totya-23 Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 http://img0.tar.hu/udi/img/27186918.jpg#3 ennek a kárpitnak mitöl lett ilyen fekete szine mintha müanyag lenne :D
Peti85 Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Így van, ezért felesleges másik kilincset venni. Nekem is évek óta jó. Majd egyszer a pirosban is meg kell csinálni. Opeléknél 1500 Ft a kilincs...külön rugó nincs...épp ma kérdeztem :D
zotya975 Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 http://img0.tar.hu/udi/img/27186918.jpg#3 ennek a kárpitnak mitöl lett ilyen fekete szine mintha müanyag lenne :D Passz, nekem ilyen sárga volt miután lekapartam róla a szivacsot. Lehet a képen raktak alá szivacsot is, az látszik, én azt kihagytam, egyszerre a műbőrt ragasztottam fel. Biztos nem szigetel annyira, de én nemigazán érzek különbséget. A kárpitban amúgy is van még szivacs a két réteg között.
totya-23 Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Egyébként akkor pont esett az eső,amikor a képeket csináltam,10perc múlva bevittük meleg garázsba,áttöröltem száraz ronggyal,ahol fémtiszta volt,aztán higítós ronggyal is. Cink sprayvel átfújtuk,hogy ne rozsdásodjon: Mondjuk nekem még mindig ettől a képtől áll fel a szőr a hátamon: Udi és Bazsi haverom kikapták a műszerfalam vasárnap délután,puszta unalomból.Na jó,nem unalomból,de végülis jó,hogy ki volt szedve,mert így minden plusz extra a biztosító táblában van,mintha gyári lenne. és mik ezek a + extrák? :lol: mert nekem is volt a bizti táblán üres hely amibe ugyan már csak bizti kellett de működő fényszórómosóm van ami müxizik is. :D
Tápiószecső Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Opeléknél 1500 Ft a kilincs...külön rugó nincs...épp ma kérdeztem :D Ezt tudjuk, és bontóban sem adnak külön, ezért volt a tanács. :lol:
totya-23 Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Passz, nekem ilyen sárga volt miután lekapartam róla a szivacsot. Lehet a képen raktak alá szivacsot is, az látszik, én azt kihagytam, egyszerre a műbőrt ragasztottam fel. Biztos nem szigetel annyira, de én nemigazán érzek különbséget. A kárpitban amúgy is van még szivacs a két réteg között. és ha leszedtem a szövetet és a szivacsot , mielőtt ráragasztanám a bőrt segítene ha lekenném előtte sima zománcfestékkel hogy ha az rákeményedik mikor megszárad a bőr is jobban tapadna és talán le sem válna. (vagy ez nem valami nyerő ötlet :D )
zotya975 Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 és ha leszedtem a szövetet és a szivacsot , mielőtt ráragasztanám a bőrt segítene ha lekenném előtte sima zománcfestékkel hogy ha az rákeményedik mikor megszárad a bőr is jobban tapadna és talán le sem válna. (vagy ez nem valami nyerő ötlet :D ) Az az igazság, hogy a szivacs alatt vmi üvegszállalas anyag volt, utánna megegy réteg szivacs, aztán vmi kartonszerüség a tető felől. Namost ez az üvegszálas réteg nem volt teljesen vízzáró, elég jól elszívta a ragasztót is. Nem tudom, használna-e a zománc pórustömítésnek. De elég erősen tapadt hozzá így is a műbőr. Szóval szerintem működik így is, meg úgy is, csak most nem 2 perc amig a festék megszárad. Én felragasztottam a műbőrt, még hagytam száradni egy napig, meg had szellőzön, aztán raktam vissza.
hening Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Jóvanna, beszédhibás vagyok. :lol: Bocs. :lol: A sftisfts helyett lehet csapszeget is mondani. Bocs. :lol: Hallanád az életben. :D Van, hogy 3x elmondatom vele a mondókáját, mert egy büdös szót nem értek belőle. :D
zotya975 Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Hallanád az életben. :D Van, hogy 3x elmondatom vele a mondókáját, mert egy büdös szót nem értek belőle. :lol: Lassan hallasz. :lol: Ez azért van mert nagyon gyors a gondolkodásom, és nem tudok olyan gyorsan beszélni, mint gondolkodni. Elméletileg mire elromolna az autó, és már mosom le az olajat a kezemről. Gyakorlatban, még fejlődnöm kell. :lol:
hening Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Lassan hallasz. :D Ez azért van mert nagyon gyors a gondolkodásom, és nem tudok olyan gyorsan beszélni, mint gondolkodni. Elméletileg mire elromolna az autó, és már mosom le az olajat a kezemről. Gyakorlatban, még fejlődnöm kell. :lol: Na igen, az elmélet. Elméletileg az autó elejét sem találnád meg, ha meg nem mutatom. :lol:
zotya975 Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Na igen, az elmélet. Elméletileg az autó elejét sem találnád meg, ha meg nem mutatom. :lol: Na azért ez nem így van, bár elég nehéz megállapítani, mert nincs mihez kötni. Először úgy volt, hogy ahol a motor van ott az eleje, ezzel el is voltam egy 17 éves koromig, de aztán jött egy VW Bogár és összezavart. :D Na OFF.
Peti85 Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Ezt tudjuk, és bontóban sem adnak külön, ezért volt a tanács. :D Jólvan na :lol: A hátsó lámpáid ugy vannak lámpafestékkel befestve?
hening Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Na azért ez nem így van, bár elég nehéz megállapítani, mert nincs mihez kötni. Először úgy volt, hogy ahol a motor van ott az eleje, ezzel el is voltam egy 17 éves koromig, de aztán jött egy VW Bogár és összezavart. :D Na OFF. Nem kispolski volt? :lol:
Tápiószecső Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Hallanád az életben. :D Van, hogy 3x elmondatom vele a mondókáját, mert egy büdös szót nem értek belőle. :lol: Inkább kihagyom, még a végén befogna fehér Caravan-t szerelni. :lol: Jólvan na :D A hátsó lámpáid ugy vannak lámpafestékkel befestve? Nem. Fólia ami messziről korrektül néz ki, de közelről legalább ocsmány. :lol:
Novy Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 egyre több Zotya és köztem a hasonlóság... ma jöttünk haza és nagy izgalomba voltam, na neféljetek volt hogy én se értettem mit beszélek :D
zotya975 Elküldve Január30, 2009 Elküldve Január30, 2009 egyre több Zotya és köztem a hasonlóság... ma jöttünk haza és nagy izgalomba voltam, na neféljetek volt hogy én se értettem mit beszélek :lol: Hát ha én nagy izgalomban vagyok, akkor meg se próbálok beszélni, eleve kudarcra van ítélve. :D
Novy Elküldve Január30, 2009 Elküldve Január30, 2009 na van még pár évem a szintedig, ami késik nem múlik. :D
invictus Elküldve Január30, 2009 Elküldve Január30, 2009 A hátsó lámpák ráncfelvarrás előtti és utáni változata cserélhető? Felfogatás ugyanaz?
FPepe Elküldve Január30, 2009 Elküldve Január30, 2009 A hátsó lámpák ráncfelvarrás előtti és utáni változata cserélhető? Felfogatás ugyanaz? Szerintem igen. Megjöttek a kristálylámpák? Képeket kérünk majd!
invictus Elküldve Január30, 2009 Elküldve Január30, 2009 Szerintem igen. Megjöttek a kristálylámpák? Képeket kérünk majd! Már fenn vannak. A tegnapi keserű könnyek után ma édeskések távoztak a szememből. Minnyá lefotózom. Szerintem elég zorall. :D
invictus Elküldve Január30, 2009 Elküldve Január30, 2009 LÁMPA Itt a kért kép. Tudom, hogy csupa dzsuva a kocsi...de ez a lényegen nem változtat. :D
zotya975 Elküldve Január30, 2009 Elküldve Január30, 2009 LÁMPA Itt a kért kép. Tudom, hogy csupa dzsuva a kocsi...de ez a lényegen nem változtat. :D Jól néz ki, most add el, az új lámpával többet kapsz érte. :lol:
Guest Sanci Elküldve Január30, 2009 Elküldve Január30, 2009 Te meg beszéld rá. :lol: :D Apropó, caravanhoz valaki látott már ilyen crystal eye lámpákat?
Novy Elküldve Január30, 2009 Elküldve Január30, 2009 ledes indes és tökéletes lesz a fehér rész vagyis átlátszó :D
Peti85 Elküldve Január30, 2009 Elküldve Január30, 2009 LÁMPA Itt a kért kép. Tudom, hogy csupa dzsuva a kocsi...de ez a lényegen nem változtat. :lol: Koszra nem adunk :D Jól néz ki...mennyiért vetted? ledes vagy sima?
Recommended Posts