Lbag Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 halló! szerintetek ez zsanérba való lógás megszüntető jó a 3ajtóshoz? vagy mittomén mi a pontos neve :D http://kepfeltoltes.hu/view/081110/Fot_031...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/081110/Fot_031...ltoltes.hu_.jpg
Lbag Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Kigazoltam a piros csomagtartóját, valaki szagértő mondjon már pár szót rendben van-e ez így. piroscsomagtartó Csak a bal oldalon kell lenni annak a fekete szigetelésnek? Az alul keresztben végigfutó "kenésnyom" az már gyárilag így van? A jobboldali dugónál a roszdát addig csináltassam meg amíg ki nem esik a pótkerék a helyéről? Ezmi? :D A kesztyűtartó alatt van bemegy középre. Ez meg olyan szééép. ;) :P :D azon nem gondolkoztál,h lefújasd a lökit? mivel látni,h a fehér naonn motívál(kilincs) úgy lehet még nagyobbat mutatna :D jahh bocs olvastam aztán amit lejjebb írtál...nem szóltam a fényezett lökire semmit :D
J0hnny Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Helló fiúk, lányok! Itt zajlik a az :"én kocsim szééép :D ;) " című verseny? Lehet még nevezni? :P Á hagyjuk nem akarom lealázzni a mezőnyt! :D
J0hnny Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 piroscsomagtartó Csak a bal oldalon kell lenni annak a fekete szigetelésnek? Nem volt ez már törve és azért van átkenve "rücsivel"? Nekem Dezsőben a vonóhorog bekötési pontjainál van átkenve ilyennel! A rozsdát meg vakard ki,RO55-öt neki és cinkes sprayvel fújd át.
Lbag Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 ez a telós géptető : :D ;) :P :D :D penge naon!!
Novy Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 az nem rücsi a piros csomijában minden lemez összetételnél így van megcsinálva, sziloplaszt szerű anyag van rákenve gyárilag.
J0hnny Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 az nem rücsi a piros csomijában minden lemez összetételnél így van megcsinálva, sziloplaszt szerű anyag van rákenve gyárilag. Vastag kátrányszerű bevonat,fekete,nyúlós!
Tápiószecső Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Nem volt ez már törve...? Több mint valószínű, hogy igen.
J0hnny Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Több mint valószínű, hogy igen. Akkor lehet,hogy a javítás nyomait látod,de ezek szerint gondos kezek javították!
zotya975 Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 (edited) halló! szerintetek ez zsanérba való lógás megszüntető jó a 3ajtóshoz? vagy mittomén mi a pontos neve ;) http://kepfeltoltes.hu/view/081110/Fot_031...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/081110/Fot_031...ltoltes.hu_.jpg Hát nem is tudom, esetleg nem lehetne....megpróbálni? :D Amúgy Johnny kösz a faca háttérképet!Katt! Bocs kattide! Módosítva November10, 2008 : zotya975
J0hnny Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Amúgy Johnny kösz a faca háttérképet!Katt! Most megint így néz ki,apám nem bírta már hogy koszos és átmosta hétvégén,amíg nála volt! :D
Lbag Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Hát nem is tudom, esetleg nem lehetne....megpróbálni? :D Amúgy Johnny kösz a faca háttérképet!Katt! Bocs kattide! köcce ;) csak gondolom van aki így ránézésre is pl rávágja esetleg,h ez jó hozzá V sem.. mivel nem hiszem,h túl jó lenne szétszedni,és akkor rájönni ,h ez csak a xxxx-tipushoz jó :P
Lbag Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Most megint így néz ki,apám nem bírta már hogy koszos és átmosta hétvégén,amíg nála volt! :D jaaaaaaaa apa kocsit hajt...vagyis mos ;) :P
zotya975 Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 köcce :D csak gondolom van aki így ránézésre is pl rávágja esetleg,h ez jó hozzá V sem.. mivel nem hiszem,h túl jó lenne szétszedni,és akkor rájönni ,h ez csak a xxxx-tipushoz jó :P És ha esetleg kivennéd, vmi csavarral pőlő ideiglenesen helyettesíttenéd a stiftet, és elvinnéd mintának? Vagy vmi hasonló. ;)
invictus Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Hát nem is tudom, esetleg nem lehetne....megpróbálni? :D Amúgy Johnny kösz a faca háttérképet!Katt! Bocs kattide! Nem rossz, nekem is jól jönne valami Astra f háttér de az én felbontásomban nem nagyon találtam magamnak megfelelőt, ami mondjuk tetszik is. ;)
hening Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Hát nem is tudom, esetleg nem lehetne....megpróbálni? :D Amúgy Johnny kösz a faca háttérképet!Katt! Bocs kattide! Minden tiszteletem a JOhnny-é.....de miért nem a saját autód motorteréről teszel fel háttérképet? :P Jah tudom már, a tied nem ilyen tiszta. ;) :D
zotya975 Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Nem rossz, nekem is jól jönne valami Astra f háttér de az én felbontásomban nem nagyon találtam magamnak megfelelőt, ami mondjuk tetszik is. :D Nyugi az enyimen is csak addig lesz a kép amíg asszony haza nem ér. ;) Én nem értem?! Lehet annál gyönyörűbb a monitor, mint amikor egy csilli-villi Astra moci virítt rajta?! :P Ha meglátja úgyis visszarakja a régit.
zotya975 Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Minden tiszteletem a JOhnny-é.....de miért nem a saját autód motorteréről teszel fel háttérképet? ;) Jah tudom már, a tied nem ilyen tiszta. :D :D Ez az Karcsi! Forgasd meg jobban a kést! :P :D
hening Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Ez az Karcsi! Forgasd meg jobban a kést! :D :P Jóóóóóó. ;)
zotya975 Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Jóóóóóó. :P Ma vittem haza egy csajt a kocsival, gondolod elsőre indult?! Negyedszerre! És még be is szólt amig ott kerregettem.: akkor talán mégiscsak menjek busszal? ;) Áááá dehogy, nem volt nagy égés! :D
rtomi Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Tápi! Az a kesztyűtartó alatti izé az nem lehet,hogy a kesztyűtartó hűtés gégecsöve? :D Nesztek szépautó: ;)
Tápiószecső Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Nyugi az enyimen is csak addig lesz a kép amíg asszony haza nem ér. :D Én nem értem?! Lehet annál gyönyörűbb a monitor, mint amikor egy csilli-villi Astra moci virítt rajta?! ;) Ha meglátja úgyis visszarakja a régit. Hátazé... és csak a motortereknél maradjunk: 1, 2, 3
zotya975 Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Tápi! Az a kesztyűtartó alatti izé az nem lehet,hogy a kesztyűtartó hűtés gégecsöve? :D Nesztek szépautó: ;) Ha az lenne akkor bekapcsolt klímánál nyomná a hideget nem? Szép-szép, csak nem caravan!
Tápiószecső Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Tápi! Az a kesztyűtartó alatti izé az nem lehet,hogy a kesztyűtartó hűtés gégecsöve? :D Nesztek szépautó: ;) Végre egy értelmes ötlet. :P És az hol csatlakozik be? A hűtés mindig megy, ha a klíma megy? Ez télleg szép. Vagy csak a fényképező miatt vagy tényleg, de mélyebb piros mint a miénk. Nagyon jól áll. Viszont a miénk jobban ül. (majdnem annyira mint a fehér) :D
rtomi Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Végre egy értelmes ötlet. :D És az hol csatlakozik be? A hűtés mindig megy, ha a klíma megy? Ez télleg szép. Vagy csak a fényképező miatt vagy tényleg, de mélyebb piros mint a miénk. Nagyon jól áll. Viszont a miénk jobban ül. (majdnem annyira mint a fehér) ;) Ha a jobb1-ben ülsz akkor a bal alsó sarokba van a lyuka. Nem szedtem még szét és nem is ellenőriztam,hogy műxik-e. Ez nem lesz ültetve mert nagyon rázná a babát.
Recommended Posts