rtomi Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Szép-szép, csak nem caravan! Az egyetlen hibája. :D Jaa meg,hogy nem fehér. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ha a jobb1-ben ülsz akkor a bal alsó sarokba van a lyuka. Nem szedtem még szét és nem is ellenőriztam,hogy műxik-e. Ez nem lesz ültetve mert nagyon rázná a babát. Ha máshol ülök, akkor máshol van? ;) Kösz. :P Jól ki kell párnázni a gyerekülést. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ez nem lesz ültetve mert nagyon rázná a babát. Jobb ha szokja a tuningot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 szépen áll és szebben ül ez nem semmi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Hátazé... és csak a motortereknél maradjunk: 1, 2, 3 Pfff...olasz szutyok. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Nyugi az enyimen is csak addig lesz a kép amíg asszony haza nem ér. :D Én nem értem?! Lehet annál gyönyörűbb a monitor, mint amikor egy csilli-villi Astra moci virítt rajta?! :P Ha meglátja úgyis visszarakja a régit. Te még nem találtad fel azt, hogy a gépet megosztod? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Te még nem találtad fel azt, hogy a gépet megosztod? :D De igen, viszont sok gond volt vele, most egy ismerős megcsinálte, fa@a, működik ,nem piszkálom. Meg aztán 5 ember küzd a gépért nálunk, van amikor percenként más ül nála, most pőlő én amíg az asszony fürdik,(pedig mondtam neki hogy ne fürgyé le! :P ) szóval állandoan menne a felhasználló váltás, igy hagytuk egyen az egészet. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 De igen, viszont sok gond volt vele, most egy ismerős megcsinálte, fa@a, működik ,nem piszkálom. Meg aztán 5 ember küzd a gépért nálunk, van amikor percenként más ül nála, most pőlő én amíg az asszony fürdik,(pedig mondtam neki hogy ne fürgyé le! :D ) szóval állandoan menne a felhasználló váltás, igy hagytuk egyen az egészet. :D Én csak addig tűrtem a közösködést amíg az egyik lányom nem nyomott egy beállítási zűrt. Onnantól vége, csak a saját oldalaikon kotorászhatnak ha nálunk vannak! ;) :P :D Különben nem kell a gépet 5 felé osztanííí! Csak kettőbe: "Én" meg a többiek.... :D Off, off monta a zöreg indián! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Ma vittem haza egy csajt a kocsival, gondolod elsőre indult?! Negyedszerre! És még be is szólt amig ott kerregettem.: akkor talán mégiscsak menjek busszal? ;) Áááá dehogy, nem volt nagy égés! :D Erről egy film jut az eszembe, a Transformers. Csak abban a srácnak nem volt neje meg gyerekei. :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Elsőlököst nehéz leszedni? Sztem nincs a helyén. Majd lefotózom mennyire fosul áll. Lehet,hogy nem légkondsié a lökös és azért nem megy a helyére? Csak értelmes válaszok érdekelnek!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Elsőlököst nehéz leszedni? Sztem nincs a helyén. Majd lefotózom mennyire fosul áll. Lehet,hogy nem légkondsié a lökös és azért nem megy a helyére? Csak értelmes válaszok érdekelnek!! :D Tehát ilyen oszlophoz kikötős és hátratolatós az nem is érdekel? ;) Nem nehéz, de picit talán időigényes. Elöl alul középen 4db csapszeg fogja. Ezeknek ki kell nyomni a közepét és utána kihúzni. Kétoldalt meg 2-2 csavar. És nem tudom hogy a dobbetétet is fogja-e valami, de szerintem igen. Mindenesetre én azok leszedésével kezdtem anno. Ott is csapszegek és csavarok vannak. Meg persze a hűtőmaszkról se feledkezz meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Tehát ilyen oszlophoz kikötős és hátratolatós az nem is érdekel? ;) Nem nehéz, de picit talán időigényes. Elöl alul középen 4db csapszeg fogja. Ezeknek ki kell nyomni a közepét és utána kihúzni. Kétoldalt meg 2-2 csavar. És nem tudom hogy a dobbetétet is fogja-e valami, de szerintem igen. Mindenesetre én azok leszedésével kezdtem anno. Ott is csapszegek és csavarok vannak. Meg persze a hűtőmaszkról se feledkezz meg. Csapszeg alatt a műanyag patentokat érted? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Csapszeg alatt a műanyag patentokat érted? :D Azok olyan műanyag patentok, aminek a közepében van egy műanyag henger (csapszeg), ami szétfeszíti a patentot. Ha ezt kinyomod belőle, akkor ki tudod szedni. Vicces, mert a dobbetétben lévőket csak a motortérbe tudod kinyomni és ott aztán lehet keresgélni utána. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Azok olyan műanyag patentok, aminek a közepében van egy műanyag henger (csapszeg), ami szétfeszíti a patentot. Ha ezt kinyomod belőle, akkor ki tudod szedni. Vicces, mert a dobbetétben lévőket csak a motortérbe tudod kinyomni és ott aztán lehet keresgélni utána. ;) Én már a dobbetétben lecserélgettem őket kívülröl oldhatósakra. :P Laposcsavarhúzóval oldható. (Suzuki rulez) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Erről egy film jut az eszembe, a Transformers. Csak abban a srácnak nem volt neje meg gyerekei. :D ;) :P :D Nem láttam a filmet, de ami velem történt az is mesébe illő.: a háziorvosnál futottam össze a csajjal, és felismerni véltem benne az asszony unokahugát. Felajánlottam, hogy hazaviszem, elindultunk, beszélgettünk, és 5 perc után rájöttem, hogy nem az akinek hittem, és fogalmam sincs, hogy kicsoda. :D Időt kértem, mert közben a lányok hazaértek, mondtam meg kéne néznem öket, 2 perces kitérő. Persze meglátták a csajt a kocsiba és kérdezték hogy kicsoda. Mondtam, apa egyik ismerőse. Erre megkérdezték, hogy hogy hivják? Mondtam azt nem tudom, de mindjárt jövök, addig tanuljatok. Elindultunk a városba, közben asszony 3×hívott, mert a lányoktól hallotta hogy apu egy nénivel furikázik. Nem mertem felvenni, gondoltam majd kitalálik vmit. Odaértünk a lakáshoz, kérdezte nem megyek-e fel hozzá megnézni a törpehörcsögeit, mondtam nem sajna sietek. Erre megadta a számát, és itt tettem fel a döntő kérdést.:öööö...hogy is hívnak? Kiderült, hogy nem az akire gondoltam, hanem a húga, ezért volt ismerős. bocs hogy OFF-oltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Persze hörcsög!! :P A mókuskát megnézted volna mi? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Elsőlököst nehéz leszedni? Sztem nincs a helyén. Majd lefotózom mennyire fosul áll. Lehet,hogy nem légkondsié a lökös és azért nem megy a helyére? Csak értelmes válaszok érdekelnek!! :D A képek: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Én alulról a két 8-as anyát meglazítanám és megpróbálnám megigazítani.Lehet kicsit megbuccoltak vele valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Én alulról a két 8-as anyát meglazítanám és megpróbálnám megigazítani.Lehet kicsit megbuccoltak vele valamit. Az merre van? Nem lehet,hanem biztos. :D Deneménvótam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Megemeled és aláfexel előről.Ahol a nyúlványoknak vége van,ott majd látsz két 8-as csavart,ami az egész lököst igazából tartja. Így csináld könyv 192. oldal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Megemeled és aláfexel előről.Ahol a nyúlványoknak vége van,ott majd látsz két 8-as csavart,ami az egész lököst igazából tartja. Így csináld könyv 192. oldal! Emelje a f@szom. Ráállok a szerelőaknára. ;) Amúgy köszi. Hétvégén kilincs csere lesz ugyis akkor megsasolom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Emelje a f@szom. Ráállok a szerelőaknára. :P Amúgy köszi. Hétvégén kilincs csere lesz ugyis akkor megsasolom. :D Jó,há akinek az is van! :D Kilincs? ;) Azt minek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Kilincs? ;) Azt minek? Tudod, az a fém kallantyú, amit ha meghúzol kinyilik az altó, vagy megáll a vonat. Á, hagyjuk! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Emelje a f@szom. Ide ugye "férfinemiszervem"-et akartál írni??? :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Kilincs? :D Azt minek? Hátsót teszek előre,hogy ne legyen benne cilinderzár. Ide ugye "férfinemiszervem"-et akartál írni??? ;) :P :D Nem hanem f@szt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts