totya-23 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 http://img0.tar.hu/udi/img/27186918.jpg#3 ennek a kárpitnak mitöl lett ilyen fekete szine mintha müanyag lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Így van, ezért felesleges másik kilincset venni. Nekem is évek óta jó. Majd egyszer a pirosban is meg kell csinálni. Opeléknél 1500 Ft a kilincs...külön rugó nincs...épp ma kérdeztem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 http://img0.tar.hu/udi/img/27186918.jpg#3 ennek a kárpitnak mitöl lett ilyen fekete szine mintha müanyag lenne :D Passz, nekem ilyen sárga volt miután lekapartam róla a szivacsot. Lehet a képen raktak alá szivacsot is, az látszik, én azt kihagytam, egyszerre a műbőrt ragasztottam fel. Biztos nem szigetel annyira, de én nemigazán érzek különbséget. A kárpitban amúgy is van még szivacs a két réteg között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Egyébként akkor pont esett az eső,amikor a képeket csináltam,10perc múlva bevittük meleg garázsba,áttöröltem száraz ronggyal,ahol fémtiszta volt,aztán higítós ronggyal is. Cink sprayvel átfújtuk,hogy ne rozsdásodjon: Mondjuk nekem még mindig ettől a képtől áll fel a szőr a hátamon: Udi és Bazsi haverom kikapták a műszerfalam vasárnap délután,puszta unalomból.Na jó,nem unalomból,de végülis jó,hogy ki volt szedve,mert így minden plusz extra a biztosító táblában van,mintha gyári lenne. és mik ezek a + extrák? :lol: mert nekem is volt a bizti táblán üres hely amibe ugyan már csak bizti kellett de működő fényszórómosóm van ami müxizik is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Opeléknél 1500 Ft a kilincs...külön rugó nincs...épp ma kérdeztem :D Ezt tudjuk, és bontóban sem adnak külön, ezért volt a tanács. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Passz, nekem ilyen sárga volt miután lekapartam róla a szivacsot. Lehet a képen raktak alá szivacsot is, az látszik, én azt kihagytam, egyszerre a műbőrt ragasztottam fel. Biztos nem szigetel annyira, de én nemigazán érzek különbséget. A kárpitban amúgy is van még szivacs a két réteg között. és ha leszedtem a szövetet és a szivacsot , mielőtt ráragasztanám a bőrt segítene ha lekenném előtte sima zománcfestékkel hogy ha az rákeményedik mikor megszárad a bőr is jobban tapadna és talán le sem válna. (vagy ez nem valami nyerő ötlet :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 és ha leszedtem a szövetet és a szivacsot , mielőtt ráragasztanám a bőrt segítene ha lekenném előtte sima zománcfestékkel hogy ha az rákeményedik mikor megszárad a bőr is jobban tapadna és talán le sem válna. (vagy ez nem valami nyerő ötlet :D ) Az az igazság, hogy a szivacs alatt vmi üvegszállalas anyag volt, utánna megegy réteg szivacs, aztán vmi kartonszerüség a tető felől. Namost ez az üvegszálas réteg nem volt teljesen vízzáró, elég jól elszívta a ragasztót is. Nem tudom, használna-e a zománc pórustömítésnek. De elég erősen tapadt hozzá így is a műbőr. Szóval szerintem működik így is, meg úgy is, csak most nem 2 perc amig a festék megszárad. Én felragasztottam a műbőrt, még hagytam száradni egy napig, meg had szellőzön, aztán raktam vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Jóvanna, beszédhibás vagyok. :lol: Bocs. :lol: A sftisfts helyett lehet csapszeget is mondani. Bocs. :lol: Hallanád az életben. :D Van, hogy 3x elmondatom vele a mondókáját, mert egy büdös szót nem értek belőle. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Hallanád az életben. :D Van, hogy 3x elmondatom vele a mondókáját, mert egy büdös szót nem értek belőle. :lol: Lassan hallasz. :lol: Ez azért van mert nagyon gyors a gondolkodásom, és nem tudok olyan gyorsan beszélni, mint gondolkodni. Elméletileg mire elromolna az autó, és már mosom le az olajat a kezemről. Gyakorlatban, még fejlődnöm kell. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Lassan hallasz. :D Ez azért van mert nagyon gyors a gondolkodásom, és nem tudok olyan gyorsan beszélni, mint gondolkodni. Elméletileg mire elromolna az autó, és már mosom le az olajat a kezemről. Gyakorlatban, még fejlődnöm kell. :lol: Na igen, az elmélet. Elméletileg az autó elejét sem találnád meg, ha meg nem mutatom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Na igen, az elmélet. Elméletileg az autó elejét sem találnád meg, ha meg nem mutatom. :lol: Na azért ez nem így van, bár elég nehéz megállapítani, mert nincs mihez kötni. Először úgy volt, hogy ahol a motor van ott az eleje, ezzel el is voltam egy 17 éves koromig, de aztán jött egy VW Bogár és összezavart. :D Na OFF. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Ezt tudjuk, és bontóban sem adnak külön, ezért volt a tanács. :D Jólvan na :lol: A hátsó lámpáid ugy vannak lámpafestékkel befestve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Na azért ez nem így van, bár elég nehéz megállapítani, mert nincs mihez kötni. Először úgy volt, hogy ahol a motor van ott az eleje, ezzel el is voltam egy 17 éves koromig, de aztán jött egy VW Bogár és összezavart. :D Na OFF. Nem kispolski volt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Hallanád az életben. :D Van, hogy 3x elmondatom vele a mondókáját, mert egy büdös szót nem értek belőle. :lol: Inkább kihagyom, még a végén befogna fehér Caravan-t szerelni. :lol: Jólvan na :D A hátsó lámpáid ugy vannak lámpafestékkel befestve? Nem. Fólia ami messziről korrektül néz ki, de közelről legalább ocsmány. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 egyre több Zotya és köztem a hasonlóság... ma jöttünk haza és nagy izgalomba voltam, na neféljetek volt hogy én se értettem mit beszélek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 egyre több Zotya és köztem a hasonlóság... ma jöttünk haza és nagy izgalomba voltam, na neféljetek volt hogy én se értettem mit beszélek :lol: Hát ha én nagy izgalomban vagyok, akkor meg se próbálok beszélni, eleve kudarcra van ítélve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 na van még pár évem a szintedig, ami késik nem múlik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 A hátsó lámpák ráncfelvarrás előtti és utáni változata cserélhető? Felfogatás ugyanaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 A hátsó lámpák ráncfelvarrás előtti és utáni változata cserélhető? Felfogatás ugyanaz? Szerintem igen. Megjöttek a kristálylámpák? Képeket kérünk majd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Szerintem igen. Megjöttek a kristálylámpák? Képeket kérünk majd! Már fenn vannak. A tegnapi keserű könnyek után ma édeskések távoztak a szememből. Minnyá lefotózom. Szerintem elég zorall. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 LÁMPA Itt a kért kép. Tudom, hogy csupa dzsuva a kocsi...de ez a lényegen nem változtat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 LÁMPA Itt a kért kép. Tudom, hogy csupa dzsuva a kocsi...de ez a lényegen nem változtat. :D Jól néz ki, most add el, az új lámpával többet kapsz érte. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Te meg beszéld rá. :lol: :D Apropó, caravanhoz valaki látott már ilyen crystal eye lámpákat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 ledes indes és tökéletes lesz a fehér rész vagyis átlátszó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 LÁMPA Itt a kért kép. Tudom, hogy csupa dzsuva a kocsi...de ez a lényegen nem változtat. :lol: Koszra nem adunk :D Jól néz ki...mennyiért vetted? ledes vagy sima? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts