hening Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Tudom hogy igy kell vizsgálni, DE.: előbb nyomkodnám a golyóimat csavarhúzóval, mint a kocsim küszöbét!!!! :lol: Majd megnézem máshogy! Léciléciléci. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Léciléciléci. :lol: Na ezt tőled nem vártam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Tudom hogy igy kell vizsgálni, DE.: előbb nyomkodnám a golyóimat csavarhúzóval, mint a kocsim küszöbét!!!! :lol: Majd megnézem máshogy! Ha erre jársz, hozd a csavarhúzót, én megnyomkodom mindkettőt szívesen :lol: . :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Na ezt tőled nem vártam! :lol: Má" viccelni se" lehet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Ha erre jársz, hozd a csavarhúzót, én megnyomkodom mindkettőt szívesen :lol: . :lol: Milyen sok kedves , segitőkész ember! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Na megcsinálltam a dobbetét igazítást, nem lett vmi szuper de ez van: Meg felraktam a generátort védő alkalmatosságot sima műpadlóból. Bár müpadlógyárban melózók most nem tudtam szerezni feketét. :lol: A motortér felől van a parkettamintás fele, ott nem olyan feltűnő. Előtte.: Utánna.: Lemostam a mociháztetőről a koszt, majd meglátjuk, tiszta marad-e. Amúgy elég gagyik ezek a dobbetétek, arra gondoltam kéne venni fekete műanyag hordót és kéne belőle kiszabni-faragni-hőlégfúvóval alakitani egyet. A hordó amugy is íves nem lehet olyan nehéz megcsinálni. Nem most, majd tavasszal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 rtomi hening Valaki küldjön már nekem is egy ilyet mert itt nem lehet kapni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Én neten rendeltem. Felhívod telefonon és sztem biztos kipostázzák oda is. :lol: Amúgy is utánvéttel küldik. Én felhívtam őket mert nem reagáltak az e-mailre de utána egyből küldték. 5000 párszáz forint volt asszem postával együtt. Kép és telefonszám. Amúgy képpel nem szabad hozzászólást idézni. Idézetből ki kell törölni az [img/ ] és az [img ]részeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Én neten rendeltem. Felhívod telefonon és sztem biztos kipostázzák oda is. :lol: Amúgy is utánvéttel küldik. Én felhívtam őket mert nem reagáltak az e-mailre de utána egyből küldték. 5000 párszáz forint volt asszem postával együtt. Kép és telefonszám. Nagyon köszi. Kb ár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Nagyon köszi. Kb ár? Odaírtam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Odaírtam. :lol: A szemembe sütött a nap :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 A szemembe sütött a nap :lol: Nálatok süt a nap? Dejó! Nálunk tiszta ködös az idö. Reggel elmentem az asszony elé 50-nel cammogtam végig. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Nálunk 18 fok volt 2 órája. Polo rövidgatya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Lenne két problémám: Az egyik: ma megpróbáltam leszedni a szárnyat, de nem jött össze... kicsavartam az oldalanként három-három csavart belülről és a két csavart a szárny vége alól de nem akar lejönni a szárny Megnéztem az így csináld-ot is, abban ezt írja: 4db anya... az hol található? Csakmert a jelzett helyeken már vagy nincs csavar, vagy nem is volt... Erőltetni nem akartam mert félek hogy eltörik. a másik: a hátsó rendszámtáblatartó hogyan jön le? Ezmár az újabb fajta ami egy teljes műanyag lap, találtam két összenyomós műanyag fület az ajtó közepén kb, azokat összenyomtam de a két szélét még mindíg tartja valami, ott pedig nem találok se pöcköt se csavart... A szétszedés pedig általában menniszokott az összerakássan vannak problémák, de itt már a szétszedéssel is... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Lenne két problémám: Az egyik: ma megpróbáltam leszedni a szárnyat, de nem jött össze... kicsavartam az oldalanként három-három csavart belülről és a két csavart a szárny vége alól de nem akar lejönni a szárny Megnéztem az így csináld-ot is, abban ezt írja: http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20081015101543asd.JPG 4db anya... az hol található? Csakmert a jelzett helyeken már vagy nincs csavar, vagy nem is volt... Erőltetni nem akartam mert félek hogy eltörik. a másik: a hátsó rendszámtáblatartó hogyan jön le? Ezmár az újabb fajta ami egy teljes műanyag lap, találtam két összenyomós műanyag fület az ajtó közepén kb, azokat összenyomtam de a két szélét még mindíg tartja valami, ott pedig nem találok se pöcköt se csavart... A szétszedés pedig általában menniszokott az összerakássan vannak problémák, de itt már a szétszedéssel is... :lol: :lol: Laci4 oldalán volt leírás szárny leszereléssel kapcsoltban,csak nem tudom,hogy neki olyan-e mint a tiéd... szerk. nem olyan.. http://lacinegy.extra.hu/readarticle.php?article_id=5 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Laci4 oldalán volt leírás szárny leszereléssel kapcsoltban,csak nem tudom,hogy neki olyan-e mint a tiéd... szerk. nem olyan.. http://lacinegy.extra.hu/readarticle.php?article_id=5 Jah ez sima szárny... azt a régi kocsimról leszedtem gond nélkül... de erről valahogy nem akar lejönni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Az enyém az újabb, de azzal is megszenvedtek annak idején a márkaszervizben. Ott az volt a probléma, hogy korábban valaki a csavarokon kívül valami ragaccsal is hozzáerősítette a karosszériához, gondolom azért hogy a tetőn áramló levegő ne kapjon annyira alá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Az enyém az újabb, de azzal is megszenvedtek annak idején a márkaszervizben. Ott az volt a probléma, hogy korábban valaki a csavarokon kívül valami ragaccsal is hozzáerősítette a karosszériához, gondolom azért hogy a tetőn áramló levegő ne kapjon annyira alá. Ez szerintem már volt leszedve, mivel a kocsi körbevan fényezve... Legalábbis feltételezem hogy nem úgy fényezték hogy rajtavolt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 GSI szárny esetében van egy "rágógumi" szerű anyag ami rögzíti, hogy ne álljon el...kicsit melegíteni kell az ajtónál lévő részeket, természetesen minden csavart ki kell venni előtte (oldalt 2 x 2 + hátúl műanyag fedő alatt 2 db csavar), utánna szépen lassan letudod húzni. :lol: Rendszámnál lévő műanyag borítást 1 csavar fogja belülről a zár közelében azt ki kell venni (Ajtó belső borítását le kell venni és utánna látni fogod). Ha kijött a csavar akkor kicsit erőteljesen le kell "tépni" mivel műanyag patentek fogják...ha eltörik a patent lehet venni hozzá (Persze előtte a rendszámot szereld le róla). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Ez szerintem már volt leszedve, mivel a kocsi körbevan fényezve... Legalábbis feltételezem hogy nem úgy fényezték hogy rajtavolt... :lol: De miért akarod lekapni a szárnyat? Csere? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 GSI szárny esetében van egy "rágógumi" szerű anyag ami rögzíti, hogy ne álljon el...kicsit melegíteni kell az ajtónál lévő részeket, természetesen minden csavart ki kell venni előtte (oldalt 2 x 2 + hátúl műanyag fedő alatt 2 db csavar), utánna szépen lassan letudod húzni. :lol: Rendszámnál lévő műanyag borítást 1 csavar fogja belülről a zár közelében azt ki kell venni (Ajtó belső borítását le kell venni és utánna látni fogod). Ha kijött a csavar akkor kicsit erőteljesen le kell "tépni" mivel műanyag patentek fogják...ha eltörik a patent lehet venni hozzá (Persze előtte a rendszámot szereld le róla). Köszi a választ. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 De miért akarod lekapni a szárnyat? Csere? :lol: Ajtócsere... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 GSI szárny esetében van egy "rágógumi" szerű anyag ami rögzíti, hogy ne álljon el...kicsit melegíteni kell az ajtónál lévő részeket, természetesen minden csavart ki kell venni előtte (oldalt 2 x 2 + hátúl műanyag fedő alatt 2 db csavar), utánna szépen lassan letudod húzni. :lol: Akkor szerintem ugyanarról a ragacsról beszélünk, ezek szerint gyárilag volt ilyen, nem házilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Ajtócsere... :lol: Mi a baj a régivel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Mi a baj a régivel? Még Májusban összenyomta egy srác egy 5ös BMWvel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts