hening Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Köszi. :lol: Lámpát cserélsz?? Ha igen, milyen lesz?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Nem , nekitolattam. A tükörbe nem néztem, amikor hátrafordultam akkor meg takarta vmelyik oszlop, asszem a C. Nekimentem, éktelen zaj, meg csikorgás, megállok, körülnézek megint semmi, akkor meg a B oszlop mögött lehetett. :lol: Tolatok tovább, aztán egyszercsak eltünt a jobb tükröm. A tükröt visszapattintottam a fényezést meg remélem ki lehet polírozni. :) Bakker... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Lámpát cserélsz?? Ha igen, milyen lesz?? Már nem tudom,hogy megmondjam-e. :lol: :lol: Nézz be a Közép-Dunántúl/Chat-be. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Már nem tudom,hogy megmondjam-e. :lol: :lol: Nézz be a Közép-Dunántúl/Chat-be. :P Nehogy a Tomi ne vegyen mi???? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Nehogy a Tomi ne vegyen mi???? :lol: nemazé,az a Zsoltee vs. Tomi volt. az enyémet leszavazták. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 nemazé,az a Zsoltee vs. Tomi volt. az enyémet leszavazták. :P :) Ahááá, értem. :lol: Mondjuk nekem is jobban tetszik a kristály lámpa. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Ahááá, értem. :lol: Mondjuk nekem is jobban tetszik a kristály lámpa. :lol: Én is szemezek egy ilyennel. Sokkal esztétikusabb mint a lexusosak. És a fehéren talán egész korrektül állna a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Villámkérdés: :P A hátsó lámpák kivételéhez mit kell szétbombázni hátul? 5.ajtó "kárpitot" le kő venni? :lol: Megvetted a csúnyalámpákat? :lol: Lámpát cserélsz?? Ha igen, milyen lesz?? Cukros zacskó lámpa. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Mondjuk nekem is jobban tetszik a kristály lámpa. :lol: Nekem is. :) Bezzeg caravanhoz nem gyártanak ilyesmit. :lol: legalábbis még sehol sem találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Megvetted a csúnyalámpákat? :lol: Cukros zacskó lámpa. :) De gonosz vagy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Megvetted a csúnyalámpákat? :lol: Persze,még akkor. :lol: Nem azt írtam,hogy akarok venni,hanem,hogy veszek. :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Nekem pl gyári GSi lámpa van hátul,nekem az tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Nekem pl gyári GSi lámpa van hátul,nekem az tetszik. Az,hogy néz ki? Sötétebb? kép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Az,hogy néz ki? Sötétebb? kép? Ott van az aláírásában...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Annyiban különbözik az enyémtől,hogy a tolatólámpa részénél is sötét. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Mondjuk ezeknél a kristálydolgoknál kíváncsi vagyok melyik hogyan világít. A szürke mennyire tudja a piros és sárga fényeket jól visszaadni. Ebből a szempontból gondolom a piros-fehér búra mindenképp jobb lehet. Vagy tévedek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Annyiban különbözik az enyémtől,hogy a tolatólámpa részénél is sötét. :lol: Pontosan.Nálam ez illik az összképbe jobban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Pontosan.Nálam ez illik az összképbe jobban. Dzsoni Mester - F Astra kompozíció c. művét hallottuzk az előbb :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Dzsoni Mester - F Astra kompozíció c. művét hallottuzk az előbb :lol: :lol: Offautósok véleményét nem kérjük! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Az egyik honlapon olvastam Tápiószecső írását a csomagtérajtón levő díszcsík eltávolításáról. Ha leszedem a díszcsíkot, akkor az azt tartó műanyag füleket el lehet távolítani házilag nyom nélkül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Az egyik honlapon olvastam Tápiószecső írását a csomagtérajtón levő díszcsík eltávolításáról. Ha leszedem a díszcsíkot, akkor az azt tartó műanyag füleket el lehet távolítani házilag nyom nélkül? A műanyagokat igen, de azok meg a fém pöckökön vannak, azt pedig csak vágni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 A műanyagokat igen, de azok meg a fém pöckökön vannak, azt pedig csak vágni. :lol: Akkor ez a móka feledésbe fog merülni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Szép az a fekete betét. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Szép az a fekete betét. :lol: Ez igaz, de anélkül is szép. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Hello! Kérdesem: 93 fényszóró helyére be lehet rakni 98-ast? A műanyag rész törött el, az üveg ép, találtam ép műanyag házat, de az 98-as, arra tenném rá a mostani üveget. Ki lehet ezt vitelezni? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts