invictus Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Koszra nem adunk :lol: Jól néz ki...mennyiért vetted? ledes vagy sima? 19.000 volt. A nem ledes mellett döntöttem. Egyrészt olcsóbb, másrészt nem tudom mi van ha a ledes modulban elfüstöl egy led. Persze nyilván a diódák sokáig bírják de ha 1-2 véletlen megadja magát akkor nemtom mi van. Szal nem ledes lett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 19.000 volt. A nem ledes mellett döntöttem. Egyrészt olcsóbb, másrészt nem tudom mi van ha a ledes modulban elfüstöl egy led. Persze nyilván a diódák sokáig bírják de ha 1-2 véletlen megadja magát akkor nemtom mi van. Szal nem ledes lett. :D Igen én is a nem ledes mellett vagyok...csak még nem valósult meg a projekt :lol: Csak nem Vaterán vetted? ott láttam 19ért...boltba 25 azt hiszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Igen én is a nem ledes mellett vagyok...csak még nem valósult meg a projekt :D Csak nem Vaterán vetted? ott láttam 19ért...boltba 25 azt hiszem Igen, vaterán. És 1500-ért hozta a posta-futár. Örültem mert szerda este rendeltem meg...és már ma benn van. Ledes van fenn asszem 29.000-ért. Meg a ledesnél érdekes kérdés hogy a yard meg a műszaki vizsga emberei mit szólnak hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Igen, vaterán. És 1500-ért hozta a posta-futár. Örültem mert szerda este rendeltem meg...és már ma benn van. Ledes van fenn asszem 29.000-ért. Meg a ledesnél érdekes kérdés hogy a yard meg a műszaki vizsga emberei mit szólnak hozzá. Na akkor gyors volt! Szerintem simán jól jártál ezzel...az utólagos ledes dolgokban nem bizok az az igazság...a gyári az más...ha jol tudom van olyan autómárka amibe van Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Viszont nem rossz, elég igényes a kialakítása, körben végig kemény szivacs fut. tényleg jó. A lámpát mennyire kell nekihúzatni a karosszériának? csak mert ha nagyon erőltetném, akkor teljesen neki tudnám, de most pl sehol sem ér hozzá, körben ennyire fogja a szigetelés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Viszont nem rossz, elég igényes a kialakítása, körben végig kemény szivacs fut. tényleg jó. A lámpát mennyire kell nekihúzatni a karosszériának? csak mert ha nagyon erőltetném, akkor teljesen neki tudnám, de most pl sehol sem ér hozzá, körben ennyire fogja a szigetelés. Ne húzd meg túl erősen, én már törtem le a csavartornyát így... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 jaja sztem se kell erősen meghúzni szerintem is szép, csak szerezz bele ledes indexet :D ja van gyárilag ledes autó pl pócvágen passat is olyan már... meg béemvé 19 ért ez nekem is jobban tetszik mint a lexus osak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 jaja sztem se kell erősen meghúzni szerintem is szép, csak szerezz bele ledes indexet :D ja van gyárilag ledes autó pl pócvágen passat is olyan már... meg béemvé 19 ért ez nekem is jobban tetszik mint a lexus osak... Nem feltétlen kell ledes indexizzó bele, jó a krómos is, az sem sárga. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 olyannal még nem találkoztam, de ha nem sárga akkor jó sztem is :D az lenne a lényeg, hogy fehér maradjon a lámpa felső része Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Vettem ilyen műgyantás emblémát, fekete háttereset. Van valami praktika a felrakást illetően? Gondolom ilyen hidegben nem tanácsos....de egy 10 fokos garázsmeleg elég neki? Vagy előtte melegítsem meg azt a helyet hajszárítóval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 ártani nem árthat neki de sztem a jeelt is melengesd meg kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Vettem ilyen műgyantás emblémát, fekete háttereset. Van valami praktika a felrakást illetően? Gondolom ilyen hidegben nem tanácsos....de egy 10 fokos garázsmeleg elég neki? Vagy előtte melegítsem meg azt a helyet hajszárítóval? Elég ha totál tiszta a felület és mikor felragasztottad akkor melegíted rá a hajszárítóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Elég ha totál tiszta a felület és mikor felragasztottad akkor melegíted rá a hajszárítóval. Megtörtént...szépen fel is tapadt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 pedig de jó alakalom lett volna falazni :D csak ahhoz festés is kell majd én... de egyenlőre csak a biciklimet tudnám falazni :lol: ja tényleg a 94 előtti iletve azutáni F ek csomagtartó ajtaja egyezik? mert az ajtókat már tudom, hogy nem mert a zsanérozás nem passzol... de a csomié? 5 ajtós Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 ...mert az ajtókat már tudom, hogy nem mert a zsanérozás nem passzol... :lol: Erről még nem hallottam. Saját tapasztalat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 saját is meg nem is kellett volna ajtó, de a cartársak mondták, hogy a modelváltásnál azt is átvariálták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 saját is meg nem is kellett volna ajtó, de a cartársak mondták, hogy a modelváltásnál azt is átvariálták. Hmm,megint okosabb lettem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 jaja jó ez a fórum ugye? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Te meg beszéld rá. :lol: :D Apropó, caravanhoz valaki látott már ilyen crystal eye lámpákat? Lámpa Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Lámpa :D Nem óccsó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 :D Nem óccsó. De legalább új :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 De legalább új :lol: Az igaz. Úgyis cserélnem kell, mert a jobb búra be van repedve, na meg a bal index búra is. Tegnap vettem észre. :lol: Ilyet gondoltam helyette. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Az igaz. Úgyis cserélnem kell, mert a jobb búra be van repedve, na meg a bal index búra is. Tegnap vettem észre. :lol: Ilyet gondoltam helyette. :D Szép! De lehet, hogy elütne a fehér lámpától. Vagy nem :lol: :lol: Mintha láttam volna már ilyet krómosba is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Szép! De lehet, hogy elütne a fehér lámpától. Vagy nem :lol: :D Mintha láttam volna már ilyet krómosba is. Írja a srác, hogy van neki krómosba is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Szép! De lehet, hogy elütne a fehér lámpától. Vagy nem :lol: :D Mintha láttam volna már ilyet krómosba is. Én is láttam krómosban, de talán az is elüt a gyári fényszórótól mert az nem síküveges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts