyen színű,decemberben cseréltem magam. :lol: Me mé fontos ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts